Jazzman כתב:ניצחון גדול. ביום רע של קלארק שגם נפצע. ביום לא טוב של בלאט. מרשים מאד
למזלנו מירוטיץ' לא שיחק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jazzman כתב:ניצחון גדול. ביום רע של קלארק שגם נפצע. ביום לא טוב של בלאט. מרשים מאד
Avi1508 כתב:תהיה של אמצע הלילה
עופר ינאי טוען שהפועל לא יכולה לארח יורוליג בדרייב-אין כי היורוליג לא מאשרים ומצד שני היורוליג מאשרים את המתנס של מונאקו
מה ההסבר לתופעה?
עידן כתב:Avi1508 כתב:תהיה של אמצע הלילה
עופר ינאי טוען שהפועל לא יכולה לארח יורוליג בדרייב-אין כי היורוליג לא מאשרים ומצד שני היורוליג מאשרים את המתנס של מונאקו
מה ההסבר לתופעה?
ההיכל של מונאקו לא כזה מתנ"ס. מדובר בהיכל של 5000 מקומות. הרבה יותר גדול מהדרייב אין של הפועל (בערך 3500 מקומות), ולכן הוא לא מאושר ליורוליג.
felix_r כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:תהיה של אמצע הלילה
מה ההסבר לתופעה?
ההיכל של מונאקו לא כזה מתנ"ס. מדובר בהיכל של 5000 מקומות. הרבה יותר גדול מהדרייב אין של הפועל (בערך 3500 מקומות), ולכן הוא לא מאושר ליורוליג.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, הם כבר בנו אולם גדול, וכבר אירחו בו. או שאני מתבלבל עם קבוצה אחרת מצרפת?
Avi1508 כתב:האם יש מידע אם מכבי נותנים חופש לשחקנים בסופ״ש הזה?
תכל׳ס אם יש למכבי שכל אז אין שום סיבה שהם יחזרו לארץ לפני שני הבא

Mitelka כתב:אני באמת ממשיך לחשוב שבריסט הוא נכס. הוא הולך ומשתפר, הוא שחקן הגנה מצויין (כן, גם אם עשה את העבירה הזו ל-3 על דיאלו), הוא ריבאונדר טוב, הוא האסל פלייר ומדי פעם מפליק גם שלשה חשובה. אני משאיר אותו גם לעונה הבאה בלי למצמץ.
Mitelka כתב:אני באמת ממשיך לחשוב שבריסט הוא נכס. הוא הולך ומשתפר, הוא שחקן הגנה מצויין (כן, גם אם עשה את העבירה הזו ל-3 על דיאלו), הוא ריבאונדר טוב, הוא האסל פלייר ומדי פעם מפליק גם שלשה חשובה. אני משאיר אותו גם לעונה הבאה בלי למצמץ.
עידן כתב:Mitelka כתב:אני באמת ממשיך לחשוב שבריסט הוא נכס. הוא הולך ומשתפר, הוא שחקן הגנה מצויין (כן, גם אם עשה את העבירה הזו ל-3 על דיאלו), הוא ריבאונדר טוב, הוא האסל פלייר ומדי פעם מפליק גם שלשה חשובה. אני משאיר אותו גם לעונה הבאה בלי למצמץ.
נכון שמכבי עושה ריצה מרשימה כרגע, אבל נראה לי שזה מסנוור פה אנשים יותר מידי. לאיפה אתם חושבים שנתקדם אם נשמור על רוב הסגל (בריסט, קלארק, סנטוס, לונדברג וכו') גם לעונה הבאה? אחננו עדיין מחוץ לפלייאין ובסבירות גבוהה נישאר מחוץ לשם גם בתום העונה.
אז נניח והסגל יהיה יותר מחובר ישר מתחילת העונה הבאה, עדיין אני לא רואה איך הסגל הזה שווה יותר מאזורי הפלייאין במקרה הטוב.
felix_r כתב:עידן כתב:Mitelka כתב:אני באמת ממשיך לחשוב שבריסט הוא נכס. הוא הולך ומשתפר, הוא שחקן הגנה מצויין (כן, גם אם עשה את העבירה הזו ל-3 על דיאלו), הוא ריבאונדר טוב, הוא האסל פלייר ומדי פעם מפליק גם שלשה חשובה. אני משאיר אותו גם לעונה הבאה בלי למצמץ.
נכון שמכבי עושה ריצה מרשימה כרגע, אבל נראה לי שזה מסנוור פה אנשים יותר מידי. לאיפה אתם חושבים שנתקדם אם נשמור על רוב הסגל (בריסט, קלארק, סנטוס, לונדברג וכו') גם לעונה הבאה? אחננו עדיין מחוץ לפלייאין ובסבירות גבוהה נישאר מחוץ לשם גם בתום העונה.
אז נניח והסגל יהיה יותר מחובר ישר מתחילת העונה הבאה, עדיין אני לא רואה איך הסגל הזה שווה יותר מאזורי הפלייאין במקרה הטוב.
אני לא אתווכח איתך בקשר לציפיות לעונה הבאה, אבל רק אזכיר לך שהעונה הסגל היה חדש, עם שחקנים שחלקם לא שיחק עדיין ביורוליג, וחלקם לא שיחקו אפילו באירופה. צריך להוסיף לזה את העובדה שהקבוצות של קטש מתחילות לשחק טוב רק בחצי השני של העונה בגלל שלוקח זמן לשחקנים ללמוד את התרגילים הלא פשוטים שלו.
felix_r כתב:אנחנו לא יודעים מה יהיה בקיץ.
עידן כתב:felix_r כתב:אנחנו לא יודעים מה יהיה בקיץ.
נכון, דיברתי על מצב בו אנחנו שומרים על רוב הסגל כי האוהדים מרוצים אחרי הריצה הטובה הזו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־41 אורחים