rc4991 כתב:שאלה מסקרנת - איך הייתם מעדיפים שמכבי ישקיעו את שאר הכסף בהחתמות שנותרו? (בהנחה שיש מיליון בערך עבור שתיהן)
לחלק בערך שווה בשווה או לשים את הרוב על ארבע פותח ובסנטר לקחת הימור זול?
600-400 משהו כזה לדעתי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שאלה מסקרנת - איך הייתם מעדיפים שמכבי ישקיעו את שאר הכסף בהחתמות שנותרו? (בהנחה שיש מיליון בערך עבור שתיהן)
my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
Mitelka כתב:ארל קלארק חתם לפני חודשיים בסין.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
איתי-שגב כתב:my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
למה האובססיה על קלארק ?.
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
למה האובססיה על קלארק ?.
אני מת עליו וגם כי כיף לי לדחוף אותו בכל חור שאולי זה יגיע למישו שישפיע
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
למה האובססיה על קלארק ?.
אני מת עליו וגם כי כיף לי לדחוף אותו בכל חור שאולי זה יגיע למישו שישפיע
מקאדו 3 כתב:יודעים מה מלחיץ בהחתמה הזו ? שהיא לדעתי באה ככתגובה ומלחץ בעקבות החתמת סטודמאייר במגדל , לא נראה לי שהתכוונו להביא שחקן נוסף במעל מליון דולר ועכשיו הברז באמת ייסגר ולא נראה עט=וד החתמות טובות .
מקאדו 3 כתב:יודעים מה מלחיץ בהחתמה הזו ? שהיא לדעתי באה ככתגובה ומלחץ בעקבות החתמת סטודמאייר במגדל , לא נראה לי שהתכוונו להביא שחקן נוסף במעל מליון דולר ועכשיו הברז באמת ייסגר ולא נראה עט=וד החתמות טובות .
my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
איתי-שגב כתב:my man כתב:ארל קלארק וסנטר זול...
למה האובססיה על קלארק ?.
דוויט האוורד, טיאגו ספליטר, וולטר טאברס, מאט קוסטלו, פול מילסאפ, מייק סקוט, מייק מוסקלה, קריס האמפריז
yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
סאמק , ואני חידשתי מנוי . איזה פרייאר !!!!
yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
בלי ציניות, כן. כי כרגע הכול ספקולציות, וגם אם לא, זה עניין עקרוני. עד שהם לא מפסיקים להתנהל כמו מאפייה גרועה במיוחד, ולהיכשל, לא מגיע להם שאנשים יחדשו מנוי. זה לא עניין נקודתי לעונה אחת. נכון לעכשיו, בהתחשב במה שקורה במכבי בשנים האחרונות, אתה פראייר, עד שלא יוכח אחרת.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:yzafrir כתב:yanay21 כתב:טוב, אין לי שום תקווה, כי ההנהלה הזו מאכזבת אותנו כל פעם מחדש, אבל בהנחה ומחתימים פה 4 ו5 נורמליים, וארז לא מפשל בענק, זו יכולה להיות עונה סבבה. לא יודע אם תחרותית, אבל לא עינוי סיני.
בלי ציניות, כן. כי כרגע הכול ספקולציות, וגם אם לא, זה עניין עקרוני. עד שהם לא מפסיקים להתנהל כמו מאפייה גרועה במיוחד, ולהיכשל, לא מגיע להם שאנשים יחדשו מנוי. זה לא עניין נקודתי לעונה אחת. נכון לעכשיו, בהתחשב במה שקורה במכבי בשנים האחרונות, אתה פראייר, עד שלא יוכח אחרת.
הכל טבעוני ורק מילויי פירות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־13 אורחים