ג'ו אלכסנדר חתם במכבי- עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: ג'ו אלכסנדר חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוגוסט 2016, 16:02

מי פה התלהב מההחתמה?
מחליף בסדר, הכל טוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוגוסט 2016, 16:02

LIAV10 כתב:מי פה התלהב מההחתמה?
מחליף בסדר, הכל טוב.

כל הת'רד מלא ב"החתמה מעולה", על מה אתה מדבר?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: רשמית: ג'ו אלכסנדר חתם במכבי ת

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוגוסט 2016, 16:05

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:מי פה התלהב מההחתמה?
מחליף בסדר, הכל טוב.

כל הת'רד מלא ב"החתמה מעולה", על מה אתה מדבר?

כנראה רפרפתי, לא החתמה מעולה, אבל מחליף סבבה, יכול לתת משחקים עם כמות יפה של נקודות, רע בהגנה, לא ניפול ונקום עליו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוגוסט 2016, 16:07

אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
יצא לי גם לראות אותו השנה בססארי מספר פעמים, והוא מאוד לא הרשים אותי. ואני עדין.

כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה בו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 16:16

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
יצא לי גם לראות אותו השנה בססארי מספר פעמים, והוא מאוד לא הרשים אותי. ואני עדין.

כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה תבו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.

אוקיי, אז לפי מה הוא יותר טוב מפטרסון לטענתך?

שניהם שיחקו ביורוקאפ בעונה שעברה, בשלב 32 האחרונות. בוא נשווה.
לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 אחוז ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז מהעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הוא נתן עונה מצוינת שנה שעברה. אלכסנדר לא.

כשהיו כאלה שטענו שמדובר בהחתמה מעולה, לא פצית את פיך. אבל כשמישהו אומר שמדובר בהחתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, אז אתה קופץ.
עזוב אותך, שחקן בינוני במקרה הטוב. לא מבין על מה הוויכוח.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוגוסט 2016, 16:25

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה בו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.

לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז המעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הבחור נתן עושה מצוינת בעונה שעברה. אלכסנדר לא.

אני לא באמת מזלזל בו, יכול להיות שהוא יתברר כהפתעה נעימה עבור ירושלים(או לא הפתעה מבחינתם ), הפריע לי פשוט הצורה שהצגת את שניהם אחד מול השני. טוב לא נתווכח כאן יתר על המידה, כי זאת דעה מול דעה. נחכה שהעונה תתחיל ואני מקווה שהוא יפתיע רבים לטובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2016, 16:27

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה תבו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.

לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 אחוז ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז מהעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הוא נתן עונה מצוינת שנה שעברה. אלכסנדר לא.

כשהיו כאלה שטענו שמדובר בהחתמה מעולה, לא פצית את פיך. אבל כשמישהו אומר שמדובר בהחתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, אז אתה קופץ.

אחדשיודע, קצת פרופורציות. אלכסנדר ישראלי והוא מיועד להיות פורוורד מחליף, מה רע בזה? אף אחד לא הגדיר אותו כפורוורד המאה, אבל בשביל 15 דקות משחק ביורוליג ואפילו יותר מזה בליגה המקומית, מה רע בו? מה הוא לא ייתן שפטרסון לצורך העניין כן? אם הוא הוחתם כפורוורד פותח, מסכים איתך שזו בעיה, אבל אני לא סבור שזה המצב.
er79

הודעהעל ידי Mitelka » 04 אוגוסט 2016, 16:30

הקטע הזה שכולכם אומרים כאן - מיועד להיות פוורוד מחליף, תואם עם מכבי? בטוחים שהיא לא תביא איזה 4 בכלום כסף ותגיד יאללה אתה ואלכסנדר על אותה עמדה ושהטוב ביותר ינצח? כי זאת התחושה שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2016, 16:36

Mitelka כתב:הקטע הזה שכולכם אומרים כאן - מיועד להיות פוורוד מחליף, תואם עם מכבי? בטוחים שהיא לא תביא איזה 4 בכלום כסף ותגיד יאללה אתה ואלכסנדר על אותה עמדה ושהטוב ביותר ינצח? כי זאת התחושה שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ברור שלא, שים לב מה כתבתי בסוף בתגובה מעליך. אם הוא הוחתם כפורוורד פותח זה יותר בעייתי. מצד שני, קח בחשבון שזה לא בשמיים שיגיע פורוורד זול ולא מוכר. אני לא בטוח כמה כסף נשאר למועדון לשתי הרכישות הבאות. אבל זה נראה לי הגיוני יותר שישקיעו יותר בפורוורד, גם כי אני לא חושב שהם נותנים באלכסנדר אמון לפורוורד פותח, וגם כי בעמדה 5 כבר יש סנטר שהוא די מוכח (צירבס)
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 16:39

er79 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

אחדשיודע, קצת פרופורציות. אלכסנדר ישראלי והוא מיועד להיות פורוורד מחליף, מה רע בזה? אף אחד לא הגדיר אותו כפורוורד המאה, אבל בשביל 15 דקות משחק ביורוליג ואפילו יותר מזה בליגה המקומית, מה רע בו? מה הוא לא ייתן שפטרסון לצורך העניין כן? אם הוא הוחתם כפורוורד פותח, מסכים איתך שזו בעיה, אבל אני לא סבור שזה המצב.

עוד פעם "ישראלי"? לא מעניין אותי שהוא ישראלי, מבחינתי זה לא נותן לו שום נקודות זכות בסיטואציה הנוכחית.
לא תופס ממנו, ולא חושב שהוא היה צריך להגיע לכאן. לא בתור אמריקאי, לא בתור סיני ולא בתור ישראלי.

אפשר לפאר אותו מכאן ועד עזה, ולהזכיר את התעודה הכחולה שקיבל בכל משפט שני, זה לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
שחקן בינוני מאוד, שאם לא התעודה הכחולה שלו (שבעיניי לא נותנת לנו כלום כרגע), הוא לא היה חוזר לכאן. זה הכל.

מה פטרסון נותן שהוא לא? קליעה יציבה מ-3, ריבאונד, הבנת משחק גבוהה יותר. מספיק נראה לי.
ופטרסון זאת דוגמא אחת שזרקתי. מבחינתי אפילו גפני היה נותן לנו יותר ממנו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 04 אוגוסט 2016, 16:45

מסכים לגמרי עם אחדשיודע. החתמה מיותרת של שחקן שכמעט ולא יראה פרקט ככל שהעונה תתקדם.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2016, 19:56

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

עוד פעם "ישראלי"? לא מעניין אותי שהוא ישראלי, מבחינתי זה לא נותן לו שום נקודות זכות בסיטואציה הנוכחית.
לא תופס ממנו, ולא חושב שהוא היה צריך להגיע לכאן. לא בתור אמריקאי, לא בתור סיני ולא בתור ישראלי.

אפשר לפאר אותו מכאן ועד עזה, ולהזכיר את התעודה הכחולה שקיבל בכל משפט שני, זה לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
שחקן בינוני מאוד, שאם לא התעודה הכחולה שלו (שבעיניי לא נותנת לנו כלום כרגע), הוא לא היה חוזר לכאן. זה הכל.

מה פטרסון נותן שהוא לא? קליעה יציבה מ-3, ריבאונד, הבנת משחק גבוהה יותר. מספיק נראה לי.
ופטרסון זאת דוגמא אחת שזרקתי. מבחינתי אפילו גפני היה נותן לנו יותר ממנו.

לשחק כישראלי זה הטיקט, וזה מה שמכבי צריכה. אני בעד ההחתמה. סיכמנו שלא הסכמנו.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 20:59

אחח... כן, זה מה שמכבי צריכה. האיש שיחזיר לנו את גביע-אליפות המדינה.
מעתה אקרא לו אלכסנדר הגדול, מקווה שהשם הזה לא תפוס.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2016, 22:09

אמר זה שמעדיף את גפני
er79

הודעהעל ידי שועל » 04 אוגוסט 2016, 22:36

אני לא מצליח להבין מדוע להקל ראש בשחקן שאמור לקבל 15 דקות ביורוליג, בזמן שכרגע אין לנו עדיין 4 לחמישייה וספק אם יגיע מישהו איכותי. בסכום שהחתימו אותו יכלו להביא שחקנים עם פוטנציאל הרבה יותר גדול משחקן שלא עשה כלום ביורוליג בשתי העונות שלו.
וזה לא שחסרים לנו ישראלים, יש לנו די והותר. הרכז יהיה באופן כמעט קבוע ישראלי (אוחיון או מקל) בעמדות 2-3 יש את יבזורי לנדסברג ופניני, בעמדה 5 יש את שגב. כולם, אגב, שחקנים טובים ממנו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 22:37

er79 כתב:אמר זה שמעדיף את גפני

ברור שאני מעדיף את גפני על אלכסנדר. אחד שיכול לתרום במשהו (בהגנה) במסגרת היורוליג, ואחד שלא. ולא רק אותו.
הליגה בכלל לא אישו פה. אם מכבי צריכה את אלכסנדר כדי לזכות בתואר כלשהו בארץ (והיא לא), אפשר לסגור את העונה כבר עכשיו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוגוסט 2016, 22:41

אחי, קח את זה בקלות, פאקינג שחקן מחליף, עזוב זר או ישראלי, שחקן מחליף.
מחפש הגיון? אז אנסה לחרטט משהו: הביאו אותו כישראלי כדי שתהיה אפשרות להביא זרים במידת הצורך ולרשום אותם לליגה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 22:42

LIAV10 כתב:אחי, קח את זה בקלות, פאקינג שחקן מחליף, עזוב זר או ישראלי, שחקן מחליף.
מחפש הגיון? אז אנסה לחרטט משהו: הביאו אותו כישראלי כדי שתהיה אפשרות להביא זרים במידת הצורך ולרשום אותם לליגה.

כמו שאמרתי, מצידי לא לרשום את הזר המחליף לליגה. יש לך 500 שחקנים כבר עכשיו.
ואתה לא צריך להגיד לי לקחת בקלות צעירצ'יק, הכל בסדר. אני מגיב לכל האנשים שמשבחים את החתמה הזאת משום מה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוגוסט 2016, 22:52

בואו לא נשכח שאלכסנדר היה מיועד להגיע הנה כשמילר היה ה4 הפותח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אוגוסט 2016, 22:54

וגם אז ביקרנו את ההחתמה שלו.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים