דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2015, 18:31

לא, אבל אני עדיין משאיר שחקן כזה בקבוצה, גם במחיר שהוא מרוויח.
יש כסף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 17 דצמבר 2015, 23:52

בבקשה שיפטרו ממנו בקיץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 דצמבר 2015, 00:23

Dead man walking
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Chen » 18 דצמבר 2015, 00:39

אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של דווין. אבל אין ספק ויתר על הרבה כדי להיות כאן. ללא ספק אפשר למצוא סופרסטאר בכסף שלו. עכשיו שהוא כאן לעוד הרבה זמן קצת מקשה על העניין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי ankram » 18 דצמבר 2015, 13:53

עוד משחק חשוב שהוא לא הגיע אליו , זה כבר דו ספרתי , האיש מקבל סכומים שגדולים עליו ב 20 מידות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי itai7 » 19 פברואר 2016, 00:10

גם שהוא חצי נכה, סידר לנו את הגביע

:heart
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2016, 00:11

מכביסט אמיתי, הלב של הקבוצה.
שאפו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2016, 00:12

הבעיה האמיתית איתו היא באירופה.
אם היה אפשר להפוך אותו לסוג של בלו כזה, זה היה מצויין... הבעיה היא שהוא מרוויח המון בשביל זה...

בכל אופן, שאפו לדווין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 פברואר 2016, 00:15

נותן את הלב בכל משחק ולא משנה באיזה מצב צבירה הוא.
פשוט מלך. פצוע כרוני, זקן, בקושי זז בלי מקל הליכה, אבל מלך אמיתי..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2016, 07:21

הסמל של מכבי ב- 5 שנים האחרונות. הוא לא הולך לשום מקום.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2016, 09:38

roy1000 כתב:הסמל של מכבי ב- 5 שנים האחרונות. הוא לא הולך לשום מקום.

וחבל שכך .
גם אתמול ראו שהוא לא יכול לסחוב עונה שלמה בטח לא בפורמט החדש.
לפני שנתיים הביאו שחקן בכיר (אינגלס) לגבות אותו והעונה נגמרה טוב , שנה שעברה הביא שחקן אלמוני (לינהרט) וזה נגמר לא טוב.
כנראה שצריך להפנים שהוא צריך להיות ה-3 המחליף או לא להיות פה בכלל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2016, 09:44

yzafrir כתב:

וחבל שכך .
לפני שנתיים הביאו שחקן בכיר (אינגלס) לגבות אותו והעונה נגמרה טוב , שנה שעברה הביא שחקן אלמוני (לינהרט) וזה נגמר לא טוב.

אני אישית חושב שמכבי כן יכולה להשאיר רק שחקן אחד שיש לו נטייה לפציעות. כרגע יש לה שלושה כאלה.
רנדל בוודאות לא ימשיך, ולדעתי אחד מבין אוחיון וסמית' צריך לעזוב.
סמית' שחקן הרבה יותר טוב כמובן (אבל גם יותר מבוגר).

אני הייתי מאוד שמח אם היה אפשר למצוא לסמית' נישה, כמו הנישה של בלו בזמנו. כלומר - שחקן שעולה מהספסל (או בחמישייה)
ומתמחה בדברים מסויימים, ובעיקר בעל אופי חזק וווינרי.
מודל בלו, זה המודל האידיאלי עבורו, וכך גם במשחקים פחות טובים, או בתקופות של פציעות, הקבוצה תוכל להמשיך ולהתמודד כי יהיה לה
עומק בעמדות 3-4.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2016, 13:41

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

וחבל שכך .

אני אישית חושב שמכבי כן יכולה להשאיר רק שחקן אחד שיש לו נטייה לפציעות. כרגע יש לה שלושה כאלה.
רנדל בוודאות לא ימשיך, ולדעתי אחד מבין אוחיון וסמית' צריך לעזוב.
סמית' שחקן הרבה יותר טוב כמובן (אבל גם יותר מבוגר).

אני הייתי מאוד שמח אם היה אפשר למצוא לסמית' נישה, כמו הנישה של בלו בזמנו. כלומר - שחקן שעולה מהספסל (או בחמישייה)
ומתמחה בדברים מסויימים, ובעיקר בעל אופי חזק וווינרי.
מודל בלו, זה המודל האידיאלי עבורו, וכך גם במשחקים פחות טובים, או בתקופות של פציעות, הקבוצה תוכל להמשיך ולהתמודד כי יהיה לה
עומק בעמדות 3-4.

מבלי להתייחס לפציעות ולהזדקנות, אתה לא יכול לשלם לשחקן כזה מעל מיליון וחצי בשום תסריט
החוזה שלו זו התאבדות של המועדון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2016, 13:59

אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2016, 14:12

הוא עולה הרבה יותר מדי כסף בשביל להיות שחקן נישה. בעיני זאת גם אחת העמדות החשובות בכדורסל המודרני, ולא הייתי מפקיר אותה בידיים של שחקן גמור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2016, 14:24

MTA2311 כתב:הוא עולה הרבה יותר מדי כסף בשביל להיות שחקן נישה. בעיני זאת גם אחת העמדות החשובות בכדורסל המודרני, ולא הייתי מפקיר אותה בידיים של שחקן גמור.

בגלל זה אמרתי שצריך 3 בכיר נוסף, הוא לא יספיק כשלוש בכיר בעונה הבאה לדעתי.אבל הוא עדיין יודע לשחק כדורסל, שחקן שמחובר למועדון ועם אופי איכותי, לא שווה לשלם עליו חלק מהחוזה ולהיפטר ממנו ולדעתי זה גם לא הדבר הנכון לעשות עם שחקן מהסוג שלו. הוא יביא דברים "קטנים" לקבוצה שיעשו אותה טובה יותר ומלוכדת יותר ואת זה לפעמים כסף לא יכול לעשות. שמכבי תדאג איך הם מוצאים את הכסף לעונה הבאה כדי להביא 3 בכיר נוסף ולהשאיר את סמית בקבוצה כשחקן ספסל. עונה הבאה זה כבר נעשה רציני יותר מבחינת רמת התחרות ומכבי, רוצה או לא רוצה , צריכה להשקיע יותר כסף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2016, 14:26

toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.

צודק, אין כסף לסנטר נורמלי כבר כמה שנים אבל כן נזרוק מעל מיליון וחצי על שחקן ספסל פצוע ומזדקן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 19 פברואר 2016, 14:29

rc4991 כתב:
toja27 כתב:אמרתי את זה מההתחלה, שלדעתי מכבי עשתה נכון כשהחתימה אותו לטווח ארוך, שחקנים מהסוג שלו חשובים למועדון, הוא יביא כדורסל, ניסיון ומחוייבות. אמרתי גם שאני רוצה לראות אותו עולה מהספסל , או לפחות להביא 3 נוסף שלא נופל ממנו כי אי אפשר לבנות עליו יותר כשלוש מוביל מבחינת כדורסל והפציעות. אז כן ,הוא צריך להיות שחקן שעולה מהספסל בשנים הבאות ומשם הוא יתרום לנו את הניסיון, האופי והמחוייבות.

צודק, אין כסף לסנטר נורמלי כבר כמה שנים אבל כן נזרוק מעל מיליון וחצי על שחקן ספסל פצוע ומזדקן

רגע, אבל יש כסף...רוצס'טי פארמר סמית' ואמבקווה ממש לא זולים! ובכ"ז הם פה...
יש כסף הם פשוט משקיעים בצורה מטומטמת...וסמית מהספסל לא בטוח כזה רעיון רע(ואומר את זה אחד שרוצה שרק יעיפו מפה את כל הסגל הזה)...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2016, 14:33

my man כתב:
rc4991 כתב:

רגע, אבל יש כסף...רוצס'טי פארמר סמית' ואמבקווה ממש לא זולים! ובכ"ז הם פה...
יש כסף הם פשוט משקיעים בצורה מטומטמת...וסמית מהספסל לא בטוח כזה רעיון רע(ואומר את זה אחד שרוצה שרק יעיפו מפה את כל הסגל הזה)...

זה רע ועוד איך, אתם מדברים כאילו אנחנו ריאל או צסק"א שיש לנו את הפריבילגיות האלה
בכסף של השחקנים שהזכרת אתה רוצה להביא שחקנים טובים שיעלו לא פחות, בטח עם הפורמט החדש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 פברואר 2016, 14:37

rc4991 כתב:

אז עונה הבאה יביאו לך איזה סנטר ותישאר עם גיא פניני או סילבן לאנדסברג כמחליפים שלך כשאתה משלם פיצויים לדיווין סמית, אחד השחקנים המנוסים,המחוייבים והטובים של מכבי בשנים האחרונות שלא ישחק אצלך, זה בטוח יביא אותך רחוק. אם אין כסף אז אין לנו מה לדבר על להצליח בעונה הבאה עם סמית או בלעדיו כי קבוצה טובה מספיק לא תהיה כאן. כדי להצליח בעונה הבאה אתה צריך כסף ואחד הדברים הטובים ביותר שתעשה עם הכסף, תחזק את עמדה שלוש בעוד שחקן טוב ותוריד העומס מסמית כדי שיוכל לחבר את הקבוצה ולתרום מהספסל. יש שחקנים שאתה צריך להשאיר במועדון שלך ופחות להתחשב בעניינים הכלכליים, וסמית הוא אחד כזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־11 אורחים