10 אוגוסט 2018, 13:23
10 אוגוסט 2018, 13:34
10 אוגוסט 2018, 13:51
10 אוגוסט 2018, 13:54
אני דווקא לא חושבת שזאת הסיבה שמכבי הכחישוRampel כתב:אולי ווייט עוד מנסה להשתחל למחנות ה-NBA והדיווח על זה שהוא רוצה לאירופה גם לא היה אמין או לפחות לא מדויק.
ההכחשה של מכבי הזויה לדעתי, כי זה בעיקר אומר שהם במו"מ עם שחקן אחר ולא רצו שירתע. מי ישמע מי יש בשוק שיותר מתאים למה שהם הלחימו פה.
בכל אופן, אם הם לפחות לא פנו אליו באמת, זה פשוט ביזיון.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
10 אוגוסט 2018, 13:57
Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא לא חושבת שזאת הסיבה שמכבי הכחישוRampel כתב:אולי ווייט עוד מנסה להשתחל למחנות ה-NBA והדיווח על זה שהוא רוצה לאירופה גם לא היה אמין או לפחות לא מדויק.
ההכחשה של מכבי הזויה לדעתי, כי זה בעיקר אומר שהם במו"מ עם שחקן אחר ולא רצו שירתע. מי ישמע מי יש בשוק שיותר מתאים למה שהם הלחימו פה.
בכל אופן, אם הם לפחות לא פנו אליו באמת, זה פשוט ביזיון.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
10 אוגוסט 2018, 14:02
10 אוגוסט 2018, 14:20
.Holiday_Armadillo כתב:שנשאר להם להתעסק רק בקקי ופיפי והעניין המטופש של לקחת בעלות על כתבות שקשורות למועדון לא משנה כמה זה קטן וחסר חשיבות כנראה חזר ובגדול אחרי שהם זנחו אותו באמצע העונה בעקבות כמה הכחשות מביכות
10 אוגוסט 2018, 14:33
10 אוגוסט 2018, 15:10
איך הבנת שזה טיעון נגד? ההסבר שלך הכי הגיוני כרגע. ה-Face Palm זה על ההתנהלות של המועדון ברשתות החברתיות..Holiday_Armadillo כתב:טיעון נגד מצוין
10 אוגוסט 2018, 15:26
10 אוגוסט 2018, 21:05
10 אוגוסט 2018, 21:22
10 אוגוסט 2018, 21:24
cannon כתב:טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.
10 אוגוסט 2018, 21:26
הלוואי, היה לא רע בכלל במדי הלייקרס. תכלס הוא פשוט קצת אנדרסייזד אבל הוא שחקן NBA לגיטימי. לא עקבתי אחריו השנה, המספרים מראים נפילה חדה (השתפר מאוד בעונשין בעונה האחרונה בלייקרס, נראה שזה שוב נפל לאזור ה-50% השנה), הליגה הזו אכזרית.cannon כתב:טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.
10 אוגוסט 2018, 21:26
er79 כתב:גם paxer מצייץ זאת בטוויטר
10 אוגוסט 2018, 21:34
מאיזו בחינה לא מתאים?החציל האצטקי כתב:cannon כתב:טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.
סך הכל, נשמע לי די הגיוני.
מכבי מחכה לשחקנים שלא יקבלו זימון למחנות בNBA.
בלאק נמצא שם איפשהו על הקצה. עשה מספיק כדי להראות מה שווה בליגה, אבל לא הראה מספיק התקדמות גם בשביל לא לקבל צ'אנס.
במכבי מאוד אוהבים אותו וכבר ניסו להביא אותו בעבר.
ברמה הפיזית, הוא די מזכיר את טרבור בוקר.
גבוה אתלטי מאוד, נמוך אבל חזק ביותר. אני מאוד אוהב אותו, אבל לא סגור על ההתאמה עם יתר השחקנים בקו הקדמי.
אפשר להוסיף ולהגיד שמדובר בנוצרי אדוק, שעמוד האינסטגרם שלו מפוצץ במשפטים על אלוהים וישו.
אני מניח שישראל היא יעד שיכול לעניין אותו.
10 אוגוסט 2018, 21:42
10 אוגוסט 2018, 21:48
SirCharles כתב:אם אנשים מסתמכים על הציוץ הזה: https://hoopshype.com/storyline/tarik-b ... ee-agency/ אז הוא רק אומר שמכבי יכולה להיות אופציה עבור בלאק אם לא יקבל חוזה ב-NBA מאחר והיא מחפשת ביג מן.
לגבי השחקן, מזכיר את טיוס רק הרבה יותר רחב. מטביען שובר טבעות אבל לא סקורר, קלע עונשין רע, הולך חזק על כל כדור אבל לא ממש ממושמע ומבצע טונה עבירות.
הוא יכול להתאים אם לא מוצאים איזה תפלץ הגנתי אחר אבל רק אם יבוא בנוסף ל4-3 כי הוא לבד לא יפתור את הבעיות המבניות של מכבי.
10 אוגוסט 2018, 21:53
10 אוגוסט 2018, 21:55
SirCharles כתב:אם אנשים מסתמכים על הציוץ הזה: https://hoopshype.com/storyline/tarik-b ... ee-agency/ אז הוא רק אומר שמכבי יכולה להיות אופציה עבור בלאק אם לא יקבל חוזה ב-NBA מאחר והיא מחפשת ביג מן.
לגבי השחקן, מזכיר את טיוס רק הרבה יותר רחב. מטביען שובר טבעות אבל לא סקורר, קלע עונשין רע, הולך חזק על כל כדור אבל לא ממש ממושמע ומבצע טונה עבירות.
הוא יכול להתאים אם לא מוצאים איזה תפלץ הגנתי אחר אבל רק אם יבוא בנוסף ל4-3 כי הוא לבד לא יפתור את הבעיות המבניות של מכבי.