פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: גודס

22 אוקטובר 2015, 22:45

roy1000 כתב:גודס הולך להילחם על החיים שלו ביום ראשון. הפסד והוא עם רגל וחצי בחוץ.

יותר לכיוון רגל ושלושת רבעי הרגל.

22 אוקטובר 2015, 22:47

אדגר פו כתב:
roy1000 כתב:גודס הולך להילחם על החיים שלו ביום ראשון. הפסד והוא עם רגל וחצי בחוץ.

זה היה צריך להיות 2 רגליים בחוץ כבר הערב (בעצם, כבר בתום העונה שעברה).
אבל הצעירים כרגיל יהיו גאוותניים מידי להודות שטעו.

22 אוקטובר 2015, 22:48

אדגר פו כתב:

ועוד רבע הרגל. כל אוהד מכבי צריך לקוות לתבוסה מול מגדל בראשון. גודס לא שורד את זה.

22 אוקטובר 2015, 22:51

שמתי אותו על מיוט אין לי כוח לשמוע תראיון איתו

:nono

22 אוקטובר 2015, 22:51

גורמים במכבי רוצים לפטר את גודס באופן מיידי.
http://sports.walla.co.il/item/2900006

22 אוקטובר 2015, 22:52

שי, בתור פותח הת'רד אני מבקש - אנא החלף את שם הת'רד כך ששמו של האיש שנמצא על הקווים שלנו לא יופיע ויזהם את הפורום!

22 אוקטובר 2015, 22:52

itai7 כתב:שמתי אותו על מיוט אין לי כוח לשמוע תראיון איתו

לפחות ניגש להתראיין הפעם ולא שלח את רפי עם שאריות של נוטלה על הפרצוף

22 אוקטובר 2015, 22:53

שמואל1 כתב:גורמים במכבי רוצים לפטר את גודס באופן מיידי.
http://sports.walla.co.il/item/2900006

גורמים בפורום כבר פיטרו אותו מזמן.
גורמים בהיכל גם עשו את זה.
גורמים בעיתונות עדיין לא.
גורמים במכבי לא קובעים, רק בעלים.

22 אוקטובר 2015, 22:54

itai7 כתב:שמתי אותו על מיוט אין לי כוח לשמוע תראיון איתו

היה ראיון עם יצחק שום והוא אמר שזה קשה לקבוצות לבוא ולעשות בונקר נגד קבוצה אחת ואז לעשות ולשחק אטרקטיבי והתקפי מול קבוצה אחרת, צריך סגנון אחיד

כשאתה אומר שאין לך מה להפסיד נגד צסק''א וכל מה שאתה יכול לקוות זה לעשות זה לקוות להפתיע, למה שהקבוצה תבוא אחרת למשחק נגד מלאגה? קבוצה קטנה זאת קבוצה קטנה

22 אוקטובר 2015, 23:02

בעונות קודמות כשהקבוצה לא הצליחה הדבר הראשון שהיה לי בראש שזה לא פייר להפיל על המאמן את האשמה כי ההנהלה שלנו פשוט זבל טהור...
אבל עכשיו אחרי שראינו את האיש על הקווים כבר עונה שלמה זה עליו ורק עליו בטח עם כל הכשרון שיש לקבוצה הזו...

לך כבר לך!
שמע את הקולות, תראה את הרעשים, תחוש את הוייבים, תלך!

22 אוקטובר 2015, 23:05

דני מקבל את מה שהוא רוצה. האש מופנית לגודס, וכנראה בצדק. מתישהו הוא ילך הביתה, ואז האש תופנה להנהלה. נראה מה יעשה אז.

22 אוקטובר 2015, 23:07

אור, עם כל הכבוד לדני, גם אני ואתה אם אנחנו מעבירים אימונים בטלפון לקבוצה נצליח להיות יותר מוצלחים מגודס. כרגע הסגל ממצה בערך 10% מהפוטנציאל שלו עם כל החורים בעמדה 5

22 אוקטובר 2015, 23:09

MTA2311 כתב:דני מקבל את מה שהוא רוצה. האש מופנית לגודס, וכנראה בצדק. מתישהו הוא ילך הביתה, ואז האש תופנה להנהלה. נראה מה יעשה אז.

שמע יש פה ת'רד ששמו- פדרמנים לכו הביתה!- אני פתחתי- אני מפנה את האש לדני כבר שנים. אבל גודס לא צריך להיות פה ואין על זה דיון בכלל!
קודם צריך לחסום את הדימום בשביל למנוע מוות אח"כ לטפל בבעיה שגרמה לו...

22 אוקטובר 2015, 23:09

שחף כתב:אור, עם כל הכבוד לדני, גם אני ואתה אם אנחנו מעבירים אימונים בטלפון לקבוצה נצליח להיות יותר מוצלחים מגודס. כרגע הסגל ממצה בערך 10% מהפוטנציאל שלו עם כל החורים בעמדה 5

מסכים לחלוטין. אפילו לא 10%.
אני פשוט חושב מה יהיה פה ביום שאחרי.

22 אוקטובר 2015, 23:12

לא יהיה כלום אור. דני הוא טפלון. הוא איש תקשורת אדיר. לא רואה אף אחד ממטר. מגיע דקה אחרי הבושות מול אילת ליציע, כי הוא יודע
שהוא לא רואה את כל העיתונאים האלה ממטר.
גם את האוהדים הוא לא רואה ממטר. שום ארגון אוהדים לא יצא נגד ההנהלה כבר שנים.
מה שמעניין אותם זה צבע הלוגו על החולצה, ולא השחקנים שלובשים אותה.

אני בכלל בכלל לא אתפלא אם ראשי הארגונים הם בגדר FRIENDS WITH BENEFITS (ולא במובן המיני)...

22 אוקטובר 2015, 23:14

jol9 כתב:לא יהיה כלום אור. דני הוא טפלון. הוא איש תקשורת אדיר. לא רואה אף אחד ממטר. מגיע דקה אחרי הבושות מול אילת ליציע, כי הוא יודע

אני בכלל בכלל לא אתפלא אם ראשי הארגונים הם בגדר FRIENDS WITH BENEFITS (ולא במובן המיני)...

הודעה טובה. אני מסכים.

הוציא ממך לא מעט אמוציות ההפסד הזה אה?

22 אוקטובר 2015, 23:24

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:לא יהיה כלום אור. דני הוא טפלון. הוא איש תקשורת אדיר. לא רואה אף אחד ממטר. מגיע דקה אחרי הבושות מול אילת ליציע, כי הוא יודע

הודעה טובה. אני מסכים.

הוציא ממך לא מעט אמוציות ההפסד הזה אה?

האמת שלא במיוחד... אני אדיש. אם כבר האדישות זה מה שמכעיס.

איך הגענו למצב כזה? העונה בקושי התחילה...

22 אוקטובר 2015, 23:32

עוד נתון בעייתי שמציין וויסברג - בשנתיים החולפות פתחו 14 קבוצות את היורוליג עם שני הפסדים, ורק שלוש מהן עלו לשלב הבא.

כלומר, מכבי עכשיו גם נגד הססטיסטיקה.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 22 אוקטובר 2015, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אוקטובר 2015, 23:54

viewtopic.php?f=2&t=2871

22 אוקטובר 2015, 23:57

לא מבין למה אנחנו מצפים ומה אנחנו מתפלאים.
אותה הנהלה שמביאה לפה את ארינזה אונוואקו, מביאה לפה גם מאמן כמו גיא גודס.
גודס לא מאמן מוצלח, ומעולם לא היה. גם כשאימן במגדל, הם לא סבלו אותו והוא שיחק כדורסל בינוני למדי.
כעוזר מאמן הוא אולי סביר, אבל לאמן קבוצה בסדר גודל של מכבי, בעיקר לאור הציפיות, זו אופרה אחרת. היה ראוי לו גודס היה מבין את זה בתום העונה הקודמת ומתפטר בעצמו.

דבר נוסף, אין לי בעיה עם מאמן שמנסה ולא מצליח. אין לי בעיה עם מאמן בעל ידע מוכח וניסיון שלא מצליח כי זה פשוט לא מתחבר. אבל, יש לי בעיה גדולה מאוד עם מאמן אפאתי, שלא מביא את הקבוצה שלו לשחק אפילו תרגיל אחד בהתקפה במשך משחק שלם. יש לי בעיה קשה מאוד עם מאמן שלא מצליח לייצר משמעת, ולו הבסיסית ביותר, מול השחקנים. זה אשכרה מראה על סוג של אדישות.
במהלך המשחק ראיתי מספר פעמים שהוא נותן הוראות והשחקנים פשוט לא מיישמים.
מאמני כדורסל, בטח ברמות האלו, חייבים להיות אדם כריזמתי וסוחף -גודס רחוק מזה. רחוק שנות אור.
נושא נעול