פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבן ספאחיה חתם במכבי

27 יוני 2017, 16:03

my man כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:יואו כמה משועמם בנאדם יכול להיות..

אני מקווה שזה היה ברור שזו שיחה בין הטרול לאדם אחר

מובן מובן...לטרול הזה יש שם?

אם ה-pdf היה בשטחים היית צוחק

27 יוני 2017, 18:06

זה פשוט מדהים- אם בלאט היה כאן, הסגל היה שונה לחלוטין. גם מבחינת ישראלים וגם מבחינת זרים. אני יכול להגיד לכם שבלאט אמר לג׳קסון שבמידה והוא למכבי הוא לוקח אותו בוודאות. הוא גם דיבר עם סינגלטון, מוארמן ודריוס אדאמס. קשה לי להאמין שגייק כהן היה מגיע אם בלאט היה כאן.

27 יוני 2017, 18:10

Assaf M כתב:זה פשוט מדהים- אם בלאט היה כאן, הסגל היה שונה לחלוטין. גם מבחינת ישראלים וגם מבחינת זרים. אני יכול להגיד לכם שבלאט אמר לג׳קסון שבמידה והוא למכבי הוא לוקח אותו בוודאות. הוא גם דיבר עם סינגלטון, מוארמן ודריוס אדאמס. קשה לי להאמין שגייק כהן היה מגיע אם בלאט היה כאן.

דיבר זה משהו אחד, ומי היה מגיע במציאות זה משהו אחר לגמרי

27 יוני 2017, 18:15

Assaf M כתב:זה פשוט מדהים- אם בלאט היה כאן, הסגל היה שונה לחלוטין. גם מבחינת ישראלים וגם מבחינת זרים. אני יכול להגיד לכם שבלאט אמר לג׳קסון שבמידה והוא למכבי הוא לוקח אותו בוודאות. הוא גם דיבר עם סינגלטון, מוארמן ודריוס אדאמס. קשה לי להאמין שגייק כהן היה מגיע אם בלאט היה כאן.

בלאט הוא מקור כל האסונות של מכבי בעונה הבאה, צבוע מגעיל ושקרן שהרס למכבי את הקיץ, מכביסט אלעק, פיו.

#רק_פיני

27 יוני 2017, 18:21

לבלאט יש את השיטה וה"אני מאמין" שלו, אני מניח שאצל ספאחיה זה משהו שונה. בגלל זה ההבדלים בסגל המסתמן.
השאלה עד כמה באמת מכבי כבר התחילה לדבר ולסגור עם שחקנים כשבלאט היה אמור להגיע והאם היא הייתה אמורה להתחיל מאפס בערך כשספאחיה סגר

27 יוני 2017, 18:23

לא יודע עד כמה זה נכון, אבל ג'קסון ואדאמס בקו האחורי נשמע לי מעניין מאוד. גם סינגלטון איתם בחמישייה זה סבבה. את מוארמן אני מניח היה מייעד לספסל.

27 יוני 2017, 18:28

אם הוא תכנן להביא את מוארמן (ואני מאוד לא מאמין לזה ספציפית, וגם לשאר הדברים שנכתבו כאן), אולי טוב שהוא לא בא.

27 יוני 2017, 19:05

שועל כתב:אם הוא תכנן להביא את מוארמן (ואני מאוד לא מאמין לזה ספציפית, וגם לשאר הדברים שנכתבו כאן), אולי טוב שהוא לא בא.

אני מצטער, אבל המידע הזה הוא לא נכון . אם בלאט רצה את מוארמן אצלו במכבי, למה הוא חתך אותו עכשיו מדארושפאקה? אם הוא אוהב את השחקן, הוא היה משאיר אותו אצלו.

27 יוני 2017, 19:07

felix_r כתב:
שועל כתב:אם הוא תכנן להביא את מוארמן (ואני מאוד לא מאמין לזה ספציפית, וגם לשאר הדברים שנכתבו כאן), אולי טוב שהוא לא בא.

אני מצטער, אבל המידע הזה הוא לא נכון . אם בלאט רצה את מוארמן אצלו במכבי, למה הוא חתך אותו עכשיו מדארושפאקה? אם הוא אוהב את השחקן, הוא היה משאיר אותו אצלו.

כתבתי שאני לא מאמין לזה, ולא לכל השאר. זה נשמע קשקוש איך שלא נסתכל על זה.

29 יוני 2017, 21:23

נחת

29 יוני 2017, 21:25

בברית המילה שלו הוא נראה יותר מאושר

תמונה

29 יוני 2017, 21:26

שמואל1 כתב:נחת

נקווה שנדע עמו נחת

29 יוני 2017, 21:30

Holiday_Armadillo כתב:בברית המילה שלו הוא נראה יותר מאושר

תמונה

ככה נראה אדם עייף אחרי 12 שעות טיסה וג'ט לג.

מעדיפה אותו עם המשקפיים

שמוליק כתב:

נקווה שנדע עמו נחת

:thumbup

שמואל1 כתב:

תמונה

ככה נראה אדם עייף אחרי 12 שעות טיסה וג'ט לג.

אני תמיד דואגת לפדר את הקרחת לפני הנחיתה

29 יוני 2017, 21:31

שמוליק כתב:

נקווה שנדע עמו נחת

והוא ידע איתנו.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 29 יוני 2017, 21:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יוני 2017, 21:31

כל הכבוד לגייט 11 על הנוכחות המרשימה.

29 יוני 2017, 21:40

איפה הג'ינג' י השמן

29 יוני 2017, 21:41

תמונה

אחרי שניקולה נתן לו את רשימת המועמדים
פרסם תגובה