פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פרמאר מצטרף למכבי אלקטרה ת"א

04 אוגוסט 2011, 13:39

6 לב צהוב כתב:גודס: פארמר? נקווה שהשביתה תימשך. גארד ברמה הכי גבוהה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04500.html
עוד מגודס :
"אנחנו עדיין מחפשים שחקנים נוספים", אישר עוזר המאמן. "כשהשביתה תסתיים פארמר יחזור ונצטרך להביא את השחקנים הכי מתאימים שאפשר בשוק שהוא לא ממש פעיל. נקווה שלקראת פתיחת האימונים ב-1 בספטמבר, נוכל להשלים את הסגל ולהתכונן כראוי לעונה הקשה שתהיה".

אני לא ממש מבינה מה גודס אומר פה..
מצד אחד הוא אומר שיצטרכו להביא שחקן כשפארמר יעזוב..מצד שני הוא אומר שמקווים להשלים את הסגל עד ה-1 בספטמבר..

04 אוגוסט 2011, 13:42

תראה בלינק שהבאתי הוא מצולם אומר את הדברים .
הוא התכוון לומר שכן יביאו זר בהוסף לפארמר כי לא רוצים לקחת סיכון אם הוא ילך .

04 אוגוסט 2011, 13:43

Holiday_Armadillo כתב:
עוד מגודס :
"אנחנו עדיין מחפשים שחקנים נוספים", אישר עוזר המאמן. "כשהשביתה תסתיים פארמר יחזור ונצטרך להביא את השחקנים הכי מתאימים שאפשר בשוק שהוא לא ממש פעיל. נקווה שלקראת פתיחת האימונים ב-1 בספטמבר, נוכל להשלים את הסגל ולהתכונן כראוי לעונה הקשה שתהיה".

מצד אחד הוא אומר שיצטרכו להביא שחקן כשפארמר יעזוב..מצד שני הוא אומר שמקווים להשלים את הסגל עד ה-1 בספטמבר..

תקשיבי למה שהוא אומר בראיון ותביני שאין קשר בין מה שכתוב לבין מה שהוא אמר. גודס אומר שפארמר הוא סוג של אקסטרה לסגל הקבוצה מאחר שכשתסתיים השביתה הוא יחזור ל-NBA ושהם ממשיכים לחפש בקפדנות גארד נוסף. הוא מציין שהשוק עכשיו לא כל כך פעיל אבל בכל מקרה הם מקווים להשלים את הסגל עד לתחילת האימונים ב-1 לספטמבר. הוא ממש לא מדבר על הבאת שחקן כשפארמר יעזוב.

04 אוגוסט 2011, 13:53

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
עוד מגודס :

תקשיבי למה שהוא אומר בראיון ותביני שאין קשר בין מה שכתוב לבין מה שהוא אמר. גודס אומר שפארמר הוא סוג של אקסטרה לסגל הקבוצה מאחר שכשתסתיים השביתה הוא יחזור ל-NBA ושהם ממשיכים לחפש בקפדנות גארד נוסף. הוא מציין שהשוק עכשיו לא כל כך פעיל אבל בכל מקרה הם מקווים להשלים את הסגל עד לתחילת האימונים ב-1 לספטמבר. הוא ממש לא מדבר על הבאת שחקן כשפארמר יעזוב.

הבנתי..תודה על ההסבר :happy (לשניכם)
אני פשוט רגילה שציטוטים משקפים את מה שהבן אדם אמר..כנראה שאני תמימה מדי :neutral

04 אוגוסט 2011, 13:54

למה הוא מתכוון בשוק לא פעיל ?
זה שהשוק לא פעיל בארה"ב זה דווקא לטובת מכבי הקיץ ולא לרעתה. בקיץ רגיל שחקני נ.ב.א עסוקים במציאת חוזים בארה"ב ולא באירופה,
כאן יש הזדמנות לדוג אותם, את אלו שאין להם חוזה כמובן.

ד"א, זה כיף לפתוח את realgm ביומיים האחרונים, הכותרת היא " פארמר במכבי "וזה לא מתחלף בינתיים. :clap2

04 אוגוסט 2011, 14:05

מכבי תוציא גרושים על פארמר בזמן שהוא יהיה כאן בהנחה שהוא יהיה כאן ל כמה חודשים ספורים.

מכבי חייבת עוד החתמה גדולה ואמיתית עד לסוף העונה (במקום פרקינס/אידסון האיכותיים).

אני מקווה שההחתמה של פארמר היא לא סוג של החתמה שנועדה לטשטש את העובדה שאין החתמה גדולה באמת (שחקן לחודשיים לא נחשב בעיני).

כמובן האופציה העדיפה היא בכל זאת לנסות להחתים את פארמר עד סוף העונה...דבר שכנראה לא יקרה.

04 אוגוסט 2011, 14:55

אני מסכים עם אורי על כך שזה לא מצב אידאלי ולהחליף שחקן דומיננטי באמצע העונה זה לא תמיד פשוט כמו שזה נראה על הנייר.
הרבה תלוי באיזה עוד כארד יבוא. אני חושב צריך להמשיך בתכנית המקורית ולהביא לפה גארד איכותי כמו שרצו מהתחלה. צריך להתנהל בהסתכלות על פארמר בתור בונוס - אומנם בונוס נחמד והכל אבל כזה עם תאריך תפוגה. גם אם במקרה הטוב השביתה תימשך עד אזור ינואר, זה לא ממש משנה, העונה לא מוכרעת אז.
לא צריך להתפשר על הימור גדול בשחקן שרק סיים מכללה, יש לנו כבר הימור כזה פחות או יותר בדמותו של שייר. צריך להביא שחקן מוכר עם פוטנציאל שכבר שיחק באירופה, שיהיה ברור שהוא יתפוס את המשבצת כשפארמר יעזוב.

04 אוגוסט 2011, 15:18

שמעון מזרחי בראיון לאופירה ולפיני גרשון: "יכול להיות שנביא גארד זר נוסף אבל לא בטוח".

04 אוגוסט 2011, 15:22

קודי כתב:שמעון מזרחי בראיון לאופירה ולפיני גרשון: "יכול להיות שנביא גארד זר נוסף אבל לא בטוח".

לא להביא עוד גארד זו התאבדות. וזה און דה רקורד לגמריי.

04 אוגוסט 2011, 15:46

יביאו יביאו, ושמעון תמיד משקר לאופירה, גם אני הייתי משקר לה

04 אוגוסט 2011, 15:55

ראיון נחמד שנעשה ע"י ynet עם אביו החורג של השחקן (יהודה כולני)מלפני 4 שנים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397285,00.html

יהודה כולני כתב:- האם אתה רואה אותו לפחות משחק בישראל?
"זה יהיה החלום שלי אם הוא ישחק בנבחרת ישראל. בשבילי זו תהיה הפסגה. הלוואי וזה יקרה, אבל קשה לי להאמין. בסופו של דבר הוא ילד אמריקני והוא רוצה להישאר פה. לפי ההתרשמות שלי, אין סיכוי שהוא יעזוב את ארה"ב. גם אם יבוא יום והוא ישוחרר מהלייקרס ולא ימצא לעצמו קבוצה חדשה ב-NBA, אני בספק אם הוא יעזוב לאירופה, אפילו לא למכבי".

04 אוגוסט 2011, 16:38

החתמה גדולה של מכבי. פארמר הוא השם הגדול ביותר שמכבי החתימה בשנים האחרונות, אפילו יותר מקרלוס ארויו. מדובר בשחקן סופר מוכשר, רכז מעולה שמשלב יכולת ניהול משחק ברמה גבוהה, אתלטיות וקליעה מצויינת מכל הטווחים. שחקן שהיה מחליף מוביל בקבוצות האליפות של הלייקרס, ושחקן פותח לגיטימי בניו ג'רזי נטס, השיג מספרים מרשימים מאוד. לכל זה אפשר להוסיף את העובדה שמדובר בשחקן שירשם כישראלי. יחד עם ג'ון שייר ויוגב אוחיון הוא משלים צוות גארדים חכמים, וורסטילים שלא היה למכבי בשנים האחרונות.
מצד שני - הימור גדול. סביר להניח שפארמר יחזור ל NBA במידה והשביתה תסתיים, ומכבי תאבד שחקן מפתח.

04 אוגוסט 2011, 17:14

הוא לא ירשם כישראלי

04 אוגוסט 2011, 17:49

בלאט בראיון ל- 103 אומר שלפחות עוד שחקן אחד יגיע ויכול להיות שגם יותר מאחד.

04 אוגוסט 2011, 18:02

קודי כתב:בלאט בראיון ל- 103 אומר שלפחות עוד שחקן אחד יגיע ויכול להיות שגם יותר מאחד.

אני מניחה שזה בגלל שעוקבים אחרי העניין של ההשעייה של סופו..

04 אוגוסט 2011, 18:04

מה, סנטר נוסף ?
אמארה אמר שהוא צריך לסדר את הגב לפני שהוא מגיע לישראל, עניין של חודש. אבל הוא משנה דיעה כל יומיים.

אני בטוח שיגיע לפחות גארד נוסף ( אמריקאי ). משתמע מבלאט שהוא רוצה דגש על הגנה.

04 אוגוסט 2011, 18:11

yarinsaky כתב:מה, סנטר נוסף ?
אמארה אמר שהוא צריך לסדר את הגב לפני שהוא מגיע לישראל, עניין של חודש. אבל הוא משנה דיעה כל יומיים.

מה עם פטריק בוורלי?
שחקן צעיר (בן 23), הגיע לפני שנתיים לאולי' ולא התבלט יותר מדי (קשה מאוד שיש לידו כל כך הרבה שחקנים באותה עמדה), השנה היה מצוין בספארטק של צביקה. יכול בהחלט לתת אחלה הגנה, הוא 185 ס"מ אבל ריבאונדר לא פחות טוב מפרקינס, אתלט מצוין.
לא מזמן פורסם באיזה מקום שהוא לא ימשיך (אם אני לא טועה באחד הפרסומים שהלפרין חתם שם)
שחקן נחמד מאוד

04 אוגוסט 2011, 18:15

לא נראה לי שאמארה יסכים לשחק במשכורת כמו של פארמר.... בכל מקרה, איזה שרמדיני בעמדת הסנטר יכול לתת לסופו עוד אוויר בעונה של 80 משחקים ועוד גובה ומסה מתחת לסלים. אבל קודם שיביאו גארד.

04 אוגוסט 2011, 18:16

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מה, סנטר נוסף ?

מה עם פטריק בוורלי?
שחקן צעיר (בן 23), הגיע לפני שנתיים לאולי' ולא התבלט יותר מדי (קשה מאוד שיש לידו כל כך הרבה שחקנים באותה עמדה), השנה היה מצוין בספארטק של צביקה. יכול בהחלט לתת אחלה הגנה, הוא 185 ס"מ אבל ריבאונדר לא פחות טוב מפרקינס, אתלט מצוין.
לא מזמן פורסם באיזה מקום שהוא לא ימשיך (אם אני לא טועה באחד הפרסומים שהלפרין חתם שם)
שחקן נחמד מאוד

אני מאוד רציתי אותו בתחילת הקיץ..דיברתי עליו די הרבה פה..אבל אז גיליתי שיש לו חוזה בספרטק אז ירדתי ממנו..
אם באמת הוא לא ימשיך אז לפי דעתי הוא יכול להיות תוספת מצויינת

04 אוגוסט 2011, 18:18

שחף כתב:לא נראה לי שאמארה יסכים לשחק במשכורת כמו של פארמר.... בכל מקרה, איזה שרמדיני בעמדת הסנטר יכול לתת לסופו עוד אוויר בעונה של 80 משחקים ועוד גובה ומסה מתחת לסלים. אבל קודם שיביאו גארד.

יש למכבי את סופו, ג'יימס, הנדריקס, מאצ'בן, אליהו ובלו בקוו הקידמי, איפה בדיוק נכנס פה שרמנידי?
פרסם תגובה