קיין היה יותר דומיננטי בסיוםfelix_r כתב:מי בוחר את ה MVP ? למה קיין ולא בלאק? לבלאק יש מדד גבוה יותר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קיין היה יותר דומיננטי בסיוםfelix_r כתב:מי בוחר את ה MVP ? למה קיין ולא בלאק? לבלאק יש מדד גבוה יותר
felix_r כתב:אף אחד לא התייחס לכעס שלי על התעקשות של המאמן לשחק עם קלויארו, אבל שימו לב לסטטיסטיקה שמעידה על צידקתי!
קלויארו עם המדד עלוב 2, וגם זה בגלל ששכחו לרשום לו את העבירה החמישית באתר המנהלת.
פלוס/מינוס 1 ב 16:34 דקות הכי נמוך בקבוצה! אפילו דורי סהר עשה פלוס/מינוס 2 .
אז למה להתעקש לשחק עם 3 גבוהים? זה לא שלהפועל יש גבוהים של ריאל מדריד.
גל גל כתב:ההיכל מת היום
מרגיש כמו סתם משחק
Jack55 כתב:גל גל כתב:ההיכל מת היום
מרגיש כמו סתם משחק
האוהדים של מכבי פשוט עלובים, מביך היה לשבת שם, אולי היו 5-10 דקות של עידוד רציני במהלך המשחק .
הקהל של הפועל עשה בצפר, אומנם הם זבל של אנשים, אבל לראות את העידוד שלהם זה מדהים, חייב להודות...
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:ההיכל מת היום
מרגיש כמו סתם משחק
האוהדים של מכבי פשוט עלובים, מביך היה לשבת שם, אולי היו 5-10 דקות של עידוד רציני במהלך המשחק .
הקהל של הפועל עשה בצפר, אומנם הם זבל של אנשים, אבל לראות את העידוד שלהם זה מדהים, חייב להודות...
תתבגר. אין שום דבר מדהים בקהל טעון שנאה ואלימות.
אחדשיודע כתב:ושים לב למה שאני כתבתי - אין שום מדהים בקהל שטעון בשנאה ואלימות. שום דבר.
טוב מאוד שהקהל של מכבי (לפחות זה בהיכל) לא נמצא שם כרגע.
אחדשיודע כתב:יוצא דופן בגועלו. כן.
תתבגר.
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:ההיכל מת היום
מרגיש כמו סתם משחק
שים לב, לא כתבתי שהקהל שלהם מדהים, כתבתי שהעידוד שלהם מדהים .
תאמין לי שאני הכי אנטי התנהגות שלהם, אבל לשבת שם ולראות אותם לא מפסיקים לעודד לעומת האוהדים האשכנזיים והמעפנים של מכבי היה פשוט לא יאומן .
זה שהם חולי נפש ואנשים אלימים זה משהו אחר .
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:יוצא דופן בגועלו. כן.
תתבגר.
גם לדעתי הם אנשים גועליים ונוראיים .
liran כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:ההיכל מת היום
מרגיש כמו סתם משחק
תאמין לי שאני הכי אנטי התנהגות שלהם, אבל לשבת שם ולראות אותם לא מפסיקים לעודד לעומת האוהדים האשכנזיים והמעפנים של מכבי היה פשוט לא יאומן .
איכס, אחת התגובות הדוחות שהיו כאן.
מה קשור התיוג של אשכנזים כסוג של מילת גנאי לקהל?
יכולת למצוא מלים הרבה יותר מתאימות
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:יוצא דופן בגועלו. כן.
תתבגר.
לא אמרתי עליהם דבר כ-"אנשים", אלא כקהל אוהדים. הם מקללים בלי סוף, שרים שירי נאצה/שואה וככלל חושבים שמותר להם לעשות הכל במגרשים. למה? כי הם מקבלים לגיטמציה ופידבקים חיוביים מכל הסובבים אותם. מההנהלה של הקבוצה, דרך המאמן ועד הפרשנים בתקשורת (כמו גור שלף) שמחמיאים על "תצוגת עידוד מדהימה", כשבפועל זו תצוגת אלימות מדהימה ב-80% מהזמן.
הגיע הזמן שמישהו יחזיר לאוהדים האלה (בכל מחנות האוהדים) את הפורפורציות ויראה להם את המציאות. זה ספורט, לא מעבר לזה. וכן, אפשר לעודד את הקבוצה שלך כי בלי לאבד צלם אנוש.
Jack55 כתב:liran כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:האוהדים של מכבי פשוט עלובים, מביך היה לשבת שם, אולי היו 5-10 דקות של עידוד רציני במהלך המשחק .
בוא נהייה ריאליסטים, הקהל של מכבי פשוט מעפן, תאמין לי אני הייתי אתמול במשחק ובאתי בהרגשה שהולכת להיות אווירה מדהימה בגלל אירועי הדרבי הקודם ובגלל שזה משחק פלייאוף ראשון, והקהל היה פשוט חושך, ביאסו אותי .
liran כתב:Jack55 כתב:liran כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:תתבגר. אין שום דבר מדהים בקהל טעון שנאה ואלימות.
בוא נהייה ריאליסטים, הקהל של מכבי פשוט מעפן, תאמין לי אני הייתי אתמול במשחק ובאתי בהרגשה שהולכת להיות אווירה מדהימה בגלל אירועי הדרבי הקודם ובגלל שזה משחק פלייאוף ראשון, והקהל היה פשוט חושך, ביאסו אותי .
אין לי בעיה עם "מעפן", יש לי בעיה עם "אשכנזים" כי זה הופך את השיח לגזעני
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:יוצא דופן בגועלו. כן.
תתבגר.
לא אמרתי עליהם דבר כ-"אנשים", אלא כקהל אוהדים. הם מקללים בלי סוף, שרים שירי נאצה/שואה וככלל חושבים שמותר להם לעשות הכל במגרשים. למה? כי הם מקבלים לגיטמציה ופידבקים חיוביים מכל הסובבים אותם. מההנהלה של הקבוצה, דרך המאמן ועד הפרשנים בתקשורת (כמו גור שלף) שמחמיאים על "תצוגת עידוד מדהימה", כשבפועל זו תצוגת אלימות מדהימה ב-80% מהזמן.
הגיע הזמן שמישהו יחזיר לאוהדים האלה (בכל מחנות האוהדים) את הפורפורציות ויראה להם את המציאות. זה ספורט, לא מעבר לזה. וכן, אפשר לעודד את הקבוצה שלך כי בלי לאבד צלם אנוש.
תאמין לי שאני בדיוק חושב כמוך, מילה במילה .
אני גם חושב שצריך כבר להגיע היום שהם יענשו בחומרה על כל הדברים הנוראיים האלה שהם עושים, לשמוע את השירים שלהם והקללות שלהם אתמול במהלך המשחק (ובכללי) היה פשוט מחריד, זה פשוט נמאס .
הכוונה שלי הייתה שבמהלך המשחק העידוד שלהם לעומת העידוד של אוהדי מכבי היה משהו אחר, כי האוהדים של מכבי באמת אכזבו .
החציל האצטקי כתב:אז אתה אומר שהעידוד בליגה לא מורגש? ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], שמואל1 ו־18 אורחים