פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

השעייה?

כן
11
46%
לא
13
54%

סך הכול הצבעות : 24

Re: השעייה של אורי מהפורום

02 אוגוסט 2016, 01:01

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:אחלה ציטוט

אני מאמין בו בכל לבי

אה לא גבר, התכוונתי ליכולת ציטוט ההודעות העלובה שלך שגרמה לי לבזבז שעה על לנסות להבין מהקודים של האתר את ההקשר של השיחה.

סתם, אחלה ציטוט.

אני רואה כולכם שמוקים היום. ועד שאני אלמד לצטט בפורום(אף פעם), אני חייב רק דרך האפליקציה, אין מה לעשות, הטכנולוגיה הזו גדולה עליי. עצם זה שכמעט הצלחתי להעלות תמונת פרופיל זה מדהים בעיניי

02 אוגוסט 2016, 01:04

מכביסט31 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ינאי מה עם זה איזה תמונת פרופיל? חתימה? משהו? הפרופיל שלך נורא עירום

אני מציע את מיכל ינאי בפרופיל.

תמיד חשקתי בה

02 אוגוסט 2016, 01:07

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אני מאמין בו בכל לבי

אה לא גבר, התכוונתי ליכולת ציטוט ההודעות העלובה שלך שגרמה לי לבזבז שעה על לנסות להבין מהקודים של האתר את ההקשר של השיחה.

סתם, אחלה ציטוט.

אני רואה כולכם שמוקים היום. ועד שאני אלמד לצטט בפורום(אף פעם), אני חייב רק דרך האפליקציה, אין מה לעשות, הטכנולוגיה הזו גדולה עליי. עצם זה שכמעט הצלחתי להעלות תמונת פרופיל זה מדהים בעיניי

אור שמוק 24/7

02 אוגוסט 2016, 01:08

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אני מאמין בו בכל לבי

סתם, אחלה ציטוט.

אור שמוק 24/7

תכלס

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

02 אוגוסט 2016, 01:08

9-9 שיוואיון!!!!!!!!!!!

02 אוגוסט 2016, 01:09

תיקו אינעל העולם.

איכזבתם.

02 אוגוסט 2016, 01:10

אני חושב שזה סוג של מרד. רוב האנשים שמספימים את כל הפורום הצביעו בעד, ועכשיו כולם יוצאים נגדנו

02 אוגוסט 2016, 01:18

מ- 6:0 ל- 9:9. מישהו במארגני הסקר צריך לערוך בדק בית. נראה לי יש ביניכם גיס חמישי.

02 אוגוסט 2016, 05:29

מהפך (בקול של בוז'י)
9-10 לטובת אורי

02 אוגוסט 2016, 12:19

אני אהיה נורא פתוח עכשיו...

טוב אז מה שקרה פה אתמול הכניס אותי לסוג של סחרור...הנחתי שהחתימה שלי תעורר איזשהו גל של תגובות אבל לזה לא ציפיתי...אז לקחתי צעד אחורה וניסיתי לחשוב איך אני מגיב לזה- הבעיה היתה שלא הבנתי כמה מתוך כל מה שקרה פה רציני וכמה בצחוק...אז לא הגבתי..

אני מקבל את זה שאני תמים אבל זה לא צעד קצת דרסטי? ואם גרף התוצאות היה 19:0? איך הייתי אמור להגיב לדבר כזה? מצחיק מצחיק אבל כמה זה כן רציני? מישו יודע לענות תשובה?

אחת התכונות שאני יותר אוהב אצלי(וכן אצל אחרים) זה ההומור העצמי אני באמת יודע לצחוק על עצמי ואני באמת אוהב שקשר שיש לי עם אנשים מגיע לרמה שאנחנו מסוגלים לצחוק אחד על השני ובד"כ זה קורה די מהר(לראיה- החיבור שלי עם ינאי) לא יודע אתמול זה עשה לי משו..לא יודע להסביר את זה ממש הרגשתי צורך לקחת צעד אחורה ולחשוב- "מה קרה כאן" "איך הצלחתי לעורר גל כזה קיצוני נגד משפט ותמונה בסה"כ" לזה- עדיין אין לי תשובה. אבל כן איזושהי מחשבה שממשיכה לקפוץ לי- כמה כוח יש לנו פה ואנחנו כל כך הרבה יותר מדי פעמים משתמשים בו בלי לחשוב יותר מדי ואולי זה קצת מתחבר לת'רד שכרמל העלתה לא מזמן...
זה פחות או יותר הצד שלי בסיפור הזה...

לסיום אני ממש לא הולך להיות נעלבי עכשיו ושום דבר לא השתנה ביחס שלי לאנשים פה ולפורום זה רק מחשבות שלדעתי טוב שהן צצו...

נ.ב
לא הצבעתי עד שראיתי שראיתי שזה 9-9 והטיתי את הכף לכיווני :dance3

02 אוגוסט 2016, 12:24

my man כתב:אני אהיה נורא פתוח עכשיו...

טוב אז מה שקרה פה אתמול הכניס אותי לסוג של סחרור...הנחתי שהחתימה שלי תעורר איזשהו גל של תגובות אבל לזה לא ציפיתי...אז לקחתי צעד אחורה וניסיתי לחשוב איך אני מגיב לזה- הבעיה היתה שלא הבנתי כמה מתוך כל מה שקרה פה רציני וכמה בצחוק...אז לא הגבתי..

אני מקבל את זה שאני תמים אבל זה לא צעד קצת דרסטי? ואם גרף התוצאות היה 19:0? איך הייתי אמור להגיב לדבר כזה? מצחיק מצחיק אבל כמה זה כן רציני? מישו יודע לענות תשובה?

אחת התכונות שאני יותר אוהב אצלי(וכן אצל אחרים) זה ההומור העצמי אני באמת יודע לצחוק על עצמי ואני באמת אוהב שקשר שיש לי עם אנשים מגיע לרמה שאנחנו מסוגלים לצחוק אחד על השני ובד"כ זה קורה די מהר(לראיה- החיבור שלי עם ינאי) לא יודע אתמול זה עשה לי משו..לא יודע להסביר את זה ממש הרגשתי צורך לקחת צעד אחורה ולחשוב- "מה קרה כאן" "איך הצלחתי לעורר גל כזה קיצוני נגד משפט ותמונה בסה"כ" לזה- עדיין אין לי תשובה. אבל כן איזושהי מחשבה שממשיכה לקפוץ לי- כמה כוח יש לנו פה ואנחנו כל כך הרבה יותר מדי פעמים משתמשים בו בלי לחשוב יותר מדי ואולי זה קצת מתחבר לת'רד שכרמל העלתה לא מזמן...
זה פחות או יותר הצד שלי בסיפור הזה...

לסיום אני ממש לא הולך להיות נעלבי עכשיו ושום דבר לא השתנה ביחס שלי לאנשים פה ולפורום זה רק מחשבות שלדעתי טוב שהן צצו...

נ.ב
לא הצבעתי עד שראיתי שראיתי שזה 9-9 והטיתי את הכף לכיווני :dance3

:eek
אני לא מאמין שלקחת את זה בצורה הזאת...
אני לא יכול לדבר בשמם של אחרים, אבל לדעתי כל הת'רד הזה נכתב בצחוק ולאף אחד אין באמת בעיה עם החתימה שלך או רוצה להשעות אותך.
אבל שוב, זה מה לי שנראה. אולי עדיף לתת ל"מארגני המחאה" לדבר.

02 אוגוסט 2016, 12:29

אורי, זה 100% ציני, אם יעשו סקר מי המשתמש האהוב פה בפורום אני בטוח שזה שלך קל.
אוהבים אותך יא אח

02 אוגוסט 2016, 12:30

וואו אורי אתה כל כך תמים
כמובן שזה היה בצחוק ודווקא העובדה שזה היה "בוטה" היתה צריכה כבר להדליק לך נורה אדומה
בחיים אל תיעלב מהדברים האלה!!! הכל היה בהומור!!!

02 אוגוסט 2016, 12:35

אין על האורי הזה.
אוהבים אותך חביבי.

02 אוגוסט 2016, 12:42

יש פה אנשים עם חוש הומור של דוקטור מנגלה...

02 אוגוסט 2016, 12:44

כמה הוא חמוד!

02 אוגוסט 2016, 12:55

שועל כתב:כמה הוא חמוד!

צריך להכין בובות שלו

02 אוגוסט 2016, 13:02

rc4991 כתב:

צריך להכין בובות שלו

תמונה

02 אוגוסט 2016, 13:29

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

צריך להכין בובות שלו

תמונה

אתה לוהט עם התמונות לאחרונה.
גדול!

02 אוגוסט 2016, 13:59

חחח אורי.. אני מת עליך. אני כל כך מבין את ההודעה שלך.. בקטע של התמימות-יתר, אין מי שעולה על שנינו פה לדעתי. הציניקנים מנצלים את זה יפה.
גאה להיות תמים :heart
פרסם תגובה