המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:הסמל של מכבי ב- 5 שנים האחרונות. הוא לא הולך לשום מקום.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:הסמל של מכבי ב- 5 שנים האחרונות. הוא לא הולך לשום מקום.
וחבל שכך .
גם אתמול ראו שהוא לא יכול לסחוב עונה שלמה בטח לא בפורמט החדש.
לפני שנתיים הביאו שחקן בכיר (אינגלס) לגבות אותו והעונה נגמרה טוב , שנה שעברה הביא שחקן אלמוני (לינהרט) וזה נגמר לא טוב.
כנראה שצריך להפנים שהוא צריך להיות ה-3 המחליף או לא להיות פה בכלל...
jol9 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:הסמל של מכבי ב- 5 שנים האחרונות. הוא לא הולך לשום מקום.
וחבל שכך .
גם אתמול ראו שהוא לא יכול לסחוב עונה שלמה בטח לא בפורמט החדש.
לפני שנתיים הביאו שחקן בכיר (אינגלס) לגבות אותו והעונה נגמרה טוב , שנה שעברה הביא שחקן אלמוני (לינהרט) וזה נגמר לא טוב.
כנראה שצריך להפנים שהוא צריך להיות ה-3 המחליף או לא להיות פה בכלל...
אני אישית חושב שמכבי כן יכולה להשאיר רק שחקן אחד שיש לו נטייה לפציעות. כרגע יש לה שלושה כאלה.
רנדל בוודאות לא ימשיך, ולדעתי אחד מבין אוחיון וסמית' צריך לעזוב.
סמית' שחקן הרבה יותר טוב כמובן (אבל גם יותר מבוגר).
אני הייתי מאוד שמח אם היה אפשר למצוא לסמית' נישה, כמו הנישה של בלו בזמנו. כלומר - שחקן שעולה מהספסל (או בחמישייה)
ומתמחה בדברים מסויימים, ובעיקר בעל אופי חזק וווינרי.
מודל בלו, זה המודל האידיאלי עבורו, וכך גם במשחקים פחות טובים, או בתקופות של פציעות, הקבוצה תוכל להמשיך ולהתמודד כי יהיה לה
עומק בעמדות 3-4.
MTA2311 כתב:הוא עולה הרבה יותר מדי כסף בשביל להיות שחקן נישה. בעיני זאת גם אחת העמדות החשובות בכדורסל המודרני, ולא הייתי מפקיר אותה בידיים של שחקן גמור.
toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.
rc4991 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.
צודק, אין כסף לסנטר נורמלי כבר כמה שנים אבל כן נזרוק מעל מיליון וחצי על שחקן ספסל פצוע ומזדקן
my man כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.
צודק, אין כסף לסנטר נורמלי כבר כמה שנים אבל כן נזרוק מעל מיליון וחצי על שחקן ספסל פצוע ומזדקן
רגע, אבל יש כסף...רוצס'טי פארמר סמית' ואמבקווה ממש לא זולים! ובכ"ז הם פה...
יש כסף הם פשוט משקיעים בצורה מטומטמת...וסמית מהספסל לא בטוח כזה רעיון רע(ואומר את זה אחד שרוצה שרק יעיפו מפה את כל הסגל הזה)...
rc4991 כתב:toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־11 אורחים