המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:פלייס לא מתאים למכבי.
בכלל, הסנטר צריך להיות מאוד מוכשר אם הוא כבר לבן ואיטי.
itai7 כתב:ברוקס ממאלגה על בולדן נכתב כאן?
אני לא חושב שהוא יותר איטי מפראחוסקי.. יכולת קליעה מכל הטווחים זה לא מספיק מוכשר?החציל האצטקי כתב:פלייס לא מתאים למכבי.
Rampel כתב:אני לא חושב שהוא יותר איטי מפראחוסקי.. יכולת קליעה מכל הטווחים זה לא מספיק מוכשר?החציל האצטקי כתב:פלייס לא מתאים למכבי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:אני לא חושב שהוא יותר איטי מפראחוסקי.. יכולת קליעה מכל הטווחים זה לא מספיק מוכשר?החציל האצטקי כתב:פלייס לא מתאים למכבי.
לא. הוא רך ונגר.
אתה רוצה לבן? תביא את המילטון שגם קולע באוטומט, משחק בפוסט וחוסם.
די עם השרמוטות האלה. פלייס תוך שבועיים נחתך ממכבי. יש לכם ספק?
להפךBonbon כתב:מכבי חייבת להתרכז בלהתחזק בגזרת הישראלים שלה. אחת הבעיות המרכזיות השנה הייתה שהישראלים לא היוו שום פקטור לא בליגה ולא ביורוליג. מכבי חייבת להביא שלושה ישראלים מרכזיים: כספי, לנדסברג והאוול זה לצד טיוס, כהן ודיברתולומיאו.
בנוסף הייתי שמח לראות ג'קסון נשאר פה לצד קיין, רול ותומאס (לפי הפירסומים..)
כל שאר הזרים באמת לא משנים, ראינו בשנים האחרונים שלא משנה את מי יביאו מה שחשוב זה הדינמיקה הקבוצתית ואיך הכל מתחבר יחד.
Holiday_Armadillo כתב:להפךBonbon כתב:מכבי חייבת להתרכז בלהתחזק בגזרת הישראלים שלה. אחת הבעיות המרכזיות השנה הייתה שהישראלים לא היוו שום פקטור לא בליגה ולא ביורוליג. מכבי חייבת להביא שלושה ישראלים מרכזיים: כספי, לנדסברג והאוול זה לצד טיוס, כהן ודיברתולומיאו.
כל שאר הזרים באמת לא משנים, ראינו בשנים האחרונים שלא משנה את מי יביאו מה שחשוב זה הדינמיקה הקבוצתית ואיך הכל מתחבר יחד.
אם יש משהו שזה הוכיח זה שלא צריך להתייחס לישראלים
Holiday_Armadillo כתב:להפךBonbon כתב:מכבי חייבת להתרכז בלהתחזק בגזרת הישראלים שלה. אחת הבעיות המרכזיות השנה הייתה שהישראלים לא היוו שום פקטור לא בליגה ולא ביורוליג. מכבי חייבת להביא שלושה ישראלים מרכזיים: כספי, לנדסברג והאוול זה לצד טיוס, כהן ודיברתולומיאו.
אם יש משהו שזה הוכיח זה שלא צריך להתייחס לישראלים
Rampel כתב:סבבה והכל, אבל לא הגיע הזמן לבנות סגל מהעיקר ולא מהטפל?!
תיגמר העונה, יחליטו אילו שחקנים נשארים לשנה הבאה ומשם צריך להמשיך לבנות את הסגל. אבל אף אחד מאלו שיארוז לא צריך להיות שחקן חמישיה.
אם יתעסקו בכספי, או בהאוול בקולשוב, שוב נפספס בזרים, כי השוק לא מחכה.
הישראלים לא רלוונטיים, כולם יהיו שחקנים משלימים, כשהיחידים שיכולים להיות קצת יותר מזה הם כספי וטיוס ואחד מהם כבר אצלנו.
צריך לבנות קבוצת יורוליג נורמלית, להתחיל מרכז וסנטר ולבנות סביבם סגל עם שחקנים מתאימים לשיטה שיחליטו עליה בהתאם לאותם שחקנים. עם כל הכבוד לחשיבות הספסל, הוא לא שווה כלום אם החמישיה לא ברמה הרלוונטית, קבוצה בריאה צריכה היררכיה ובקבוצה היום אין מנהיג אחד שאפשר לסמוך עליו וללכת אליו שיסגור משחקים טובים ויכריע משחקים צמודים.
צריך להפסיק ליפול על אותן הטעויות.
my man כתב:רכז על, רכז על מחליף, רכז ישראלי מעפן
סקנד על, סקנד על מחליף, סקנד ישראלי מעפן
סמול על, סמול ישראלי מעאפן
פאוור על, פאוור על מחליף, פאוור ישראלי מעפן
סנטר על, סנטר ישראלי מעפן
לדעתי זה סגל טוב שגם עומד בתקציב. וכן יש גם ישראלים וגם זרים..
my man כתב:רכז על, רכז על מחליף, רכז ישראלי מעפן
סקנד על, סקנד על מחליף, סקנד ישראלי מעפן
סמול על, סמול ישראלי מעאפן
פאוור על, פאוור על מחליף, פאוור ישראלי מעפן
סנטר על, סנטר ישראלי מעפן
לדעתי זה סגל טוב שגם עומד בתקציב. וכן יש גם ישראלים וגם זרים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־14 אורחים