המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
my man כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
ראית ששפטל הולך לייצג אותו בערעור..
my man כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:עד שהוציאו המבורגר חדש ביומנגס.. נראה מזעזע. לא מתכוון לנסות אפילו.
מה יש בו?גבירותינו ורבותינו, אנחנו גאים להציג את הנכד החדש, השמיני במספר, העיראקי!!!
אחרי לא מעט תגובות של אנשים שניסו לנחש מה הנכד מכיל, אף אחד לא צלח, באנו לעזרת חבר.
תערובת של בשר בקר וכבש טחונים יחד עם עמבה ותערובת תבלינים סודית, מוגש מעליו עם לאבנה חצילים, ביצה קשה ולימון כבוש.
מה רע בהמבורגר רגיל? למה להרוס?
סתכלי שנייה בת'רד אלאור בשכונה
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
בן אדם מבריק. יעזור לו מאוד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:חחחחחח זה ת'רד אלאור עכשיו? אני גם אלך ואהרוג ערבי, שיהיה גם על שמי
שרון גל ידאג שתשוחרר
בן אדם מבריק. יעזור לו מאוד.
ממליץ לשמוע אותו מחר ב103 ב12:00... הוא הולך להגיד דברים מעניינים, ומי שרוצה לשמוע פרספקטיבה
נוספת - כדאי.
אני ד"א חושב שהוא גאון. יש לי בעיה עם הסגנון והפתיל הקצר שלו (בקטע הזה אריה אלדד הוא דוגמא ומופת),
אבל הבן אדם הוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
מה יש בו?גבירותינו ורבותינו, אנחנו גאים להציג את הנכד החדש, השמיני במספר, העיראקי!!!
אחרי לא מעט תגובות של אנשים שניסו לנחש מה הנכד מכיל, אף אחד לא צלח, באנו לעזרת חבר.
תערובת של בשר בקר וכבש טחונים יחד עם עמבה ותערובת תבלינים סודית, מוגש מעליו עם לאבנה חצילים, ביצה קשה ולימון כבוש.
משהו ספציפי?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
משהו ספציפי?
העליתי את הכרעת הדין
MTA2311 כתב:עוד לא קרה אסון בפורום הזה שליאב לא היה אשם בו.
הגיע הזמן להסיק מסקנות ולפעול בהתאם.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:עוד לא קרה אסון בפורום הזה שליאב לא היה אשם בו.
הגיע הזמן להסיק מסקנות ולפעול בהתאם.
הגיע הזמן להוריד פרופיל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
משהו ספציפי?
העליתי את הכרעת הדין
אה אוקיי, אולי מחר בנסיעה
אני כרגע מ-6 בערב על בערך 200 מסמכים פיננסיים מבנקים שונים בחו''ל אז..בסך הכל היה לי ערב דיי פרוע
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
משהו ספציפי?
העליתי את הכרעת הדין
אני כרגע מ-6 בערב על בערך 200 מסמכים פיננסיים מבנקים שונים בחו''ל אז..בסך הכל היה לי ערב דיי פרוע
אי אפשר להגיד שאת לא חיה על הקצה. אפשר להציע לך חליטה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
משהו ספציפי?
העליתי את הכרעת הדין
חניקה נשמע יותר מגרה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
משהו ספציפי?
העליתי את הכרעת הדין
חניקה נשמע יותר מגרה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
העליתי את הכרעת הדין
חניקה נשמע יותר מגרה
ראר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
חניקה נשמע יותר מגרה
ראר
אף פעם אל תשכח שככה הזקן מ''קיל ביל'' מת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים