01 מרץ 2018, 23:59
02 מרץ 2018, 00:00
אנחנו מסכימים פה .. אין להם כסף , זה המצב כלום לא ישתנה אם נתבזה או לא .. כמובן שאני אשמח שיכנס מישהו שאשכרה רוצה לשים כסף. אבל כל עוד זה לא יקרה אני מעדיף לקוות שנוציא את המקסימוםHoliday_Armadillo כתב:MM3 כתב:שלוש שנים של התבזות לא גרמה לבעלים לשנות את ההשקעה הכלכלית וההתנהלות העלובה. ויכאב לשחקנים שיהיו פה לשנה אולי שתיים . אנחנו בסופו של דבר סובליםShiriV כתב:MM3 כתב:כאילו אני מבין את הרצון לראות כדורסל יפה ולהיות מסוגלים להתמודד עם צסק"א . אבל מה יכאב לכם אם נעלה להצלבה
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
יכאב לשחקנים הרבה יותר משיכאב לנו. פיזית.
מה הם יכולים לשנות? אין להם איך
02 מרץ 2018, 00:02
itai7 כתב:מקווה ששבוע הבא איכשהו ננצח
02 מרץ 2018, 00:05
Jack55 כתב:itai7 כתב:מקווה ששבוע הבא איכשהו ננצח
לא צריך להגזים, אנאדולו אפס לא קבוצה והמשחק הזה אמור להיות טיול בשבילנו .
ואני שוב פעם אגיד את זה, השלשות של מקולום ניצחו אותנו לא אנאדולו
02 מרץ 2018, 00:07
Jack55 כתב:itai7 כתב:מקווה ששבוע הבא איכשהו ננצח
02 מרץ 2018, 00:08
ShiriV כתב:Jack55 כתב:itai7 כתב:מקווה ששבוע הבא איכשהו ננצח
מתי ראית פעם אחרונה את מכבי "מטיילת" נגד מישהי?
צריך להוציא את המילה הזאת מחוץ לשימוש פה דחוף.
02 מרץ 2018, 00:12
ShiriV כתב:Jack55 כתב:itai7 כתב:מקווה ששבוע הבא איכשהו ננצח
מתי ראית פעם אחרונה את מכבי "מטיילת" נגד מישהי?
צריך להוציא את המילה הזאת מחוץ לשימוש פה דחוף.
02 מרץ 2018, 00:37
MM3 כתב:אנחנו מסכימים פה .. אין להם כסף , זה המצב כלום לא ישתנה אם נתבזה או לא .. כמובן שאני אשמח שיכנס מישהו שאשכרה רוצה לשים כסף. אבל כל עוד זה לא יקרה אני מעדיף לקוות שנוציא את המקסימוםHoliday_Armadillo כתב:MM3 כתב:שלוש שנים של התבזות לא גרמה לבעלים לשנות את ההשקעה הכלכלית וההתנהלות העלובה. ויכאב לשחקנים שיהיו פה לשנה אולי שתיים . אנחנו בסופו של דבר סובליםShiriV כתב:MM3 כתב:כאילו אני מבין את הרצון לראות כדורסל יפה ולהיות מסוגלים להתמודד עם צסק"א . אבל מה יכאב לכם אם נעלה להצלבה
02 מרץ 2018, 00:45
MM3 כתב:אנחנו מסכימים פה .. אין להם כסף , זה המצב כלום לא ישתנה אם נתבזה או לא .. כמובן שאני אשמח שיכנס מישהו שאשכרה רוצה לשים כסף. אבל כל עוד זה לא יקרה אני מעדיף לקוות שנוציא את המקסימוםHoliday_Armadillo כתב:MM3 כתב:שלוש שנים של התבזות לא גרמה לבעלים לשנות את ההשקעה הכלכלית וההתנהלות העלובה. ויכאב לשחקנים שיהיו פה לשנה אולי שתיים . אנחנו בסופו של דבר סובליםShiriV כתב:MM3 כתב:כאילו אני מבין את הרצון לראות כדורסל יפה ולהיות מסוגלים להתמודד עם צסק"א . אבל מה יכאב לכם אם נעלה להצלבה
02 מרץ 2018, 16:16
03 מרץ 2018, 11:54
03 מרץ 2018, 11:58
Rampel כתב:הייתי במשחק ואני חייב להגיד שהדבר הכי מביך היה הקהל באופן כללי, אבל בעיקר הבוז והנהירה החוצה של מאות הרולקסים.. למכבי לא חסרים אוהדים, לרענן את הסגל אפשר כל שנה, אבל למה לא עושים סטטיסטיקות על אוהדים?! למה שאוהד שניצל פחות מ-50% מהמנוי ו/או שמגיע רק למשחקי יורוליג, מקבל את האופציה לחדש מנוי לפני כולם במחיר יותר נוח?! הכסף שלו לא טוב יותר מכסף של אוהד אמיתי.. אם כבר להפך, אוהד ממוצע יגיע לכל משחקי המנוי שעליהם הוא הוציא את מיטב כספו ואולי על הדרך ייתן את הגרון.
בנוגע לעידוד עצמו, מצד אחד, מביך ועצוב ש- The Gate שרים כמעט לבד כל המשחק ויחד איתי הצטרפו אליהם אולי 100 איש.. מצד שני גם החבר'ה של The Gate מביכים - לא הגיוני שכל טעות שיפוט יתחילו לשיר Fuck you Vesely.. מול פנר זה היה משעשע, מול צסקא זה גובל בטמטום - אין לכם שיר מתאים למצב, אז תשרקו בוז צורם לשופטים עם כולנו..
בקיצור, עידוד מביך..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
03 מרץ 2018, 13:26
אז להוריד את הכובע בפני The Gate.בשלות כתב:Rampel כתב:הייתי במשחק ואני חייב להגיד שהדבר הכי מביך היה הקהל באופן כללי, אבל בעיקר הבוז והנהירה החוצה של מאות הרולקסים.. למכבי לא חסרים אוהדים, לרענן את הסגל אפשר כל שנה, אבל למה לא עושים סטטיסטיקות על אוהדים?! למה שאוהד שניצל פחות מ-50% מהמנוי ו/או שמגיע רק למשחקי יורוליג, מקבל את האופציה לחדש מנוי לפני כולם במחיר יותר נוח?! הכסף שלו לא טוב יותר מכסף של אוהד אמיתי.. אם כבר להפך, אוהד ממוצע יגיע לכל משחקי המנוי שעליהם הוא הוציא את מיטב כספו ואולי על הדרך ייתן את הגרון.
בנוגע לעידוד עצמו, מצד אחד, מביך ועצוב ש- The Gate שרים כמעט לבד כל המשחק ויחד איתי הצטרפו אליהם אולי 100 איש.. מצד שני גם החבר'ה של The Gate מביכים - לא הגיוני שכל טעות שיפוט יתחילו לשיר Fuck you Vesely.. מול פנר זה היה משעשע, מול צסקא זה גובל בטמטום - אין לכם שיר מתאים למצב, אז תשרקו בוז צורם לשופטים עם כולנו..
בקיצור, עידוד מביך..
אתה צודק זה ממש נכון לגבי הרולקסים, הייתי במשחק מול צסקא ואפילו לא הסתיים המשחק ( ניראלי זה היה בדקה החמישית ) ומלא יצאו.
דרך אגב, הם לא שרים fuck you vesely ( חוץ מהמשחק שהיה מול פנר ) , הם שרים fuck you referee
03 מרץ 2018, 14:19
03 מרץ 2018, 14:50
כשנוריס מכריח ופייר לא קיים, אין מה למכור - בלעדיהם יש פה סגל שמתאים אולי ליורוקאפ והאחראיים הם הבעלים.MTA2311 כתב:לא, הדבר הכי מביך היה שמכבי התפרקה בבית ושיחקה כמו קבוצת ילדים, לא הקהל.
03 מרץ 2018, 14:56
Rampel כתב:הייתי במשחק ואני חייב להגיד שהדבר הכי מביך היה הקהל באופן כללי, אבל בעיקר הבוז והנהירה החוצה של מאות הרולקסים.. למכבי לא חסרים אוהדים, לרענן את הסגל אפשר כל שנה, אבל למה לא עושים סטטיסטיקות על אוהדים?! למה שאוהד שניצל פחות מ-50% מהמנוי ו/או שמגיע רק למשחקי יורוליג, מקבל את האופציה לחדש מנוי לפני כולם במחיר יותר נוח?! הכסף שלו לא טוב יותר מכסף של אוהד אמיתי.. אם כבר להפך, אוהד ממוצע יגיע לכל משחקי המנוי שעליהם הוא הוציא את מיטב כספו ואולי על הדרך ייתן את הגרון.
בקיצור, עידוד מביך..
03 מרץ 2018, 14:58
Rampel כתב:כשנוריס מכריח ופייר לא קיים, אין מה למכור - בלעדיהם יש פה סגל שמתאים אולי ליורוקאפ והאחראיים הם הבעלים.MTA2311 כתב:לא, הדבר הכי מביך היה שמכבי התפרקה בבית ושיחקה כמו קבוצת ילדים, לא הקהל.
לקבל 20 הפרש מצסקא בסגל הזה זה לא רק לגיטימי, זו תוצאה סבירה.
תצוגת הקהל, כשהקבוצה שלו נמצאת בתמונת הפלייאוף, הייתה מביכה. הייתה אווירה שמביישת אפילו את רמת העידוד במשחקי ליגת הפח - ומי שהיה פעם במשחק ליגה, יודע שזה מביך פי כמה מהתצוגה של השחקנים שלבשו צהוב אתמול.
03 מרץ 2018, 15:09
Rampel כתב:כשנוריס מכריח ופייר לא קיים, אין מה למכור - בלעדיהם יש פה סגל שמתאים אולי ליורוקאפ והאחראיים הם הבעלים.MTA2311 כתב:לא, הדבר הכי מביך היה שמכבי התפרקה בבית ושיחקה כמו קבוצת ילדים, לא הקהל.
תצוגת הקהל, כשהקבוצה שלו נמצאת בתמונת הפלייאוף, הייתה מביכה. הייתה אווירה שמביישת אפילו את רמת העידוד במשחקי ליגת הפח - ומי שהיה פעם במשחק ליגה, יודע שזה מביך פי כמה מהתצוגה של השחקנים שלבשו צהוב אתמול.
03 מרץ 2018, 15:15
03 מרץ 2018, 15:16
MTA2311 כתב:Rampel כתב:כשנוריס מכריח ופייר לא קיים, אין מה למכור - בלעדיהם יש פה סגל שמתאים אולי ליורוקאפ והאחראיים הם הבעלים.MTA2311 כתב:לא, הדבר הכי מביך היה שמכבי התפרקה בבית ושיחקה כמו קבוצת ילדים, לא הקהל.
ואתה מפריד בין הבעלים לקבוצה, כי?
לקבל 20 הפרש בבית זה לא לגיטימי לא משנה מול מי אתה משחק ובאיזה סגל. זה שזה צפוי ולא מםתיע לא נותן ולידיזציה למצב. התלונות צריכות להיות מופנות למי שאחראי על הפיאסקו הזה ובטח לא לקהל. זה הזוי להתעסק במי עודד ואיזה שירים שרו כשהקבוצה לא רלוונטית כבר 3 שנים.