פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V5

10 אוגוסט 2018, 13:23

כנראה שיש להם משהו אחר בקנה והם לא רצו שזה ירתיע

10 אוגוסט 2018, 13:34

בדוק שזאת הסיבה ;)

10 אוגוסט 2018, 13:51

אולי ווייט עוד מנסה להשתחל למחנות ה-NBA והדיווח על זה שהוא רוצה לאירופה גם לא היה אמין או לפחות לא מדויק.

ההכחשה של מכבי הזויה לדעתי, כי זה בעיקר אומר שהם במו"מ עם שחקן אחר ולא רצו שירתע. מי ישמע מי יש בשוק שיותר מתאים למה שהם הלחימו פה.

בכל אופן, אם הם לפחות לא פנו אליו באמת, זה פשוט ביזיון.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

10 אוגוסט 2018, 13:54

Rampel כתב:אולי ווייט עוד מנסה להשתחל למחנות ה-NBA והדיווח על זה שהוא רוצה לאירופה גם לא היה אמין או לפחות לא מדויק.

ההכחשה של מכבי הזויה לדעתי, כי זה בעיקר אומר שהם במו"מ עם שחקן אחר ולא רצו שירתע. מי ישמע מי יש בשוק שיותר מתאים למה שהם הלחימו פה.

אני דווקא לא חושבת שזאת הסיבה שמכבי הכחישו

10 אוגוסט 2018, 13:57

Holiday_Armadillo כתב:
Rampel כתב:אולי ווייט עוד מנסה להשתחל למחנות ה-NBA והדיווח על זה שהוא רוצה לאירופה גם לא היה אמין או לפחות לא מדויק.

אני דווקא לא חושבת שזאת הסיבה שמכבי הכחישו

אז מה הסיבה לדעתך?

10 אוגוסט 2018, 14:02

שנשאר להם להתעסק רק בקקי ופיפי והעניין המטופש של לקחת בעלות על כתבות שקשורות למועדון לא משנה כמה זה קטן וחסר חשיבות כנראה חזר ובגדול אחרי שהם זנחו אותו באמצע העונה בעקבות כמה הכחשות מביכות

10 אוגוסט 2018, 14:20

Holiday_Armadillo כתב:שנשאר להם להתעסק רק בקקי ופיפי והעניין המטופש של לקחת בעלות על כתבות שקשורות למועדון לא משנה כמה זה קטן וחסר חשיבות כנראה חזר ובגדול אחרי שהם זנחו אותו באמצע העונה בעקבות כמה הכחשות מביכות
.תמונה

10 אוגוסט 2018, 14:33

טיעון נגד מצוין

10 אוגוסט 2018, 15:10

Holiday_Armadillo כתב:טיעון נגד מצוין
איך הבנת שזה טיעון נגד? ההסבר שלך הכי הגיוני כרגע. ה-Face Palm זה על ההתנהלות של המועדון ברשתות החברתיות..

10 אוגוסט 2018, 15:26

ישר תוקפת

10 אוגוסט 2018, 21:05

טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.

10 אוגוסט 2018, 21:22

גם paxer מצייץ זאת בטוויטר

10 אוגוסט 2018, 21:24

cannon כתב:טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.

סך הכל, נשמע לי די הגיוני.
מכבי מחכה לשחקנים שלא יקבלו זימון למחנות בNBA.
בלאק נמצא שם איפשהו על הקצה. עשה מספיק כדי להראות מה שווה בליגה, אבל לא הראה מספיק התקדמות גם בשביל לא לקבל צ'אנס.
במכבי מאוד אוהבים אותו וכבר ניסו להביא אותו בעבר.

ברמה הפיזית, הוא די מזכיר את טרבור בוקר.
גבוה אתלטי מאוד, נמוך אבל חזק ביותר. אני מאוד אוהב אותו, אבל לא סגור על ההתאמה עם יתר השחקנים בקו הקדמי.

אפשר להוסיף ולהגיד שמדובר בנוצרי אדוק, שעמוד האינסטגרם שלו מפוצץ במשפטים על אלוהים וישו.
אני מניח שישראל היא יעד שיכול לעניין אותו.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 10 אוגוסט 2018, 21:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 אוגוסט 2018, 21:26

cannon כתב:טאריק בלאק במשא ומתן. מכבי היא האופציה שלו בהנחה ולא יקבל חוזה בנבא. השיחות מתקדמות. מכבי לוחצת.
הלוואי, היה לא רע בכלל במדי הלייקרס. תכלס הוא פשוט קצת אנדרסייזד אבל הוא שחקן NBA לגיטימי. לא עקבתי אחריו השנה, המספרים מראים נפילה חדה (השתפר מאוד בעונשין בעונה האחרונה בלייקרס, נראה שזה שוב נפל לאזור ה-50% השנה), הליגה הזו אכזרית.

10 אוגוסט 2018, 21:26

er79 כתב:גם paxer מצייץ זאת בטוויטר

רק

והיות שגם אני חושב שאובראיינט בעיקר 5, זו לא ההחתמה המתאימה. הוא די כפיל של טיוס רק יותר מאסיבי

10 אוגוסט 2018, 21:34

החציל האצטקי כתב:

סך הכל, נשמע לי די הגיוני.
מכבי מחכה לשחקנים שלא יקבלו זימון למחנות בNBA.
בלאק נמצא שם איפשהו על הקצה. עשה מספיק כדי להראות מה שווה בליגה, אבל לא הראה מספיק התקדמות גם בשביל לא לקבל צ'אנס.
במכבי מאוד אוהבים אותו וכבר ניסו להביא אותו בעבר.

ברמה הפיזית, הוא די מזכיר את טרבור בוקר.
גבוה אתלטי מאוד, נמוך אבל חזק ביותר. אני מאוד אוהב אותו, אבל לא סגור על ההתאמה עם יתר השחקנים בקו הקדמי.

אפשר להוסיף ולהגיד שמדובר בנוצרי אדוק, שעמוד האינסטגרם שלו מפוצץ במשפטים על אלוהים וישו.
אני מניח שישראל היא יעד שיכול לעניין אותו.
מאיזו בחינה לא מתאים?
אובריינט מאוד ורסטילי ויכול לשחק גם עם הפנים לסל וגם מתחת לסל. לא חושב שיש בעיית התאמה עם טאריק בלאק.
החתמה טובה מאוד של מכבי, אם וכאשר.

10 אוגוסט 2018, 21:42

אם אנשים מסתמכים על הציוץ הזה: https://hoopshype.com/storyline/tarik-b ... ee-agency/ אז הוא רק אומר שמכבי יכולה להיות אופציה עבור בלאק אם לא יקבל חוזה ב-NBA מאחר והיא מחפשת ביג מן.

לגבי השחקן, מזכיר את טיוס רק הרבה יותר רחב. מטביען שובר טבעות אבל לא סקורר, קלע עונשין רע, הולך חזק על כל כדור אבל לא ממש ממושמע ומבצע טונה עבירות.
הוא יכול להתאים אם לא מוצאים איזה תפלץ הגנתי אחר אבל רק אם יבוא בנוסף ל4-3 כי הוא לבד לא יפתור את הבעיות המבניות של מכבי.

10 אוגוסט 2018, 21:48

SirCharles כתב:אם אנשים מסתמכים על הציוץ הזה: https://hoopshype.com/storyline/tarik-b ... ee-agency/ אז הוא רק אומר שמכבי יכולה להיות אופציה עבור בלאק אם לא יקבל חוזה ב-NBA מאחר והיא מחפשת ביג מן.

לגבי השחקן, מזכיר את טיוס רק הרבה יותר רחב. מטביען שובר טבעות אבל לא סקורר, קלע עונשין רע, הולך חזק על כל כדור אבל לא ממש ממושמע ומבצע טונה עבירות.
הוא יכול להתאים אם לא מוצאים איזה תפלץ הגנתי אחר אבל רק אם יבוא בנוסף ל4-3 כי הוא לבד לא יפתור את הבעיות המבניות של מכבי.

איך הוא הגנתית? והאם יש משחק פוסט? ואני מבין שמקליעה מחצי מרחק אפשר לשכוח? העתק של טיוס?

10 אוגוסט 2018, 21:53

שם מצוין - סנטר גדול פיזית, אתלטי, אגרסיבי, חוסם מצוין ריבאונדר טוב מאוד(במיוחד בצד ההתקפי) ושחקן פיק אנדל רול נהדר.
אני אישית מכיר את השחקן ומאוד הייתי שמח אם היה מגיע לפה, אומנם הוא לא ממש גבוה, אבל הכוח והמסה מחפים על זה לחלוטין .
שים בחמישייה אותו ואת אובראיינט(4) ויש לך צמד של סנטרים חזקים ואגרסיביים, אני אוהב את הכיוון הזה ומאוד מקווה שיגיע .
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 10 אוגוסט 2018, 21:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 אוגוסט 2018, 21:55

SirCharles כתב:אם אנשים מסתמכים על הציוץ הזה: https://hoopshype.com/storyline/tarik-b ... ee-agency/ אז הוא רק אומר שמכבי יכולה להיות אופציה עבור בלאק אם לא יקבל חוזה ב-NBA מאחר והיא מחפשת ביג מן.

גם אם לא יגיע עוד 3 במקומו של ריי אני חושב שיחד עם בלאק יש לסגל הזה פוטנציאל טוב, הוא באמת אחלה של סנטר .
נושא נעול