המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הכי צפוי בעולם. הסגל הזה יראה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום, אבל כסגל חדש היה ברור שאנחנו קבוצה פחות טובה מירושלים ושביורוליג זה מה שנחווה עד סוף העונה
הכעס והאכזבה שאנחנו רואים עכשיו היו צריכים להופיע לפני מכירת המנויים כשמצב הקבוצה כבר היה ברור כשמש
MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהאוהדים הטיפשים בעולם עוד שילמו על זה כסף
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהאוהדים הטיפשים בעולם עוד שילמו על זה כסף
פאקינג 300-450 שקל על משחק ליגה!!
אבל בסדר, הגייט כמובן מפגין בתוך האולם חחח
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהאוהדים הטיפשים בעולם עוד שילמו על זה כסף
פאקינג 300-450 שקל על משחק ליגה!!
אבל בסדר, הגייט כמובן מפגין בתוך האולם חחח
יש לירושלים שובר שיוויון אדיר בדמות קרינגטון. העובדה שהוא ישראלי נותנת להם הרבה אופציות.MTA2311 כתב:אגב אני לתומי חשבתי ששווה לשפוך מיליונים על ישראלים כי הם קריטיים בליגה וקריטי שבמכבי יהיו הישראלים הכי טובים וכו וכו
בסוף מה שמנצח משחקים, לא משנה באיזה מפעל, אלה זרים טובים. ולמכבי אין כאלה, בין היתר כי חלק אבסורדי בתקציב הולך על ישראלים.
omerk כתב:זה היה פשוט עינוי לצפות בזה. הקבוצה הזאת לא בכיוון.
אני לא כל כך מבין למה ליף מקבל כל כך מעט קרדיט ודקות.
גיא כתב:omerk כתב:זה היה פשוט עינוי לצפות בזה. הקבוצה הזאת לא בכיוון.
לדעתי עודד לפעמים נכנס לסוג של פניקה: במקום לקחת פסק זמן טקטי - כשצריך, הוא לוקח את זה מאוחר מדי אחרי שלשה או איבוד כדור
וזה עוד מגדיל את התחושה של המשבר. קח לפני זה, כשזה מתחיל. תשנה דברים....
הדבר השני, עם כל זה שיש ליף וגור לביא, אתה בסוף תראה על המגרש את ריימן וג׳ונדי כדי שינסו להציל את הקבוצה - וזה לרוב לא מצליח.
שיביאו את קולדבלה, שיחזירו את פניני, שהבעלים יתפייסו - בסוף מה שצריך זה שחקנים טובים.
omerk כתב:גיא כתב:omerk כתב:זה היה פשוט עינוי לצפות בזה. הקבוצה הזאת לא בכיוון.
לדעתי עודד לפעמים נכנס לסוג של פניקה: במקום לקחת פסק זמן טקטי - כשצריך, הוא לוקח את זה מאוחר מדי אחרי שלשה או איבוד כדור
וזה עוד מגדיל את התחושה של המשבר. קח לפני זה, כשזה מתחיל. תשנה דברים....
הדבר השני, עם כל זה שיש ליף וגור לביא, אתה בסוף תראה על המגרש את ריימן וג׳ונדי כדי שינסו להציל את הקבוצה - וזה לרוב לא מצליח.
שיביאו את קולדבלה, שיחזירו את פניני, שהבעלים יתפייסו - בסוף מה שצריך זה שחקנים טובים.
טעה גם בכך שהוריד את קלארק ברבע הרביעי במומנטום והחזיר את החמישיה שכשלה במשך 3 רבעים.
בכללי, שחקנים כמו ליף ודאוטין שנראו נהדר בהכנה, פתאום איבדו לחלוטין את הביטחון איך שהתחלנו את העונה.
הורד נראה חושך כמו שחקן קולג׳ים מבולבל שמשחק לראשונה כדורסל מקצועני. מקווה שיתאפס בקרוב.
Mitelka כתב:יש לירושלים שובר שיוויון אדיר בדמות קרינגטון. העובדה שהוא ישראלי נותנת להם הרבה אופציות.MTA2311 כתב:אגב אני לתומי חשבתי ששווה לשפוך מיליונים על ישראלים כי הם קריטיים בליגה וקריטי שבמכבי יהיו הישראלים הכי טובים וכו וכו
בסוף מה שמנצח משחקים, לא משנה באיזה מפעל, אלה זרים טובים. ולמכבי אין כאלה, בין היתר כי חלק אבסורדי בתקציב הולך על ישראלים.
ברור שהזרים זה החלק המרכזי אבל ישראלי כמו קרינגטון זה כמו ג'וקר והיום זה עוד הוכחה לזה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk