פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי - פיאנג'יאני מונה למאמן ירושלים

20 יוני 2016, 08:49

שמואל1 כתב:דונטה סמית' לא ימשיך בירושלים
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

יהיה מסקרן לראות איזה שחקנים פיאנג'יאני יביא לירושלים.

לצערי זה מהלך שני טוב ברציפות שלהם.

20 יוני 2016, 08:51

jol9 כתב:

זה נראה שאורי אלון התפכח. הוא הבין שכדי להצליח באירופה הוא צריך להרים את הסגל בכמה דרגות.
דונטה סמית' לא מסתדר ברמות היורוקאפ, ופרנקו היה מאמן בינוני ומטה.
פיאנג'יאני הוא מאמן ברזומה של לקחת את תואר היורוקאפ, והשם הגדול שלו ינחית אצלם כמה שחקנים מאוד איכותיים.

20 יוני 2016, 08:57

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

זה נראה שאורי אלון התפכח. הוא הבין שכדי להצליח באירופה הוא צריך להרים את הסגל בכמה דרגות.
דונטה סמית' לא מסתדר ברמות היורוקאפ, ופרנקו היה מאמן בינוני ומטה.
פיאנג'יאני הוא מאמן ברזומה של לקחת את תואר היורוקאפ, והשם הגדול שלו ינחית אצלם כמה שחקנים מאוד איכותיים.

אני האמת חושב שזה גם משהו שמכבי לא צריכה להתעסק איתו יותר מדי.
מכבי צריכה להכין את הקבוצה ליורוליג הקשה שהולך להיות, ולא להתעסק בליגה המקומית, שמוכרעת
על משחק אחד. זה חסר כל הגיון.

בכל אופן, אני מסכים איתך.

20 יוני 2016, 09:02

אני מת לדעת איזה כוכב גדול יבואו לקבוצות צופופוליג במקום דאנטה.
יציעו לאיזה שחקן 2 מליון דולר כמו שחימקי עשתה ? בספק.

20 יוני 2016, 09:06

דן שמיר וגיא גודס צפויים להיות העוזרים.

20 יוני 2016, 09:07

שמואל1 כתב:דן שמיר וגיא גודס צפויים להיות העוזרים.

שניהם ?

20 יוני 2016, 09:11

איתי-שגב כתב:
שמואל1 כתב:דן שמיר וגיא גודס צפויים להיות העוזרים.

שניהם ?

שניהם לפי מה שהבנתי.

20 יוני 2016, 09:22

גם וואחד שנמוך קריירה לגודס אם הוא הולך על זה

20 יוני 2016, 09:49

er79 כתב:גם וואחד שנמוך קריירה לגודס אם הוא הולך על זה

לגמרי

20 יוני 2016, 09:58

אין סרט שזה קורה מה גודס צריך להיות עוזר מאמן למאמן בקבוצה ישראלית.
מי זה הרביולי הזה?,חלאס אם הסרטים והדרמות,מאמן בינוני, כבר כמעט עשור לא עושה כלום,קיבל את הטורקים אחרי הצלחה באיטליה וכשל כישלון חרוץ ,מאז מעמדו בירידה תלולה.
לגבי גודס זו תהיה פשוט טיפשות ,כאילו בשביל מה ולמה ,גודס צריך להיות עוזר לסימונה הזה ועוד בליגה הישראלית ?,שיקח איזה קבוצה בליגה ויאמן אותה או אפילו קבוצה באירופה באיזה ליגה.
בענין דן שמיר קשה לי להאמין ,רק עכשיו דיבר על העונה הקרובה אם חולון,כבר עשה הכנות והחתמות.
באמת קשה לי להבין ואני מנסה להיסתכל בצורה ניטרלית איזה סיבה יש לשמיר או גודס או מאמנים ברמה שלהם ללכת ולהיות עוזרים בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי בליגה שלנו,שלא רק גם לא משתתפת באיזה מפעל אירופי בכיר,אלא גם לצד איזה מאמן שהוא בינוני בסך הכל.
אני מבין שזה אצל מכבי ,שרוצים לרכוש ניסיון לקבל במה ,לחוות את הרמות הגבוהות של אירופה ,לחוות לחצים ודברים ,לראות איך עובד מועדון גדול בקיצור לרכוש ידע וניסיון ולהישתפר בתור מאמנים ואולי לקבל צאנסים או במכבי או במועדונים אירופים אחרים על סמך הבנה והניסיון שקיבלו ורכשו.

יש כל כך הרבה קבוצות באירופה,שאם רק היו חפצות או משו פיאנגיני היה אצלם,מכבי גיששה וויתרה,הרי אפילו בליגה האיטלקית שזה הבית שלו שום קבוצת צמרת אפילו לא ניסתה.
המאמן הזה היה לו פיק מסוים היה לו מומנט שזרם איתו,מאז הפטנט הזה ירד,הכדורסל שלו הוא יותר מידי חופשי יותר מידי נתון לחסדי השחקנים ופחות טמון ביכולות מאמן ושיטה,הוא צריך בדרך כלל סגל אינדבדואלי,סגל של שחקנים בעלי יכולות אישיות מרובות שכולם עושים הכל מהכל.
בואו במיוחד שמאל נוריד מצלצולים מגיע מאמן סביר ,לליגה שלנו זה יספיק וזה ממש לא קריטי אפשר גם בלי מאמן אצלנו בליגה,הליגה שלנו היא ממש לא דוגמה לכלום ולא לשום כדורסל מקצועני,זה רק מחזק ומראה איזה כישלון מכבי בתקופה האחרונה.
אורי אלון כנראה חושב ומצפה שסימונה יתן לו את המקפצה באירופה שיעביר אותו לשלב הבא ולזה הציפיות של אלון ובגלל זה ההגעה של האיטלקי,אלון הבין שרק דרך אירופה הוא יקבל את ההכרה את התקציבים את הכסף הגדול.
הוא כולו תקווה שסימונה יתן לו את הפוש הזה קדימה,גם ככה בשוק הישראלי לא היה הרבה מבחר אם בכלל,גרשון בכלל לא היה מועמד לדעתי ושיבק למה לו לעזוב קבוצה אלופה שתתמודד בליגת האלופות .
ככה שחוץ מגודס לא היה הרבה אפשרויות.
לגבי השכר ,לאט לאט נדע במדויק אבל ככה או ככה אלון תמיד אוהב לצאת באיזה רכישה קצת כאילו מעל הפופיק סתם כדי לעשות רעש וכותרת,עיקר העבודה שלו בירושלים זה רעש כותרות פרובוקציות מזה הוא חי.
גם רחרי דונטה חשבו שיבוא איזה רכישות גדולות וכבר שנתים כלום,גם אחרי אליהו ,דוגמה טובה לזה היתה ניסיון ההחתמה של מקל שהוא ניסה שוב לעשות קצת רעש אבל הפסיד .
אולי תהיה עוד החתמה אחת באיזור ה800 900 אבל לדעתי לא הולכים להישתגע שם,אין גם מאיפה אם כל הרעש והניסיון שלהם לנסות להגיד שיש,הם כבר חשבו מזמן שהם יהיו במקום אחר מבחינה כספית,הם חשבו שכמות הכסף שצריך להביא מהבית תעצר מזמן והם כבר יתחילו לקבל כסף מהיורוליג ומזכויות שידור ומספונסרים רצינים משו שבנתים לא קורה.
רוב ההשקעה הכספית מהכיס היא שלו כל השאר שם סתם מלקקים קרוב לצלחת ונהנים מהמצלמות,כל החומסקי והאהבלים האחרים שנהנים להיות חלק מהצוות.

20 יוני 2016, 10:35

גודס לא יהיה עוזר של פיאנג'יאני.

20 יוני 2016, 12:14

בהחלט החתמה טובה של ירושלים אם כי פיני גרשון טוב ממנו בהרבה.
זה לא יאמן איך ירושלים הופכת להיות מכבי תל אביב 2.
את כל הביקורת שהפנו כלפינו הם מישמים בעצמם.
איבדו את האליפות ומייד נכנסים ללחץ מפטרים את כולם ומחתימים שם מפוצץ לעמדת ההמאמן.

20 יוני 2016, 12:23

אשכרה כל מה שהם אמרו עלינו, הם הופכים להיות כאלה.
צביעות מישהו אמר ?.

20 יוני 2016, 12:30

לדעתי הוא מאמן בינוני מינוס אבל עם ניסיון ברמות הגבוהות- מה שלא היה להם עד כה..
זה כן מהלך טוב שלהם- שזה יכול מאד להיות תלוי כנראה במה המהלכים הבאים שלהם. בפנר' אגב הוא קיבל יד חופשית ונכשל כישלון חרוץ(כולל ההפסד למורן רוט בהיכל :laugh2 )
אוהדי מגדל ישמחו הרבה מאד על ה30 הפרש שהוא נתן לארז בנבחרת אבל קבוצה זה לא נבחרת ונחיה ונראה לאן הוא יוביל אותם...להזכירכם ליאור ויותמית עדיין הישראלים המובילים שלהם...
אם אני סימונה/אורי אלון אני דבר ראשון מביא לפה את קייסי ריברס(להלן "ישראלי"- צביעות וזה)..

20 יוני 2016, 16:44

הסינדרום ירושלים שאוהדי מגדל עוברים - יוצא מפורפורציות לחלוטין- הם לגמרי איבדו את זה...

הם יושבים וכותבים השוואות בין לברון לדונטה ובין איך שהם הובילו את הליגה והפסידו בגמר בדיוק(אבל בדיוק) כמו גולדן סטייט...
אני כבר לא יודע אם לצחוק או לדאוג להם..

20 יוני 2016, 16:50

my man כתב:הסינדרום ירושלים שאוהדי מגדל עוברים - יוצא מפורפורציות לחלוטין- הם לגמרי איבדו את זה...

הם יושבים וכותבים השוואות בין לברון לדונטה ובין איך שהם הובילו את הליגה והפסידו בגמר בדיוק(אבל בדיוק) כמו גולדן סטייט...

דואג לך שאתה מבלה כל כך הרבה זמן בפורום שלהם.

20 יוני 2016, 16:51

MTA2311 כתב:
my man כתב:הסינדרום ירושלים שאוהדי מגדל עוברים - יוצא מפורפורציות לחלוטין- הם לגמרי איבדו את זה...

דואג לך שאתה מבלה כל כך הרבה זמן בפורום שלהם.

אני רוצה להאמין שכשתהיה לנו קבוצה ראויה אני לא אצטרך להתעסק בפורומים זרים...

20 יוני 2016, 16:57

כל השוואה בין דונטה ללברון מסתכמת רק בעובדה ששניהם סמול פורוורדים, זהו.
אני לא אוהב את לברון, זה לא סוד. אבל אם לדונטה היה חצי ממוסר העבודה שיש לו, לא מן הנמנע שהיה חוגג השנה אליפות שלישית, אולי אפילו רביעית רצופה.

20 יוני 2016, 18:13

my man כתב:לדעתי הוא מאמן בינוני מינוס אבל עם ניסיון ברמות הגבוהות- מה שלא היה להם עד כה..
זה כן מהלך טוב שלהם- שזה יכול מאד להיות תלוי כנראה במה המהלכים הבאים שלהם. בפנר' אגב הוא קיבל יד חופשית ונכשל כישלון חרוץ(כולל ההפסד למורן רוט בהיכל :laugh2 )
אוהדי מגדל ישמחו הרבה מאד על ה30 הפרש שהוא נתן לארז בנבחרת אבל קבוצה זה לא נבחרת ונחיה ונראה לאן הוא יוביל אותם...להזכירכם ליאור ויותמית עדיין הישראלים המובילים שלהם...
אם אני סימונה/אורי אלון אני דבר ראשון מביא לפה את קייסי ריברס(להלן "ישראלי"- צביעות וזה)..

היו לו גם עונות טובות בתור מאמן סיינה. אני לא בטוח אבל סיינה הייתה פקטור בכדורסל האירופאי לפני שפיאנג'יאני הגיע אליה? אולי פליקס יוכל לענות.

20 יוני 2016, 18:22

היו גם היו, הגיעו לפיינל פור ב-2003 בברצלונה וב-2004 בתל אביב. רק שצריך לציין שהוא היה חלק מהמערכת.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 20 יוני 2016, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול