צ'שר כתב:אני בכלל לא מתלהב מההחתמה הזו, אבל הנהי שמציף פה את הפורום מוגזם לדעתי.
מכבי לא יכולה להביא שחקנים איכותיים לכל העמדות, שקחנים שיעשו מספר דברים ברמה הגבוה של היורוליג. משום שזה המצב אני חושב שהדרך היחידה של מכבי לתפקד כמו קבוצת יורוליג העונה זה לבנות את העמדות מכמה פונקציות, זאת אומרת להביא כמה שחקנים שיתנו כל אחד את החוזקה שלו וביחד יצרו עמדה חזקה, סוג של מאני בול אם תרצו. לצורך העניין תומאס, בעייני לפחות ועד כמה שאני מכיר (ואני לא מכיר יותר מידי), מאוד מתאים לשחק לייד ג'קסון. בתור שחקן נטול קונטקסט תומאס לא שחקן מספיק טוב לטעמי האישי, אבל מאוד יכול להיות שמבנה הסופי שמכבי תייצר הוא יהיה מתאים וזה יראה טוב. אני באמת חושב שאפשר לשפוט את כל ההתחמות רק כשהסגל יהיה סגור, ומה שנותר לנו לעשות זה לנסות לנחש איזה פונקציה הוא ימלא ואם היא ימלא אותה טוב.
אגב בהקשר של להאחז בתגובות של האוהדים הטורקים כאינדיקטור מוסמך לרמת השחקן זה קצת מוגזם בעייני. אם מנהלי קבוצות היו סומכים על תגובות של אוהדים אז שחקנים כמו וויל ביינום, ג'ו אינגלס ובנו אודריך בחיים לא היו משחקים (ומשחקים טוב) בNBA.
הבעיה העיקרית שהרגה את שתי העונות האחרונות, זה שהשחקנים לא היו מחוייבים וזה בעיקר התבטא במשחק ההגנה של הקבוצה.
לא יכול להיות שהמסקנות שמסיקים אחרי שתי עונות כאלה, כוללות החתמות של שלושה זרים שלא שומרים.