פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים החדש

02 יולי 2016, 17:29

חלאס כבר, אפילו מהכוכב העיפו את האפס הזה, הוא על תקן יוגב, עכשיו יש לנו 2 כאלה, איזה יופי.

02 יולי 2016, 17:39

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אור, עזוב שמקל ואוחיון הם נתונים. גם היקמן ואוחיון היו נתונים, ובכל זאת הביאו את רייס.
אתה חייב מנוע בקו האחורי. מקל, אוחיון וכל מה שיש לנו שם הם לא מנוע של קבוצה.

אתה זוכר את העונה עם דייויד לוגאן? זה היה כשלון, לא כי לוגאן היה רע (הוא קלע כמעט 44%
מחוץ לקשת באותה העונה), אלא כי לא היה מנהיג ומנוע בקו האחורי שיניע את הקבוצה.
עונה לאחר מכן, עם סגל באותה הרמה פחות או יותר, ועם רייס כדינמו של הקבוצה ובלו כקלעי האוטומטי
מבחוץ, מכבי עשתה טרבל מטורף.
גם העונה הנוראית הזאת התחילה במחשבה נכונה - מנהיג בקו האחורי (פארמר) וקלעי אבסולוטי (רוצ'סטי).
אלא שהכשלון של פארמר, הראה לנו שני דברים - מקל לא יכול להיות זה שיניע את הקבוצה, ונוכחות
של קלעי גדול זה לא מספיק.
השילובים האלה של מנוע בקו האחורי, קלעי אחד גדול, שחקן מטרה בצבע, כמה שומרים קשוחים,
הם אלה שהופכים קבוצה למנצחת, וכשיש מרכיב או כמה חסרים, זה יכול בקלות להגיע לרמת בזיון טוטאלי
כמו השנה.

כבר סיכמנו פעם שלהביא דוגמאות לעונת הזכייה ביורוליג זה די טיפשי. שום דבר שקרה שם לא רלוונטי לשום דבר מעולם הכדורסל.

מנוע של קבוצה זה ביטוי אמורפי לחלוטין שאין לו משמעות אמיתית. בניתוח פשוט של המצב, לקו האחורי הזה חסר קודם כל קלעי.

בקו האחורי יש קלעי. אפילו כמה - רוצ'סטי, יבזורי, לנדסברג. כולם קלעים מעל הממוצע (וחלקם הרבה מעל).

אני לא חושב שההגדרה היא אמורפית. בכל העונות הגדולות של מכבי, היה לה שחקן יצירתי בקו האחורי,
שיכול להוביל את הקבוצה, לחבר אותה, לחדור לסל, להגיע לקו וכו'.
אתה לא תביא קלעי יותר טוב מרוצ'סטי לקבוצה, אבל להביא שחקן יותר טוב ממקל זה לא מאוד קשה.

02 יולי 2016, 17:42

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:הנקודה היא שבקבוצה מאמינים במקל כמנוע. זו בעצם המומחיות שלו למעשה.
פלור-ג'נרל, שבונה מהלכים בהתקפה ובהגנה. לפני שהוא סקורר (כי קליעה אין לו, גם אם מצליח לגרד את ה10-15 נקודות למשחק) הוא פליימייקר.
לאורך כל הקריירה שלו הוא גם הראה שהוא סוג של איש קלאץ'. הולכים עליו בכל הכוח.

למכבי חסרה קליעה. השאלה אם היא תבוא מרוצ'סטי או שתבוא מגארד במקום רוצ'סטי.

אבל מקל היה במועדון 3-4 חודשים והוכיח בהם מעל לכל ספק שהוא לא יכול לעשות את זה
ברמה הגבוהה.
אפשר לקשקש עד מחר עד כמה הסגל של מכבי היה דפוק, אבל עובדה שעם אותו סגל, רוצ'סטי
הצליח להריץ את הקבוצה בכלל לא רע במשך כחודש וחצי, ואחרי שמקל הגיע הוא נעלם, והקבוצה
הובכה בליגה וביורוקאפ.
מבחינתי זאת הוכחה חד משמעית שמקל יכול להיות רכז פותח במכבי, אבל הוא לא יכול להיות השחקן
הכי משמעותי בקו האחורי. זה יחזור ויתנקם בנו מאוד מהר.

אה, ואם אתה אומר שכל מה שחסר למכבי זאת קליעה, אז אני מציע למכבי לא להחליף את רוצ'סטי.
קלעי טוב ממנו היא לא תמצא.

הוכיח מעל לכל ספק? אני מוכרח שלא להסכים.
מקל כלל לא שיחק עם מכבי ביורוליג (הגיע אחרי ההדחה), והוא שיחק ביורוקאפ ממש קצת זמן אחרי שהגיע, בזמן שהקבוצה כבר נכנסה לכדור שלג שלא ניתן לצאת ממנו.
המבחן שלו יהיה בעונה הבאה, בעונת יורוליג מלאה עם קבוצה שהוא מתאמן ומשחק איתה מתחילת העונה.

לי הוא הוכיח מעל לכל ספק... גם אם ייראה קצת יותר טוב, הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה ביורוליג,
בטח לא ביורוליג הקשה של העונה.
הוא יכול להיות רכז פותח, להעביר את החצי, להגיד איזה תרגיל משחקים, לשחק בהגנה, לחדור פה ושם,
אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה, בדיוק כמו שאוחיון לא יכל.
זה או שיש לך את זה, או שאין לך, ולמקל (שהוא לא שחקן רע), אין את העניין הזה.

02 יולי 2016, 17:43

יוני להביא שחקן כזה לקבוצה 1: לא נראה לי מחובר למציאות של מכבי לרגע הזה, כי לא נראה שהם מחפשים שחקנים בסדר הגודל הזה.
2:יצור עומס בעמדת הגארדים במידה ורוצ'יסטי נשאר, ואם רוצ'יסטי לא נשאר אז חזרנו עם בעיה של קליעה מבחוץ.

02 יולי 2016, 17:44

זה כ"כ ברור שלאנשים יש כאן אובססיה (לשלילה) על מקל. אם כולנו מסכימים שמקל הוא גירסה משופרת (או סתם בריאה) של אוחיון, אז תקראו להעפתו של אוחיון ולא של מקל. שלא נדבר על פניני.

02 יולי 2016, 17:44

jay כתב:זה כ"כ ברור שלאנשים יש כאן אובססיה (לשלילה) על מקל. אם כולנו מסכימים שמקל הוא גירסה משופרת (או סתם בריאה) של אוחיון, אז תקראו להעפתו של אוחיון ולא של מקל. שלא נדבר על פניני.

זה נכון.

02 יולי 2016, 17:46

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:הנקודה היא שבקבוצה מאמינים במקל כמנוע. זו בעצם המומחיות שלו למעשה.
פלור-ג'נרל, שבונה מהלכים בהתקפה ובהגנה. לפני שהוא סקורר (כי קליעה אין לו, גם אם מצליח לגרד את ה10-15 נקודות למשחק) הוא פליימייקר.
לאורך כל הקריירה שלו הוא גם הראה שהוא סוג של איש קלאץ'. הולכים עליו בכל הכוח.

למכבי חסרה קליעה. השאלה אם היא תבוא מרוצ'סטי או שתבוא מגארד במקום רוצ'סטי.

אבל מקל היה במועדון 3-4 חודשים והוכיח בהם מעל לכל ספק שהוא לא יכול לעשות את זה
ברמה הגבוהה.
אפשר לקשקש עד מחר עד כמה הסגל של מכבי היה דפוק, אבל עובדה שעם אותו סגל, רוצ'סטי
הצליח להריץ את הקבוצה בכלל לא רע במשך כחודש וחצי, ואחרי שמקל הגיע הוא נעלם, והקבוצה
הובכה בליגה וביורוקאפ.
מבחינתי זאת הוכחה חד משמעית שמקל יכול להיות רכז פותח במכבי, אבל הוא לא יכול להיות השחקן
הכי משמעותי בקו האחורי. זה יחזור ויתנקם בנו מאוד מהר.

אה, ואם אתה אומר שכל מה שחסר למכבי זאת קליעה, אז אני מציע למכבי לא להחליף את רוצ'סטי.
קלעי טוב ממנו היא לא תמצא.

הוכיח מעל לכל ספק? אני מוכרח שלא להסכים.
מקל כלל לא שיחק עם מכבי ביורוליג (הגיע אחרי ההדחה), והוא שיחק ביורוקאפ ממש קצת זמן אחרי שהגיע, בזמן שהקבוצה כבר נכנסה לכדור שלג שלא ניתן לצאת ממנו.
המבחן שלו יהיה בעונה הבאה, בעונת יורוליג מלאה עם קבוצה שהוא מתאמן ומשחק איתה מתחילת העונה.

לי הוא הוכיח מעל לכל ספק... גם אם ייראה קצת יותר טוב, הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה ביורוליג,
בטח לא ביורוליג הקשה של העונה.
הוא יכול להיות רכז פותח, להעביר את החצי, להגיד איזה תרגיל משחקים, לשחק בהגנה, לחדור פה ושם,
אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה, בדיוק כמו שאוחיון לא יכל.
זה או שיש לך את זה, או שאין לך, ולמקל (שהוא לא שחקן רע), אין את העניין הזה.

אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת מבלי לראות אותו משחק פעם אחת במדי מכבי ביורוליג.
אתה תופתע בעונה הבאה. תחת מאמן נורמלי וקבוצה סבירה+, מקל רכז יורוליג לגיטימי. לפחות לפי דעתי ודעת רוב הפרשנים בארץ.

02 יולי 2016, 17:51

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:זה לא משנה אם הם אוהבים את זה או לא, לא הם משלמים את המשכורת שלו בסופו של דבר.
אם ממפיס רצתה להישאר רלוונטית, לא הייתה לה ברירה אחרת. לא יכלו למצוא שחקן טוב יותר שמוכן לחתום שם.
האופציה השנייה היא לפרק הכל ולהתחיל מחדש. את זה הם יכולים לעשות תמיד.

אתה אומר את זה כאילו זאת איזשהי אמת קוסמית...
מאיפה אתה יודע מה הם יכלו לעשות ומה לא? לא חסר מה לעשות עם סכום כסף כזה. לזרוק את זה
על רכז בינוני עם נטייה לפציעות, רק כי אולי הוא יעזור להם עוד עונה או שתיים להיות קבוצת פלייאוף, זה מהלך
מטומטם ברמות הגבוהות ביותר, שיתקע את ממפיס ל-5 שנים לפחות, עם חוזה מנופח ולא קשור למציאות.

ואיך בדיוק אפשר לפרק ולהרכיב מחדש, כשתקרת המשכורות שלך תקועה עם חוזה של 30 מליון דולר
לשחקן בינוני? איזה שחקן אחר ירצה לבוא לשם עכשיו? איזו בנייה בדיוק אפשר לעשות ככה?

אתה מדבר על מייק קונלי, לא על סטף קרי או כריס פול.

יוני, אתה כנראה באמת לא מבין איך עובדת הליגה...
חוזי מקסימום לא מוענקים מהיום ולא מאתמול, והוא לא הראשון לקבל חוזה מקסימום (למעשה, יש היום יותר מ-25 שחקנים עם חוזי מקסימום, וקרי לא אחד מהם). וכן, היו שחקנים פחות טובים ממנו שהצליחו להשיג חוזה מקסימלי. הוא הראשון לקבל חוזה מקסימום תחת התקרה החדשה (שקפצה ב-24 מיליון דולר תוך שנה בלבד, מ-70 ל-94 מיליון דולר - הקפיצה הגדולה בהיסטוריה של הליגה) מבין השחקנים שמחזיקים בזכויות לארי בירד (שחקנים שנמצאים לפחות 3 שנים באותו קבוצה) ונמצאים יותר מ-6 שנים בליגה - ואי לכך הסכום המנופח. הוא אומנם הראשון לקבל חוזה כזה, אבל כנראה הראשון מבין רבים בשנים הקרובות. אתה צריך להבין ששחקנים הולכים להרוויח הרבה יותר ממה שהרוויחו בעבר בעקבות העלייה בתקרת השכר (שתגיע לשיאה בעונה הבאה).

מאיפה אני יודע מה הם יכלו לעשות עם הכסף? כי אני עוקב קצת אחרי החדשות מהליגה, הכי פשוט.
אף שחקן בכיר מקונלי לא רצה ולא רוצה להגיע לממפיס דרך השוק החופשי, לא היום ולא אתמול.

מייק קונלי, שאתה כל כך מזלזל בו משום מה, נחשב לאחד מ-5 השחקנים הכי טובים בהיסטוריה של המועדון הצעיר הזה, ונמצא בדיוק בגיל הנכון מבחינת הקריירה שלו. ממש ממש לא רכז בינוני, רכז מצוין (עם משכורת מנופחת אודות לסיטואציה שהוא נמצא בה).

איך אפשר לפרק ולהרכיב מחדש? אתה שואל באמת? טריידים, שמעת על זה?
אז לא, לא רק ממפיס רצתה להחתים את מייק קונלי על חוזה מקסימום. היה לו ביקוש, ולכן גם קיבל מממפיס את מה שקיבל.
ומכיוון שכך, לא תהיה להם שום בעיה להעביר אותו (או את החוזה שלו) ולהתחיל בנייה מחדש, אם ירצו לעשות זאת בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 יולי 2016, 17:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

02 יולי 2016, 17:52

toja27 כתב:יוני להביא שחקן כזה לקבוצה 1: לא נראה לי מחובר למציאות של מכבי לרגע הזה, כי לא נראה שהם מחפשים שחקנים בסדר הגודל הזה.
2:יצור עומס בעמדת הגארדים במידה ורוצ'יסטי נשאר, ואם רוצ'יסטי לא נשאר אז חזרנו עם בעיה של קליעה מבחוץ.

אתה מסכים איתי שלמכבי חסר שחקן חמישייה בעמדה 2? אם כן, אז בוא נניח שמכבי מקציבה לשחקן
חמישייה לפחות 600-700 אלף...
אז מה שאני מציע זה להוציא את הסכום הזה על שחקן מהסוג של טייריס רייס, שגם עלה ככה בזמנו,
ולא על שחקן מהסוג של לוגאן.

02 יולי 2016, 17:54

jay כתב:זה כ"כ ברור שלאנשים יש כאן אובססיה (לשלילה) על מקל. אם כולנו מסכימים שמקל הוא גירסה משופרת (או סתם בריאה) של אוחיון, אז תקראו להעפתו של אוחיון ולא של מקל. שלא נדבר על פניני.

הרוב כאן כבר קרא לזה, אבל מה לעשות שלא מקשיבים לנו.
אם זה היה תלוי ברוב האנשים כאן, אז מקל הוא אולי הישראלי היחיד חוץ משגב שהיה נשאר.

זה אבל לא אומר שגם הוא לא תקוע בתפקיד שגדול עליו בכמה מידות.

02 יולי 2016, 17:54

אין טעם להתווכח על מקל כי זה לא עניין מקצועי.
יש לאנשים בעיות איתו מהעבר (אדום , סיבב את מכבי על האצבע , לקח לנו שתי אליפויות... )
להגיד שמהעונה האחרונה אפשר לדעת אם הוא מתאים להוביל קבוצת יורויג זאת פשוט בדיחה שאני בכלל לא רוצה להסביר למה...
אבל עדיין , הוא ועוד חצי יוגב בעמדה 1 זה ממש מסוכן...
אגב מה אתם אומרים על רודריג בובואה לתפקיד הגארד ? מנוסה , בגיל הנכון , יכולת מצויינת עונה שעברה בשטראסבורג ...

02 יולי 2016, 17:59

שמואל1 כתב:אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת מבלי לראות אותו משחק פעם אחת במדי מכבי ביורוליג.
אתה תופתע בעונה הבאה. תחת מאמן נורמלי וקבוצה סבירה+, מקל רכז יורוליג לגיטימי. לפחות לפי דעתי ודעת רוב הפרשנים בארץ.

ראינו אותו ביורוקאפ, ראינו אותו בליגה וראינו אותו במשחקים המכריעים מגיע עם חיתול.

יש הבדל בין התפקיד שמיעדים למקל לבין התפקיד שהיה לאוחיון.

מקל לא בנוי בשביל להוביל קבוצה ביורוליג, והוא הוכיח את זה בשנה שעברה גם בפרטיזן וגם במכבי.

02 יולי 2016, 18:00

אני לא חושב שחסר למכבי שחקן בעמדה 2, אבל חסר לה איזשהו שחקן שיכול לסגור את הפינה בקו האחורי.
זה יכול להיות פאוור פורוורד מאוד מוכשר שיוכל להזיז את קווינסי ל-3, זה יכול להיות סווינגמן עם יכולת יצירת מצבים (קווינסי נכנס למשבצת הזאת בראש שלי).

אני לא חושב שמכבי צריכה רכז כמו רייס או אדאמס כשמקל (וגם יוגב) הם כאלה בול-הוגס.
היא צריכה שחקנים שיתאימו לסיים את המהלכים שלהם ולהזיז אותם הצידה במידת הצורך, אבל עמדת הרכז שלך הולכת להביא דברים די קבועים וברורים.
מבחינה פיזית והגנתית למשל אתה יודע שאתה מכוסה מול כל יריב. יהיה לך תמיד ריבאונדר איכותי נוסף בעמדות הגארד ופליימייקינג הוא לא אישו.

עכשיו תמצא גארד, פורוורד, עמו שיחייה עם זה בשלום. זה לא כזה פשוט.
מי שעבר עונה שלמה של התמודדות עם הסיטואציה הזאת זה טיילור רוצ'סטי אגב.

02 יולי 2016, 18:00

jol9 כתב:
toja27 כתב:יוני להביא שחקן כזה לקבוצה 1: לא נראה לי מחובר למציאות של מכבי לרגע הזה, כי לא נראה שהם מחפשים שחקנים בסדר הגודל הזה.

אתה מסכים איתי שלמכבי חסר שחקן חמישייה בעמדה 2? אם כן, אז בוא נניח שמכבי מקציבה לשחקן
חמישייה לפחות 600-700 אלף...
אז מה שאני מציע זה להוציא את הסכום הזה על שחקן מהסוג של טייריס רייס, שגם עלה ככה בזמנו,
ולא על שחקן מהסוג של לוגאן.

זה תלוי, במידה ורוצ'יסטי נשאר יש לנו עודף שחקנים בעמדות האלו: אוחיון, מקל, רוצ'יסטי, סילי לאנדסברג (לא מחשיב את יבזורי ליורוליג אבל אולי ארז יוכיח אחרת). איפה אפשר לדחוף שחקן חמישיה? אני מסכים איתך עקרונית שחסר לנו שחקן כזה ורציתי שיבוא גארד בכיר במקום סילי אבל כבר החתימו אותו. במידה ורוצ'יסטי לא נשאר אז סבבה, למרות שגם אז נחוץ שחקן שקולע לא רע מבחוץ.

02 יולי 2016, 18:04

אני אגב מעדיף שישאירו את רוצ'יסטי ולא ישחררו כדי שיביאו גארד בינוני במקום. אני לא חושב שמכבי יביאו איזה גארד רציני במידה וישחררו אותו.

02 יולי 2016, 18:15

קיבלתי עכשיו שההחלטה היא להביא גארד אחד וגבוה אחד. החלטה סופית. רוב התקציב יהיה לגבוה. ארז רוצה גבוה אתלטי חוסם. לגביי הגארד, יש הרבה מועמדים. בכל מקרה זה יהיה שם שלא ירעיד פה אנשים.

02 יולי 2016, 18:15

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:זה לא משנה אם הם אוהבים את זה או לא, לא הם משלמים את המשכורת שלו בסופו של דבר.
אם ממפיס רצתה להישאר רלוונטית, לא הייתה לה ברירה אחרת. לא יכלו למצוא שחקן טוב יותר שמוכן לחתום שם.
האופציה השנייה היא לפרק הכל ולהתחיל מחדש. את זה הם יכולים לעשות תמיד.

אתה אומר את זה כאילו זאת איזשהי אמת קוסמית...
מאיפה אתה יודע מה הם יכלו לעשות ומה לא? לא חסר מה לעשות עם סכום כסף כזה. לזרוק את זה
על רכז בינוני עם נטייה לפציעות, רק כי אולי הוא יעזור להם עוד עונה או שתיים להיות קבוצת פלייאוף, זה מהלך
מטומטם ברמות הגבוהות ביותר, שיתקע את ממפיס ל-5 שנים לפחות, עם חוזה מנופח ולא קשור למציאות.

ואיך בדיוק אפשר לפרק ולהרכיב מחדש, כשתקרת המשכורות שלך תקועה עם חוזה של 30 מליון דולר
לשחקן בינוני? איזה שחקן אחר ירצה לבוא לשם עכשיו? איזו בנייה בדיוק אפשר לעשות ככה?

אתה מדבר על מייק קונלי, לא על סטף קרי או כריס פול.

יוני, אתה כנראה באמת לא מבין איך עובדת הליגה...
חוזי מקסימום לא מוענקים מהיום ולא מאתמול, והוא לא הראשון לקבל חוזה מקסימום (למעשה, יש היום יותר מ-25 שחקנים עם חוזי מקסימום, וקרי לא אחד מהם). וכן, היו שחקנים פחות טובים ממנו שהצליחו להשיג חוזה מקסימלי. הוא הראשון לקבל חוזה מקסימום תחת התקרה החדשה (שקפצה ב-24 מיליון דולר תוך שנה בלבד, מ-70 ל-94 מיליון דולר - הקפיצה הגדולה בהיסטוריה של הליגה) מבין השחקנים שמחזיקים בזכויות לארי בירד (שחקנים שנמצאים לפחות 3 שנים באותו קבוצה) ונמצאים יותר מ-6 שנים בליגה - ואי לכך הסכום המנופח. הוא אומנם הראשון לקבל חוזה כזה, אבל כנראה הראשון מבין רבים בשנים הקרובות. אתה צריך להבין ששחקנים הולכים להרוויח הרבה יותר ממה שהרוויחו בעבר בעקבות העלייה בתקרת השכר (שתגיע לשיאה בעונה הבאה).

מאיפה אני יודע מה הם יכלו לעשות עם הכסף? כי אני עוקב קצת אחרי החדשות מהליגה, הכי פשוט.
אף שחקן בכיר מקונלי לא רצה ולא רוצה להגיע לממפיס דרך השוק החופשי, לא היום ולא אתמול.

מייק קונלי, שאתה כל כך מזלזל בו משום מה, נחשב לאחד מ-5 השחקנים הכי טובים בהיסטוריה של המועדון הצעיר הזה, ונמצא בדיוק בגיל הנכון מבחינת הקריירה שלו. ממש ממש לא רכז בינוני, רכז מצוין (עם משכורת מנופחת אודות לסיטואציה שהוא נמצא בה).

איך אפשר לפרק ולהרכיב מחדש? אתה שואל באמת? טריידים, שמעת על זה?
אז לא, לא רק ממפיס רצתה להחתים את מייק קונלי על חוזה מקסימום. היה לו ביקוש, ולכן גם קיבל מממפיס את מה שקיבל.
ומכיוון שכך, לא תהיה להם שום בעיה להעביר אותו (או את החוזה שלו) ולהתחיל בנייה מחדש, אם ירצו לעשות זאת בעתיד.

אי אפשר לפרק ולהרכיב מחדש עם חוזים כאלה.
אתה יודע כמה זמן לקח לוושינגטון להיפטר מהאוורד?

כמה פעמים קונלי היה באולסטארס? מה ההישגים שלו לאורך הקריירה?
רכז שמוסר בממוצע 6 אסיסטים למשחק וקולע 15 נק', הוא לא רכז מצויין. אפשר אולי להגיד שהוא רכז בסדר
גמור. מצויין? אירווינג הוא רכז מצויין. ווסטברוק הוא רכז מצויין. קרי הוא רכז מצויין (למרות שהוא לא לגמרי
רכז). פול הוא רכז מצויין. קונלי הוא סבבה.

אני מבין את השינוי בחוקים, ואין לי בכלל בעיה עם זה ששחקנים ירוויחו יותר, אבל צריך להיות איזשהו
הגיון בחוזים האלה.
לברון שווה חוזה כזה, נוביצקי בשיאו שווה חוזה כזה, גארנט בשיאו שווה חוזה כזה, דוראנט שווה חוזה
כזה, קרי שווה... קונלי? ממש לא.

זה שהוא לא הראשון ולא הכי רע שחותם על חוזה מקסימום, רק ממחיש את זה שפראיירים בNBA לא מתים.
בדיוק כמו שהחוזים של האוורד, לואיס, קירילנקו ואחרים היו באסטים גמורים, כך גם החוזה של קונלי יהיה באסט
גמור ומוחלט.

02 יולי 2016, 18:16

jol9 כתב:ראינו אותו ביורוקאפ, ראינו אותו בליגה וראינו אותו במשחקים המכריעים מגיע עם חיתול.

מקל לא בנוי בשביל להוביל קבוצה ביורוליג, והוא הוכיח את זה בשנה שעברה גם בפרטיזן וגם במכבי.

ראינו אותו פח ב"כוכב" (כמו שראינו אותו עושה עבודה נאה בניז'ני שנה קודם לכן) אבל במכבי מקל שיחק מצויין בכל המסגרות. גם במאני טיים הוא בסך הכל היה בסדר גמור.
מקל שווה עוד צ'אנס בהובלת קבוצה ביורוליג. חוץ מקליעה (שיאמר לזכותו- שיפר) יש לו איכויות יורוליג בכל אספקט של המשחק.

כשיש לך ישראלי כזה אתה צריך ללכת איתו.
הבן אדם הראה אופי וקילר אינסטינקט בכל כך הרבה הזדמנויות שונות. יש בו משהו אמיתי... כמה שהכדורסל שלו לא יורד לנו בגרון.

02 יולי 2016, 18:17

yzafrir כתב:אין טעם להתווכח על מקל כי זה לא עניין מקצועי.
יש לאנשים בעיות איתו מהעבר (אדום , סיבב את מכבי על האצבע , לקח לנו שתי אליפויות... )
להגיד שמהעונה האחרונה אפשר לדעת אם הוא מתאים להוביל קבוצת יורויג זאת פשוט בדיחה שאני בכלל לא רוצה להסביר למה...
אבל עדיין , הוא ועוד חצי יוגב בעמדה 1 זה ממש מסוכן...
אגב מה אתם אומרים על רודריג בובואה לתפקיד הגארד ? מנוסה , בגיל הנכון , יכולת מצויינת עונה שעברה בשטראסבורג ...

אני באמת אשמח לשמוע את ההסבר שלך.

02 יולי 2016, 18:20

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:ראינו אותו ביורוקאפ, ראינו אותו בליגה וראינו אותו במשחקים המכריעים מגיע עם חיתול.

ראינו אותו פח ב"כוכב" (כמו שראינו אותו עושה עבודה נאה בניז'ני שנה קודם לכן) אבל במכבי מקל שיחק מצויין בכל המסגרות. גם במאני טיים הוא בסך הכל היה בסדר גמור.
מקל שווה עוד צ'אנס בהובלת קבוצה ביורוליג. חוץ מקליעה (שיאמר לזכותו- שיפר) יש לו איכויות יורוליג בכל אספקט של המשחק.

כשיש לך ישראלי כזה אתה צריך ללכת איתו.
הבן אדם הראה אופי וקילר אינסטינקט בכל כך הרבה הזדמנויות שונות. יש בו משהו אמיתי... כמה שהכדורסל שלו לא יורד לנו בגרון.

לא היתה לי בעיה גדולה עם מה שאתה אומר, אם היו מנסים את זה בכל עונה אחרת. אבל אחרי הבזיון
של השנה האחרונה, שמקל הוא שותף מלא שלו, זה נראה לי ממש לא אחראי, לצאת לדרך עם אותו קו
אחורי בתוספת שחקן מחליף מגראן קנריה.
נושא נעול