Jack55 כתב:שופי שוף כתב:Jack55 כתב:cifkcv כתב:אני חושב שתומפקינס שחקן ענק אם יש אופציה להביא אותו יחד עם טיישון תוטמאס לעמדה 4 - מדהים בעיניי.
האמת גיל שחקן ענק, אחד המועדפים עליי לעמדה 4 הבעיה זה באמת הפציעות שלו.
חחחחחחחחחח דיי להגיד שגיל שחקן פציע, זה מחרפן.
אני לא מאשים אותך כי פשוט אנשים בלי ידע תוקעים בכל חור את זה שהוא פציע וזה פשוט לא נכון בכלל.
אם כבר הוא אחד השחקנים ההכי לא פציעים ביורוליג, חוץ מעונה קודמת שגמר את העונה עם פציעה שלא השפיע לו על המשך הקריירה, לא הייתה לו שום פציעה או בעיה רצינית ובשאר העונות הוא פספס אולי 2-3 משחקים שזה קורה לכל שחקן.
+1000
זה מדהים איך השמועה הזו תפסה.
הבחור בן 28 ועבר שתי פציעות בשש שנים שלו באירופה- אחת קשה ואחת קלה.
אני חולה על הבחור ברמות אחרות, פשוט השאלה הרצינית היא המחיר.
תומאס יכול להגיע לפה גם ב450 או 500, וגיל לא ירד מתחת ל700 במקרה הטוב.
הבעיה היא שמכבי לא ממש יכולה לפעול בעמדה הזו עד שיתבהרו שני עניינים:
1. העתיד של ליף בNBA
2. המשך הקריירה של כספי
זהו העניין עם ליף די תוקע את העניינים בעמדה 4 כי כאמור הגעה שלו תשנה לגמרי את התמונה בקו הקדמי.
בנוגע לכספי, אני דיי בטוח שמכבי כבר לא ממש בונים עליו כשחקן רוטציה רלוונטי.
אם אני לא טועה כבר היו דיווחים שאמרו שגיל לא מעוניין להאריך חוזה בחימקי בקיץ הקרוב, לדעתי בוודאות עונה הבאה הוא יהיה בקבוצה אחרת.
לשחקן כמוהו שווה לשים חוזה של מיליון לשנתיים, לנעול אותו פה לשתי עונות הקרובות שיכולות להיות גם 2 עונות השיא שלו זה חלום.
הקיצר הייתי מנסה קודם כל ללכת או עליו או על תומפקינס כי אני גם חושב שלמכבי מגיע סוף סוף שחקן מוביל בעמדה 4 עם ניסיון יורוליג מוכח, ולא עוד הימור כמו השנים האחרונות.
הגיבוי שלו יכול להיות שחקן בסטייל של תומאס, או אפילו איזיאה היקס המסקרן אם לא ידרוש שכר גבוה.
+1
רק למה אתם לא מדברים על בולדן כאופציה?
הוא מתאים בול