דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 10:45

ankram כתב:
קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?

הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה
וכולם חזרו לחורים שלהם , אז לי יש סבלנות , גם אם בסטאטיסטיקה נשים את יהבנו.

את אידסון "הרגו" יותר בשנה של אנדרסון. בשנה שעברה כולם כבר הבינו איזה שחקן גדול הוא.
את פארגו "הרגו" אולי קצת בתחילת העונה.

אין מה לעשות - אתה לא תיקח את תקווה המורה לחשבון של ב"יס יובלים בשדרות, ותשים אותה ללמד אנליזה מתקדמת בבן גוריון. זה לא עובד.

אני לא אומר שסמית' גמור. ממש לא. אבל הוא הולך בדרך לא טובה. הגבתי ליוסי בת'רד אחר, על ההשוואה המגוחכת בין אידסון לסמית'.
סמית' עשה 4 משחקים עם רנקינג של 4 ומטה, מתוך חמישה משחקים עם מכבי. אידסון עשה אותה כמות של משחקים כאלה בשנתיים וחצי.

את הבדלי האיכות רואים די מהר, מה גם שאנחנו לא מטומטמים, ויש לנו נסיון לא רע לראות ולשפוט די מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 10:46

אל תיתמם לנו, אנקראם. גם אתה שוחט שחקנים כאן בלי חשבון אחרי 2 משחקים - לאנגפורד הוא דוגמא מצוינת. פארמר הוא דוגמא אחרת, אתה פתחת את האשכול עליו שהוא לא מתאמץ והוא נפילה וכדומה. בטח לא יובל.

ואני חושב שלאנגפורד הוא הקווינסי לואיס של היום. והמבין יבין.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 21 נובמבר 2011, 10:58

yarinsaky כתב:אל תיתמם לנו, אנקראם. גם אתה שוחט שחקנים כאן בלי חשבון אחרי 2 משחקים - לאנגפורד הוא דוגמא מצוינת. פארמר הוא דוגמא אחרת, אתה פתחת את האשכול עליו שהוא לא מתאמץ והוא נפילה וכדומה. בטח לא יובל.

למעט לנגפורד , וגם זה רק בגלל שמכרו לנו שהוא שחקן על , ואיזו פתיחה אומללה של ת'רד שבוא בהחלט הבעתי תמיהה על מידת המוטיבציה שלו לא על היכולת שלו ,השבתוכו גם התנצלתי , לפחות אני די עקבי ברצון שלי לתת קצת אורך נשימה לשחקנים שלנו , מה שהפוך לגמרי ממגמת הירידות פה בפורום.
אני לא צריך להוכיח את זה אתה יכול ללחזור ולראות תגובות שלי , אתה מוזמן בכיף.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 21 נובמבר 2011, 11:04

jol9 כתב:
ankram כתב:
קודי כתב:רק כדי לשבור מיתוס בנוגע לעזרה של סמית בריבאונד - הוא לוקח 2.5 ריבאונדים בממוצע ב-22.5 דקות משחק. פאפאס ובורשטיין לוקחים מספר ריבאונדים דומה בחצי דקות משחק ואילו אוחיון לוקח יותר ריבאונדים בפחות דקות מסמית, וזה עוד בלי להשוות לפרמאר שלוקח הרבה יותר ריבאונדים בקצת יותר דקות. במסירות הוא בכלל לא תורם כלום עם חצי אסיסט למשחק והוא גם כמעט ולא חוטף (חטף פעמיים ב-5 משחקים). מישהו אמר קאמינגס?

הקיצר הוא אפס , ולנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הכי טובים ביורוליג , הרשה לי לא להאמין ל"ניתוח" שלך .
קל לחסל במחי מקלדת שחקן של הקבוצה שלך , אני יודע שזה ספורטיבי בפורום שלנו , כפי שחיסלו אשתקד את אידסון , ולפרקים את פארגו עד שהגיע סוף השנה

את אידסון "הרגו" יותר בשנה של אנדרסון. בשנה שעברה כולם כבר הבינו איזה שחקן גדול הוא.

אין מה לעשות - אתה לא תיקח את תקווה המורה לחשבון של ב"יס יובלים בשדרות, ותשים אותה ללמד אנליזה מתקדמת בבן גוריון. זה לא עובד.

אני לא אומר שסמית' גמור. ממש לא. אבל הוא הולך בדרך לא טובה. הגבתי ליוסי בת'רד אחר, על ההשוואה המגוחכת בין אידסון לסמית'.
סמית' עשה 4 משחקים עם רנקינג של 4 ומטה, מתוך חמישה משחקים עם מכבי. אידסון עשה אותה כמות של משחקים כאלה בשנתיים וחצי.

את הבדלי האיכות רואים די מהר, מה גם שאנחנו לא מטומטמים, ויש לנו נסיון לא רע לראות ולשפוט די מהר.

חבל שהפורום הישן מת וכבר אי אפשר להביא לפה תגובות על זה שאידסון לא מסוגל לכדרר בימין..... גם אשתקד , לאחר הפתיחה הטובה שלו את היורוליג.
בטח שסמית' בדרך לא טובה , הוא בקושי נח , רוב הזמן הוא מופקד על השחקן הכי טוב של הקבוצה היריבה , ועושה עבודה לא רעה לטעמי , אני לא יודע איך אידסון היה מתפקד בעונה שלמה + אדריאטית
שלצידו לא משחקים הבולדוגים.
שלא תבין , לדעתי אידסון שחקן נהדר שעולה על סמית' בכל פרמטר למעט אולי קליעה מבחוץ (שהעייפות היא הדבר הראשון שמשפיעה עליה) אבל לכנות אותו קאמינגס? קאמינגס היה שחקן עלוב , אתה באמת חושב שסמית' הוא שחקן עלוב?
לדעתי אתה הולך להתבדות , וגם אם לא אז טעיתי , זאת לא סיבה לחסל לבן אדם את הקרייריה בזמן שהוא חלק אינטגרלי בקבוצה עם 2 הפסדים בכל המסגרות.

אין דין העונה שעברה לדין העונה הנוכחית , אידסון נח לא מעט במשחקי הליגה ונתן לצמד הבולדוגים לחסל את היריבה ברבע הראשון , אני בטוח שהתפוקה של סמית' שלצידו 2 הבולדוגים לא היתה אנמית כפי שהיא היום לצד אוחיון ולנגפורד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אורי » 21 נובמבר 2011, 11:21

ankram כתב:
yarinsaky כתב:אל תיתמם לנו, אנקראם. גם אתה שוחט שחקנים כאן בלי חשבון אחרי 2 משחקים - לאנגפורד הוא דוגמא מצוינת. פארמר הוא דוגמא אחרת, אתה פתחת את האשכול עליו שהוא לא מתאמץ והוא נפילה וכדומה. בטח לא יובל.

למעט לנגפורד , וגם זה רק בגלל שמכרו לנו שהוא שחקן על , ואיזו פתיחה אומללה של ת'רד שבוא בהחלט הבעתי תמיהה על מידת המוטיבציה שלו לא על היכולת שלו ,השבתוכו גם התנצלתי , לפחות אני די עקבי ברצון שלי לתת קצת אורך נשימה לשחקנים שלנו , מה שהפוך לגמרי ממגמת הירידות פה בפורום.
אני לא צריך להוכיח את זה אתה יכול ללחזור ולראות תגובות שלי , אתה מוזמן בכיף.

כי לנגפורד בשנים שהוא באירופה בהחלט הוכיח שהוא משהו שמתקרב ל''שחקן על'', ומבחינה התקפית אין שחקנים טובים ממנו ביבשת. אף אחד לא ''מוכר לך'' שמדובר בשחקן מצויין, אתה יכול לבדוק את הדברים בעצמך בעידן האינטרנט. מדברייך ניתן עוד להבין שהדרך היחידה ללקט מידע על מכבי וכדורסל בכלל, היא לחכות לפינה של רפאל נאה בידיעות.
זה שאתה שופט שחקן שמגיע לקבוצה חדשה שעברה תקופה ארוכה למדי בלעדיו, מוכיח שאתה לא שונה בהרבה מכל המתלוננים כאן. למרות שגם לי חורה הדרך בה אנשים שוחטים כאן שחקנים מוקדם מידי ומהר מידי.
בולט בתכונה זו הוא קודי, שבחיים לא מרוצה משום דבר ומנבא שחורות בכל עונה בערך, ובדרך מעניינת למדי כמו לתמוך בכל הכוח בהבאתו של שחקן מסויים(ועם טענות בלתי פוסקות כמובן איך הנהלת מכבי מושכת כ''כ הרבה את המו''מ)ולאחר תקופה שהשחקן לא פוגע לצאת בהצהרות שההנהלה מוכרת לנו חתולים בשק כדי למכור מנויים.
נערך לאחרונה על ידי אורי בתאריך 21 נובמבר 2011, 11:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 11:25

ankram כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:

חבל שהפורום הישן מת וכבר אי אפשר להביא לפה תגובות על זה שאידסון לא מסוגל לכדרר בימין..... גם אשתקד , לאחר הפתיחה הטובה שלו את היורוליג.
בטח שסמית' בדרך לא טובה , הוא בקושי נח , רוב הזמן הוא מופקד על השחקן הכי טוב של הקבוצה היריבה , ועושה עבודה לא רעה לטעמי , אני לא יודע איך אידסון היה מתפקד בעונה שלמה + אדריאטית
שלצידו לא משחקים הבולדוגים.
שלא תבין , לדעתי אידסון שחקן נהדר שעולה על סמית' בכל פרמטר למעט אולי קליעה מבחוץ (שהעייפות היא הדבר הראשון שמשפיעה עליה) אבל לכנות אותו קאמינגס? קאמינגס היה שחקן עלוב , אתה באמת חושב שסמית' הוא שחקן עלוב?
לדעתי אתה הולך להתבדות , וגם אם לא אז טעיתי , זאת לא סיבה לחסל לבן אדם את הקרייריה בזמן שהוא חלק אינטגרלי בקבוצה עם 2 הפסדים בכל המסגרות.

אין דין העונה שעברה לדין העונה הנוכחית , אידסון נח לא מעט במשחקי הליגה ונתן לצמד הבולדוגים לחסל את היריבה ברבע הראשון , אני בטוח שהתפוקה של סמית' שלצידו 2 הבולדוגים לא היתה אנמית כפי שהיא היום לצד אוחיון ולנגפורד.

לגבי עניין 3 הליגות אתה צודק לגמרי. סמית' לא אשם במצב הזה, כמו שאף שחקן אחר לא אשם.

אני ממש לא גומר לו את הקריירה, אלא בסה"כ מציין שהוא בכיוון לא טוב. כספי מחכה מעבר לפינה, ובהנחה והוא בכושר אישי סביר,
הוא ייכנס מיד לחמישייה על חשבונו של סמית'. פניני מתישהו יחזור לעצמו ואז הדקות של סמית' ייפגעו עוד.
סמית' צריך לדעת שהוא חייב לבסס את עצמו עכשיו. למצוא לעצמו איזשהי נישה ולהצטיין בה. להיות בחור שקט ונחמד זה לא מספיק, בטח לא לשחקן זר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 נובמבר 2011, 11:34

הנקודה היא שמלבד קליעה, אין לסמית' הרבה מה להציע במשחק ההתקפה.
אז כשהשלשות נכנסות, הכל באמת נראה טוב ויפה (ואני לא אומר זאת בציניות), אבל כאשר הוא לא פוגע (ולצערינו, רוב הזמן זה המצב), הוא נהיה שחקן מאוד אנמי ולא מועיל.
אין לו חדירה, הוא אינו מנהל משחק, השליטה שלו בכדור די בינונית ולא נראה שהוא גם יודע להפעיל היטב את חבריו לקבוצה.

הוא יודע לעזור ברבאונד לפעמים והוא גם שחקן הגנה לא רע, אבל בגדול, חוץ מהקליעה (שגם היא לא משהו לכתוב עליו הביתה) פשוט אין לו כלום.
מאוד מאכזב עד עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 11:50

אני מסכים עם חביב...אולי כשכספי יגיע הוא ירד לספסל ויהפוך לשחקן שניכנס ונותן לך נקודות אינסטנט מבחוץ אבל זה רק בתנאי שהוא ימצא את היד שוב...
בכל אופן היום כבר ברור לכולם שהוא לא אולארואנד פלייר כמו שדיויד טען שהוא ושהוא בטח לא פרופסור ברמות של איידסון....
אבל עד שכספי יגיע הוא צריך לקבל את הקרדיט לחזור לעצמו במיוחד כשפניני נראה כמו שהוא נראה....
זה לא יאמן איך העמדה שהיינו בטוחים שהיא הכי סגורה ופכה פתאום לנקודת תורפה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 21 נובמבר 2011, 18:22

כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 18:39

לא יודע אם זו נפילה ראשונה, אולי אתה מתכוון בקדנציה הנוכחית.
אבל גם בקדנציה הזאת אני לא רואה הברקות גדולות של בלאט, למען האמת. אל תשכח שפרקינס - איידסון היו ירושה שהוא קיבל מפיני, פארגו הגיע אחרי שרכז שבלאט רצה להביא חטף התקף לב. לא הייתי רוצה לחשוב מה היה קורה אם זה היה בזמן משחק של מכבי בנוקיה.
אני מוכן לתת לו את הקרדיט על סופו שהוא באמת מפר האיזון הגדול ביו מכבי של לפני בלאט למכבי שלו, אבל בעיקר על הפיכת סופו למה שהוא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2011, 18:44

בלאט רצה את פארגו גם לפני טורנס, אבל באותו שלב פארגו עוד בדק את הסיכויים שלו לשחק ב-NBA. קרה מה שקרה, בדקו עוד פעם את אופציית פארגו וזה הסתדר. גם פארגו עצמו אמר שהגיע למכבי הרבה בזכות בלאט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 19:20

שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.

יסאייטיס היה שחקן טוב. לא יודע מה רצו ממנו כאן. נכון, הוא היה חד גוני, אבל את מה שהוא עשה, הוא עשה טוב.
סגר עונה של 10 נק' ו3.5 רב', ואחוזים מדהימים - 66% ל-2, 40% ל-3, 80% מהעונשין.

איפה זה ואיפה סמית'?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 נובמבר 2011, 20:02

שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.

מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 נובמבר 2011, 20:09

אלוהים, אני לא מצליח להבין את כל אלה עם ההנדריקס נפילה..
הוא הריבאונדר מספר 1 של מכבי פר דקה, ואחד הטובים ביורוליג..
נותן הגנה מצויינת, משחק עם כל הלב כאילו הוא אוהד מכבי שנולד פה..
יש לו מובים טובים פה ושם בהתקפה..
בתור שחקן משלים הוא מהטובים באירופה לדעתי, בטח בתקציבים של מכבי שאנחנו לו יכולים להרשות לעצמנו להעלות את פיט מייקל ופראן ואסקז מהספסל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 20:41

אני חושב שכולנו לא מבולבלים מהמצב ובאמת שתשובות יהיו בהמשך....

נכון זה נראה כאילו כבר איזה חצי עונה עברה ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שחף » 21 נובמבר 2011, 21:02

felix_r כתב:

מסכים עם החלק הראשון.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.

לא יודע מה יש לך נגד הנדריקס. בין האחרונים בקבוצה שאפשר לבוא אליהם בטענות. 6.4 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-0.6 חסימות זה אחלה נתונים ל-14 דקות משחק. לקחתי סתם בתור השוואה סנטר אחר שכולנו היינו שמחים לקבל במכבי, פראן ואסקז והוא מעמיד במספר דקות זהה 5.4 נקודות, 2 ריבאונדים ו-1.6 חסימות. בקיצור הטיעון שלך נופל פליקס.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 21 נובמבר 2011, 21:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 21:10

felix_r כתב:

מסכים עם החלק הראשון.

הנדריקס נפילה? לא מכיר ביורוליג יותר משניים-שלושה סנטרים מחליפים טובים ממנו. שחקן נהדר בעל אופי מדהים שאני מקווה שישאר איתנו עוד כמה שנים טובות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 נובמבר 2011, 21:18

תגידו אתם לא ממהרים קצת עם המסקנות?? זהו הכל חרא?
מכבי במאזן טוב בכל המסגרות, ואם לא כל הנסיבות השליליות שהצטברו לסוף שבוע אחד, התרד הזה לא היה קיים.
תרגיעו, יהיה בסדר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 22:09

Allan Turing כתב:תגידו אתם לא ממהרים קצת עם המסקנות?? זהו הכל חרא?
מכבי במאזן טוב בכל המסגרות, ואם לא כל הנסיבות השליליות שהצטברו לסוף שבוע אחד, התרד הזה לא היה קיים.
תרגיעו, יהיה בסדר.

זה שמכבי במצב טוב, לא אומר שאי אפשר לבוא בביקורת לשחקנים מסויימים, שהרוויחו אותה ביושר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 נובמבר 2011, 00:27

Allan Turing כתב:תגידו אתם לא ממהרים קצת עם המסקנות?? זהו הכל חרא?
תרגיעו, יהיה בסדר.

בגדול אתה צודק, אבל צריכים להסתכל גם על איך מכבי משחקת ולא רק בתוצאות.
נכון לעכשיו, מכבי נתנה גם משחקים פושרים מינוס, הראתה משחק התקפה די חלש וזה כבר כמה זמן שמספר שחקנים אינו מראה יכולת טובה.
החכמה היא לראות את הדברים האילו מוקדם ולא לחכות להפתעות בשלב מאוחר יותר.

אני מזכיר שגם כשקטש אימן הוא פתח במספר ניצחונות ומיד לאחר מכן הגיעו כל מיני הפסדים מביכים, דבר שהוביל לפיטוריו (המוצדקים). צריכים להיות עם היד על הדופק ולהתבונן בבעיות, בטח כאשר הן חוזרות ונשנות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים