המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אם ירושלים תנצח הערב, היא תשתווה למכבי בטבלה.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:לא סיכמנו שהישראלים צריכים לקבל הרבה דקות בליגת הפח בשביל לתת מנוחה לזרים?
כן, אבל אין אנחנו מדברים על המשבצת של שגב - השחקן השישי מבין הישראלים. למה שנמרוד לוי, עם הכישרון היחסי שיש לו, ישחק על המשבת הזאת? מה זה ייתן לו?
לא צריך פה שחקן שישי ישראלי. שגב כן קיבל דקות, ואנחנו לא אמורים לראות כדורסל כזה במכבי.
כמה שפחות כך ייטב.
כן צריך. צריך כמה שיותר שחקנים שיוכלו לקחת דקות לבכירים.
בעיניי כל דקה של שגב מבורכת. פחות מעניין אותי מה הוא נותן.
לא צריך. אנחנו צריכים יתרון גם בליגה, ובסופו של דבר היתרון בא מהיתרון של הזרים והם בין כך משחקים כמות משמעותית של דקות. 5 ישראלים זה די והותר, אפילו 4, ושיביאו זר נוסף במחיר של ישראלי רק לליגה, הוא בוודאות יתרום יותר.
שועל כתב:או, תמיד זה השיפוט
שמואל1 כתב:ביזיון.
עוד הפסד ליגה,
עוד הפסד בבית,
עוד פעם חוטפים 90 נקודות,
עוד פעם שחקן מגיע לשיא קריירה של 30 נקודות.
וכן, לא צריך חיזוק. ביזיון, בושה.
שמואל1 כתב:אם ירושלים תנצח הערב, היא תשתווה למכבי בטבלה.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:כן, אבל אין אנחנו מדברים על המשבצת של שגב - השחקן השישי מבין הישראלים. למה שנמרוד לוי, עם הכישרון היחסי שיש לו, ישחק על המשבת הזאת? מה זה ייתן לו?
לא צריך פה שחקן שישי ישראלי. שגב כן קיבל דקות, ואנחנו לא אמורים לראות כדורסל כזה במכבי.
כמה שפחות כך ייטב.
כן צריך. צריך כמה שיותר שחקנים שיוכלו לקחת דקות לבכירים.
בעיניי כל דקה של שגב מבורכת. פחות מעניין אותי מה הוא נותן.
לא צריך. אנחנו צריכים יתרון גם בליגה, ובסופו של דבר היתרון בא מהיתרון של הזרים והם בין כך משחקים כמות משמעותית של דקות. 5 ישראלים זה די והותר, אפילו 4, ושיביאו זר נוסף במחיר של ישראלי רק לליגה, הוא בוודאות יתרום יותר.
חביבי, יש לך כבר יתרון בליגת הפח. מכבי במקום הראשון בליגה, עם שני הפסדים בלבד, כשבכל המשחקים הללו היא משחקת בהילוך ראשון ונותנת דקות לכל הישראלים שלה (ברוב המשחקים) - כולל לשגב. אין שום סיבה בעולם לסחוט את הזרים שלך בליגת הפח, שמוכרעת במילא בשני משחקים בסוף העונה.
Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים