LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
אתה מכיר את ויקטור אלכסנדר או שסתם יצא שילוב של ראד וג׳ו?
זה הכל גיל ברק אשם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
גיל ברק המציא אותו.
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
גיל ברק המציא אותו.
Bonbon כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
גיל ברק המציא אותו.
איפה היית ב-98' ?
איתי-שגב כתב:Bonbon כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ויקטור אלכסנדר זה פיגור שהעולם לא מוכן אליו.
גיל ברק המציא אותו.
איפה היית ב-98' ?
בזין של אבא.
איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
אז עכשיו הבנת את הקטע עם אלן אייברסון?
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
אני לא
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
אני לא
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
אני לא
ציני או שבאמת לא?
LIAV10 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:אה שיט, נזכרתי שיש כזה שחקן באמת שקוראים לו ויקטור אלכסנדר... הזה שהיה במכבי וצסק"א...
אני לא
ציני או שבאמת לא?
רק לי יש את היכולת להבין מתי אור ציני ומתי לא