ankram כתב:קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?
הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה
וכולם חזרו לחורים שלהם , אז לי יש סבלנות , גם אם בסטאטיסטיקה נשים את יהבנו.
את אידסון "הרגו" יותר בשנה של אנדרסון. בשנה שעברה כולם כבר הבינו איזה שחקן גדול הוא.
את פארגו "הרגו" אולי קצת בתחילת העונה.
אין מה לעשות - אתה לא תיקח את תקווה המורה לחשבון של ב"יס יובלים בשדרות, ותשים אותה ללמד אנליזה מתקדמת בבן גוריון. זה לא עובד.
אני לא אומר שסמית' גמור. ממש לא. אבל הוא הולך בדרך לא טובה. הגבתי ליוסי בת'רד אחר, על ההשוואה המגוחכת בין אידסון לסמית'.
סמית' עשה 4 משחקים עם רנקינג של 4 ומטה, מתוך חמישה משחקים עם מכבי. אידסון עשה אותה כמות של משחקים כאלה בשנתיים וחצי.
את הבדלי האיכות רואים די מהר, מה גם שאנחנו לא מטומטמים, ויש לנו נסיון לא רע לראות ולשפוט די מהר.