my man כתב:חייב לציין שהביצוע הזה שלהם- היה אדיר!
בשנה הבאה הם ישחזרו את הביצוע, וישירו rolling in the deep בהקשר של המקום שבו מכבי תהיה בטופ 16 של היורוליג. deep down.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:my man כתב:חייב לציין שהביצוע הזה שלהם- היה אדיר!
בשנה הבאה הם ישחזרו את הביצוע, וישירו rolling in the deep בהקשר של המקום שבו מכבי תהיה בטופ 16 של היורוליג. deep down.
Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
רק מי שנא"ד בחרו מהרשימה...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
לא פייר, זה לא בחירה אקראית, הם נותנים עדיפות בוטה לנכים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
אפלייה מתקנת וזה...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
אפלייה מתקנת וזה...
בסדר אז אני רוצה גם, אני גם מיעוטים מסויימים
Holiday_Armadillo כתב:רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]רגע, כל מי שחבר מכביסט מקבל את זה?
אפלייה מתקנת וזה...
בסדר אז אני רוצה גם, אני גם מיעוטים מסויימים
yanay21 כתב:תקחי אחריות גם על מה שהם עשו לי, זו עונת הספורט הכי איומה שחוויתי, אולי חוץ מ2013. אין נחמה לא במכבי ולא בNBA (לפחות בעניין הזה יש לך במה להיאחז)
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תקחי אחריות גם על מה שהם עשו לי, זו עונת הספורט הכי איומה שחוויתי, אולי חוץ מ2013. אין נחמה לא במכבי ולא בNBA (לפחות בעניין הזה יש לך במה להיאחז)
אני אוהדת טוטנהאם, גולדן סטייט ודטרויט ליונס, אני גדלתי עם עונות שהיו כל כך גרועות שהן נכנסו להיסטוריה
MTA2311 כתב:אלא אם ירושלים יביאו את פארגו, זאת החתמה של אליפות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים