roy1000 כתב:toja27 כתב:חלטורות זה רק ספקוצליות . לא נראה לי שמישהו איים עם אקדח על שמעון מזרחי ודיוויד פדרמן להקים אקדמיה נכון? ברגע שהקימו , וויציץ הביא לשם את בן טיפוחיו. אין כאן משהו יוצא דופן באמת. יכול להיות שהיו יכולים לחכות עוד שנה עם בנדר והשנה לתת לו להשתפשף במקום אחר אבל בנדר הוא ממש לא הבעיה של מכבי.
מנותק מהצוות המקצועי? מה זה אומר בכלל? אתה יודע מה זה אומר בפועל ,מה קורה שם בפועל? כמה מילים הוא מחליף עם הצוות המקצועי? כמות החיוכים שהוא מחייך ביום? או שאתה מסתמך רק על המילים של פיני שכל מה שהוא רצה זה לפגוע בשמו של וויציץ'? אני זוכר כתבה מהעונה שעברה שהשחקנים אמרו שדווקא וויציץ' הוא האיש לדבר ולפנות אליו כי הוא מבין אותנו. לא גודס, לא פיני . וויציץ'.
אז נעשו טעיות. טעויות גדולות אפילו. זה לא מה שהרס את המועדון שלנו. זה אולי המשך לקו התנהלות מסויים שדורש תיקון אבל זה לא התחיל מעכשיו. וויציץ' נמצא איתנו כמה זמן? וויציץ' הוא פשוט דמות נוחה להיות השעיר לעזאזל , כי הוא אאוטסיידר, אין לו כאן חברים בתקשורת אז יפילו את התיק עליו.
עזוב אותי שעיר לעזאזל. מי הביא את פבאריני? מי דחף לעשות את האקדמיה? האם ניקולה לחץ על גודס לשתף את בנדר נגד רצונו? מי בנה את הקבוצה בקיץ? מי שם שני אנשים חסרי נסיון להיות עוזרי מאמן במקום הצוות שגודס רצה?
מי שדחף להחלטות האלה צריך לעוף. מכיוון שאין לנו מושג מה ניקולה עושה, אז אולי זה באמת לא הוא, אבל אם כן, צריך לשלוח אותו בחזרה לקרואטיה בלי קשר לאם הוא שם למישהו אקדח על הראש.
מי הביא את פבראני? אותם האנשים האנשים שהביאו את סמית , רנדל, שארמדיני, לוגאן, רייס, רנדל וכו'. שילוב לא ברור של דני פדרמן ורקאנטי, שמעון מזרחי, סקאוטים והמאמן. איך ניקולה קשור להבאתו של פבראני? הדבר היחידי שניקולה עשה זה אימון משותף איתו וחוות דעה. ממתי ניקולה מחתים שחקנים? זה לא הכסף שלו. ושלא יקשקש לי פיני גרשון שההנהלה הותיקה לא יודעת מה קורה ומקבלת ידיעה רק בסוף.
אני לא חושב שניקולה דחף לכיוון האקדמיה, אם כי אני די בטוח שהוא אהב את הרעיון. ובכל אופן , ניקולה הוא לגמרי שכיר. זה לא תלוי בו. ודבר נוסף, אני לא יודע אם הרעיון של האקדמיה הוא רע בהכרח. למרות שככל הנראה, יותר מדי כשרונות לא יצאו משם.
אני גם לא מבין איך אפשר להאשים את ניקולה בבניית קבוצה או החלפת צוות העוזרים. זה לא באחריותו. המקסימום שאתה יכול להגיד שהוא לא רצה להמשיך עם פיני ואלון שטיין. מי שמחליט הם אנשים אחרים.