03 יולי 2017, 20:04
my man כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
כמה עונות של זה יגרמו לכם לשנות דעה, אם בכלל?
בהינתן העובדה שאנחנו כבר אחרי 3 עונות כאלה..
03 יולי 2017, 20:05
arel123 כתב:שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא יודע מה השאר אומרים אבל אני לא מהתומכים בהנהלה, רציתי לתת להם צ'אנס הקיץ והם אכזבו אותי כרגיל שוב פעם, ופה אני סיימתי איתם, בשנייה שהייתי יכול הייתי מעיף אותם מפה.
מה שאני התכוונתי זה שלא הייתי מתנגד לקצת הצלחות כי בכל זאת אני עדיין אוהד מכבי וזה כיף לראות את הקבוצה מצליחה ואת האוהדים שמחים .
אבל עם ההנהלה אני סיימתי, זה שאני חושב שהם לא מתערבים בהכל לא אומר שאני לא שונא אותם
03 יולי 2017, 20:05
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
זו בדיוק התהייה שלי. אין לי סבלנות, אני לא מתיימר לומר שכן. אבל אני באמת תוהה אם יש מישהו ששלוש עונות לא הספיקו לו, וצריך עוד. בשיא הרצינות
03 יולי 2017, 20:07
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
זו בדיוק התהייה שלי. אין לי סבלנות, אני לא מתיימר לומר שכן. אבל אני באמת תוהה אם יש מישהו ששלוש עונות לא הספיקו לו, וצריך עוד. בשיא הרצינות
אתה מקבל על זה תשובה כל דיון מחדש בפורום
03 יולי 2017, 20:17
yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
03 יולי 2017, 20:22
RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
03 יולי 2017, 20:35
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
שכל הקטע הזה לא באמת עובד, ושלהגיד את זה נותן לגיטימציה לזה להמשיך.
03 יולי 2017, 20:37
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
03 יולי 2017, 20:55
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
אני לא חושב שהנהלת מכבי צריכה ממני לגיטימציה. המצב הנוכחי קיים ונתון, אפשר להתעסק ב"מה אם" ואפשר לחיות ולמצות את העכשיו
03 יולי 2017, 20:57
03 יולי 2017, 21:10
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
אני לא חושב שהנהלת מכבי צריכה ממני לגיטימציה. המצב הנוכחי קיים ונתון, אפשר להתעסק ב"מה אם" ואפשר לחיות ולמצות את העכשיו
03 יולי 2017, 21:13
MTA2311 כתב:רץ לקעקע Carpe diem עם סמל אינפיניטי בגב התחתון.
רומן, חייב להגיד שזה קצת מציק כל העסק. אתה מזגזג בלי הפסקה כבר הרבה זמן. מצד אחד אנטי הנהלה מובהק, מבקר בעצמך חופשי וכו', מצד שני מבקר את הביקורת כשהיא מגיעה מאנשים אחרים. אין בעיה עם אף דעה בפורום, כל עוד היא עקבית.
03 יולי 2017, 21:16
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
לשנות דעה למה?
מכבי צריכה לגיטימציה מהאוהדים. לא רק ברמת ההכנסה(כי אם מסתמכים על תקציב בעלים, יש לה בלחץ זכות קיום בתחתית היורוקאפ), אלא ברמת המותג. כל הקטע של לנצל את העכשיו זה מה שהביא אותנו עד הלום. ליטרלי, לום, יש בפרצוף.
03 יולי 2017, 21:26
03 יולי 2017, 21:57
MTA2311 כתב:רץ לקעקע Carpe diem עם סמל אינפיניטי בגב התחתון.
רומן, חייב להגיד שזה קצת מציק כל העסק. אתה מזגזג בלי הפסקה כבר הרבה זמן. מצד אחד אנטי הנהלה מובהק, מבקר בעצמך חופשי וכו', מצד שני מבקר את הביקורת כשהיא מגיעה מאנשים אחרים. אין בעיה עם אף דעה בפורום, כל עוד היא עקבית.
03 יולי 2017, 21:59
jol9 כתב:MTA2311 כתב:רץ לקעקע Carpe diem עם סמל אינפיניטי בגב התחתון.
יש לי חולצה כזאת (אמיתי).
03 יולי 2017, 22:10
jol9 כתב:MTA2311 כתב:רץ לקעקע Carpe diem עם סמל אינפיניטי בגב התחתון.
03 יולי 2017, 22:22
03 יולי 2017, 22:22
yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:רץ לקעקע Carpe diem עם סמל אינפיניטי בגב התחתון.
תמונה
10 נובמבר 2017, 02:35