המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זוסמן רוצה לצאת בהשאלהגל גל כתב:יש לך 4 ישראלים טיוס דיבה זוסמן וכהן
לגבי ישראלים אני לא דואג
גל גל כתב:יש לך 4 ישראלים טיוס דיבה זוסמן וכהן
לגבי ישראלים אני לא דואג
Adam כתב:גל גל כתב:יש לך 4 ישראלים טיוס דיבה זוסמן וכהן
לגבי ישראלים אני לא דואג
זוסמן לא בטוח נשאר, כנ"ל לגבי משעור.
יש לך 3 ישראלים סגורים לעונה הבאה.
צריך לפחות חמישה במצב שבו כל פעם 2 על המגרש..
אני יודע שהוא לא שחקן אהוד כאן בפורום, אך אני באמת חושב ששון דוסון מאוד מתאים למכבי במצב הנוכחי...
my man כתב:Adam כתב:גל גל כתב:יש לך 4 ישראלים טיוס דיבה זוסמן וכהן
לגבי ישראלים אני לא דואג
זוסמן לא בטוח נשאר, כנ"ל לגבי משעור.
יש לך 3 ישראלים סגורים לעונה הבאה.
צריך לפחות חמישה במצב שבו כל פעם 2 על המגרש..
אני יודע שהוא לא שחקן אהוד כאן בפורום, אך אני באמת חושב ששון דוסון מאוד מתאים למכבי במצב הנוכחי...
לא לא לא
הוא לא מתאים והוא יתמרמר על הדקות.. שיישאר לו בהרצליה..
גם ככה לא נראה שבא לו להתקדם..אבל היי, אל תקרא לו עצלן..
כמו שכתבתי בת'רד הסקאוטינג. אין קיץ שבאייקס לא מועמד. הוא סוג של מלפפון נצחי, סטייל מרקוס הייסליפ.TAYO כתב:לפני שעתיים דיווחתי שבאייקס שוחרר מבוסטון וכבר כותבים שהוא מועמד? גדול!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Assaf M כתב:לכל הלחוצים על וילבקין- השחקן חתום במכבי, ההכרזה עלולה להיות רק בעוד כ-10 ימים בגלל סעיף שחרור בחוזה הקודם שלו. זה מה שהצלחתי להבין...עניין טכני בלבד. באייקס אכן מועמד לאור הקשיים וחוסר ההחלטיות של פארגו שכל יום קם על צד אחר.
שמואל1 כתב:כמו שכתבתי בת'רד הסקאוטינג. אין קיץ שבאייקס לא מועמד. הוא סוג של מלפפון נצחי, סטייל מרקוס הייסליפ.TAYO כתב:לפני שעתיים דיווחתי שבאייקס שוחרר מבוסטון וכבר כותבים שהוא מועמד? גדול!
האמת? לא מבין מה מכבי מוצאת בו.
הוא מרכוס הייסליפ כזה, מן מועמדות אוטומטיתTAYO כתב:לפני שעתיים דיווחתי שבאייקס שוחרר מבוסטון וכבר כותבים שהוא מועמד? גדול!
לא הרבהAdam כתב:באתר של היורוליג זוסמן ומשעור עדיין רשומים בסגל של מכבי, בעוד קיין דווקא לא. מעניין מה זה אומר.
Adam כתב:באתר של היורוליג זוסמן ומשעור עדיין רשומים בסגל של מכבי, בעוד קיין דווקא לא. מעניין מה זה אומר.
התשובה הקצרה היא ''לא''er79 כתב:יש קיץ שבאייקס לא מועמד?
er79 כתב:יש קיץ שבאייקס לא מועמד?
er79 כתב:יש קיץ שבאייקס לא מועמד?
עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Itaycohen7, Tom1313, גל גל ו־28 אורחים