30 אוגוסט 2017, 15:17
er79 כתב:לא התגעגענו לפסימיות שלך. להגיד שהסגל של העונה גרוע מההוא של העונה שעברה זו הגזמה פרועה אבל נראה מי צדק ומי לא. מעבר לזה אין לי מה להרחיב.
30 אוגוסט 2017, 15:22
30 אוגוסט 2017, 15:48
שועל כתב:על הנייר יכול להיות, למרות שבסגל של העונה שעברה היו בעיות קשות, כמו עמדה 1 חלשה באופן קיצוני, וגם עמדה 4, ובעיות הגנתיות קשות בקו הקדמי (גם העונה יהיו בעיות הגנתיות בקו הקדמי, אבל רחוק ממה שהיה).
מה שבטוח זה שהסגל הזה על הנייר טוב יותר מהסגל של העונה שעברה כפי שהוא נראה בפועל.
30 אוגוסט 2017, 15:55
roy1000 כתב:אנקראם אתה מזכיר לי עכשיו למה אני כבר לא כותב פה. אתה חושב שמשעמם לי בחיים ושאני כותב דברים בפורומים אחרים? מאיפה הבאת את זה? אני אפילו לא יודע מה זה תפוז.
כתבתי את הדברים בדיוק כמו שאני רואה אותם. יכול להיות שאני לא מבין מהחיים שלי בכדורסל ושהכל שטויות. לא כתבתי על שום worst case scenario.
במכבי חזרו בדיוק על אותן טעויות משנה שעברה. לקחו אוסף של שחקנים שלא מתאים בשום דבר אחד לשני. לקחו שוב שחקן גמור (קול) רק בגלל שיש לו הסטוריה ב- NBA. לקחו שוב שחקן סוליסט (ג'קסון) עם IQ של אפס שלא מתאים לשחק באירופה וייקח לו המון זמן להסתגל לדעתי.
יכול מאוד להיות שאין לי מושג ואני לא הולך להתווכח על זה, אבל לדעתי הסגל השנה חלש יותר משנה שעברה ויש סיכוי טוב מאוד שהעונה הזו תהיה אפילו גרועה יותר (לא בדקתי את הסגלים של כל המתחרות ביורוליג). רוצה לחשוב אחרת? סבבה, אבל אל תזיין את השכל כאילו אני כותב דברים אחרים בכל מיני פורומים אחרים. אני לא כותב בשום פורום אחר של מכבי או כל קבוצה אחרת.
נ.ב. זה גם קצת מעליב כי ברור שמי שכתב את מה שהבאת הוא ילד.
30 אוגוסט 2017, 17:40
ankram כתב:roy1000 כתב:אנקראם אתה מזכיר לי עכשיו למה אני כבר לא כותב פה. אתה חושב שמשעמם לי בחיים ושאני כותב דברים בפורומים אחרים? מאיפה הבאת את זה? אני אפילו לא יודע מה זה תפוז.
כתבתי את הדברים בדיוק כמו שאני רואה אותם. יכול להיות שאני לא מבין מהחיים שלי בכדורסל ושהכל שטויות. לא כתבתי על שום worst case scenario.
במכבי חזרו בדיוק על אותן טעויות משנה שעברה. לקחו אוסף של שחקנים שלא מתאים בשום דבר אחד לשני. לקחו שוב שחקן גמור (קול) רק בגלל שיש לו הסטוריה ב- NBA. לקחו שוב שחקן סוליסט (ג'קסון) עם IQ של אפס שלא מתאים לשחק באירופה וייקח לו המון זמן להסתגל לדעתי.
יכול מאוד להיות שאין לי מושג ואני לא הולך להתווכח על זה, אבל לדעתי הסגל השנה חלש יותר משנה שעברה ויש סיכוי טוב מאוד שהעונה הזו תהיה אפילו גרועה יותר (לא בדקתי את הסגלים של כל המתחרות ביורוליג). רוצה לחשוב אחרת? סבבה, אבל אל תזיין את השכל כאילו אני כותב דברים אחרים בכל מיני פורומים אחרים. אני לא כותב בשום פורום אחר של מכבי או כל קבוצה אחרת.
נ.ב. זה גם קצת מעליב כי ברור שמי שכתב את מה שהבאת הוא ילד.
אנא קבל את התנצלותי , התבלבלתי בינך לבין רועי מרום , סליחה.
30 אוגוסט 2017, 17:43
30 אוגוסט 2017, 23:37
02 ספטמבר 2017, 16:51
03 ספטמבר 2017, 11:37
http://www.one.co.il/Article/17-18/5,99 ... tml?ref=hpדווקא דונאטס מוטיונאס, הפאוור-פרוורד שמכבי ניסתה להנחית ארצה, רשם הופעה חלשה עם 6 נקודות ב-10 דקות ומדד שלילי כשהוא על המגרש. למעשה, איתו בהרכב הליטאים הפסידו ב-7 נקודות הפרש. הייתה לו הצעה של כ-800 אלף דולרים נטו, פלוס עוד כמה מאות אלפים דמי פיצויים, אם היה חותם מדים הצהובים. אולם הוא בחר בליגה הסינית המקוצרת ובחוזה של כ-2.3 מיליון דולרים נטו.
"הייתה לי שיחה טובה עם נבן ספאחיה, אבל העדפתי את הסיטואציה בסין יותר מאשר לבוא למכבי", סיפר הליטאי ל-ONE. "הייתה תחושה מוזרה לשחק בהיכל, כאילו זה יכל להיות הבית שלי העונה. אני מכיר את מכבי שנים רבות, מצעירותי הייתי מגיע לצפות במשחקים שלהם נגד זל'גיריס בקובנה. שאראס שיחק במכבי, אבל השחקן האהוב עלי היה דריק שארפ. הוא מדהים, אירוני לא?". במחצית כשעוד היה צמוד, D-MO ועומרי כספי עלו יחדיו מחדרי ההלבשה למגרש: "מה אמרתי לו? אני ועומרי מכירים הרבה שנים. ידעתי שלא היה לישראל סיכוי לנצח אותנו, אבל שמרתי איתו על ממלכתיות".
03 ספטמבר 2017, 23:06
03 ספטמבר 2017, 23:13
03 ספטמבר 2017, 23:22
03 ספטמבר 2017, 23:35
03 ספטמבר 2017, 23:37
03 ספטמבר 2017, 23:38
קובי כתב:בליגה ישראלית וחוק רוסי זה אכבאר טעות.
04 ספטמבר 2017, 00:13
04 ספטמבר 2017, 00:24
04 ספטמבר 2017, 00:38
04 ספטמבר 2017, 07:41
שועל כתב:במקום שגב
04 ספטמבר 2017, 08:08