קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אין ספק שזה לא תענוג גדול לפגוש את פאו ואובראדוביץ בהצלבה, אבל הרבה פחות גרוע מאשר לפגוש את צסק"א או ריאל, שטעמי טובות ממנה בהרבה. אל תשכח שהשנה הם נטולי ניקולאס ופוטסיס, שני שחקני חמישיה סופר חשובים בקבוצה של העונה שעברה. מעבר לכך, באטיסט כבר לא ילד (בן 34) וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו וגם מאריץ וצרצריס לא נותנים כמעט כלום, כאשר הגבוה הטוב ביותר שלהם הוא ויוקאס הבינוני. ברור שהכל לא ממש חושוב כשיש לך את אובראדוביץ ודיאמנטידיס, אבל עדיין לא מדובר בקבוצה בלתי עבירה ואני בכלל לא בטוח שהיא תסיים במקום הראשון את הבית המקביל. בכל מקרה, אני מעדיף את פאו של השנה על פני צסק"א וריאל ובואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים - צריך קודם כל לעלות מהבית שלנו ואז "נבחר" לנו את היריבה.
כמו שאמרתי, אני מעדיף את פנא לפני צסק"א, בכל זאת קבוצה מטורפת, אבל אחריה אני שם את פנא. אני חושב שעדיף לפגוש את ריאל, סיינה, בארסה (כן כן), וכל קבוצה אחרת, לפני פנא.
סך הכל, גם שנה שעברה הם לא נראה מדהים, בלשון המעטה בשלבים האלה, זוכר איך הם סיימו?
איזה שינויים קרו בתכלס? לוגן במקום ניקולאס? ירידה, אבל לא משהו דרסטי (אולי הוא נתן משחק גמר מצוין, אבל בשאר העונה היה שחקן סולידי). אם מוסיפים ללוגן את השיפור העצום של קלאטס (שחקן אדיר, טוב מניקולאס), והבאת רכז מחליף כמו שאראס, אני לא רואה בכלל פגיע בקוו האחורי
לגבי פוטסיס-סמית', סמית' נראה יוצא מהכלל עד עכשיו, ולא נראה ירידה בעמדה הזאת. בטח שקיאמנקוגולו נותן עונה מצוינת, ומביא משחק פוסט אפ טוב, וקליעה אדירה מכל הטווחים, מה שלא ממש היה שנה שעברה
את באטיסט ומאריץ' לא הייתי מספיד. שניהם לא משחקים מספיק, ונראה שויוקאס מקבל יותר דקות (הוא שחקן בכלל לא רע אגב), אבל ז'ליקו לא בחור טיפש, וברור שבשלבים המכריעים יותר, נראה את באטיסט (שראיתי אותו נותן גם הצגות השנה, ונראה מצוין כשהוא מקבל את הדקות שלו), ואת מאריץ' אנחנו מכירים (למרות שמשום מה הוא כמעט ולא מקבל קרדיט, מאש הפציעה שלו שנה שעברה).
הם לא קבוצה בלתי עבריה, ואין דבר כזה. גם אם נקבל את צסק"א, בלי יתרון ביתיות, אפשר לעבור. תמיד אפשר לעבור, פשוט הסיכויים מולם, בלי יתרון ביתיות, הם נמוכים מאוד (למרות שאני תמיד מאמין, לא משנה מה הסגל, ומול מי משחקים)
אני לא בוחר יריבות, בכלל לא, אני פשוט לא מבין מה כולם מבסוטים על הבית המקביל..
טוב, לא נסכים על זה. אני חושב שלפאו יש 3 בעיות ביחס לשנה שעברה: העזיבה של ניקולאס, שחקן שיכולת הקליעה שלו נתנה המון מרחב לגבוהים מתחת לסל והובלת הכדור שלו סייעה מאוד לקלאטס ולדיאנטידיס, ההזדקנות של באטיסט והעזיבה של פוטסיס, שאמנם סמית משחק טוב בעמדה שלו אבל ההבנה העיוורת וארוכת השנים שהיתה לפוטסיס עם דיאמנטידיס ובאטיסט לא קיימת עוד. בסך הכל מדובר בקבוצה פחות טובה מבעונה שעברה - יש לה אולי לא פחות עומק אבל פחות חיבור וכשרון. בוודאי שאני מעדיף לפגוש אותם בהצלבה מאשר את המפלצת של ברצלונה, שמעלה כמעט בכל עמדה שחקני על אירופאיים.
לוגן מביא קליעה טובה מאוד. גם שאראס קלעי שלשות מצוין, וקלאטאס משחקן משלים בתחילת השנה שעברה, הפך לאחד הגארדים הטובים באירופה.
עזוב הבנה עיוורת וכל השטויות, בתכלס, פוטסיס היה שחקן משלים (שחקן משלים טוב) סך הכל, וסמית' תרום את אותה תרומה פחות או יותר
ההזדקנות של באטיסט בכלל לא משפיעה עליו. אם תראה כמה משחקים שבהם הוא שיחק הרבה, תראה את אותה מפלצת
אני עדיין חושב שבארסה בהצלבה עדיפה עליהם. ז'ליקו זה האיש האחרון שאני רוצה לראות מולנו. נחכה ונראה..