מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 17:31

roy1000 כתב:
toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.

עזוב אותי שעיר לעזאזל. מי הביא את פבאריני? מי דחף לעשות את האקדמיה? האם ניקולה לחץ על גודס לשתף את בנדר נגד רצונו? מי בנה את הקבוצה בקיץ? מי שם שני אנשים חסרי נסיון להיות עוזרי מאמן במקום הצוות שגודס רצה?

מי שדחף להחלטות האלה צריך לעוף. מכיוון שאין לנו מושג מה ניקולה עושה, אז אולי זה באמת לא הוא, אבל אם כן, צריך לשלוח אותו בחזרה לקרואטיה בלי קשר לאם הוא שם למישהו אקדח על הראש.

מי הביא את פבראני? אותם האנשים האנשים שהביאו את סמית , רנדל, שארמדיני, לוגאן, רייס, רנדל וכו'. שילוב לא ברור של דני פדרמן ורקאנטי, שמעון מזרחי, סקאוטים והמאמן. איך ניקולה קשור להבאתו של פבראני? הדבר היחידי שניקולה עשה זה אימון משותף איתו וחוות דעה. ממתי ניקולה מחתים שחקנים? זה לא הכסף שלו. ושלא יקשקש לי פיני גרשון שההנהלה הותיקה לא יודעת מה קורה ומקבלת ידיעה רק בסוף.
אני לא חושב שניקולה דחף לכיוון האקדמיה, אם כי אני די בטוח שהוא אהב את הרעיון. ובכל אופן , ניקולה הוא לגמרי שכיר. זה לא תלוי בו. ודבר נוסף, אני לא יודע אם הרעיון של האקדמיה הוא רע בהכרח. למרות שככל הנראה, יותר מדי כשרונות לא יצאו משם.
אני גם לא מבין איך אפשר להאשים את ניקולה בבניית קבוצה או החלפת צוות העוזרים. זה לא באחריותו. המקסימום שאתה יכול להגיד שהוא לא רצה להמשיך עם פיני ואלון שטיין. מי שמחליט הם אנשים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2015, 20:31

נו טוז'ה, אבל רוי אמר בדיוק את זה...
אף אחד לא באמת יודע מה ניקולה עושה במועדון. וכאן זה מתחיל.
אני ד"א מסכים איתך שניקולה הוא לא הבעיה. הבעיה היא דני פדרמן, שהשתלט על המועדון, עשה המון המון נזק, הביא המון אנשים,
שלא שייכים לענף, בסוף לקח צעד הצידה, והשאיר את אבא שלו ואת שמעון להתמודד עם הנזק.

אם אבי אבן הוא עוזר מאמן מצויין, אז אין לי בעיה שיישאר. כנ"ל בוגטין.
אם לניקולה יש תפקיד מוגדר והוא מבצע אותו על הצד הטוב ביותר, אין לי שום בעיה שיישאר.

אבל אנחנו כבר הספקנו להבין כמה דברים, גם בלי קשר למה שפיני שפך בראיון, כמו התפקוד של אבי אבן, כמו העובדה שניקולה מקדם
שחקן בתוך המועדון, שהוא עצמו אמור להרוויח כסף מהמחירה שלו, שנעשו עשרות רבות של טעויות בשנים האחרונות, שהמעמד של מכבי בזירה
המקומית נשחק עד דק, ושגם באירופה, מכבי כבר ממש לא אותו מועדון פאר שהיה.

הדבר היחיד שמונע מאתנו האוהדים לבוא ולדרוש באופן אמיתי שינויים גדולים, זאת העובדה שהדייוידים ורייס עשו קסמים והביאו לכאן
תואר יורוליג בלתי נשכח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 אוקטובר 2015, 20:46

תאכלס הצוות המקצועי לא אשם בהבאת פאברני , אין ספק שמקצועית הוא אחלה שחקן . מי שאשם זה הצוות הרפואי שלא עלה על זה שהוא עדיין פצוע , וכמובן ההנהלה שלא הכניסה סעיף שיחרור למקרה שהשחקן לא כשיר.
אני חושב שיש כזה סעיף אבל הוא כולל פיצויים שמכבי לא רוצה לשלם ולכן מחפשת לו קבוצה שתקח את החוזה שלו . ברור שלא קיימת כזאת קבוצה (אולי חוץ מהקבוצה שלקחה את סופו...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 21:02

jol9 כתב:נו טוז'ה, אבל רוי אמר בדיוק את זה...
אני ד"א מסכים איתך שניקולה הוא לא הבעיה. הבעיה היא דני פדרמן, שהשתלט על המועדון, עשה המון המון נזק, הביא המון אנשים,
שלא שייכים לענף, בסוף לקח צעד הצידה, והשאיר את אבא שלו ואת שמעון להתמודד עם הנזק.

אם לניקולה יש תפקיד מוגדר והוא מבצע אותו על הצד הטוב ביותר, אין לי שום בעיה שיישאר.

אבל אנחנו כבר הספקנו להבין כמה דברים, גם בלי קשר למה שפיני שפך בראיון, כמו התפקוד של אבי אבן, כמו העובדה שניקולה מקדם
שחקן בתוך המועדון, שהוא עצמו אמור להרוויח כסף מהמחירה שלו, שנעשו עשרות רבות של טעויות בשנים האחרונות, שהמעמד של מכבי בזירה

הדבר היחיד שמונע מאתנו האוהדים לבוא ולדרוש באופן אמיתי שינויים גדולים, זאת העובדה שהדייוידים ורייס עשו קסמים והביאו לכאן
תואר יורוליג בלתי נשכח.

רוי אמר את זה אבל גם העלה הרבה חשדות בקשר לוויציץ' בתחומי אחריות שלא באמת תחת אחריותו של וויציץ. וויציץ הוא מנהל של הקבוצה כמו גור שלף אז אין צורך לייחס לוויציץ דברים כמו סקאוטינג על שחקנים כמו פבראני( שאני בספק אם וויציץ הכיר אותו עד שמחלקת הסקאוטינג העלתה את השם), והחלטה להקים את האקדמיה. גם הטיעון שקראתי כאן שוויציץ מנחית לגיא גודס את בנדר וכמות הדקות שהוא צריך לשחק נשמע לי מופרך משהו. אני מניח שבנושא הזה , ההנהלה( או חלק ממנה) כן דחפה לשתף את בנדר והופעל לחץ מסויים על גודס בנושא זה , אבל אני די בטוח שוויציץ לא עומד לו עם סטופר. ודרך אגב , גם פארמר ורוציסטי ייובשו במשחק האחרון אז גם זה מוכיח משהו על וויציץ?
דרך אגב, הזכרתי את שלף ואמרתי שהן ממלאים את אותו תפקיד רק ההבדל הוא שאת וויציץ מעריכים יותר בגלל העבר שלו, הניסיון כמנהל וכנראה בכללי כפרסונה שהוא , אז לחוות דעתו יש כנראה יותר משקל על ההנהלה( וכנראה במיוחד על דני פדרמן). בגדול מה שוויציץ עושה, הוא מעביר סקירה של מה שקורה בתוך הקבוצה להנהלה (כנראה חדר הצעיר של ההנהלה ביותר תדירות) , חווה את דעתו, משמש כגורם שהשחקנים יכולים לדבר איתו , מדבר עם המאמנים אם יש משהו שלדעתו צריך לשפר ודברים מאין אלו. אבל הוא לא מחתים שחקנים, לא בונה אקדמיות, לא מפטר מאמנים ועוזרי מאמנים וכו'.
ודרך אגב, כל הסיפור על בנדר והקשר שלו עם וויציץ הוא חרטא. הביאו ילד מוכשר, שכל הסקאוטים של הnba, באו לצפות בו ומנסים לשלב אותו בקבוצה הבוגרת. להפוך אותו לסוג של שחקן מוביל בעתיד, כמו שעשו שחקנים אירופאיים גדולים בעבר. והפכו את הסיפור הזה להרבה יותר גדול ממה שהוא. אז כן, אם לא וויציץ אז בנדר לא היה מגיע לכאן. אבל מצד שני , אם לא וויציץ אז בנדר לא היה מגיע מכאן רק במובן של החמצה.
דרך אגב, הדברים שלי לא מכוונים דווקא לרוי או אליך אלא יותר לטענות הכלליות שאני שומע נגד וויציץ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2015, 21:03

yzafrir כתב:תאכלס הצוות המקצועי לא אשם בהבאת פאברני , אין ספק שמקצועית הוא אחלה שחקן . מי שאשם זה הצוות הרפואי שלא עלה על זה שהוא עדיין פצוע , וכמובן ההנהלה שלא הכניסה סעיף שיחרור למקרה שהשחקן לא כשיר.
אני חושב שיש כזה סעיף אבל הוא כולל פיצויים שמכבי לא רוצה לשלם ולכן מחפשת לו קבוצה שתקח את החוזה שלו . ברור שלא קיימת כזאת קבוצה (אולי חוץ מהקבוצה שלקחה את סופו...)

הבעיה הגדולה היא שאנחנו לא יודעים מי היה זה שהביא את פבראני, מי היה זה שבדק אותו, מי היה זה שבנה לו את החוזה ומי היה זה
שהחליט להחתים אותו בניגוד לדעה הרפואית עליו, או שמה הדעה הרפואית היתה פשוט מוטעית.

