21 נובמבר 2011, 10:45
ankram כתב:קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?
הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה
וכולם חזרו לחורים שלהם , אז לי יש סבלנות , גם אם בסטאטיסטיקה נשים את יהבנו.
21 נובמבר 2011, 10:46
21 נובמבר 2011, 10:58
yarinsaky כתב:אל תיתמם לנו, אנקראם. גם אתה שוחט שחקנים כאן בלי חשבון אחרי 2 משחקים - לאנגפורד הוא דוגמא מצוינת. פארמר הוא דוגמא אחרת, אתה פתחת את האשכול עליו שהוא לא מתאמץ והוא נפילה וכדומה. בטח לא יובל.
ואני חושב שלאנגפורד הוא הקווינסי לואיס של היום. והמבין יבין.
21 נובמבר 2011, 11:04
jol9 כתב:ankram כתב:קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?
הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה
את אידסון "הרגו" יותר בשנה של אנדרסון. בשנה שעברה כולם כבר הבינו איזה שחקן גדול הוא.
את פארגו "הרגו" אולי קצת בתחילת העונה.
אין מה לעשות - אתה לא תיקח את תקווה המורה לחשבון של ב"יס יובלים בשדרות, ותשים אותה ללמד אנליזה מתקדמת בבן גוריון. זה לא עובד.
אני לא אומר שסמית' גמור. ממש לא. אבל הוא הולך בדרך לא טובה. הגבתי ליוסי בת'רד אחר, על ההשוואה המגוחכת בין אידסון לסמית'.
סמית' עשה 4 משחקים עם רנקינג של 4 ומטה, מתוך חמישה משחקים עם מכבי. אידסון עשה אותה כמות של משחקים כאלה בשנתיים וחצי.
את הבדלי האיכות רואים די מהר, מה גם שאנחנו לא מטומטמים, ויש לנו נסיון לא רע לראות ולשפוט די מהר.
21 נובמבר 2011, 11:21
ankram כתב:yarinsaky כתב:אל תיתמם לנו, אנקראם. גם אתה שוחט שחקנים כאן בלי חשבון אחרי 2 משחקים - לאנגפורד הוא דוגמא מצוינת. פארמר הוא דוגמא אחרת, אתה פתחת את האשכול עליו שהוא לא מתאמץ והוא נפילה וכדומה. בטח לא יובל.
ואני חושב שלאנגפורד הוא הקווינסי לואיס של היום. והמבין יבין.
למעט לנגפורד , וגם זה רק בגלל שמכרו לנו שהוא שחקן על , ואיזו פתיחה אומללה של ת'רד שבוא בהחלט הבעתי תמיהה על מידת המוטיבציה שלו לא על היכולת שלו ,השבתוכו גם התנצלתי , לפחות אני די עקבי ברצון שלי לתת קצת אורך נשימה לשחקנים שלנו , מה שהפוך לגמרי ממגמת הירידות פה בפורום.
אני לא צריך להוכיח את זה אתה יכול ללחזור ולראות תגובות שלי , אתה מוזמן בכיף.
21 נובמבר 2011, 11:25
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?
את אידסון "הרגו" יותר בשנה של אנדרסון. בשנה שעברה כולם כבר הבינו איזה שחקן גדול הוא.
את פארגו "הרגו" אולי קצת בתחילת העונה.
אין מה לעשות - אתה לא תיקח את תקווה המורה לחשבון של ב"יס יובלים בשדרות, ותשים אותה ללמד אנליזה מתקדמת בבן גוריון. זה לא עובד.
אני לא אומר שסמית' גמור. ממש לא. אבל הוא הולך בדרך לא טובה. הגבתי ליוסי בת'רד אחר, על ההשוואה המגוחכת בין אידסון לסמית'.
סמית' עשה 4 משחקים עם רנקינג של 4 ומטה, מתוך חמישה משחקים עם מכבי. אידסון עשה אותה כמות של משחקים כאלה בשנתיים וחצי.
את הבדלי האיכות רואים די מהר, מה גם שאנחנו לא מטומטמים, ויש לנו נסיון לא רע לראות ולשפוט די מהר.
חבל שהפורום הישן מת וכבר אי אפשר להביא לפה תגובות על זה שאידסון לא מסוגל לכדרר בימין..... גם אשתקד , לאחר הפתיחה הטובה שלו את היורוליג.
בטח שסמית' בדרך לא טובה , הוא בקושי נח , רוב הזמן הוא מופקד על השחקן הכי טוב של הקבוצה היריבה , ועושה עבודה לא רעה לטעמי , אני לא יודע איך אידסון היה מתפקד בעונה שלמה + אדריאטית
שלצידו לא משחקים הבולדוגים.
שלא תבין , לדעתי אידסון שחקן נהדר שעולה על סמית' בכל פרמטר למעט אולי קליעה מבחוץ (שהעייפות היא הדבר הראשון שמשפיעה עליה) אבל לכנות אותו קאמינגס? קאמינגס היה שחקן עלוב , אתה באמת חושב שסמית' הוא שחקן עלוב?
לדעתי אתה הולך להתבדות , וגם אם לא אז טעיתי , זאת לא סיבה לחסל לבן אדם את הקרייריה בזמן שהוא חלק אינטגרלי בקבוצה עם 2 הפסדים בכל המסגרות.
אין דין העונה שעברה לדין העונה הנוכחית , אידסון נח לא מעט במשחקי הליגה ונתן לצמד הבולדוגים לחסל את היריבה ברבע הראשון , אני בטוח שהתפוקה של סמית' שלצידו 2 הבולדוגים לא היתה אנמית כפי שהיא היום לצד אוחיון ולנגפורד.
21 נובמבר 2011, 11:34
21 נובמבר 2011, 11:50
21 נובמבר 2011, 18:22
21 נובמבר 2011, 18:39
21 נובמבר 2011, 18:44
21 נובמבר 2011, 19:20
שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
21 נובמבר 2011, 20:02
שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
21 נובמבר 2011, 20:09
21 נובמבר 2011, 20:41
21 נובמבר 2011, 21:02
felix_r כתב:שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.
21 נובמבר 2011, 21:10
felix_r כתב:שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.
21 נובמבר 2011, 21:18
21 נובמבר 2011, 22:09
Allan Turing כתב:תגידו אתם לא ממהרים קצת עם המסקנות?? זהו הכל חרא?
מכבי במאזן טוב בכל המסגרות, ואם לא כל הנסיבות השליליות שהצטברו לסוף שבוע אחד, התרד הזה לא היה קיים.
תרגיעו, יהיה בסדר.
22 נובמבר 2011, 00:27
Allan Turing כתב:תגידו אתם לא ממהרים קצת עם המסקנות?? זהו הכל חרא?
מכבי במאזן טוב בכל המסגרות, ואם לא כל הנסיבות השליליות שהצטברו לסוף שבוע אחד, התרד הזה לא היה קיים.
תרגיעו, יהיה בסדר.