08 אפריל 2018, 19:53
Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
במקום להגדיל את התקציב ולהחתים שחקנים טובים, מגדילים את התקציב כדי להחתים שחקנים לא טובים - בשתי קבוצות נפרדות. או לחילופין: לראשונה בהיסטוריה מחליטה קבוצה להגדיל את תקציבה כדי להחתים שחקנים פחות טובים
קשה לי לקחת אותו ברצינות גם כשאומר דברים נכונים (בערך מה שקרה לכל כתב בערוץ הזה אי פעם)
08 אפריל 2018, 19:55
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
במקום להגדיל את התקציב ולהחתים שחקנים טובים, מגדילים את התקציב כדי להחתים שחקנים לא טובים - בשתי קבוצות נפרדות. או לחילופין: לראשונה בהיסטוריה מחליטה קבוצה להגדיל את תקציבה כדי להחתים שחקנים פחות טובים
קשה לי לקחת אותו ברצינות גם כשאומר דברים נכונים (בערך מה שקרה לכל כתב בערוץ הזה אי פעם)
הוא עדיין הקול השפוי היחיד בערוץ.
08 אפריל 2018, 19:56
שמעת אותו אחרי ולנסיה אומר שמכבי צריכה לשתף את הישראלים יותר?שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
08 אפריל 2018, 20:16
לא שמעתי, אבל יש כתב עדיף ממנו בערוץ?Holiday_Armadillo כתב:שמעת אותו אחרי ולנסיה אומר שמכבי צריכה לשתף את הישראלים יותר?שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
08 אפריל 2018, 20:17
אה, אז צריך לבחור נבלה או טרפה? לא היינו צריכים לבחור לפני שהוא עבר לשם ולא צריך לבחור עכשיושמואל1 כתב:לא שמעתי, אבל יש כתב עדיף ממנו בערוץ?Holiday_Armadillo כתב:שמעת אותו אחרי ולנסיה אומר שמכבי צריכה לשתף את הישראלים יותר?שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמןשמואל1 כתב:@shay_hausmann
08 אפריל 2018, 20:19
לא צריך להגזים. עדיין רוב הדברים שלו הם דברי טעם, גם אם יש פספוסים פה ושם.Holiday_Armadillo כתב:אה, אז צריך לבחור נבלה או טרפה? לא היינו צריכים לבחור לפני שהוא עבר לשם ולא צריך לבחור עכשיושמואל1 כתב:לא שמעתי, אבל יש כתב עדיף ממנו בערוץ?Holiday_Armadillo כתב:שמעת אותו אחרי ולנסיה אומר שמכבי צריכה לשתף את הישראלים יותר?שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:האוזמן כבר מזמן לא אותו האוזמן
08 אפריל 2018, 20:21
לא אמרתי שהוא לא יודע כדורסלשמואל1 כתב:לא צריך להגזים. עדיין רוב הדברים שלו הם דברי טעם, גם אם יש פספוסים פה ושם.Holiday_Armadillo כתב:אה, אז צריך לבחור נבלה או טרפה? לא היינו צריכים לבחור לפני שהוא עבר לשם ולא צריך לבחור עכשיושמואל1 כתב:לא שמעתי, אבל יש כתב עדיף ממנו בערוץ?Holiday_Armadillo כתב:שמעת אותו אחרי ולנסיה אומר שמכבי צריכה לשתף את הישראלים יותר?שמואל1 כתב:הוא עדיין הקול השפוי היחיד בערוץ.
08 אפריל 2018, 20:50
08 אפריל 2018, 20:54
08 אפריל 2018, 20:56
Holiday_Armadillo כתב:בסדר חמוד
שרון דרוקר אמר בתוכנית: "אמרתי לוויצ'יץ' שהוא עושה ממכבי בית שימוש, מכבי ת"א נראית מגעיל. הפכה לקבוצה דוברת אנגלית בלבד. הכל נראה לי הזוי לחלוטין ואני לא יודע איך זה עומד בחוקים. לא יודע מי מכניס את זה לראש שם במכבי ת"א, הייתי שם קצת, אני לא יודע מה הולך שם ולא יודע מה הם רוצים להשיג. לא האמנתי. איך אגיד בעדינות? הם לא ריגשו אותי השנה. לא ראיתי שום דבר מיוחד. רוצים לעשות דברים חדשים? יאללה, תעשו שתי קבוצות, שלוש, עשר, כמה שאתם רוצים''
"אני חושב שבסוף הכדורסל מתנקז לכמה דברים מאוד חשובים ועיקריים, ובסיסם זה תחרות, זה לרגש אנשים, זיקה וקצת זהות. הרבה דברים שאני לא רואה. אין כמעט שחקנים שאני מזדהה איתם. אני לא נגד מתאזרחים, היו לי ועד היום יש לי שאני אוהב אותם והכל סבבה, אבל רבאק, רוצים קצת ממה שהיתה הקבוצה של המדינה. לראות דברים אחרים, לראות כדורסל אחר. קצת להתרגש. אם אני היום בא לאמן את מכבי ת"א, הקבוצה תהיה בבסיסה עם הישראלים הכי טובים. מלחמה, אנשים שיאכלו את הפרקט ויקפצו ראש. עליהם נוסיף זרים ונתחרה עם כל העולם"
08 אפריל 2018, 20:59
"אם אני היום בא לאמן את מכבי ת"א, הקבוצה תהיה בבסיסה עם הישראלים הכי טובים. מלחמה, אנשים שיאכלו את הפרקט ויקפצו ראש. עליהם נוסיף זרים ונתחרה עם כל העולם"
08 אפריל 2018, 21:07
08 אפריל 2018, 21:29
08 אפריל 2018, 21:31
בתקציב כזה זה לא כישלון?
“תקציב המועדון הוא 20 מיליון דולר, תקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מזה”.
08 אפריל 2018, 21:31
שועל כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מהלך חד צדדי שפוגע בליגה איך?
זה בעיקר יעלה למכבי עוד כסף.
זה גם וגם.
גם יעלה למכבי כסף וגם יפגע בליגה.
נראה כמה אולמות ברחבי הארץ הסגל הזה יצליח למלא, וכמה רייטינג יהיה לליגה הזאת.
ולו רק בשביל זה, שווה שהמהלך ייצא אל הפועל.
מכבי אחרי ה3 שנים האחרונות בקושי מעניינת את האוהדים שלה, לא יודע כמה הרייטינג/ תפוסה במשחקים יפגעו מזה
עדיין. אני יכול להגיד לך שבאשדוד למשל, האולם מלא כשמכבי מגיעה לעיר.
אני מתאר לעצמי שזה המצב גם במקומות אחרים.
אתה לא חושב שזה שעושים סופסוף מהלך חד צדדי כנגד הליגה, זה דבר טוב?
מכבי במקום השלישי או הרביעי בליגה מבחינת כמות האוהדים, ואלו סוג האוהדים שיבואו בכל מצב (ברובם). המכה לליגה היא מינימלית, לפני שמדברים על זה שבלא מעט מובנים היא מורכבת מראשי קבוצות שרק שמחים על ההזדמנות הזו.
08 אפריל 2018, 21:32
על מה הם מוציאים כל כך הרבה כסף?RomanR כתב:שרון דרוקר בא להטיף לאחרים על כדורסל ועל מה שנכון? המאמן שהתחיל את העונה בבולגריה ועזב באמצע כדי לאמן את אילת כי זה יותר קרוב לבית, עדיף שיסתום.
בONE העלו ראיון עם שמעון מזרחי בו דיברו גם על התקציב.בתקציב כזה זה לא כישלון?
כמו כן אמר שהתקציב יגדל וכל אחד מהבעלים יצטרך לשים כסף.
ועל כספי - "ברור שהייתי רוצה לראות אותו במכבי תל אביב"
08 אפריל 2018, 21:33
היו העונה הרבה גרעונות מהעונה שלפני. בעונה הבאה הלחץ קצת ישתחרר.הצופה כתב:על מה הם מוציאים כל כך הרבה כסף?RomanR כתב:שרון דרוקר בא להטיף לאחרים על כדורסל ועל מה שנכון? המאמן שהתחיל את העונה בבולגריה ועזב באמצע כדי לאמן את אילת כי זה יותר קרוב לבית, עדיף שיסתום.
08 אפריל 2018, 21:34
RomanR כתב:שרון דרוקר בא להטיף לאחרים על כדורסל ועל מה שנכון? המאמן שהתחיל את העונה בבולגריה ועזב באמצע כדי לאמן את אילת כי זה יותר קרוב לבית, עדיף שיסתום.
08 אפריל 2018, 21:37
עדיין, אפילו לא חצי? על מה מוציאים כל כך הרבה כסף בקבוצה?שמואל1 כתב:היו העונה הרבה גרעונות מהעונה שלפני. בעונה הבאה הלחץ קצת ישתחרר.הצופה כתב:על מה הם מוציאים כל כך הרבה כסף?RomanR כתב:שרון דרוקר בא להטיף לאחרים על כדורסל ועל מה שנכון? המאמן שהתחיל את העונה בבולגריה ועזב באמצע כדי לאמן את אילת כי זה יותר קרוב לבית, עדיף שיסתום.
08 אפריל 2018, 21:37
הצופה כתב:על מה הם מוציאים כל כך הרבה כסף?RomanR כתב:שרון דרוקר בא להטיף לאחרים על כדורסל ועל מה שנכון? המאמן שהתחיל את העונה בבולגריה ועזב באמצע כדי לאמן את אילת כי זה יותר קרוב לבית, עדיף שיסתום.