למה אנחנו לא יודעים? כי ככה דני רצה שיהיה, כדי שלא יהיה על מי להפיל את האחריות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2015, 21:12

toja27 כתב:
jol9 כתב:נו טוז'ה, אבל רוי אמר בדיוק את זה...

תואר יורוליג בלתי נשכח.

רוי אמר את זה אבל גם העלה הרבה חשדות בקשר לוויציץ' בתחומי אחריות שלא באמת תחת אחריותו של וויציץ. וויציץ הוא מנהל של הקבוצה כמו גור שלף אז אין צורך לייחס לוויציץ דברים כמו סקאוטינג על שחקנים כמו פבראני( שאני בספק אם וויציץ הכיר אותו עד שמחלקת הסקאוטינג העלתה את השם), והחלטה להקים את האקדמיה. גם הטיעון שקראתי כאן שוויציץ מנחית לגיא גודס את בנדר וכמות הדקות שהוא צריך לשחק נשמע לי מופרך משהו. אני מניח שבנושא הזה , ההנהלה( או חלק ממנה) כן דחפה לשתף את בנדר והופעל לחץ מסויים על גודס בנושא זה , אבל אני די בטוח שוויציץ לא עומד לו עם סטופר. ודרך אגב , גם פארמר ורוציסטי ייובשו במשחק האחרון אז גם זה מוכיח משהו על וויציץ?
דרך אגב, הזכרתי את שלף ואמרתי שהן ממלאים את אותו תפקיד רק ההבדל הוא שאת וויציץ מעריכים יותר בגלל העבר שלו, הניסיון כמנהל וכנראה בכללי כפרסונה שהוא , אז לחוות דעתו יש כנראה יותר משקל על ההנהלה( וכנראה במיוחד על דני פדרמן). בגדול מה שוויציץ עושה, הוא מעביר סקירה של מה שקורה בתוך הקבוצה להנהלה (כנראה חדר הצעיר של ההנהלה ביותר תדירות) , חווה את דעתו, משמש כגורם שהשחקנים יכולים לדבר איתו , מדבר עם המאמנים אם יש משהו שלדעתו צריך לשפר ודברים מאין אלו. אבל הוא לא מחתים שחקנים, לא בונה אקדמיות, לא מפטר מאמנים ועוזרי מאמנים וכו'.
ודרך אגב, כל הסיפור על בנדר והקשר שלו עם וויציץ הוא חרטא. הביאו ילד מוכשר, שכל הסקאוטים של הnba, באו לצפות בו ומנסים לשלב אותו בקבוצה הבוגרת. להפוך אותו לסוג של שחקן מוביל בעתיד, כמו שעשו שחקנים אירופאיים גדולים בעבר. והפכו את הסיפור הזה להרבה יותר גדול ממה שהוא. אז כן, אם לא וויציץ אז בנדר לא היה מגיע לכאן. אבל מצד שני , אם לא וויציץ אז בנדר לא היה מגיע מכאן רק במובן של החמצה.
דרך אגב, הדברים שלי לא מכוונים דווקא לרוי או אליך אלא יותר לטענות הכלליות שאני שומע נגד וויציץ.

אני כתבתי לך לפני בהקשר הזה...
כתבת הרבה דברים שהם ספקולציות. אתה לא באמת יודע מה עושה ניקולה, מה הכח שלו בתוך ההנהלה, על איזו אוזן הוא לוחש וכו'.

אנחנו יודעים את מה שפיני אמר (ורוב הדברים הם הפוכים למה שאתה אומר).
אנחנו יודעים מה כל מיני עיתונאים כותבים (וגם זה הפוך למה שאתה כותב).

מצד שני יש תמיד את הסימפטיה וההערכה לניקולה כשחקן וכאדם. ולכן לרובנו קשה לקבל את הדברים.

בסופו של דבר יש כאן מצב של ניהול בעייתי מאוד בתוך המועדון, שמוליך אותו למקום מאוד לא טוב.
אולי זה לא ניקולה, וזה שדני פדרמן זז הצידה, יעזור לתקן את מה שנהרס. הלוואי.
נוכל לשפוט את זה במשך הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 21:24

איו לי הוכחות שחור על גבי לבן, אבל יש לי התרשמות די ברורה מפיסות מידע כאן ושם, מה וויציץ עושה ומה בטוח עץהוא לא עושה.
מה בסופו של דבר פיני אמר על וויציץ? שהוא מנותק מהצוןת המקצועי, שהוא גרם לפיטוריו, ושל קובלסקי ושמהתחלה וויציץ' לא רצה אותו(לפי הרגשתו יש לומר) וחרטט עוד 10 דקות על בנדר ועל כך שהוא הסוכן שלו(ועובדתית נראה לי שזה לא נכון) ועל הנעליים של בנדר. הוא היה צריך את הסיפור של בנדר כדי שכל הסיפור לא ישמע שיש כאן משהו אישי, אז פיני רכב על הסיפור של ניגוד עניינים.
למה אנשים התרגשו מה שיש לפיני להגיד על ההנהלה? כי כבר הרבה זמן לאנשים יש בטן על ההנהלה, במיוחד הצעירה, וסוף סוף הגיע מישהו מפנים ושפך קצת אור מנקודת מבטו והביע ביקורת. איך וויציץ קשור לזה שההנהלה הצעירה לקחה פיקוד לפני שנים, עוד כשוויציץ היה אי שם ?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 21:29

ודרך אגב, כפי שכבר ראינו, אין עונה שפיני לא מוצא מישהו להסתכסך איתו. אז יכול להיות שיש צדק בדבריו בקשר לדברים מסויימים, אבל כולנו כבר יודעים שגם פיני גרשון הוא טיפוס שאין הרבה רגעים שקטים איתו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2015, 21:47

עזוב את פיני.
הדברים על ווייצ׳יץ׳ צפים כבר לא מעט זמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 21:52

jol9 כתב:עזוב את פיני.
הדברים על ווייצ׳יץ׳ צפים כבר לא מעט זמן

יוני, נו באמת, הם התחילו לצוף בתחילת העונה הזו ובצורה פתאומית . מאיפה נראה לך הגיעה שמועה לעיתונאי זה או אחר? קרוב לוודאי פיני אמר איזו מילה לאחד או שניים. ככה אני חושב לפחות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2015, 21:54

אני לא חושב, אבל צריך לשאול את אור. נדמה לי שהוא היה הראשון שהתחיל לדבר על הנושא של ניקולה בפורום...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2015, 21:54

הדברים על ניקולה התחילו לצוץ ברגע שגור שלף פוטר והוא החליף אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 אוקטובר 2015, 22:00

האמת שאני לא זוכר מדוע גור הגיע, מדוע הלך, מה עשה וכדומה.
אותו דבר נשאל בטח בקיץ הבא כשניקולה ילך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 22:02

Holiday_Armadillo כתב:הדברים על ניקולה התחילו לצוץ ברגע שגור שלף פוטר והוא החליף אותו

מה את אומרת עוד בקדנציה של בלאט? אני ממש לא זוכר את זה. לי זכור שזה התחיל בתחילת העונה הזו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2015, 22:04

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הדברים על ניקולה התחילו לצוץ ברגע שגור שלף פוטר והוא החליף אותו

מה את אומרת עוד בקדנציה של בלאט? אני ממש לא זוכר את זה. לי זכור שזה התחיל בתחילת העונה הזו.

זכור לי בבירור שהתחילו להישמע קולות על הדורסנות שלו אחרי שגור הלך כי גור הלך בעצם בשביל שלוויצ'יץ' תהיה עבודה
אמרו על גור שהוא אנתיפט וכל זה אבל אני חושבת שהחטא היחידי שלו (חוץ מזה שהוא אנתיפט) זה שהוא מעולם לא היה בצד של ההנהלה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 31 אוקטובר 2015, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוקטובר 2015, 22:07

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

זכור לי בבירור שהתחילו להישמע קולות על הדורסנות שלו אחרי שגור הלך כי גור הלך בעצם בשביל שלוויצ'יץ' תהיה עבודה
אמרו על גור שהוא אנתיפט וכל זה אזל אני חושבת שהחטא היחידי שלו (חוץ מזה שהוא אנתיפט) זה שהוא מעולם לא היה בצד של ההנהלה

עכשיו וויציץ דורסני, כי ההנהלה החליטו לתת לו את התפקיד כשלא היו מרוצים משלף? זה טיעון מוזר מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוקטובר 2015, 22:08

היה ברור שניקולה הוא איש של פדרמן כבר מהראיון הראשון שלו, וחלקנו אמרנו את זה כבר אז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 אוקטובר 2015, 22:31

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

אמרו על גור שהוא אנתיפט וכל זה אזל אני חושבת שהחטא היחידי שלו (חוץ מזה שהוא אנתיפט) זה שהוא מעולם לא היה בצד של ההנהלה

גור היה מאוד קרוב לבלאט ולטענתו זו הסיבה העיקרית לכך שפוטר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2015, 00:21

גודס, אבן וארינזה אאוט, קזלאוסקאס, שמיר וג׳ף אדריאן אין.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 06 נובמבר 2015, 00:22

LIAV10 כתב:גודס, אבן וארינזה אאוט, קזלאוסקאס, שמיר וג׳ף אדריאן אין.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים