יאניס ספירופולוס - סיים את תפקידו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יאניס ספירופולוס חתם במכבי ת"א לעונה וחצי

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2018, 17:37

על מנת למנוע בלבולים מיותריםתמונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: יאניס ספירופולוס חתם במכבי ת

הודעהעל ידי ankram » 18 נובמבר 2018, 17:45

MTA2311 כתב:
ankram כתב:
MTA2311 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:
לא סתם נסע לבקר, אלא נסע בשביל לעזור לו למצוא קבוצה. מיום ליום הנוכחות שלו בקבוצה הופכת לתמוהה יותר ויותר.

ואח"כ יש כאלו שחושבים שבנדר במכבי זאת היתה החלטה מקצועית...., אם היה ניקו משקיע חצי ממה שהשקיע בבנדר בלמצוא אנשי מקצוע רציניים , אולי היינו במקום אחר היום.
ברור שזאת הייתה החלטה מקצועית, פשוט החלטה מקצועית רעה מאוד, כיאה לאיש מקצוע רע מאוד.

ברור? לי למשל זה לא כל כך ברור , אם הייתי צריך למצוא סיבה , זה בגלל שניקולה רצה חשיפה מוגברת לשחקן שלא מתאים לשחק , ביורוליג , אפילו לא בליגה הישראלית הבכירה. איך עושים את זה?
שמים אותו בסגל של מכבי , נותנים לו כמה דקות (כמה שיותר יותר טוב) , מזמינים הרבה סקאוטרים מה NBA, שישטפו את העניים עם התכשיט.
איזו החלטה מקצועית זה להביא , לעמדת הפורוורד המחליף (כך זה תוכנן) שחקן זר , שהיה הזר הכי רע בליגה הלאומית שנה לפני כן?

אוקיי, ומה האינטרס?

ניחוש ראשון , כסף , לא יודע איך ומה , ניחוש שני , היות וזה בן טיפוחיו ,ניקו קיבל טלפון מאמא בנדר , שהבן בצרות , ואץ רץ לדאוג לו.
בכל מקרה , לא מוצא סיבה מקצועית שזר , שהוא עוד ילד , שהיה הזר הגרוע בלאומית , שפירקו עבורו או קבוצת הבת של המועדון , יהיה שחקן רוטציה לגיטימי עבור מכבי תל אביב בעונת יורוליג. ועוד גיבוי למי? לבראיין רנדל , הפציעה המהלכת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדם » 18 נובמבר 2018, 18:02

ספירופולוס פעמים ביום ערב ולילה אחרי האוכל.
נקווה שזה יעזור לנו
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2018, 18:03

MTA2311 כתב:על מנת למנוע בלבולים מיותריםתמונה
הרבה יותר ברור עכשיו, תודה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי bigi » 18 נובמבר 2018, 18:34

השאלה היחידה שלי להחתמה הזאת היא החתמתם מאמן ב500 אלף פיטרתם מאמן שתצטרכו לשלם לו פיצוי של כמה מאות אלפים
אבל כסף לחיזוק ?? זה לא ..
bigi

הודעהעל ידי yanay21 » 18 נובמבר 2018, 18:42

מה שכן, אני חייב לפרגן לשמעון, פדרמן ושות'.
זה לא סוד שאנחנו המועדון הכושל ביותר ביבשת, ואיכשהו, הם עדיין מצליחים לחבר מספיק שקרים ביחד כדי לגרום למאמנים שלא מגיעים מליגה ד' מצ'ילה להגיע לפה. לא חושב שיש הרבה מועדונים שהיו יכולים לגנוב דעת שנה אחרי שנה ולשכנע מאמנים ללכת כצאן לטבח. וזה לא שהם משלמים יותר מדי. מזל שיש בחירות לכנסת, זה הזמן שלהם לשקר את דרכם לשלטון.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי TAYO » 18 נובמבר 2018, 18:58

yanay21 כתב:מה שכן, אני חייב לפרגן לשמעון, פדרמן ושות'.
זה לא סוד שאנחנו המועדון הכושל ביותר ביבשת, ואיכשהו, הם עדיין מצליחים לחבר מספיק שקרים ביחד כדי לגרום למאמנים שלא מגיעים מליגה ד' מצ'ילה להגיע לפה. לא חושב שיש הרבה מועדונים שהיו יכולים לגנוב דעת שנה אחרי שנה ולשכנע מאמנים ללכת כצאן לטבח. וזה לא שהם משלמים יותר מדי. מזל שיש בחירות לכנסת, זה הזמן שלהם לשקר את דרכם לשלטון.

אני מעריך בעדינות שספאחיה הוא מהמשתכרים יותר גבוה ביורוליג

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2018, 19:50

שוטס פיירדתמונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 18 נובמבר 2018, 19:55

חחחח... צודק וויצ'יץ'. הוא מסתובב פה משהו כמו 15 שנה, ועדיין כל מיני דיסלקטים לא יודעים איך כותבים את שמו :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2018, 19:57

MTA2311 כתב:שוטס פיירדתמונה
damnnnnnnnnn
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2018, 19:59

אני באמת אוהב את ניקולה האדם ומעריך את כל מה שהוא עשה למכבי כשחקן, אבל הוא כאן כבובה של דני, וככזה מבחינתי הוא
מסמל את הריקבון של המועדון. לכן אני מחכה לראות אותו הולך, כי זה יהיה סוג של blow לנאלח שבין מנהלי הקבוצה הזאת לדורותיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 18 נובמבר 2018, 20:10

TAYO כתב:

הוא ספציפית קיבל שכר טוב, אבל כל השאר לא קיבלו סכום שאפשר לכתוב עליו הביתה. ונכון, יש כאלו שיגידו שאיפה שיש שכר, יש מי שיקח אותו. אבל מאמן צריך לחשוב לא רק על הזמן שבו הוא מאמן כרגע, אלא על הצעד הבא. ולהגיע למכבי זה להשאיר כתם שחור רציני ברזומה שלך. אני לא מכיר את העבר וההווה של כל המאמנים שעברו פה מאז בלאט, אבל אני מוכן להמר שמכבי היא השפל הכי גדול של רובם, וזה מביך.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 18 נובמבר 2018, 20:12

jol9 כתב:אני באמת אוהב את ניקולה האדם ומעריך את כל מה שהוא עשה למכבי כשחקן, אבל הוא כאן כבובה של דני, וככזה מבחינתי הוא
מסמל את הריקבון של המועדון. לכן אני מחכה לראות אותו הולך, כי זה יהיה סוג של blow לנאלח שבין מנהלי הקבוצה הזאת לדורותיה.

אני לא חושב שהוא בובה שלו במובן המקובל. אין שום סיבה להאמין שהוא הגיע בצורה שלא קשורה לדיל סופר מפוקפק. הוא עושה פה קופה בלי לעשות יותר מדי, זה לא שהוא מקריב למען דני, הוא עושה לביתו יפה מאוד, בג'וב שהוא לא היה מקבל בשום קבוצת כדורסל שמכבדת את עצמה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

יאניס ספירופולוס חתם במכבי ת"א לעונה וחצי

הודעהעל ידי TAYO » 18 נובמבר 2018, 20:22

yanay21 כתב:
TAYO כתב:

הוא ספציפית קיבל שכר טוב, אבל כל השאר לא קיבלו סכום שאפשר לכתוב עליו הביתה. ונכון, יש כאלו שיגידו שאיפה שיש שכר, יש מי שיקח אותו. אבל מאמן צריך לחשוב לא רק על הזמן שבו הוא מאמן כרגע, אלא על הצעד הבא. ולהגיע למכבי זה להשאיר כתם שחור רציני ברזומה שלך. אני לא מכיר את העבר וההווה של כל המאמנים שעברו פה מאז בלאט, אבל אני מוכן להמר שמכבי היא השפל הכי גדול של רובם, וזה מביך.

רובם הגיעו למכבי כשידרוג כמעט בלתי נתפש ועזבו פחות או יותר למקום הטבעי שלהם. גם היווני, למעט השנים באלימפיאקוס, לא הוכיח שהוא מסוגל להנהיג מעבר לקבוצת יורוליג אחת בהרכב שכבר שיחק קודם בלעדיו. עובדה שישב בבית.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Mmm » 18 נובמבר 2018, 20:28

מתוק אצל אופירה וברקו.
וויציץ בנתק עם ההנהלה
Mmm

הודעהעל ידי אלמוג » 18 נובמבר 2018, 20:33

איך אתם נופלים בפח של הפדרמנים פעם אחר פעם.
שוב, ניקולה הוא פקיד, הסיבה היחידה שהוא במועדון זה כדי שאתם והתקשורת תאשימו אותו בכישלון ולא את ההנהלה.
בפועל הוא לא מקבל שום החלטה. כן, הדעה שלו נשמעת כי הוא מבין כדורסל אבל לא הוא מקבל את ההחלטות במועדון, לא קרוב לזה.

אשאל שאלה כזו - אתם באמת חושבים שאחרי שניקולה יפוטר מכבי באמת תהיה טובה יותר ? פתאום יבנו פה קבוצות מדהימות ומפוארות ?
לטעמי זה הזוי לחשוב שכן.

משחירים את שמו של אחד הסמלים שלנו על פארש, ואתם זורמים אם זה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2018, 20:37

צודק גבר, פורום צהבת, מכל המקומות "נופל בפח של פדרמן".

לכולם פה ברור שההנהלה היא הבעיה המרכזית של המועדון. זה לא סותר בשום צורה את זה שניקולה הוא איש מקצוע מזעזע שהיה צריך לעוף כבר לפני שנים. ולו בשביל ליצור אפילו מצג חיצוני של אחריות ומקצועיות.

וזה לא שהוא לא מקבל שום החלטה. הוא הדמות המקצועית הבכירה במועדון, שעובדת תחת תנאים קשים. הוא לא בובה של אף אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 18 נובמבר 2018, 20:48

MTA2311 כתב:צודק גבר, פורום צהבת, מכל המקומות "נופל בפח של פדרמן".

לכולם פה ברור שההנהלה היא הבעיה המרכזית של המועדון. זה לא סותר בשום צורה את זה שניקולה הוא איש מקצוע מזעזע שהיה צריך לעוף כבר לפני שנים. ולו בשביל ליצור אפילו מצג חיצוני של אחריות ומקצועיות.

וזה לא שהוא לא מקבל שום החלטה. הוא הדמות המקצועית הבכירה במועדון, שעובדת תחת תנאים קשים. הוא לא בובה של אף אחד.

"הדמות המקצועית הבכירה" שלך לא יכולה לקחת שום החלטה מקצועית מהותית, אלא רק לייעץ.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2018, 20:53

אז גם ספאחיה רק יועץ. וגם אבי אבן.

צריך לעשות הפרדה בין האשמה בשורה התחתונה, שמוטלת על ההנהלה בראשות פדרמן, לבין תפקוד מקצועי רע, של כל אנשי המקצוע במועדון.

פדרמן ידע מי זה טבק או בגצקיס? מי זה היינס? לינהארט? בנדר? ריי?

ניקולה הוא הgm, שעובד עם הנהלה רעה מאוד ובתנאים קשים. להגיד שהוא לא מקבל אף החלטה מקצועית זה עלבון לאינטליגנציה של כולנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 18 נובמבר 2018, 21:03

אולי הוא בארצות הברית בכלל סוגר איזה שחקן
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין