MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
חחחחחחחחחחחחחחח
אני נפלאה
הרסת
אתה הרסת כשלא הגבת על בדיחת המונית המצויינת בלוינסקי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
מה עשית בג'רוז?
ינאי - אולג
אולג - ינאי
חחחחחחחחחחחחחחח
אני נפלאה
הרסת
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
ינאי - אולג
אולג - ינאי
חחחחחחחחחחחחחחח
אני נפלאה
הרסת
אתה הרסת כשלא הגבת על בדיחת המונית המצויינת בלוינסקי
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:הלכתי לאיבוד!
סתם, הייתי צריך לנסוע לחתום על חוזה שכירות,למרות שהדירה בבאר שבע
נכון בעל הבית שלך הוא אשכנזי שגר באיזו שכונה אליטיסטית ובחר להשקיע בב"ש?
(אל תגיד לי לא, אני צריך לטפח דמות גנרית לשנוא)
אני דיי בטוח שהיא כן, ובעלה לא. ולא יודע לגבי שכונות אליטיסטיות, אני יודע שלטפס לשם היה סיוט, ושהבית שלהם ענק
בטח בית ערבי, בוודאות עשירים. היית מבקש הכוונה, הייתי עוזר. מה זה קל ללכת שם לאיבוד. בטח בשכונות של העשירים, הם נורא לא רוצים שאנשים שאינם עשירים יבואו, אז הדרך לא קלה. סתם. אבל באמת קשה להתמצא שם
הווייז דווקא הביא אותי לשם בסדר, אמנם הרכב שלי כמעט נחנק בהרים האלה, אבל שרדתי. סתם טרטור מעצבן
RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
ואני יותר מאשמח אם מישהו יספר לי מה היה היום, כיוון והייתי עסוק בללכת לאיבוד בירושלים רוב הערב
הצופה כתב:RomanR כתב:my man כתב:יש פה מהפורום שהצטרפו למטה?
אני
ואני יותר מאשמח אם מישהו יספר לי מה היה היום, כיוון והייתי עסוק בללכת לאיבוד בירושלים רוב הערב
הגיעו 15-20 איש כולל המארגנים למפגש מחוץ להיכל, הביאו שלטים(תחזירו לנו את מכבי, שומעים את הקולות?, החלטה קלה לפטר וכאלה) מודפסים על דפי A4 וביקשו להרים אותם במהלך הצגת השחקנים עד פתיחת המשחק.
כשהרמנו, חילקנו דפים גם לאנשים מסביבנו שדווקא היו בעד כל הקטע ולדעתי הרימו בסופו של דבר בין 40 ל60 שלטים מפוזרים ברחבי האולם. אף אחד לא שרק לנו בוז ולא הייתה שום בעיה עם מאבטחים.
לא יודע עד כמה הראו את זה בטלוויזיה והמשחק גם בערוץ בתשלום. ברור לי שההשפעה מינורית, אבל לפחות יש חשיפה באתרי הספורט (שמו תמונות) וצריך להתחיל ממשהו. במשחק הבא אם חלוקת השלטים באולם תהיה יותר מסודרת אפשר לגרום להרבה יותר אנשים להשתתף לדעתי..
בנוסף אולי אפשר לשדרג קצת ולנסות להכין שלט יותר גדול. בבדיקה בכניסה להיכל לא ממש התאמצו לבדוק..
שועל כתב:נשמע מרשים ביותר
הצופה כתב:שועל כתב:נשמע מרשים ביותר
איפה ראית שמישהו טען שזה הולך להיות/היה מרשים? מצב האוהדים חרבנא והמחאה נראית בהתאם.
אני לא מבין את הציניות הזו. יש לך רעיון יותר טוב איך להתחיל מחאה?
אם כן, למה אתה לא עושה עם זה משהו?
אני שואל ברצינות.
שועל כתב:הצופה כתב:שועל כתב:נשמע מרשים ביותר
איפה ראית שמישהו טען שזה הולך להיות/היה מרשים? מצב האוהדים חרבנא והמחאה נראית בהתאם.
אני לא מבין את הציניות הזו. יש לך רעיון יותר טוב איך להתחיל מחאה?
אם כן, למה אתה לא עושה עם זה משהו?
אני שואל ברצינות.
אני חושב שהמחאות האלו לא תורמות כלום, ואין לי רעיון יותר טוב, תרבות האוהדים של מכבי לא מאפשרת פעולות אפקטיביות באמת.
שועל כתב:אוקיי, לוקח את מה שאמרתי בחזרה.
לא נוח לי לזלזל בעשייה של אף אחד שאכפת לו ומאמין במה שהוא עושה.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, אתה נכנס לטריטוריה של שמואל עם המילים האלה, ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אתה נכנס לטריטוריה של שמואל עם המילים האלה, ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם
אני גם לא רוצה להיות זה שיושב בצד ומגחך על כל פעולה וידיעה שקשורה לעניין.
לאף אחד מאתנו אין את כל התשובות, ואני רק יכול לברך את אלה שבאמת מנסים לעשות משהו ולהשפיע ולא רק מסתתרים מאחורי המקלדת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, אתה נכנס לטריטוריה של שמואל עם המילים האלה, ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם
אני גם לא רוצה להיות זה שיושב בצד ומגחך על כל פעולה וידיעה שקשורה לעניין.
לאף אחד מאתנו אין את כל התשובות, ואני רק יכול לברך את אלה שבאמת מנסים לעשות משהו ולהשפיע ולא רק מסתתרים מאחורי המקלדת.
זה משהו אחד, לקבוע עובדות שכבר X אנשים חושבים בצורה מסויימת ושמצב Y לא יימשך עוד הרבה זמן זה פופוליזם
זאת הכוונה שלי. שמה שלא יהיה, זה יהיה קיץ מעניין.נשמע שהולך להיות לנו קיץ מעניין... אם יהיה שינוי או לא, ואם יהיה, האם זה שינוי טוב, או פלסטיקה, ואם זה שינוי טוב, אז איך זה יתבטא בשטח ובסגל השחקנים, וכו'.
Holiday_Armadillo כתב:הסיכויים שיהיה מעניין עד שלא יפסיקו לחדש מנויים הם נמוכים ביותר
שום ''קולות'' לא יהפכו את העניין לפיקנטי כל עוד לא יהיה מאחורי זה משהו
ההנהלה הזאת הרבה יותר ממולחת מכל מארגני מחאה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיכויים שיהיה מעניין עד שלא יפסיקו לחדש מנויים הם נמוכים ביותר
שום ''קולות'' לא יהפכו את העניין לפיקנטי כל עוד לא יהיה מאחורי זה משהו
ההנהלה הזאת הרבה יותר ממולחת מכל מארגני מחאה
תראי, גם סגל חדש זה מעניין. גם צוות מקצועי חדש זה מעניין. גם שינויים כאלה ואחרים בשדרת הניהול/הניהול המקצועי זה מעניין.
מה שאני אומר, זה שבתחושה שלי, לא יהיה קיץ שגרתי, ולצורך העניין שני הקיצים הקודמים לאחר הכשלונות, היו שגרתיים לחלוטין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים