המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מי פה התלהב מההחתמה?
מחליף בסדר, הכל טוב.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מי פה התלהב מההחתמה?
מחליף בסדר, הכל טוב.
כל הת'רד מלא ב"החתמה מעולה", על מה אתה מדבר?
אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
יצא לי גם לראות אותו השנה בססארי מספר פעמים, והוא מאוד לא הרשים אותי. ואני עדין.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
יצא לי גם לראות אותו השנה בססארי מספר פעמים, והוא מאוד לא הרשים אותי. ואני עדין.
כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה תבו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה בו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.
אוקיי, אז לפי מה הוא יותר טוב מפטרסון לטענתך?
שניהם שיחקו ביורוקאפ בעונה שעברה, בשלב 32 האחרונות. בוא נשווה.
לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז המעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הבחור נתן עושה מצוינת בעונה שעברה. אלכסנדר לא.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
כשאתה אומר שזה לא קשה להיות טוב יותר" מפאקינג ג'ו אלכסנדר" כאילו מדובר באיזה שחקן מהליגה הלאומית , ועוד לדבריך אין מקום להשוואה עם איזה פטרסון אחד שאף קבוצת יורוליג לא נגעה תבו גם בגיל 31, אז אני יודע שהבעיה בזיכרון היא אצלך.
לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 אחוז ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז מהעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הוא נתן עונה מצוינת שנה שעברה. אלכסנדר לא.
כשהיו כאלה שטענו שמדובר בהחתמה מעולה, לא פצית את פיך. אבל כשמישהו אומר שמדובר בהחתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, אז אתה קופץ.
עזוב אותך, שחקן בינוני במקרה הטוב. לא מבין על מה הוויכוח.
Mitelka כתב:הקטע הזה שכולכם אומרים כאן - מיועד להיות פוורוד מחליף, תואם עם מכבי? בטוחים שהיא לא תביא איזה 4 בכלום כסף ותגיד יאללה אתה ואלכסנדר על אותה עמדה ושהטוב ביותר ינצח? כי זאת התחושה שלי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
er79 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
לאלכסנדר היו 11 נק' (57 אחוז ל-2, 0 אחוז ל-3, 75 אחוז מהעונשין) ו-3 רב' בממוצע, לפטרסון 20 נק' (61 אחוז ל-2, 37 אחוז ל-3, 96 אחוז מהעונשין) ו-7 רב' בממוצע. אתה יכול להמשיך לזלזל בבחור כמה שאתה רוצה, אבל הוא נתן עונה מצוינת שנה שעברה. אלכסנדר לא.
כשהיו כאלה שטענו שמדובר בהחתמה מעולה, לא פצית את פיך. אבל כשמישהו אומר שמדובר בהחתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, אז אתה קופץ.
אחדשיודע, קצת פרופורציות. אלכסנדר ישראלי והוא מיועד להיות פורוורד מחליף, מה רע בזה? אף אחד לא הגדיר אותו כפורוורד המאה, אבל בשביל 15 דקות משחק ביורוליג ואפילו יותר מזה בליגה המקומית, מה רע בו? מה הוא לא ייתן שפטרסון לצורך העניין כן? אם הוא הוחתם כפורוורד פותח, מסכים איתך שזו בעיה, אבל אני לא סבור שזה המצב.
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שיותר מאשר אנחנו שכחנו את הדברים הטובים שלו, אתה שכחת את הדברים הרעים.
אחדשיודע, קצת פרופורציות. אלכסנדר ישראלי והוא מיועד להיות פורוורד מחליף, מה רע בזה? אף אחד לא הגדיר אותו כפורוורד המאה, אבל בשביל 15 דקות משחק ביורוליג ואפילו יותר מזה בליגה המקומית, מה רע בו? מה הוא לא ייתן שפטרסון לצורך העניין כן? אם הוא הוחתם כפורוורד פותח, מסכים איתך שזו בעיה, אבל אני לא סבור שזה המצב.
עוד פעם "ישראלי"? לא מעניין אותי שהוא ישראלי, מבחינתי זה לא נותן לו שום נקודות זכות בסיטואציה הנוכחית.
לא תופס ממנו, ולא חושב שהוא היה צריך להגיע לכאן. לא בתור אמריקאי, לא בתור סיני ולא בתור ישראלי.
אפשר לפאר אותו מכאן ועד עזה, ולהזכיר את התעודה הכחולה שקיבל בכל משפט שני, זה לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
שחקן בינוני מאוד, שאם לא התעודה הכחולה שלו (שבעיניי לא נותנת לנו כלום כרגע), הוא לא היה חוזר לכאן. זה הכל.
מה פטרסון נותן שהוא לא? קליעה יציבה מ-3, ריבאונד, הבנת משחק גבוהה יותר. מספיק נראה לי.
ופטרסון זאת דוגמא אחת שזרקתי. מבחינתי אפילו גפני היה נותן לנו יותר ממנו.
er79 כתב:אמר זה שמעדיף את גפני
LIAV10 כתב:אחי, קח את זה בקלות, פאקינג שחקן מחליף, עזוב זר או ישראלי, שחקן מחליף.
מחפש הגיון? אז אנסה לחרטט משהו: הביאו אותו כישראלי כדי שתהיה אפשרות להביא זרים במידת הצורך ולרשום אותם לליגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים