ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תרד הNBA המחודש: הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 אפריל 2011, 06:36

ברור.

ס"א ניצלו היום ממש בנס מהדחה בבית , המשחק הבא ככל הנראה יסגור את הסיפור שלהם אלא אם כן דאנקן ימצא פתאום איזשהו מעין נעורים שיחזיר אותו כמה שנים אחורה.
יוסי22

הודעהעל ידי משה » 28 אפריל 2011, 10:53

המשחק ממפיס-אנטוניו היה פשוט מטורף בדקות הסיום. הספרס לא היו רגל וחצי בקבר אלא 2 רגליים בתור הקבר, הזריקה המטורפת של מאנו ולאחר מכן של היל הם זריקות שגם אם תתן להם לזרוק עוד פעם הם יחטיאו 10 פעמים רצוף והקטע שהם קלעו את זה אחד אחרי השני ברציפות, מדהים פשוט.

גם התאנדר הראת חוסן מנטלי יוצא מן הכלל וסגרה את הסדרה על 4-1, דוראנט להט עם 41 נקודות ואיבאקה דפק 9 חסימות.
משה

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2011, 13:19

משה כתב:המשחק ממפיס-אנטוניו היה פשוט מטורף בדקות הסיום. הספרס לא היו רגל וחצי בקבר אלא 2 רגליים בתור הקבר, הזריקה המטורפת של מאנו ולאחר מכן של היל הם זריקות שגם אם תתן להם לזרוק עוד פעם הם יחטיאו 10 פעמים רצוף והקטע שהם קלעו את זה אחד אחרי השני ברציפות, מדהים פשוט.

ועוד בהתחלה היה נראה שמאנו קלע שלשה 2.2 שניות לסיום אבל שינו את זה ל2 בגלל דריכה על הקו ואז בא גארי ניל. סיום מטורף.

ביום ראשון יתחיל הקרב בין סלטיקס למיאמי, שכולם ציפו עוד מתחילת העונה. האם נדיח את לברון בפעם השלישית תוך 4 שנים? יהיה סופר מעניין.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 20:18

הלילה הלייקרס ינסו לסגור את הסדרה בניצחון חוץ מול פול וחבורתו, דאלאס תנסה לעשות את אותו הדבר מול פורטלנד ואטלנטה תנסה לסגור את הסדרה בבית מול אורלנדו.

אני אדבוק בהימורים שלי משלשום - ניו אורלינס יגררו את קובי למשחק שביעי, כם DH יעשה את אותו הדבר עבור אורלנדו ודירק יסגור את הסיפור כבר הלילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 28 אפריל 2011, 21:03

מסכים איתך בהימורים מלבד זה של הלייקרס-ניו אורלינס, לדעתי הם עוברים כבר היום לחצי הגמר. דרך אגב יש שידור בספורט 5.
משה

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2011, 21:55

אני אהמר על אטלנטה. אורלנדו כבר הרבה זמן מקרטעים והטרייד לא הוסיף להם כלום. זה נראה כמו DH ועוד11, והוא לבד זה לא מספיק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 אפריל 2011, 04:58

הלייקרס מטאטאים את נ"א במשחק המכריע , אפשר לומר כצפוי.

הדבר החשוב ביותר זה שהגבוהים נכנסו לקצב וכמו כל פעם שזה קורה כמעט שום קבוצה לא יכולה להתמודד עם אודום , ביינום וגאסול שנותנים 48 נקודות ב 18-35 מהשדה פלוס 28 ריבאונדים כשהנתון החשוב ביותר מבחינתי זה 35 זריקות של הגבוהים לעומת 16 לקובי כשיש משחקים שבהם קובי לבד לוקח יותר זריקות מכל הגבוהים ביחד ובהם הלייקרס בדר"כ מפסידים.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2011, 10:22

כל הסדרות ששוחקו היום הסתיימו, וטעיתי ב-2 מ-3 ההימורים שלי להיום (אבל לפחות צדקתי בכך שהלייקרס עברו הלאה).
דאלאס סגרה עניין מאחורי משחק טוב של דירק, הלייקרס ניצחו בקלות את ניו אורלינס ואטלנטה הדיחו את אורלנדו במשחק צמוד.

הסדרה הפתוחה היחידה היא סאן אנטוניו-ממפיס.

בינתיים הסדרות שכבר נקבעו בשלב חצי הגמר האזורי הן מיאמי-בוסטון, שיקאגו-אטלנטה, לייקרס-דאלאס והטרנטולה מחכה לממפיס הלילה או למשחק השביעי שיכריע.

יש לי תחושה שגמר המערב יפגיש את קובי ואת דוראנט ויהיה מעניין מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 29 אפריל 2011, 16:26

jol9 כתב:הסדרה הפתוחה היחידה היא סאן אנטוניו-ממפיס.

המשחק השישי ישודר ב4 בבוקר בESPN.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 29 אפריל 2011, 18:18

misha כתב:
jol9 כתב:הסדרה הפתוחה היחידה היא סאן אנטוניו-ממפיס.

המשחק השישי ישודר ב4 בבוקר בESPN.

אני מקווה שממפיס ינצחו ויש לי תחושה שכן.
itai7

הודעהעל ידי itai7 » 30 אפריל 2011, 08:46

ס"א עפה כמו שציפתי, הופעת ענק של זכריה רנדולף :dance2
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2011, 10:48

itai7 כתב:ס"א עפה כמו שציפתי, הופעת ענק של זכריה רנדולף :dance2

די משמח מצד אחד כי אף פעם לא אהבתי את סאן אנטוניו, מצד שני זה רק מראה עד כמה המערב מאוזן (וחלש).

הלילה יש חופש וממחר נפתחות סדרות חצי הגמר האזוריות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 30 אפריל 2011, 12:41

ממפיס היא באמת קבוצה מעולה, משחקים הגנה מצוינת, חזקה ואינטלגנטית. יהיה מעניין לראות את מארק גאסול ורנדלוף נגד פרקינס ואיבאקה. בשביל זה הביאו את פרקניס, כדי להתמודד מול שחקנים כמו רנדלוף וגאסול שפשוט האכילו חצץ את דאנקן וסאן אנטוניו.
משה

הודעהעל ידי misha » 30 אפריל 2011, 21:45

משה כתב:ממפיס היא באמת קבוצה מעולה, משחקים הגנה מצוינת, חזקה ואינטלגנטית. יהיה מעניין לראות את מארק גאסול ורנדלוף נגד פרקינס ואיבאקה. בשביל זה הביאו את פרקניס, כדי להתמודד מול שחקנים כמו רנדלוף וגאסול שפשוט האכילו חצץ את דאנקן וסאן אנטוניו.

כן, סדרה לא רעה, חבל רק שרודי גיי גמר את העונה, אתו היה לממפיס יותר סיכוי. אוקלהומה ב6.

אם כבר הימורים - לדעתי, בולס - סלטיקס ות'אנדר - לייקרס יהיו בסופו של דבר הסדרות בגמרים האזוריים.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2011, 04:28

misha כתב:
משה כתב:ממפיס היא באמת קבוצה מעולה, משחקים הגנה מצוינת, חזקה ואינטלגנטית. יהיה מעניין לראות את מארק גאסול ורנדלוף נגד פרקינס ואיבאקה. בשביל זה הביאו את פרקניס, כדי להתמודד מול שחקנים כמו רנדלוף וגאסול שפשוט האכילו חצץ את דאנקן וסאן אנטוניו.

כן, סדרה לא רעה, חבל רק שרודי גיי גמר את העונה, אתו היה לממפיס יותר סיכוי. אוקלהומה ב6.

אם כבר הימורים - לדעתי, בולס - סלטיקס ות'אנדר - לייקרס יהיו בסופו של דבר הסדרות בגמרים האזוריים.

אני מקווה שאתה צודק בהימור. במערב זה כנראה יהיה זה, אבל הסלטיקס יצטרכו לארגן את היכולת הכי גבוהה שלהם, בשביל לעבור את מיאמי.
בעצם בוסטון צריכה עכשיו לשחק שלושה סדרות גמר ברציפות בשביל לזכות בתואר. נקווה שיהיה להם את הכוח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 01 מאי 2011, 15:50

jol9 כתב:
misha כתב:

אני מקווה שאתה צודק בהימור. במערב זה כנראה יהיה זה, אבל הסלטיקס יצטרכו לארגן את היכולת הכי גבוהה שלהם, בשביל לעבור את מיאמי.
בעצם בוסטון צריכה עכשיו לשחק שלושה סדרות גמר ברציפות בשביל לזכות בתואר. נקווה שיהיה להם את הכוח.

זו סדרה שהכל יכול לקרות בה, אבל אנחנו קבוצה יותר טובה, לדעתי. היום ב10 וחצי בערב זה מתחיל.

איש המפתח הוא רונדו.יש לו יתרון גדול על השומרים של מיאמי והוא יצטרך להיות מאוד דומיננטי. שאק עשוי לחזור היום או במשחק השני.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2011, 16:14

misha כתב:איש המפתח הוא רונדו.יש לו יתרון גדול עש השומרים של מיאמי והוא יצטרך להיות מאוד דומיננטי. שאק עשוי לחזור היום או במשחק השני.

שאק יהיה חשוב מול מיאמי. אם ווייד ולברון יוגבלו להעפת כדורים מבחוץ ולמתפרצות, אז לבוסטון יש סיכוי לא רע.
אלן חייב להיות בכושר מצויין, בו פתח את הפלייאוף. לפירס אני לא דואג, הוא יעשה את העבודה שלו, וגארנט לא רואה ממטר אף אחד במיאמי.

למרות זאת, יכולת גבוהה מאוד של לברון וווייד, יכולה בהחלט להכריע משחק או שניים בסדרה הזאת, ולתת למיאמי את ההזדמנות לנצח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 01 מאי 2011, 16:34

jol9 כתב:
misha כתב:איש המפתח הוא רונדו.יש לו יתרון גדול עש השומרים של מיאמי והוא יצטרך להיות מאוד דומיננטי. שאק עשוי לחזור היום או במשחק השני.

שאק יהיה חשוב מול מיאמי. אם ווייד ולברון יוגבלו להעפת כדורים מבחוץ ולמתפרצות, אז לבוסטון יש סיכוי לא רע.
אלן חייב להיות בכושר מצויין, בו פתח את הפלייאוף. לפירס אני לא דואג, הוא יעשה את העבודה שלו, וגארנט לא רואה ממטר אף אחד במיאמי.

למרות זאת, יכולת גבוהה מאוד של לברון וווייד, יכולה בהחלט להכריע משחק או שניים בסדרה הזאת, ולתת למיאמי את ההזדמנות לנצח.

בעונה הרגילה (3-1 לסלטיקס) לוויד היו אחוזים מאוד גרועים מול בוסטון. גם זה שהוא צריך לרדוף כל הזמן בחסימות אחרי אלן, לא עוזר. כמובן שפלייאוף ועונה רגילה אלא דברים שונים לגמרי, אבל ההגנה הקבוצתית של הסלטיקס יודעת איך להכריח שחקנים כמו וייד ולברון ליותר זריקות מבחוץ מאשר חדירות. נצטרך גם למנוע מהם כמה שיותר נקודות קלות בהתקפות מעבר, שם הם קטלניים.
בוש בדרך כלל מתקשה מול KG וזה לא צריך להשתנות הפעם. נצטרך דקות איכותיות מג'ף גרין שיוריד קצת את הנטל של שמירה על לברון מפירס.

ואם כבר אלן, הוא היה בכושר קליעה מעולה מול הניקס (בערך 65 אחוז משלוש). רק שלא יתקרר לנו פתאום ;)
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 01 מאי 2011, 16:59

itai7

הודעהעל ידי משה » 01 מאי 2011, 17:18

הנה עוד שידור, באיכות מצוינת:
http://www.fromsportcom.com/v-2/4/186/v-258629.html

ממפיס בנתיים מובילה ב11 הפרש במשחק הגנתי מעולה, נקווה שזה ישתנה.
משה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, אדם ו־22 אורחים