המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:זה יכול להיות חדר הלבשה בצורה עקיפה - ההנהלה שמעה את השחקנים, באה לאדלשטיין ואמרה לו שהוא מפשל ושהוא מאבד את השחקנים ושיעשה מאמצים ועוד כל מיני עצות בשקל שהוא לא היה מוכן לשמוע, והוא אמר להם שזה שיש להם בכלל אוזן קשבת לדבר כזה גורם לשחקנים לחתור תחתיו ושייקחו צעד אחורה, ומפה הפרידה הייתה קצרה.
היו דברים מעולם אבל פשוט קשה להעלות על הדעת ששחקנים בכו להנהלה והתגובה הייתה אוקיי, אז נפטר אותו אם זה מה שאתם רוצים D:D D:D!
יוסי22 כתב:וואו !!
לא ראיתי את זה בא ...
אני מתאר לעצמי שארז כעס על ההתבטאויות של השחקנים ודרש שיענישו אותם או משהו בסגנון הזה וסירוב מההנהלה הביא לפיצוץ .
בכל מקרה זה נראה כמו התפוצצות אמוציונלית וזה לא מכבד מועדון כמו מכבי .
לא ראיתי את זה בא ...
אני מתאר לעצמי שארז כעס על ההתבטאויות של השחקנים ודרש שיענישו אותם או משהו בסגנון הזה וסירוב מההנהלה הביא לפיצוץ .
MaccabiTA כתב:אם אחרי הזכייה ביורוליג היו מבקשים מטובי הסופרים לכתוב את סיפור נפילתה של מכבי הגדולה הם לא היו עושים את זה טוב יותר ממה שהמציאות זימנה לנו
RK מוסר ד"ש
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אם אחרי הזכייה ביורוליג היו מבקשים מטובי הסופרים לכתוב את סיפור נפילתה של מכבי הגדולה הם לא היו עושים את זה טוב יותר ממה שהמציאות זימנה לנו
RK מוסר ד"ש
זה מדהים, כי אחרי העונה שעברה באמת לא האמנתי שאפשר להתנהל פחות טוב. ואני מהפסימיים.
שמואל1 כתב:jay כתב:שמואל1 כתב:לא מאמין שזאת הסיבה.
ארז לא מאמן מהיום. הוא לא יתפטר כי הוא לא קיבל חיזוק אחרי שלושה מחזורים.
זה חדר ההלבשה. חד משמעית. אולי הזרים, אולי הישראלים. אני לא יודע. אבל זה חדר ההלבשה.
בשביל שההנהלה (טוב, הנהלה שפויה) תוכל בכלל לשקול לכבד טיעוני חדר הלבשה, צריך לעבור איזו קיברת דרך. זה שאנשים ממורמרים על ההתחלה כי לא קיבלו דקות זה מובן, ואף אחד שפוי בדעתו לא היה הולך לפטר את המאמן במקום להגיד להם להירגע. צריך להתלונן עליו שוב ושוב ולהביא מאסה קריטית של אנשים כדי שמנהלים יעמדו לצידם ולא לצידו.
אנו לא באמת יודעים מה קורה בחדר ההלבשה, כמה המצב חמור ומתי זה התחיל. כנראה המצב היה חמור מאוד אם מכבי החליטה להעיף את ארז כבר עכשיו.
שמענו את הדברים של ווימס וגאודולוק בתקשורת, וזה נשמע רע. אז תחשוב מה קורה בחדרי חדרים.
לא ראיתי את זה בא ...
הכימיה בין הצדדים לא עבדה כבר מהרגע הראשון לאחר ההתקשרות, ובימים האחרונים התברר כי גם מערכת היחסים בין המאמן לשחקניו עלתה על שרטון. במהלך אחד הערבים האחרונים אף נועדו חלק מהשחקנים הזרים של הקבוצה לשיחה סגורה, בה הלינו על היחס ממאמנם.
MTA2311 כתב:עיתונאי ספורט בישראל היום מצייץ ש"כבר כמה ימים רצו שמועות על פגישה בין ווימס, גאודלוק, צירבאס ודווין ששם תוכנן הפוטש"
נשמע הזוי, אבל זה מהלך הזוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים