יורוליג - מחזור 9

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - מחזור 9

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2016, 04:04

המקום הריאלי של מכבי זה בין ה5 הראשונות 4 5.
כל הענין להנמיך ציפיות או לנסות למקם את מכבי למטה או מחוץ לשמיניה בכלל,הוא ניסיון הזוי ופתטי ונוגד את המציאות.
אני עוקב אחרי הקבוצות ביורוליג ואחרי חלקם גם בליגות המקומויות שלהם,היורוליג אומנם מרתק אבל הוא שיוויוני.
חוץ מצסקא שהיא מכונה מטורפת וכנראה ריאל,כל השאר כמעט שווים ובמבט על כולם ,מכבי לא פחות טובה ומרובם יותר טובה אם כל החסרונות.
הגיע הזמן לא להמעיט בכל ניצחון של מכבי ולהפוך את היריבות לחלשות,ראינו איך זילזלו בגלא ואיך היא ניצחה את ברצלונה.
מכבי כיום בצורת משחק שלה תלויה אך ורק בעצמה,מכבי אתלטית אגרסיבית ועוצמתית מאוד ורוב קבוצות היורוליג לא יוכלו להיסתדר אם זה.
החסרונות רבים חיסרון עיקרי הוא איטליגנציה, וכמובן בעמדות הידועות לנו.
אם מכבי תסים מחוץ לשישיה זה כישלון של המערכת ותוצאה של חוסר הוצאה
מקסימלית מהסגל.
דרושפאקה מאוד דומה בסגנון שלה למכבי,במבט מהיר על הסגל אין לה איזה סגל וואו או מרשים יתר על המידה ,אבל סגנון העבודה שלה שכולם אתלטים כולם באים לעבוד וקבוצה אגרסיבית חזקה שכל משחק באה לעבוד וכולם שם מסוגלים לתת הגנה חזקה ואמיתית הופכת אותם לקבוצה שעןלה על סך חלקיה,למרות 2 שמות מרשימים יחסית ולא מעבר.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2016, 04:08

גם מכבי אותו דבר אומנם יש להו את גאודולוק ווימס ובתור שם שהיה אמור להיות מפוצץ גם את צירבאס אבל לא יותר.
פשוט כולם מחויבים והתחילו לבוא לעבוד כל משחק.
ווימס הזה זה לא ווימס של צסקא,בצסקא הוא היה סופרסטאר במלוא מובן המילה,ווימס של מכבי זה ווימס של עבודה קשה של מחויבות ורעב,דברים לא באים לו בקלות,הוא לא חד הוא לא מאורגן ולא מצליח כרגע לעשות תדברים שעשה פעם והפכו אותו למה שהוא.
מה כן,זה שהוא עובד קשה מחויב נותן 200 אחוז בהגנה,רוצה מאוד להצליח ולנצח ,לוקח את המשחק עליו,בעיני יותר מידי ובצורה לא חכמה פעם אחר פעם.
חשוב מאוד זה ענין הרצון שלו שכרגע מחפה על המון טעויות והחלטות גרועות שלו,גם נגד ירושלים גם נגד פנא היתה לו אחת,גם נגד אולימפיאקוס היו לו כמה וכמה כאלה.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2016, 04:17

אדם כתב:גם מכבי אותו דבר אומנם יש להו את גאודולוק ווימס ובתור שם שהיה אמור להיות מפוצץ גם את צירבאס אבל לא יותר.
פשוט כולם מחויבים והתחילו לבוא לעבוד כל משחק.
ווימס הזה זה לא ווימס של צסקא,בצסקא הוא היה סופרסטאר במלוא מובן המילה,ווימס של מכבי זה ווימס של עבודה קשה של מחויבות ורעב,דברים לא באים לו בקלות,הוא לא חד הוא לא מאורגן ולא מצליח כרגע לעשות תדברים שעשה פעם והפכו אותו למה שהוא.
מה כן,זה שהוא עובד קשה מחויב נותן 200 אחוז בהגנה,רוצה מאוד להצליח ולנצח ,לוקח את המשחק עליו,בעיני יותר מידי ובצורה לא חכמה פעם אחר פעם.
חשוב מאוד זה ענין הרצון שלו שכרגע מחפה על המון טעויות והחלטות גרועות שלו,גם נגד ירושלים גם נגד פנא היתה לו אחת,גם נגד אולימפיאקוס היו לו כמה וכמה כאלה.

פשוט בצסקא היה לווימס רכז על בדמותו של תאודוסיץ'. לעומת זאת מכבי משחקת לרוב בלי רכז בכלל, אז לא מפתיע שווימס מתקשה להגיע למצבי קליעה טובים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 09:55

אדם כתב:המקום הריאלי של מכבי זה בין ה5 הראשונות 4 5.
כל הענין להנמיך ציפיות או לנסות למקם את מכבי למטה או מחוץ לשמיניה בכלל,הוא ניסיון הזוי ופתטי ונוגד את המציאות.
אני עוקב אחרי הקבוצות ביורוליג ואחרי חלקם גם בליגות המקומויות שלהם,היורוליג אומנם מרתק אבל הוא שיוויוני.
חוץ מצסקא שהיא מכונה מטורפת וכנראה ריאל,כל השאר כמעט שווים ובמבט על כולם ,מכבי לא פחות טובה ומרובם יותר טובה אם כל החסרונות.
הגיע הזמן לא להמעיט בכל ניצחון של מכבי ולהפוך את היריבות לחלשות,ראינו איך זילזלו בגלא ואיך היא ניצחה את ברצלונה.
מכבי כיום בצורת משחק שלה תלויה אך ורק בעצמה,מכבי אתלטית אגרסיבית ועוצמתית מאוד ורוב קבוצות היורוליג לא יוכלו להיסתדר אם זה.
מקסימלית מהסגל.
דרושפאקה מאוד דומה בסגנון שלה למכבי,במבט מהיר על הסגל אין לה איזה סגל וואו או מרשים יתר על המידה ,אבל סגנון העבודה שלה שכולם אתלטים כולם באים לעבוד וקבוצה אגרסיבית חזקה שכל משחק באה לעבוד וכולם שם מסוגלים לתת הגנה חזקה ואמיתית הופכת אותם לקבוצה שעןלה על סך חלקיה,למרות 2 שמות מרשימים יחסית ולא מעבר.

לא ברור לי מאיפה אתה מביא את האמרה הזו? לצסק"א ולריאל יש סגלים פי כמה יותר טובים משל מכבי. יש עוד לפחות 4-5 קבוצות עם סגלים טובים משמעותית מזה של מכבי. מה יש לך חוץ מווימס וגאודלוק? פניני? אייברסון?
ניצחת את אולפיאקוס (שהסגל שלה רחוק מלהיות מדהים) ביום שבוא הם קלעו אחד מ- 500 משלוש. מזה אתה מתלהב?

מכבי לא תלויב בעצמה ולא נעליים. הסטטיסטיקה מתיישרת ואי אפשר לבלף את כולם כל הזמן.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 27 נובמבר 2016, 11:54

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2016, 15:21

לחובבי הדמוגגיה ...

מכבי שיחקה עד עכשיו מול 4 מ-5 הקבוצות שנמצאות במקומות 1-6 חוץ ממנה .

ועוד שישה משחקים יסתיים החלק הראשון במשחקי השלב הראשון כשכל הקבוצות פגשו את כולן ונקבל תמונה מדוייקת יותר על יחסי הכוחות .
יוסי22

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2016, 16:10

roy1000 כתב:
אדם כתב:המקום הריאלי של מכבי זה בין ה5 הראשונות 4 5.
מקסימלית מהסגל.

לא ברור לי מאיפה אתה מביא את האמרה הזו? לצסק"א ולריאל יש סגלים פי כמה יותר טובים משל מכבי. יש עוד לפחות 4-5 קבוצות עם סגלים טובים משמעותית מזה של מכבי. מה יש לך חוץ מווימס וגאודלוק? פניני? אייברסון?
ניצחת את אולפיאקוס (שהסגל שלה רחוק מלהיות מדהים) ביום שבוא הם קלעו אחד מ- 500 משלוש. מזה אתה מתלהב?

מכבי לא תלויב בעצמה ולא נעליים. הסטטיסטיקה מתיישרת ואי אפשר לבלף את כולם כל הזמן.

כל מה שאמרתי זה לא על סמך ניצחון או היתלהבות מסגנון המשחק או מהסגל.
זה מציאות ריאלית שלי.
סתם לדוגמה וכתגובה לאמירה שלך שיש עוד 4 5 סגלים יותר טובים,זה שלמשל אתה מגדיר את שחקנים כמוארמן ועוד כאלה כשחקני וואו לא אומר שזה כך ואם על סמך שמות כאלה אתה אומר שיש עוד 4 5 סגלים יותר טובים זכותך.
הסגל היחיד חוץ ממסקא וריאל שמרשים יותר משל מכבי זה של פנר אבל הם נראים שבעים וכבדים כרגע,כל השאר שוות אנדלו אולי קבוצה לא וואו אבל הרבה שחקנים רעבים שרוצים לפרוץ ויש להם את זה ,חוץ מזה מכבי בעיני בין ה4 5 6 גג .
אם קראת הכל תודה רבה אבל גם תראה שכתבתי שלמכבי יש הרבה חיסרונות ולרגע לא פיארתי את הסגל,ציינתי את המצב כפי שאני רואה.
לגמד ניצחונות זו מחלה של האוהדים שלנו ,אומרים שההנהלה שלנו במאניה דיפרסיה האוהדים לא פחות במצב הזה,יום אחד הסגל וואו יום למחרת סגל פח .
זה לא יאומן איך אנחנו בעצמנו הפכנו את אולימפיאקוס לקבוצת על ולקבוצה שאין מצב שננצח בחוץ,פתאום שניצחנו זה בגלל מליון ואחד סיבות.
התקשורת אוהבת את זה מאוד ברגע שמכבי מנצחת זה בגלל שהצד השני פח אבל למה לנו לחטוא בזה.
אם כל הכבוד ניצחהו קבוצה גדולה שעשתה כמה וכמה ניצחונות גדולים,ואף אחד לא שם כסף ולא הימר לטובתנו לפני,מכבי ניצחה בצורה חלקה ומרשימה.
מה לעשות שמשחקי ספורט מוכרעים בגלל שאחד הבקיע אחד החטיא אחד קלע סל והשני לא,זה המשחק אם היו קולעים הכל הם היו מנצחים אבל הם לא קלעו,כל משחק אתה יכול לבוא ולציין דברים שקרו ובגללו קבוצה מסוימת הפסידה,אבל זה רגע חי ובוא מוכרע בגלל מהלך אחד ובגלל זה זה בספורט.
אני מעריך את דעתך וראיתך שלי שונה,וממש ממש לא כי אני חושב שהסגל של מכבי מפוצץ.
אתה אומר מה יש למכבי חוץ מווימס גאודולוק איברסון אני אוסיף סילי,נו זה הרבה יותר מכלום היו שנים שחלמנו על זה,לפחות לנו יש 4 כהגדרתך להישען,רוב קבוצות ביורוליג אפילו זה אין להם.

אני לא ממתלהבי ווימס גם כיום,אני מאוהדיו ורואה מעבר לרק נקודות בסל ,הוא תורם בכל אספקט של המשחק אבל זה עדין לא זה,אני מאוד רוצה שהוא יצליח.
מכבי מצליחה בנתים כי היא עובדת קשה ןמשחקת כיחידה ,בנתים 2 הכוכבים שלה לא הכי בפוקוס ולא הכי נותנים מה שציפו מהם ולמרות זה מצליחה לנצח,זה אומר המון.

פליקס לגבי מה שאמרת אני לא מדבר על המצבי קליעה שייצר לו רכז,ווימס היה מיצר לעצמו המון דברים גם ביכולת אישית וידע לשחרר את צסקא מרגעים שהיתה נתקעת בהם,גם נגדנו בגמר אז הוא לקח את המשחק על עצמו ולא כתוצאה ממסירות של תאודוסיץ.
ווימס עושה המון דברים גם במכבי,אתה מדבר כאילו אם היה לנו רכז אז היו נוצרות מצבי קליעה לווימס,זה לא הבעיה שלנו ,הוא מגיע למצבי קליעה והרבה פעמים מקבל כדורים לבד הוא פשוט לא פוגע ולא חד,לא בכדרור המגמגם שלו לא בקליעה הלא יציבה ובטח ובטח לא בקבלה החלטות שלו.
ככה שאני לא משווה אותו לצסקא במובנים של אם חסר לו רכז,אלא במה הוא נותן דומה לגבי היכולת אישית ודברים כאלה שכרגע לא הכי מתפקדים ברמה הנדרשת.
מה כן,הוא רעב הוא מחויב רוצה מאוד ועובד קשה.
הוא לא היה מויפי אם זכור לי ושחקן חמישית העונה רק בגלל תאודוסיץ אם כל הכבוד בהמון רגעים הוא הציל את תאודוסיץ ואת צסקא ולא להיפך,ציפיתי לשחקן הזה מצסקא וכרגע אני עדין בתקווה שזה יבוא.

יש פה נטיה לשכוח ,אני זוכר את קבלת ההחלטות של פארגו ולקיחת המשחק עליו בצורה מוגזמת וזריקות מטורפות ועדין זה לא מתקרב לכמות האיבודים והטעויות של ווימס במשחק אחד שבממוצע מאבד 5 6 כדורים ובוחר 3 4 זריקות הזויות במשחק.
אז אם כל המחמאות גם צריך לתת את הדעת על זה ולראות את האמת לגביו.
המטרה שלו זה לא רק לקלוע תסל המנצח אלא זה להביא את מכבי לעמדת ניצחון לכוון את הכדור למקום הנכון ,לכוון את המשחק בצורה טובה,זה מה אני מצפה משחקנים של ציליוני דולרים,זו ההבנת משחק האינטילגנציה,לא בום טראח בלאגן.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 נובמבר 2016, 16:20

יוסי22 כתב:מכבי שיחקה עד עכשיו מול 4 מ-5 הקבוצות שנמצאות במקומות 1-6 חוץ ממנה .

חוץ מ... נגד צסק"א. ובהתחשב שההבדל בין המקום ה-4 למקום ה-12 הוא משחק אחד, זה יכול להיות משמעותי.
צסק"א שיחקה עם 6 מתוך 12 הראשונות בטבלה, כשמלבד מכבי - היא לא שיחקה גם נגד פנרבחצ'ה (שנמצאת עם ניצחון אחד יותר ממכבי), הכוכב האדום, אפס וברצלונה (מקומות 10-12 בטבלה נכון לעכשיו, ניצחון אחד פחות ממכבי). כלומר, מקומות 5-9 (וריאל השנייה) כבר הספיקו לשחק נגדה.

מכבי עם 3 ניצחונות רצופים, וביום חמישי הגיע הניצחון "הקשה" הראשון שלה העונה, משחק שכביכול היא לא אמורה לקחת ויכול לתת לה יתרון מסויים על חלק מהקבוצות שנאבקות על הפלייאוף. ככה שעם מומנטום קשה להתווכח, אבל הרבה יותר מידי מוקדם לחגוג את המקום הרביעי כפי שחלק עושים פה. מכבי נאבקת על הפלייאוף כמו 8-9 קבוצות אחרות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 16:59

אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?

לאנאדולו (שיש לה כרגע פחות נצחונות מלמכבי) יש את הווארטל, דריק בראון, גריינג'ר, קוטון, עוסמאן ודנסטון. זה סגל שהייתי מתחלף איתו בשניה.

מכבי לא שווה מקום רביעי/חמישי מבחינה ריאלית. פשוט לא.

אם שניה נעזוב את הדמגוגיה הרגילה, אז מכבי תפסה את פנר ובעיקר את אוליפיאקוס ביכולת שאפשר לתפוס אותן פעם בהרבה שנים. מכבי שווה מקום 10-13 ביורוליג הזה ולהערכתי, לשם זה יתכנס.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2016, 17:34

איפה שמעת או קראת מדברי שאני מתרשם מהסגל של מכבי?,אני לא מתרשם יתר על המידה משאר הסגלים.
אני מסביר וחוזר צורת המשחק של מכבי מעלימה הרבה מהחסרונות שלה,הקבוצה כרגע משחקת בצורה רעבה ומחויבת ואגרסיבית,כל עוד היא תבוא במוכנות כזו ובצורה כזו היא תתגבר על הרבה קבוצות.
אם מכבי תנצח את אנדולו אז זה גם בגלל שתפסנו אותם במצב מסוים?.
אם כבר זו דמגוגיה ולא מה שאני אומר.
אני יורד על מכבי ותמיד מעביר ביקורת אני לא מאוהדים העיורים שרק באש ובמים.
אני פשוט שופט רק את המצב הנתון כרגע ,גם לי אם כל הרצון הטוב שהדר יצליח יש לי תספקות לגביו,ותרצון מצד אחד לשידרוג בעמדה הזו ומצד שני לתת לו היזדמנות.
ספקות וביקורות על הסגל הקים כרגע והחוסר הבנה בצורך לחיזוק,והעיורון בגלל הניצחונות.
אם כל זה אני גם רואה בעיני דברים אחרים,כן אני לא מתרשם מווימס ,אני מאוד מאוכזב מזה שלא מצליחים לחבר את גאודולוק לשטף הקבוצתי .
אם כל זה ולמרות כל זה ,מכבי מצליחה לנצח קבוצות גדולות כמו ,אולימפיאקוס ופנרבחצה,מצליחה כמעט לגנוב משחק בפנא ,אז פתאום כל פעם לצייר מציאות אחרת זה הזוי.
הנה פנא מצליחה לנצח קבוצות למרות שבהתחלה אמרתם שהסגל שלה בינוני פתאום הסגל שלה חזק ומרשים ,לא אתה אמרת אחרים אמרו.
אותו דבר לגבי פנרבחצה ,ניצחנו רק בגלל שהם לא היו טובים ,ועכשיו גם לגבי אולמפיאקוס שפתאום היא קבוצה פח .
הזילזול בניצחון על גלא שפתאום היא מנצחת את ברצלונה ,ובתחילת העונה הפכתם את באמברג להפתעת העונה ובנתים היא מסריחה ,ואותו דבר לגבי זלאגריס שמצליחה לקחת פה ושם ניצחונות למרות שהיא הכי חלשה ביורוליג .
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 18:04

עזוב, זה שטויות. מכבי משחקת חלש והיא לא "שווה" מקום 4 בשום צורה שהיא. מי שחושב שדיג'יי סילי יביא לו מקום 4 ביורוליג עומד לחטוף כאפה מאוד גדולה מהמציאות. הניצחון מול אפוליפיאקוס היה "בזכות" יום קליעה חלש ברמה הסטורית של היוונים וגם הניצחון מול פנר לא היה בתצוגת כדורסל גדולה.

מכבי משחקת חלש ולא מאורגן. בליגה של 30 משחקים, המזל והסטטיטיקה מתיישרים. ברצלונה לא תישאר בתחתית ומכבי לא תישאר מקום 4.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 27 נובמבר 2016, 18:14

את גאודלוק סביר להניח לא יכניסו לשטף הקבוצתי כי הוא כנראה לא שייך לשם
לא יודע מה אתה רוצה מווימס, במשחק האחרון הוא עשה סל מתי שהוא החליט שהוא רוצה לעשות, ובכל שאר הזמן התרכז לגמרי במסירה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 27 נובמבר 2016, 18:23

roy1000 כתב:עזוב, זה שטויות. מכבי משחקת חלש והיא לא "שווה" מקום 4 בשום צורה שהיא. מי שחושב שדיג'יי סילי יביא לו מקום 4 ביורוליג עומד לחטוף כאפה מאוד גדולה מהמציאות. הניצחון מול אפוליפיאקוס היה "בזכות" יום קליעה חלש ברמה הסטורית של היוונים וגם הניצחון מול פנר לא היה בתצוגת כדורסל גדולה.

מכבי משחקת חלש ולא מאורגן. בליגה של 30 משחקים, המזל והסטטיטיקה מתיישרים. ברצלונה לא תישאר בתחתית ומכבי לא תישאר מקום 4.

למכבי יש הרבה דקות מעולות במשחקים האחרונים. סילי אומנם לא יוכל להוביל את מכבי לטופ 8, אבל מאוד יתכן שגאדולוק ווימס וסמית יעשו זאת, ואין ספק שסילי ידע להעניש כשיתמקדו בשחקנים המרכזיים, זה היתרון בשחקן מסוגו. עם תוספת של מילר בעוד תקופה גם ב70% ממה שהוא היה זו תהיה הפתעה אם לא נעלה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 18:28

שועל כתב:למכבי יש הרבה דקות מעולות במשחקים האחרונים. סילי אומנם לא יוכל להוביל את מכבי לטופ 8, אבל מאוד יתכן שגאדולוק ווימס וסמית יעשו זאת, ואין ספק שסילי ידע להעניש כשיתמקדו בשחקנים המרכזיים, זה היתרון בשחקן מסוגו. עם תוספת של מילר בעוד תקופה גם ב70% ממה שהוא היה זו תהיה הפתעה אם לא נעלה.

סילי הולך להעניש אותך הרבה יותר ממה שהוא יעניש את היריבות השנה.

אבל עזוב, ביכולת הנוכחית של מכבי היא לא שווה טופ 8. אם וכאשר מילר יחזור אולי זה ישתנה. כרגע מכבי משחקת כדורסל לא טוב ורצף הנצחונות לא ממש משקף את היכולת של הקבוצה לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי התנין 2 » 27 נובמבר 2016, 18:30

roy1000 כתב:אם שניה נעזוב את הדמגוגיה הרגילה, אז מכבי תפסה את פנר ובעיקר את אוליפיאקוס ביכולת שאפשר לתפוס אותן פעם בהרבה שנים. מכבי שווה מקום 10-13 ביורוליג הזה ולהערכתי, לשם זה יתכנס.

אפילו אתה לא מאמין לדברים שאתה אומר. מכבי שיחקה טוב מאוד נגד פנר ואולימפיאקוס, ומאחר שזה לא מתיישב עם הדעה המוקדמת שלך על הסגל ועל הקבוצה אתה פשוט תסרב לקבל זאת בכל מצב.
שנית, הרבה זריקות של היוונים משלוש לא נכנסו כי ההגנה של מכבי הקשתה עליהן. מכבי פירקה לחלוטין את משחק ההתקפה שלהם ועל זה מגיע לה כל הקרדיט. לא יודע אם מכבי שייכת לטופ 4 (לדעתי בסיטואציה מסויימת היא כן) אבל היא בוודאי שייכת לטופ 8, והדיבורים על מקומות 10-13 הם קשקושים חסרי תוכן ותו לא.
התנין 2

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 18:44

התנין 2 כתב:אפילו אתה לא מאמין לדברים שאתה אומר. מכבי שיחקה טוב מאוד נגד פנר ואולימפיאקוס, ומאחר שזה לא מתיישב עם הדעה המוקדמת שלך על הסגל ועל הקבוצה אתה פשוט תסרב לקבל זאת בכל מצב.
שנית, הרבה זריקות של היוונים משלוש לא נכנסו כי ההגנה של מכבי הקשתה עליהן. מכבי פירקה לחלוטין את משחק ההתקפה שלהם ועל זה מגיע לה כל הקרדיט. לא יודע אם מכבי שייכת לטופ 4 (לדעתי בסיטואציה מסויימת היא כן) אבל היא בוודאי שייכת לטופ 8, והדיבורים על מקומות 10-13 הם קשקושים חסרי תוכן ותו לא.

סבבה. אנחנו לא נסכים פה. במשחק שאני ראיתי, מכבי ממש לא הקשתה ואוליפיאקוס פשוט החטיאו זריקות חופשיות. אולי אנחנו רואים משחקים שונים, אבל אני לא התרשמתי במיוחד מערב הקריירה של סילי. זה לא יקרה שוב. גם ה- 10% משלוש של היריבה לא יקרה שוב.

נראה איך דברים יתפתחו. יכול להיות שאני טועה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין 2 » 27 נובמבר 2016, 18:48

roy1000 כתב:
התנין 2 כתב:אפילו אתה לא מאמין לדברים שאתה אומר. מכבי שיחקה טוב מאוד נגד פנר ואולימפיאקוס, ומאחר שזה לא מתיישב עם הדעה המוקדמת שלך על הסגל ועל הקבוצה אתה פשוט תסרב לקבל זאת בכל מצב.

סבבה. אנחנו לא נסכים פה. במשחק שאני ראיתי, מכבי ממש לא הקשתה ואוליפיאקוס פשוט החטיאו זריקות חופשיות. אולי אנחנו רואים משחקים שונים, אבל אני לא התרשמתי במיוחד מערב הקריירה של סילי. זה לא יקרה שוב. גם ה- 10% משלוש של היריבה לא יקרה שוב.

נראה איך דברים יתפתחו. יכול להיות שאני טועה.

גם בהנחה שאתה צודק, והזריקות שאולימפיאקוס החטיאה היו לחלוטין פנויות (ואני מסכים שהם נקלעו לערב מזעזע ואין סיכוי שהכל בגלל ההגנה של מכבי, כי פשוט לא קיימות הגנות שמסוגלות לכך) אין שום סרט שמכבי לא שייכת לטופ 8 ביורוליג הנוכחי. דיבור על מקומות 10-13 זה בכלל היסחפות פרועה.
התנין 2

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2016, 18:57

התנין 2 כתב:גם בהנחה שאתה צודק, והזריקות שאולימפיאקוס החטיאה היו לחלוטין פנויות (ואני מסכים שהם נקלעו לערב מזעזע ואין סיכוי שהכל בגלל ההגנה של מכבי, כי פשוט לא קיימות הגנות שמסוגלות לכך) אין שום סרט שמכבי לא שייכת לטופ 8 ביורוליג הנוכחי. דיבור על מקומות 10-13 זה בכלל היסחפות פרועה.

אין בעיה. יכול להיות שאני טועה, ואני גם בפרוש לא לוקח בחשבון חזרה אפשרית של מילר.
אני גם צריך לעדן קצת. לפי מה שאני ראיתי עד עכשיו מכבי שווה בערך מקום 9-11, כשהיא בברור יותר טובה מגלא, קאזאן, הכוכב, ז'לגיריס, באמברג ופחות טובה מצסק"א, ריאל, פנר, ברצלונה (העתידית, לא הנוכחית), בסקוניה, פנר, פנא, ודרושאפאקה ופחות או יותר באותה ליגה של אוליפיאקוס ומילאנו.

אשמח מאוד לטעות ולראות את מכבי תופסת מקום בטופ 4 או טופ 6. אני לא רואה איך זה קורה עם הסגל הנוכחי.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2016, 19:05

מכבי בינתיים שיחקה חמישה משחקי חוץ , ניצחה שלושה והפסידה ב-2 משחקים צמודים שנגמרו על פעולה או שניים שגויות .

ככה שאם המזל נמצא באיזה שהוא צד , הוא לא בצד של מכבי עד עכשיו .

ומכבי היא לא קבוצה של גאודלוק ווימס אלא של שלושה שחקני טופ יורוליג עם סנטר שמתברר כגניבה ועם שחקנים משלימים כמו אוחיון , סילי , לאנדסברג , ראד , צירבס .
כשמילר יחזור תהיה למכבי קבוצה מאוד מאוזנת שעל הנייר שווה פיינל פור , איך זה יראה בשטח זו כבר שאלה שנצטרך לחכות כדי לקבל עליה תשובה .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2016, 19:09

באיזה עולם מכבי פחות טובה מפנא ודרושפקה ..
וממתי פנא וויטוריה ודרושפקה טובות מאולימפיאקוס ?
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים