החשש אומת: קווינסי מילר סובל מקרע וגמר את העונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החשש אומת: קווינסי מילר סובל מקרע וגמר את העונה

הודעהעל ידי my man » 20 יולי 2016, 00:27

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"

זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.

יא מתיש, תן להיות פופוליסטיים

אניוואי, אני חושב שמבחינת כדורסל מונרו נותן לנו קליעה טובה מחצי מרחק, ובהינתן אימון נורמלי, אפשר לשחק איתו אחלה פיק אנד פופ. הוא גם ריבאונדר טוב, ואשכרה יודע להוביל כדור, ולשחק בפוסט.
נכון שהכול בערבון מוגבל, כי ההגנות יותר טובות, והשחקנים(במיוחד בעמדה שלו) גבוהים וחזקים ממנו, ובדרך כלל גבוהים וחזקים יותר ממה שאנחנו תוקעים בעמדה הזו בכל מקרה.
ומשיקולי גובה וכוח, הוא גם חיסרון הגנתי משמעותי.

אם הסגל היה גמור והיה מקום לעוד שחקן משלים בקו הקדמי הייתי מוכן לקבל החתמה כזאת. היום, במצב הנוכחי זאת השתנה בפרצוף של כולנו.

גם ראד!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 20 יולי 2016, 00:27

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:לכל מתנגדי מונרו, תשקלו את זה:

לא האם אנחנו, כפורום, יכולים למצוא 4 יותר טוב, אלא האם מכבי פוקס תל אביב, דני פדרמן, אבי אבן ושאר אנשים בשלים, יכולים למצוא 4 יותר טוב. לדעתי לא. וזה לא כי מונרו שחקן אדיר, אלא כי לרוב הם מפשלים. ברור שבהתנהלות נורמלית, מונרו לא צריך להיות, גם לא כמחליף, אבל אנחנו כבר כמה שנים לא בהתנהלות נורמלית. אם מכבי יפתיעו אותי וימצאו 4 טוב, קולולוש. אני בספק, אז מונרו.

צריך מחליף ברמה גבוה עכשיו כשאין את מילר? כן
סומכים על מכבי שתעשה את זה? לא
זה אומר שצריך להסתפק במונרו? גם לא
זה לא צריך לעניין אותנו מה הרמה שלהם, זה לא צריך לרצות אותנו כי זאת ה-הגדרה להנמכת הרף

זה כמו שיגידו ''טוב נו, תבינו אותם, אין כסף לשחקנים אחרים כי מכבי החתימו מלא שחקנים על חוזים מפוצצים ועכשיו צריכים לשלם עליהם''
אהה..לא, not my problem

ברור, אני לגמרי איתך בעניין הזה. אבל אנחנו מדברים על עקרונות, לא על תכל'ס. עקרונית כמובן שאפשר וצריך להביא מישהו יותר טוב, לצפות ליותר טוב(שזה לא קשה, כי אנחנו בשפל). אבל כשאני בעד מונרו, אני מסתכל על מה שאפשרי בהתחשב בנסיבות האיומות, זה לא מרצה אותי, אני לא בעד מונרו באופן עקרוני.

זה למה אני שולל מראש כל שביעות רצון שאולי יכול לצוץ, כי אני לא מתאים את עצמי לביזיון הזה.

סבבה, אם הסגל היה מושלם (תרתי משמע), הייתי מסכימה להתפשר על שחקן אחד, אבל אנחנו יודעים שזה לא העניין
אז למה לנהל דיונים היפותטיים על האם אפשר יותר טוב או לא, כשברור שהשחקן לא מספיק טוב וכבר יש לנו קבוצה לא טובה?

כי זה הדיון. אני חושב שהעונה הזו נגמרה לפני שהתחילה, וגם כשכולם היו בריאים, אבל עדיין אפשר לנהל דיונים נקודתיים, אחרת לחלקנו לא היה טעם לכתוב פה. אנחנו עוסקים במצוי, לא ברצוי. זה כמו פוקימון שאתה רוצה לתפוס, לעומת הפוקימון שאשכרה נמצא ליד הבית שלך כל הזמן(אני יודע שאת לא משחקת, אבל זו האנלוגיה שעלתה לי)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 יולי 2016, 00:29

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יולי 2016, 00:29

אני אגיד לכם מה העניין.
מילר זה לא שחקן משלים אלא באמת כתובת וגו-טו-גאי בהתקפה, שחקן שאתה יכול לבודד אותו על ביגמן והוא ידרוס אותו בדרך לסל או ייקח עליו שלשה.
ומצד שני הוא שומר סופר ורסטילי שיכול לעצור גארדים בהגנה ובמקביל לשנות זריקות. האורך שלו והיכולת שלו לחסום הייתה בסיס ההגנה שלנו.

זה משהו שמכבי פשוט לא תצליח להביא בשחקן אחד, וכדאי לחשוב על קונספט שונה לגמרי בבניית הסגל.
מונרו הסופר חד מימדי ומוגבל פשוט לא נכנס בפורמט הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2016, 00:29

שמואל1 כתב:תמונה

צחקתי בקול
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 20 יולי 2016, 00:29

my man כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"

זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.

יא מתיש, תן להיות פופוליסטיים

אניוואי, אני חושב שמבחינת כדורסל מונרו נותן לנו קליעה טובה מחצי מרחק, ובהינתן אימון נורמלי, אפשר לשחק איתו אחלה פיק אנד פופ. הוא גם ריבאונדר טוב, ואשכרה יודע להוביל כדור, ולשחק בפוסט.
נכון שהכול בערבון מוגבל, כי ההגנות יותר טובות, והשחקנים(במיוחד בעמדה שלו) גבוהים וחזקים ממנו, ובדרך כלל גבוהים וחזקים יותר ממה שאנחנו תוקעים בעמדה הזו בכל מקרה.
ומשיקולי גובה וכוח, הוא גם חיסרון הגנתי משמעותי.

אם הסגל היה גמור והיה מקום לעוד שחקן משלים בקו הקדמי הייתי מוכן לקבל החתמה כזאת. היום, במצב הנוכחי זאת השתנה בפרצוף של כולנו.

גם ראד!

גם אם הסגל היה גמור, מונרו לא צריך להיות פה, גם כמשלים. בשנה נורמלית לא הייתי פוזל לכיוונו. אבל שוב, יש נסיבות. אני לא אהיה בשוק אם דונטה יגיע
my man כתב:
dod כתב:
my man כתב:לא סוני ולא טושיבה לא מילר ולא גינס לא יורגוס ולא סופלאקי

את מילר לקחת - עכשיו אתה רוצה גם את ווימס?

זה לא שלי...זה אנקראם נביא הזעם!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יולי 2016, 00:30

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:לכל מתנגדי מונרו, תשקלו את זה:

לא האם אנחנו, כפורום, יכולים למצוא 4 יותר טוב, אלא האם מכבי פוקס תל אביב, דני פדרמן, אבי אבן ושאר אנשים בשלים, יכולים למצוא 4 יותר טוב. לדעתי לא. וזה לא כי מונרו שחקן אדיר, אלא כי לרוב הם מפשלים. ברור שבהתנהלות נורמלית, מונרו לא צריך להיות, גם לא כמחליף, אבל אנחנו כבר כמה שנים לא בהתנהלות נורמלית. אם מכבי יפתיעו אותי וימצאו 4 טוב, קולולוש. אני בספק, אז מונרו.

זה לא צריך לעניין אותנו מה הרמה שלהם, זה לא צריך לרצות אותנו כי זאת ה-הגדרה להנמכת הרף

זה כמו שיגידו ''טוב נו, תבינו אותם, אין כסף לשחקנים אחרים כי מכבי החתימו מלא שחקנים על חוזים מפוצצים ועכשיו צריכים לשלם עליהם''
אהה..לא, not my problem

ברור, אני לגמרי איתך בעניין הזה. אבל אנחנו מדברים על עקרונות, לא על תכל'ס. עקרונית כמובן שאפשר וצריך להביא מישהו יותר טוב, לצפות ליותר טוב(שזה לא קשה, כי אנחנו בשפל). אבל כשאני בעד מונרו, אני מסתכל על מה שאפשרי בהתחשב בנסיבות האיומות, זה לא מרצה אותי, אני לא בעד מונרו באופן עקרוני.

זה למה אני שולל מראש כל שביעות רצון שאולי יכול לצוץ, כי אני לא מתאים את עצמי לביזיון הזה.

סבבה, אם הסגל היה מושלם (תרתי משמע), הייתי מסכימה להתפשר על שחקן אחד, אבל אנחנו יודעים שזה לא העניין
אז למה לנהל דיונים היפותטיים על האם אפשר יותר טוב או לא, כשברור שהשחקן לא מספיק טוב וכבר יש לנו קבוצה לא טובה?

כי זה הדיון. אני חושב שהעונה הזו נגמרה לפני שהתחילה, וגם כשכולם היו בריאים, אבל עדיין אפשר לנהל דיונים נקודתיים, אחרת לחלקנו לא היה טעם לכתוב פה. אנחנו עוסקים במצוי, לא ברצוי. זה כמו פוקימון שאתה רוצה לתפוס, לעומת הפוקימון שאשכרה נמצא ליד הבית שלך כל הזמן(אני יודע שאת לא משחקת, אבל זו האנלוגיה שעלתה לי)

אני מעדיפה להתבוסס בחרא הקיים ולא לנסות לגרום לו לרדת יותר חלק בגרון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יולי 2016, 00:31

וואלה שמואל, הצליח לך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 20 יולי 2016, 00:33

That's so funny
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 20 יולי 2016, 00:33

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]לכל מתנגדי מונרו, תשקלו את זה:

אהה..לא, not my problem

אני מעדיפה להתבוסס בחרא הקיים ולא לנסות לגרום לו לרדת יותר חלק בגרון[/quote]
אני אוהב אותך כשאת פואטית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 יולי 2016, 00:40

הצחוק שלי מוסר לך תודה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2016, 00:52

החציל האצטקי כתב:אני אגיד לכם מה העניין.
מילר זה לא שחקן משלים אלא באמת כתובת וגו-טו-גאי בהתקפה, שחקן שאתה יכול לבודד אותו על ביגמן והוא ידרוס אותו בדרך לסל או ייקח עליו שלשה.
ומצד שני הוא שומר סופר ורסטילי שיכול לעצור גארדים בהגנה ובמקביל לשנות זריקות. האורך שלו והיכולת שלו לחסום הייתה בסיס ההגנה שלנו.

זה משהו שמכבי פשוט לא תצליח להביא בשחקן אחד, וכדאי לחשוב על קונספט שונה לגמרי בבניית הסגל.
מונרו הסופר חד מימדי ומוגבל פשוט לא נכנס בפורמט הזה.

ידרוס? הגזמת. הוא ממש לא פיזי.
הגזמת גם בהרבה דברים אחרים.

זה נכון, שמילר הוא מאוד מוכשר ובעל פוטנציאל גבוה, אבל עדיין לא כזה גדול כפי שציירת אותו. כדאי גם לזכור, שבכל מקרה לא היינו נהנים מהשיא שלו, כי הוא היה בורח ל NBA בקייץ הבא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יולי 2016, 00:54

felix_r כתב:ידרוס? הגזמת. הוא ממש לא פיזי.

זה נכון, שמילר הוא מאוד מוכשר ובעל פוטנציאל גבוה, אבל עדיין לא כזה גדול כפי שציירת אותו. כדאי גם לזכור, שבכל מקרה לא היינו נהנים מהשיא שלו, כי הוא היה בורח ל NBA בקייץ הבא.

לא בפיזיות, להפך. בכדרור, במהירות. הוא יכול להגיע לטבעת בקלות מול שחקנים כבדים בבידוד, ולקלוע מעל שחקנים נמוכים ממנו.
כמובן שזה כשהוא בפורמה, אבל הוא הציג את היכולות האלה בשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2016, 01:00

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:ידרוס? הגזמת. הוא ממש לא פיזי.

לא בפיזיות, להפך. בכדרור, במהירות. הוא יכול להגיע לטבעת בקלות מול שחקנים כבדים בבידוד, ולקלוע מעל שחקנים נמוכים ממנו.
כמובן שזה כשהוא בפורמה, אבל הוא הציג את היכולות האלה בשנה שעברה.

זה כן. פשוט בהודעה הקודמת תארת את זה כאילו הוא לוקח גבוהים בכוח

אני יודע מה הוא עשה. להזכירך, אני הייתי הראשון שהזכיר את שמו בפורום, והעלתי כאן את המספרים שלו עוד בחלק הראשון של העונה, כשהאנשים כאן עוד לא עקבו אחריו ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יולי 2016, 01:02

לכלכת פליקס...
קח, תקרא את ההודעה שלי מאשכול הסקאוטינג באוגוסט שעבר.

החציל האצטקי כתב:אם כבר מדברים על ארל קלארק, למה לא לדבר על שם יותר ריאלי- קווינסי מילר?

גארד בגוף של סנטר. 2.09 ארוך, אתלט נהדר, קלעי מעולה. נמצא בסגל למחנה האימונים של הברוקלין נטס אבל צפוי להחתך משם (עמדות הפורוורד עמוסות מאוד).
את העונה האחרונה העביר בעיקר כסטרץ׳ פור בדי-ליג. עשה מספרים יפים מאוד (25 נק׳, כמעט 8 ריב׳, יותר מ-3 חס׳ עם 60% ל-2, מעל 2 שלשות ב35%, 89% מהקו).
העלה היום וידיאו שמראה שהתחזק והוסיף 20 פאונד, כיום שוקל 240- 109 ק״ג. היעדר המאסה הייתה החסרון העיקרי אצלו.

לא מצליח למצוא את מקומו בNBA. מ2012 הספיק לשחק בדנבר, סקרמנטו ודטרויט ועבר הקיץ לברוקלין שתכננה לחתוך אותו, אבל הולכת לתת לו הזדמנות במחנה האימונים.
היה אמור לשחק בסאמר-ליג אבל שבר את האף.

בNBA רצו שישחק 2-3 אבל הסגנון שלו הוא הרבה יותר של שחקן היי-פוסט מאוד מהוקצע. סטרץ׳ קלאסי, ארוך מאוד ועם יכולת חסימה מצויינת, שמוסיף שליטה טובה בכדור.
פינישר מצויין ליד הטבעת עם טאץ׳ רך ואתלטיות. בקיצור- שחקן התקפה סופר מוכשר ומגוון שעוד לא הוכיח את עצמו בשום מקום זולת ליגת הפיתוח.
נורא צעיר, רק בן 22, אבל עושה רושם של שחקן בוגר שכבר מבין מה הוא יודע להביא למגרש. חתום על חוזה לא מובטח בשווי פחות ממליון דולר.

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2016, 01:07

צודק. אתה הזכרת אותו בסקאוטינג.

אני דיברתי עליו מהרגע שהוא בא לכוכב האדום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 20 יולי 2016, 01:09

החציל האצטקי כתב:לכלכת פליקס...
קח, תקרא את ההודעה שלי מאשכול הסקאוטינג באוגוסט שעבר.

החציל האצטקי כתב:אם כבר מדברים על ארל קלארק, למה לא לדבר על שם יותר ריאלי- קווינסי מילר?

גארד בגוף של סנטר. 2.09 ארוך, אתלט נהדר, קלעי מעולה. נמצא בסגל למחנה האימונים של הברוקלין נטס אבל צפוי להחתך משם (עמדות הפורוורד עמוסות מאוד).
את העונה האחרונה העביר בעיקר כסטרץ׳ פור בדי-ליג. עשה מספרים יפים מאוד (25 נק׳, כמעט 8 ריב׳, יותר מ-3 חס׳ עם 60% ל-2, מעל 2 שלשות ב35%, 89% מהקו).
העלה היום וידיאו שמראה שהתחזק והוסיף 20 פאונד, כיום שוקל 240- 109 ק״ג. היעדר המאסה הייתה החסרון העיקרי אצלו.

לא מצליח למצוא את מקומו בNBA. מ2012 הספיק לשחק בדנבר, סקרמנטו ודטרויט ועבר הקיץ לברוקלין שתכננה לחתוך אותו, אבל הולכת לתת לו הזדמנות במחנה האימונים.
היה אמור לשחק בסאמר-ליג אבל שבר את האף.

בNBA רצו שישחק 2-3 אבל הסגנון שלו הוא הרבה יותר של שחקן היי-פוסט מאוד מהוקצע. סטרץ׳ קלאסי, ארוך מאוד ועם יכולת חסימה מצויינת, שמוסיף שליטה טובה בכדור.
פינישר מצויין ליד הטבעת עם טאץ׳ רך ואתלטיות. בקיצור- שחקן התקפה סופר מוכשר ומגוון שעוד לא הוכיח את עצמו בשום מקום זולת ליגת הפיתוח.
נורא צעיר, רק בן 22, אבל עושה רושם של שחקן בוגר שכבר מבין מה הוא יודע להביא למגרש. חתום על חוזה לא מובטח בשווי פחות ממליון דולר.

לא אני מת :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 20 יולי 2016, 01:12

זה באמת מצחיק :). אבל מסכן הבחור האמת , מאחל לו שהעולם יזכה לראות את הכישרון שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2016, 01:13

חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.

צירוף מקרים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 יולי 2016, 01:13

MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.

צירוף מקרים?

:laugh3 :laugh3 :laugh3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים