31 מרץ 2017, 15:40
31 מרץ 2017, 15:42
31 מרץ 2017, 15:43
yanay21 כתב:העניין במכבי בoverall ירד בעניין הבאה. אבל כדי למלא את ההיכל לא צריך את כל צבא האוהדים, להיפך, זו חבורה די מצומצמת. קצת לחם ושעשועים וההיכל מתמלא יופי. לא בטוח שהוא יהיה מלא הלכה למעשה כל העונה, אבל אני מאמין שכמעט כל המנויים ימכרו, אם לא כולם. סמכו על ההנהלה שתדע לזרוק את העצם הנכונה, ורק לקראת הסוף לגלות לאוהדים שהם טבלו את העצם בציאניד.
31 מרץ 2017, 15:44
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים. העונה ראינו שינוי עצום בדעת הקהל- יותר ויותר מפנים אצבע מאשימה להנהלה, מה שבעבר לא היה בכלל.
הסיכוי היחיד של המותג להשתקם זה במכירת הקבוצה למיליארדר יהודי ובניית מערך מקצועי וניהולי חדש מאפס.
שמואל, תפריד בין מה שקורה פה לבין מה שקורה במקומות אחרים.
השינוי בדעת הקהל היה מינורי לחלוטין ביחס למה שקרה עם המועדון הזה בשנתיים האחרונות, מה שרק מחזק אצלי את התחושה שאנחנו רחוקים מאוד מהיכל ריק.
31 מרץ 2017, 15:45
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי אופטימיסט חסר תקנה.
קשה לי לראות את ההיכל לא מתמלא במנויים בתחילת העונה.
כמו שאני ואתה (ורבים אחרים) איבדנו עניין ככה גם אחרים. זה לא ייחודי לאנשים פה בפורום.
ההיכל לא היה מלא העונה (למרות הסגל הנוצץ), והוא בטח לא יהיה מלא בעונה הבאה.
31 מרץ 2017, 15:47
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים. העונה ראינו שינוי עצום בדעת הקהל- יותר ויותר מפנים אצבע מאשימה להנהלה, מה שבעבר לא היה בכלל.
הסיכוי היחיד של המותג להשתקם זה במכירת הקבוצה למיליארדר יהודי ובניית מערך מקצועי וניהולי חדש מאפס.
31 מרץ 2017, 15:59
offry כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
השינוי בדעת הקהל היה מינורי לחלוטין ביחס למה שקרה עם המועדון הזה בשנתיים האחרונות, מה שרק מחזק אצלי את התחושה שאנחנו רחוקים מאוד מהיכל ריק.
לא יודע מה איתך, אבל רוב האוהדים שאני מכיר לא צופים כבר שבועות, כולל אלה שקנו מנוי.
31 מרץ 2017, 16:03
MTA2311 כתב:offry כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כי יחתימו את שאראס ותהיה פה חגיגה תקשורתית
לא יודע מה איתך, אבל רוב האוהדים שאני מכיר לא צופים כבר שבועות, כולל אלה שקנו מנוי.
לא צופים כי העונה נגמרה לפני חודשיים, לא כי איבדו אמון בהנהלה ובדרך שלה. קצת שאראס, קצת כספי, עוד איזה גימיק-שניים וההיכל מלא קל.
31 מרץ 2017, 16:12
jol9 כתב:MTA2311 כתב:offry כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:האוהדים כבר לא קונים את הגימיקים השיווקיים. העונה ראינו שינוי עצום בדעת הקהל- יותר ויותר מפנים אצבע מאשימה להנהלה, מה שבעבר לא היה בכלל.
לא צופים כי העונה נגמרה לפני חודשיים, לא כי איבדו אמון בהנהלה ובדרך שלה. קצת שאראס, קצת כספי, עוד איזה גימיק-שניים וההיכל מלא קל.
מה שיפה הוא שבתחילת העונה הבאה אנחנו נתווכח בלי סוף, אני אטען שהסגל מעולה, והמאמן אחלה, ושאני אופטימי, ואחרי חודשיים, כשעוד עונה תיגמר, אני שוב אחליף צד.
#מודעות
31 מרץ 2017, 16:25
yanay21 כתב:העניין במכבי בoverall ירד בעניין הבאה. אבל כדי למלא את ההיכל לא צריך את כל צבא האוהדים, להיפך, זו חבורה די מצומצמת. קצת לחם ושעשועים וההיכל מתמלא יופי. לא בטוח שהוא יהיה מלא הלכה למעשה כל העונה, אבל אני מאמין שכמעט כל המנויים ימכרו, אם לא כולם. סמכו על ההנהלה שתדע לזרוק את העצם הנכונה, ורק לקראת הסוף לגלות לאוהדים שהם טבלו את העצם בציאניד.
31 מרץ 2017, 16:28
31 מרץ 2017, 16:30
אחדשיודע כתב:יביאו מאמן "טופ יורוליג", מה לא שמעת?
31 מרץ 2017, 16:32
roy1000 כתב:yanay21 כתב:העניין במכבי בoverall ירד בעניין הבאה. אבל כדי למלא את ההיכל לא צריך את כל צבא האוהדים, להיפך, זו חבורה די מצומצמת. קצת לחם ושעשועים וההיכל מתמלא יופי. לא בטוח שהוא יהיה מלא הלכה למעשה כל העונה, אבל אני מאמין שכמעט כל המנויים ימכרו, אם לא כולם. סמכו על ההנהלה שתדע לזרוק את העצם הנכונה, ורק לקראת הסוף לגלות לאוהדים שהם טבלו את העצם בציאניד.
אם השנה לא נמכרו אז איך יימכרו כולם בשנה הבאה?
31 מרץ 2017, 16:35
yanay21 כתב:אני מאמין שהם יתנו גימיק יותר משמעותי(לא ברמת האיכות, ברמת הbuzz). הרי שאראס לבדו שווה לא מעט מנויים, מעצם היותו שאראס. תוסיף לזה כמה שחקנים שלא יתאימו אחד לשני, אבל יהיו להם חוזים גדולים, מאמין שתגיע לכמעט כל המנויים
31 מרץ 2017, 16:38
31 מרץ 2017, 16:47
jol9 כתב:רוי, אתה לא רואה סיטואציה שמביאים לכאן את שאראס ואת רייס נניח, ואולי גם את כספי, וממלאים מחדש את ההיכל?
31 מרץ 2017, 16:48
roy1000 כתב:yanay21 כתב:העניין במכבי בoverall ירד בעניין הבאה. אבל כדי למלא את ההיכל לא צריך את כל צבא האוהדים, להיפך, זו חבורה די מצומצמת. קצת לחם ושעשועים וההיכל מתמלא יופי. לא בטוח שהוא יהיה מלא הלכה למעשה כל העונה, אבל אני מאמין שכמעט כל המנויים ימכרו, אם לא כולם. סמכו על ההנהלה שתדע לזרוק את העצם הנכונה, ורק לקראת הסוף לגלות לאוהדים שהם טבלו את העצם בציאניד.
31 מרץ 2017, 16:49
31 מרץ 2017, 16:50
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:העניין במכבי בoverall ירד בעניין הבאה. אבל כדי למלא את ההיכל לא צריך את כל צבא האוהדים, להיפך, זו חבורה די מצומצמת. קצת לחם ושעשועים וההיכל מתמלא יופי. לא בטוח שהוא יהיה מלא הלכה למעשה כל העונה, אבל אני מאמין שכמעט כל המנויים ימכרו, אם לא כולם. סמכו על ההנהלה שתדע לזרוק את העצם הנכונה, ורק לקראת הסוף לגלות לאוהדים שהם טבלו את העצם בציאניד.
כמה לא נמכרו השנה? באיזה מקומות?
31 מרץ 2017, 16:53