המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אוי, שיט. התעורר המניאק.
Holiday_Armadillo כתב:המאמן שלהם מאמן יום וחצי? למה הוא לא אמר להם לעשות עבירה? חחחח
אני אומרת לך..אם וויאצ'יץ' היה במכבי הוא היה השחקן השנוא עליי..איזה זוועה של שחקן(לא מבחינת כישרון)..
פאקינג 4 מ-13 מחוץ לקשת..
עלמה צהובה כתב:מגרש קשה אבל נחמד.
נשמח לחזור בגמר:)
יאללה מכבי!
המכביה כתב:Holiday_Armadillo כתב:המאמן שלהם מאמן יום וחצי? למה הוא לא אמר להם לעשות עבירה? חחחח
אני אומרת לך..אם וויאצ'יץ' היה במכבי הוא היה השחקן השנוא עליי..איזה זוועה של שחקן(לא מבחינת כישרון)..
זה מה שהוא יודע לעשות. לא מעבר
Holiday_Armadillo כתב:עלמה צהובה כתב:מגרש קשה אבל נחמד.
נשמח לחזור בגמר:)
יאללה מכבי!
הפיינל פור לא במגרש של פנר?המכביה כתב:Holiday_Armadillo כתב:המאמן שלהם מאמן יום וחצי? למה הוא לא אמר להם לעשות עבירה? חחחח
זה מה שהוא יודע לעשות. לא מעבר
בסדר אבל לא מובן לי העניין של היד החופשית הזאת..גם בקטע של אחריות שהשחקן מרגיש כלפיי הקבוצה שלו וגם רשות של המאמן..
אפס קבוצה הרבה יותר טובה וכשרונית מלהיות קבוצה של שחקן אחד..בעיה שלהם..
yarinsaky כתב:כל הכבוד לבורשטיין שסוף סוף נותן דקות טובות ביורוליג, לא עושה דברים שהוא כבר לא מסוגל אליהם, שיחק חכם במסירות פנימה לגבוהים בתזמון טוב ושיחק הגנה לא רעה היום עם הובלת כדור אחראית.
בסופו של דבר הקבוצה היותר טובה ניצחה, בדגש על קבוצה. פארמר ובלו מצטינים בהתקפה, סופו בסדר גמור.
אפשר כבר לפנטז על המקום הראשון בבית ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים