המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:ברור שזאת הייתה החלטה מקצועית, פשוט החלטה מקצועית רעה מאוד, כיאה לאיש מקצוע רע מאוד.ankram כתב:jol9 כתב:
לא סתם נסע לבקר, אלא נסע בשביל לעזור לו למצוא קבוצה. מיום ליום הנוכחות שלו בקבוצה הופכת לתמוהה יותר ויותר.
ואח"כ יש כאלו שחושבים שבנדר במכבי זאת היתה החלטה מקצועית...., אם היה ניקו משקיע חצי ממה שהשקיע בבנדר בלמצוא אנשי מקצוע רציניים , אולי היינו במקום אחר היום.
ברור? לי למשל זה לא כל כך ברור , אם הייתי צריך למצוא סיבה , זה בגלל שניקולה רצה חשיפה מוגברת לשחקן שלא מתאים לשחק , ביורוליג , אפילו לא בליגה הישראלית הבכירה. איך עושים את זה?
שמים אותו בסגל של מכבי , נותנים לו כמה דקות (כמה שיותר יותר טוב) , מזמינים הרבה סקאוטרים מה NBA, שישטפו את העניים עם התכשיט.
איזו החלטה מקצועית זה להביא , לעמדת הפורוורד המחליף (כך זה תוכנן) שחקן זר , שהיה הזר הכי רע בליגה הלאומית שנה לפני כן?
אוקיי, ומה האינטרס?
הרבה יותר ברור עכשיו, תודהMTA2311 כתב:על מנת למנוע בלבולים מיותרים
yanay21 כתב:מה שכן, אני חייב לפרגן לשמעון, פדרמן ושות'.
זה לא סוד שאנחנו המועדון הכושל ביותר ביבשת, ואיכשהו, הם עדיין מצליחים לחבר מספיק שקרים ביחד כדי לגרום למאמנים שלא מגיעים מליגה ד' מצ'ילה להגיע לפה. לא חושב שיש הרבה מועדונים שהיו יכולים לגנוב דעת שנה אחרי שנה ולשכנע מאמנים ללכת כצאן לטבח. וזה לא שהם משלמים יותר מדי. מזל שיש בחירות לכנסת, זה הזמן שלהם לשקר את דרכם לשלטון.
TAYO כתב:yanay21 כתב:מה שכן, אני חייב לפרגן לשמעון, פדרמן ושות'.
זה לא סוד שאנחנו המועדון הכושל ביותר ביבשת, ואיכשהו, הם עדיין מצליחים לחבר מספיק שקרים ביחד כדי לגרום למאמנים שלא מגיעים מליגה ד' מצ'ילה להגיע לפה. לא חושב שיש הרבה מועדונים שהיו יכולים לגנוב דעת שנה אחרי שנה ולשכנע מאמנים ללכת כצאן לטבח. וזה לא שהם משלמים יותר מדי. מזל שיש בחירות לכנסת, זה הזמן שלהם לשקר את דרכם לשלטון.
אני מעריך בעדינות שספאחיה הוא מהמשתכרים יותר גבוה ביורוליג
Sent from my iPhone using Tapatalk
jol9 כתב:אני באמת אוהב את ניקולה האדם ומעריך את כל מה שהוא עשה למכבי כשחקן, אבל הוא כאן כבובה של דני, וככזה מבחינתי הוא
מסמל את הריקבון של המועדון. לכן אני מחכה לראות אותו הולך, כי זה יהיה סוג של blow לנאלח שבין מנהלי הקבוצה הזאת לדורותיה.
yanay21 כתב:TAYO כתב:yanay21 כתב:מה שכן, אני חייב לפרגן לשמעון, פדרמן ושות'.
אני מעריך בעדינות שספאחיה הוא מהמשתכרים יותר גבוה ביורוליג
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא ספציפית קיבל שכר טוב, אבל כל השאר לא קיבלו סכום שאפשר לכתוב עליו הביתה. ונכון, יש כאלו שיגידו שאיפה שיש שכר, יש מי שיקח אותו. אבל מאמן צריך לחשוב לא רק על הזמן שבו הוא מאמן כרגע, אלא על הצעד הבא. ולהגיע למכבי זה להשאיר כתם שחור רציני ברזומה שלך. אני לא מכיר את העבר וההווה של כל המאמנים שעברו פה מאז בלאט, אבל אני מוכן להמר שמכבי היא השפל הכי גדול של רובם, וזה מביך.
MTA2311 כתב:צודק גבר, פורום צהבת, מכל המקומות "נופל בפח של פדרמן".
לכולם פה ברור שההנהלה היא הבעיה המרכזית של המועדון. זה לא סותר בשום צורה את זה שניקולה הוא איש מקצוע מזעזע שהיה צריך לעוף כבר לפני שנים. ולו בשביל ליצור אפילו מצג חיצוני של אחריות ומקצועיות.
וזה לא שהוא לא מקבל שום החלטה. הוא הדמות המקצועית הבכירה במועדון, שעובדת תחת תנאים קשים. הוא לא בובה של אף אחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka ו־29 אורחים