המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:Bluesman כתב:איזו מכבי בדיוק יש כאן? האנטר בשירותים. בלאק הושעה מהמשחק! דורסי קלויארו אייסי בחוץ. הגובה המרכזי כבר 12 דקות הוא הסמרטוט כהן הראשון. זו בדיחה.
בחמישי נהנית מאיך שמכבי נראתה?
felix_r כתב:גם דיבה חמור. צועקים יש פאול לתת, אז הוא מקבל שלשה על הראש
ankram כתב:יש שחור על המועדון הזה. זה לא נורמאלי שקבוצה פח כמו רישון , נותנת לנו בראש. אני לא חושב שסקוטי ווילביקין צריך לקבל את הכדור ברגעי הכרעה, לזרוק אחרי תרגיל כן, לייצר לעצמו מצב קליעה? אין לו מושג. לייצר לאחרים? אין לו את הרצון היכולת והסקילס לעשות את זה. זה לא גו טו גאי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
האמת שזה די פשוט. לא יודע על מה הם עבדו באימונים בקיץ אבל תרגילי קלעים כנראה לא היה חלק מזה. זה בעיקר בוא ננסה בכוח לדחוף את הכדור לגבוה שבפנים ושאלוהים יעזורRampel כתב:לא מצליח להבין את סיפור ווילבקין. יש קליעה לא יציבה ויש את מה שהוא מראה פה בשנה האחרונה. לא יכול להיות שבכל מקום שהוא היה בו הוא היה יעיל, כולל דאצ'קה ונבחרת טורקיה, כולל הקיץ ורק פה הוא נראה כל כך חלש..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
felix_r כתב:די נשבר הזיין מווילבקין הדביל הזה
Jack55 כתב:ankram כתב:יש שחור על המועדון הזה. זה לא נורמאלי שקבוצה פח כמו רישון , נותנת לנו בראש. אני לא חושב שסקוטי ווילביקין צריך לקבל את הכדור ברגעי הכרעה, לזרוק אחרי תרגיל כן, לייצר לעצמו מצב קליעה? אין לו מושג. לייצר לאחרים? אין לו את הרצון היכולת והסקילס לעשות את זה. זה לא גו טו גאי.
הייתי בטוח שהשנה הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי ויגיע אחרת כאשר יש לצידו עוד גארדים שיכולים ליצור בהתקפה, אבל בינתיים הוא רק מאכזב.
anthony כתב:Jack55 כתב:ankram כתב:יש שחור על המועדון הזה. זה לא נורמאלי שקבוצה פח כמו רישון , נותנת לנו בראש. אני לא חושב שסקוטי ווילביקין צריך לקבל את הכדור ברגעי הכרעה, לזרוק אחרי תרגיל כן, לייצר לעצמו מצב קליעה? אין לו מושג. לייצר לאחרים? אין לו את הרצון היכולת והסקילס לעשות את זה. זה לא גו טו גאי.
הייתי בטוח שהשנה הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי ויגיע אחרת כאשר יש לצידו עוד גארדים שיכולים ליצור בהתקפה, אבל בינתיים הוא רק מאכזב.
הגארדים של מכבי לא יכולים ליצור כרגע כלום
שום דבר
Rampel כתב:לא מצליח להבין את סיפור ווילבקין. יש קליעה לא יציבה ויש את מה שהוא מראה פה בשנה האחרונה. לא יכול להיות שבכל מקום שהוא היה בו הוא היה יעיל, כולל דאצ'קה ונבחרת טורקיה, כולל הקיץ ורק פה הוא נראה כל כך חלש..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
er79 כתב:felix_r כתב:די נשבר הזיין מווילבקין הדביל הזה
רק העונה נשבר לך ממנו?
er79 כתב:anthony כתב:Jack55 כתב:ankram כתב:יש שחור על המועדון הזה. זה לא נורמאלי שקבוצה פח כמו רישון , נותנת לנו בראש. אני לא חושב שסקוטי ווילביקין צריך לקבל את הכדור ברגעי הכרעה, לזרוק אחרי תרגיל כן, לייצר לעצמו מצב קליעה? אין לו מושג. לייצר לאחרים? אין לו את הרצון היכולת והסקילס לעשות את זה. זה לא גו טו גאי.
הגארדים של מכבי לא יכולים ליצור כרגע כלום
שום דבר
אפשר לגרום להם ליצור בפתרון בזק בן 2 מילים: דריוס אדאמס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים