רשמי: גימי קלארק חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: גימי קלארק חתם במכבי

הודעהעל ידי מרסר » 06 מאי 2026, 21:47

Mitelka כתב:אהרלה וויסברג : ״לפי מה שהבנתי ג׳ימי קלארק סגר על חוזה חדש, 7 ספרות (מיליון ויותר).

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

בהמשך לזה גם ערוץ הספורט מיישר קו, קלארק סיכם במכבי לשנתיים נוספות עם אופצייה לעונה שלישית, הוא ירוויח מיליון דולר לעונה ראשונה ויעלה בשכר בעונה השנייה והשלישית ותהיה לו אופציית יציאה בכול קיץ ל NBA שהפעם טווח הזמן עומד מה-1 במאי ועד ה-30 ביולי, כאשר זהו התאריך האחרון בו יוכל לחתום על חוזה בארה"ב.
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 06 מאי 2026, 22:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 06 מאי 2026, 22:05

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:
Mitelka כתב:
A.Parker כתב:
Mitelka כתב:שנגמר בקיץ הבא. אם אתה לא סוגר אותו עכשיו הוא שחקן חופשי בקיץ הבא וברור שאחרי עוד עונה כמו העונה הוא מאוד מבוקש.

במקרה שלו מכבי חייבת לפתוח חוזה כדי לא להשאיר אותו חופשי בקיץ.

הוא היחיד שיש הגיון לפתוח לו את החוזה, אבל צריך לנצל את זה שיש לו עוד שנה כדי לא לקפוץ מראש למיליון פלוס בעונה הבאה.

מה גם שאני לא בטוח שבא לי עוד עונה עם קלארק ובלאט כרכזים, בטח כששופכים עליהם הרסה בצורה שתשאיר מעט לשאר.
זה משחק של ניהול סיכונים וגם יש צד שני. אם מכבי מציעים לו 700 אלף והוא אומר לא תודה, אני אעשה עוד שנה טובה פה ואלך בקיץ לאן שבא לי ? זה משא ומתן. אני ואני חושב שגם מכבי חושבת ככה, יש פה שחקן שעשה עונה טובה והוא במגמת פריצה/עלייה רצינית, צעיר, שאפשר לתת לו גם כרגע מיליון. אני מניח שלא אמרו לו קח 2 מיליון ותחתום. הציעו מניח פחות ממיליון, אמר להם הסוכן לא, מכבי העלו ובסוף יסגרו על איפשהו סביב מיליון. האם כבר עכשיו שווה את זה? אני בטוח שהשוק מתמחר אותו כבר היום ככה. מספיק לשמוע פודקאסטים של יורובאסקט או החבר'ה מספרד ומליטא שמדברים עליו הרבה כדי להבין שיש לו מספיק באז כבר עכשיו. ואתה יודע מה - גם אם לא, אז לא נשלם עכשיו עוד 300-400 אלף, הוא יתן שוב עונה טובה ואולי אפילו טיפה יותר מהעונה וכולם פה יבכו על זה שהוא הופך לחופשי בקיץ ונראה אותו באיזה פנר.

האמת? אני בכלל לא בטוח שמכבי מנהלת בצורה הגיונית כמו שהצגת משא ומתן. לראיה המשאים ומתנים המפגרים עם הישראלים. כמו שכתבת, זה הימור. חשוב גם שכל מי שחי בסרט יבין ששכר כזה הופך אותו מיידית לרכז הבכיר. יחד עם חוזה אסטרונומי לבלאט זה כנראה גם אומר פירורים בשאר העמדות.

ברגע שבלאט נשאר ועוד על חוזה משודרג אז הוא הרכז הבכיר.

עכשיו השאלה היא האם על הפוזיציה של רכז שני/קומבו גארד על הפוזיציה של קלארק יביאו מישהו טוב ממנו. לדעתי, בהנתן שכאמור בכל מקרה הכסף הגדול בעמדה הזאת הולך על בלאט, ובהתחשב באפסייד של קלארק, זה צעד סביר.

הדגש פה הוא על השערורייה עם בלאט, ופחות על הצעד מול קלארק, כי "רכז בכיר" במקומו בכל מקרה לא היה מגיע.

בשתי הזירות ההתנהלות לא חכמה, אבל בעוד שעם קלארק זה עוד הגיוני אצל בלאט מדובר בהתאבדות מטומטמת במיוחד.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 06 מאי 2026, 22:30

יאלה מתי פותחים חוזה לדאוטין וסוגרים אותו פה לעשור?
omerk

הודעהעל ידי עידן » 07 מאי 2026, 07:12

על פי וואן, ירוויח בשנה הראשונה 1.1 מיליון דולר, בשנה השנייה 1.3 ובשלישית 1.5.

https://www.one.co.il/Article/521928.html
עידן

הודעהעל ידי גיא » 07 מאי 2026, 07:42

עידן כתב:על פי וואן, ירוויח בשנה הראשונה 1.1 מיליון דולר, בשנה השנייה 1.3 ובשלישית 1.5.

https://www.one.co.il/Article/521928.html

נקווה שתהיה לו הבגרות לספק את הסחורה. גם בהגנה.
גיא

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים