המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:הוא יכול להיות עוד יותר אפקטיבי ואדיר אם יהיו תרגילים עליו. חסימות מדורגות ויציאה לקליעה. בינתיים אין שום תרגיל חוץ מהסט 2-3 גבוה ומשם היי פיק אנד רול. ארז חייב להבין שכשיש לך שחקן כמו גאודלוק, חייב שיהיה לו תרגילים ליציאה לקליעה על חסימות. חוץ מזה ה 2-3 גבוה לא מספיק מתוחכם ומספיק טוב לרמת יורוליג. מאוד קל לשמור את זה. ואני גם מקווה שנתחיל לראות אזורית. זה יעזור להגנת הפיק אנד רול השערוריתית שלנו
roy1000 כתב:בפנר לגאודלוק היה את בוגדנוביץ' שסידר לו קליעות חופשיות. אין במכבי שחקן שמסוגל לעשות את זה, אז גאודלוק ייאלץ לשחק לבד.
my man כתב:ברור שווימס יכול לעזור לגאודלוק. השאלה היא איך זה יתחבר ביניהם. צריך לזכור שהם עוד לא שיחקו יחד..
MTA2311 כתב:my man כתב:ברור שווימס יכול לעזור לגאודלוק. השאלה היא איך זה יתחבר ביניהם. צריך לזכור שהם עוד לא שיחקו יחד..
גם לא ישחקו
צ'שר כתב:עד עכשיו אי אפשר שלא להשתגע על השחקן הזה, בטח בהתקפה.
אני רק תוהה - אלו היכולות שלו? או שמדובר בכושר מדהים שידעך בהמשך? כי אמנם ביורוליג ובסין היו לו ממוצעים פסיכים לאורך כל העונה, אבל בליגה המקומית כשהוא שיחק בפנר זה היה הרבה פחות מרשים עם 11 נקודות וסביבות ה-35 אחוז לשלוש. כרגע הוא מציג יכולת של גארד אן בי איי לגטימי + לכל דבר ועניין. אם בכושר הזה של גאודלוק אנחנו משחקים ככ חלש, אני מאוד מוטרד מה יהיה כשהוא קצת יתאזן. בתקווה שהוא לא, וזה פשוט מה שהוא מסוגל לעשות כמובן...
אני רק תוהה - אלו היכולות שלו? או שמדובר בכושר מדהים שידעך בהמשך? כי אמנם ביורוליג ובסין היו לו ממוצעים פסיכים לאורך כל העונה, אבל בליגה המקומית כשהוא שיחק בפנר זה היה הרבה פחות מרשים עם 11 נקודות וסביבות ה-35 אחוז לשלוש. כרגע הוא מציג יכולת של גארד אן בי איי לגטימי + לכל דבר ועניין. אם בכושר הזה של גאודלוק אנחנו משחקים ככ חלש, אני מאוד מוטרד מה יהיה כשהוא קצת יתאזן. בתקווה שהוא לא, וזה פשוט מה שהוא מסוגל לעשות כמובן...
החציל האצטקי כתב:מעבר לזה, הבן אדם כל כך מסוכן שגם בערב קליעה חלש שלו הוא ימשוך תשומת לב עצומה מההגנה.
זוכרים את המשחק של מכבי בפנר, שיוגי הצליח לשתק אותו משהו כמו 3 רבעים?
אז עדיין, כמה מאמץ הושקע בלשתק אותו? כמה אופציות זה פתח לחבר'ה האחרים?
נכס אדיר.
ankram כתב:רק אל תשכחו שהוא לא שומר , כן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים