23 ינואר 2016, 01:14
er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.
בלאט יקבל את ההצעה, אולי אפילו בזמן הקרוב. השאלה אם יתחשק לו...
תגובות ברשת לא אומרות הרבה. בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. ימים יגידו
אומרות ועוד איך, זה מצביע על דעת הקהל בארה"ב. גם המבקרים הכי גדולים שלו אמרו שלדעתם הוא מאמן טוב.
בערך 90% מאוהדי ה-NBA ברשת כתבו שקליבלנד עשתה צעד מגוחך, וחלק גדול כתבו שהם היו רוצים לראות אותו כמאמן בקבוצות שהם אוהדים.
אז שוב אני חוזר על מה שאמרתי, בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. אם קארי לא ירצה את בלאט בווריורס הוא לא יהיה בווריורס. אם ג'קסון לא ירצה את בלאט בניקס, הוא לא יהיה בניקס. לדעת הקהל באמריקה יש משקל אולי לפיטורין אבל לא למינויים, ובמקרה של בלאט אני מניח שגם פיטוריו לא היו קשורים לדעת הקהל
23 ינואר 2016, 01:15
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:ינאי,
ברגע שזה יעלה על הפרק, האוהדים ידרשו.
בעצם, זה בדיוק מה שאנחנו עושים עכשיו.
תביאו את דייויד.
הלוואי, אמן שיביאו את דייויד. אבל אם היו שמים עלינו, ועל מה שאנחנו דורשים, לא היינו מגיעים למצב שבו אנחנו מתחננים לבלאט שיחזור(לא שהוא לא שווה את השכנוע בכל מצב).
המקסימום שיקרה זה שהאוהדים ישירו במשחק הבא "דייויד בלאט" וכו'.
23 ינואר 2016, 01:15
23 ינואר 2016, 01:17
er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.
בלאט יקבל את ההצעה, אולי אפילו בזמן הקרוב. השאלה אם יתחשק לו...
תגובות ברשת לא אומרות הרבה. בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. ימים יגידו
אומרות ועוד איך, זה מצביע על דעת הקהל בארה"ב. גם המבקרים הכי גדולים שלו אמרו שלדעתם הוא מאמן טוב.
בערך 90% מאוהדי ה-NBA ברשת כתבו שקליבלנד עשתה צעד מגוחך, וחלק גדול כתבו שהם היו רוצים לראות אותו כמאמן בקבוצות שהם אוהדים.
אז שוב אני חוזר על מה שאמרתי, בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. אם קארי לא ירצה את בלאט בווריורס הוא לא יהיה בווריורס. אם ג'קסון לא ירצה את בלאט בניקס, הוא לא יהיה בניקס. לדעת הקהל באמריקה יש משקל אולי לפיטורין אבל לא למינויים, ובמקרה של בלאט אני מניח שגם פיטוריו לא היו קשורים לדעת הקהל
23 ינואר 2016, 01:17
23 ינואר 2016, 01:19
23 ינואר 2016, 01:21
23 ינואר 2016, 01:23
מכביסט31 כתב:מצחיק אותי שאתם רוצים שבלאט יחזור למכבי, אימפריה בקריסה טוטאלית, בשביל משכורת של פיצוחים ובשביל לקבל את התענוג שאבי אבן הסקאוט הדגול ינחית לו חייזרים פצועים ושבורים בשקל וחצי.. אתם באמת חושבים שהוא ירשה לעצמו לרדת ככה ברמה? ויותר מזה, אתם מאמינים לעצמכם שאתם חושבים שפדרמן ושות' באמת יתנו לו את התנאים המתאימים? תרשו לי לצחוק בקול רם..
אם יש לו מטרות וכבוד הוא יעדיף למצוא לעצמו משרה חדשה בNBA מלהתפלש בבוץ שלנו. אני באמת מאחל לו להמשיך שם וחושב שהוא ראוי לקבל אימון בקבוצה אחרת, בלי סופרסטארים אגומניאקים שיחתרו תחתיו.
23 ינואר 2016, 01:37
23 ינואר 2016, 01:37
23 ינואר 2016, 01:44
שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:מצחיק אותי שאתם רוצים שבלאט יחזור למכבי, אימפריה בקריסה טוטאלית, בשביל משכורת של פיצוחים ובשביל לקבל את התענוג שאבי אבן הסקאוט הדגול ינחית לו חייזרים פצועים ושבורים בשקל וחצי.. אתם באמת חושבים שהוא ירשה לעצמו לרדת ככה ברמה? ויותר מזה, אתם מאמינים לעצמכם שאתם חושבים שפדרמן ושות' באמת יתנו לו את התנאים המתאימים? תרשו לי לצחוק בקול רם..
אם יש לו מטרות וכבוד הוא יעדיף למצוא לעצמו משרה חדשה בNBA מלהתפלש בבוץ שלנו. אני באמת מאחל לו להמשיך שם וחושב שהוא ראוי לקבל אימון בקבוצה אחרת, בלי סופרסטארים אגומניאקים שיחתרו תחתיו.
מסכים, כל עוד מכבי במתכונתה הנוכחית, בלאט לא יחזור.
יש לא מעט קבוצות ב- NBA שיכולות להתאים לבלאט- ניו אורלינס, מילווקי, דטרויט.
23 ינואר 2016, 01:46
23 ינואר 2016, 01:46
yanay21 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927981
דווין ורייס(L)
23 ינואר 2016, 01:48
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927981
דווין ורייס(L)
טייריס רייס במקום מאוד מאוד מאוד גבוה בכל מה שקשור לזרים עם האופי הכי טוב שאי פעם נחתו פה
23 ינואר 2016, 01:49
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927981
דווין ורייס(L)
טייריס רייס במקום מאוד מאוד מאוד גבוה בכל מה שקשור לזרים עם האופי הכי טוב שאי פעם נחתו פה
והוא היה פה רק שנה, שחצי ממנה הוא בילה על הספסל.
איזה פספוס, אינעל העולם.
23 ינואר 2016, 01:50
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927981
דווין ורייס(L)
איזה פספוס, אינעל העולם.
פספוס שלנו אבל ההנהלה ידעה בדיוק מה היא עושה
אותו תרגיל שהיה עם לאנגפורד
23 ינואר 2016, 01:52
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927981
דווין ורייס(L)
איזה פספוס, אינעל העולם.
דווין ורייס(L)
איזה פספוס, אינעל העולם.
שמואל1 כתב:דיוויד גריפין מסביר שבלאט פוטר בגלל פילוג בחדר ההלבשה.
מרעיף שבחים על טיירון לו והעבודה שעשה בהגנה בשנתיים האחרונות.
אומר שזה נראה מטורף לפטר מאמן במאזן כזה, אבל זאת נקודת הזמן האחרונהל עשות שינויים.
כמו כן הוא אומר שזאת החלטה אך ורק שלו, לשחקנים לא היה חלק בהחלטב.
23 ינואר 2016, 01:55
שמואל1 כתב:דיוויד גריפין מסביר שבלאט פוטר בגלל פילוג בחדר ההלבשה.
מרעיף שבחים על טיירון לו והעבודה שעשה בהגנה בשנתיים האחרונות.
אומר שזה נראה מטורף לפטר מאמן במאזן כזה, אבל זאת נקודת הזמן האחרונהל עשות שינויים.
כמו כן הוא אומר שזאת החלטה אך ורק שלו, לשחקנים לא היה חלק בהחלטב.