הגרלת הטופ 16: מכבי עם בארסה, קאנטו וז'לגיריס.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הגרלת הטופ 16: מכבי עם בארסה, קאנטו וז'לגיריס.

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 16:17

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:אסף, אין ספק שזה לא תענוג גדול לפגוש את פאו ואובראדוביץ בהצלבה, אבל הרבה פחות גרוע מאשר לפגוש את צסק"א או ריאל, שטעמי טובות ממנה בהרבה. אל תשכח שהשנה הם נטולי ניקולאס ופוטסיס, שני שחקני חמישיה סופר חשובים בקבוצה של העונה שעברה. מעבר לכך, באטיסט כבר לא ילד (בן 34) וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו וגם מאריץ וצרצריס לא נותנים כמעט כלום, כאשר הגבוה הטוב ביותר שלהם הוא ויוקאס הבינוני. ברור שהכל לא ממש חושוב כשיש לך את אובראדוביץ ודיאמנטידיס, אבל עדיין לא מדובר בקבוצה בלתי עבירה ואני בכלל לא בטוח שהיא תסיים במקום הראשון את הבית המקביל. בכל מקרה, אני מעדיף את פאו של השנה על פני צסק"א וריאל ובואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים - צריך קודם כל לעלות מהבית שלנו ואז "נבחר" לנו את היריבה.

כמו שאמרתי, אני מעדיף את פנא לפני צסק"א, בכל זאת קבוצה מטורפת, אבל אחריה אני שם את פנא. אני חושב שעדיף לפגוש את ריאל, סיינה, בארסה (כן כן), וכל קבוצה אחרת, לפני פנא.
סך הכל, גם שנה שעברה הם לא נראה מדהים, בלשון המעטה בשלבים האלה, זוכר איך הם סיימו?
איזה שינויים קרו בתכלס? לוגן במקום ניקולאס? ירידה, אבל לא משהו דרסטי (אולי הוא נתן משחק גמר מצוין, אבל בשאר העונה היה שחקן סולידי). אם מוסיפים ללוגן את השיפור העצום של קלאטס (שחקן אדיר, טוב מניקולאס), והבאת רכז מחליף כמו שאראס, אני לא רואה בכלל פגיע בקוו האחורי
לגבי פוטסיס-סמית', סמית' נראה יוצא מהכלל עד עכשיו, ולא נראה ירידה בעמדה הזאת. בטח שקיאמנקוגולו נותן עונה מצוינת, ומביא משחק פוסט אפ טוב, וקליעה אדירה מכל הטווחים, מה שלא ממש היה שנה שעברה
את באטיסט ומאריץ' לא הייתי מספיד. שניהם לא משחקים מספיק, ונראה שויוקאס מקבל יותר דקות (הוא שחקן בכלל לא רע אגב), אבל ז'ליקו לא בחור טיפש, וברור שבשלבים המכריעים יותר, נראה את באטיסט (שראיתי אותו נותן גם הצגות השנה, ונראה מצוין כשהוא מקבל את הדקות שלו), ואת מאריץ' אנחנו מכירים (למרות שמשום מה הוא כמעט ולא מקבל קרדיט, מאש הפציעה שלו שנה שעברה).
הם לא קבוצה בלתי עבריה, ואין דבר כזה. גם אם נקבל את צסק"א, בלי יתרון ביתיות, אפשר לעבור. תמיד אפשר לעבור, פשוט הסיכויים מולם, בלי יתרון ביתיות, הם נמוכים מאוד (למרות שאני תמיד מאמין, לא משנה מה הסגל, ומול מי משחקים)
אני לא בוחר יריבות, בכלל לא, אני פשוט לא מבין מה כולם מבסוטים על הבית המקביל..

טוב, לא נסכים על זה. אני חושב שלפאו יש 3 בעיות ביחס לשנה שעברה: העזיבה של ניקולאס, שחקן שיכולת הקליעה שלו נתנה המון מרחב לגבוהים מתחת לסל והובלת הכדור שלו סייעה מאוד לקלאטס ולדיאנטידיס, ההזדקנות של באטיסט והעזיבה של פוטסיס, שאמנם סמית משחק טוב בעמדה שלו אבל ההבנה העיוורת וארוכת השנים שהיתה לפוטסיס עם דיאמנטידיס ובאטיסט לא קיימת עוד. בסך הכל מדובר בקבוצה פחות טובה מבעונה שעברה - יש לה אולי לא פחות עומק אבל פחות חיבור וכשרון. בוודאי שאני מעדיף לפגוש אותם בהצלבה מאשר את המפלצת של ברצלונה, שמעלה כמעט בכל עמדה שחקני על אירופאיים.

לוגן מביא קליעה טובה מאוד. גם שאראס קלעי שלשות מצוין, וקלאטאס משחקן משלים בתחילת השנה שעברה, הפך לאחד הגארדים הטובים באירופה.
עזוב הבנה עיוורת וכל השטויות, בתכלס, פוטסיס היה שחקן משלים (שחקן משלים טוב) סך הכל, וסמית' תרום את אותה תרומה פחות או יותר
ההזדקנות של באטיסט בכלל לא משפיעה עליו. אם תראה כמה משחקים שבהם הוא שיחק הרבה, תראה את אותה מפלצת
אני עדיין חושב שבארסה בהצלבה עדיפה עליהם. ז'ליקו זה האיש האחרון שאני רוצה לראות מולנו. נחכה ונראה..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 דצמבר 2011, 16:18

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:אסף, אין ספק שזה לא תענוג גדול לפגוש את פאו ואובראדוביץ בהצלבה, אבל הרבה פחות גרוע מאשר לפגוש את צסק"א או ריאל, שטעמי טובות ממנה בהרבה. אל תשכח שהשנה הם נטולי ניקולאס ופוטסיס, שני שחקני חמישיה סופר חשובים בקבוצה של העונה שעברה. מעבר לכך, באטיסט כבר לא ילד (בן 34) וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו וגם מאריץ וצרצריס לא נותנים כמעט כלום, כאשר הגבוה הטוב ביותר שלהם הוא ויוקאס הבינוני. ברור שהכל לא ממש חושוב כשיש לך את אובראדוביץ ודיאמנטידיס, אבל עדיין לא מדובר בקבוצה בלתי עבירה ואני בכלל לא בטוח שהיא תסיים במקום הראשון את הבית המקביל. בכל מקרה, אני מעדיף את פאו של השנה על פני צסק"א וריאל ובואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים - צריך קודם כל לעלות מהבית שלנו ואז "נבחר" לנו את היריבה.

כמו שאמרתי, אני מעדיף את פנא לפני צסק"א, בכל זאת קבוצה מטורפת, אבל אחריה אני שם את פנא. אני חושב שעדיף לפגוש את ריאל, סיינה, בארסה (כן כן), וכל קבוצה אחרת, לפני פנא.
סך הכל, גם שנה שעברה הם לא נראה מדהים, בלשון המעטה בשלבים האלה, זוכר איך הם סיימו?
איזה שינויים קרו בתכלס? לוגן במקום ניקולאס? ירידה, אבל לא משהו דרסטי (אולי הוא נתן משחק גמר מצוין, אבל בשאר העונה היה שחקן סולידי). אם מוסיפים ללוגן את השיפור העצום של קלאטס (שחקן אדיר, טוב מניקולאס), והבאת רכז מחליף כמו שאראס, אני לא רואה בכלל פגיע בקוו האחורי
לגבי פוטסיס-סמית', סמית' נראה יוצא מהכלל עד עכשיו, ולא נראה ירידה בעמדה הזאת. בטח שקיאמנקוגולו נותן עונה מצוינת, ומביא משחק פוסט אפ טוב, וקליעה אדירה מכל הטווחים, מה שלא ממש היה שנה שעברה
את באטיסט ומאריץ' לא הייתי מספיד. שניהם לא משחקים מספיק, ונראה שויוקאס מקבל יותר דקות (הוא שחקן בכלל לא רע אגב), אבל ז'ליקו לא בחור טיפש, וברור שבשלבים המכריעים יותר, נראה את באטיסט (שראיתי אותו נותן גם הצגות השנה, ונראה מצוין כשהוא מקבל את הדקות שלו), ואת מאריץ' אנחנו מכירים (למרות שמשום מה הוא כמעט ולא מקבל קרדיט, מאש הפציעה שלו שנה שעברה).
הם לא קבוצה בלתי עבריה, ואין דבר כזה. גם אם נקבל את צסק"א, בלי יתרון ביתיות, אפשר לעבור. תמיד אפשר לעבור, פשוט הסיכויים מולם, בלי יתרון ביתיות, הם נמוכים מאוד (למרות שאני תמיד מאמין, לא משנה מה הסגל, ומול מי משחקים)
אני לא בוחר יריבות, בכלל לא, אני פשוט לא מבין מה כולם מבסוטים על הבית המקביל..

טוב, לא נסכים על זה. אני חושב שלפאו יש 3 בעיות ביחס לשנה שעברה: העזיבה של ניקולאס, שחקן שיכולת הקליעה שלו נתנה המון מרחב לגבוהים מתחת לסל והובלת הכדור שלו סייעה מאוד לקלאטס ולדיאנטידיס, ההזדקנות של באטיסט והעזיבה של פוטסיס, שאמנם סמית משחק טוב בעמדה שלו אבל ההבנה העיוורת וארוכת השנים שהיתה לפוטסיס עם דיאמנטידיס ובאטיסט לא קיימת עוד. בסך הכל מדובר בקבוצה פחות טובה מבעונה שעברה - יש לה אולי לא פחות עומק אבל פחות חיבור וכשרון. בוודאי שאני מעדיף לפגוש אותם בהצלבה מאשר את המפלצת של ברצלונה, שמעלה כמעט בכל עמדה שחקני על אירופאיים.

לוגן מביא קליעה טובה מאוד. גם שאראס קלעי שלשות מצוין, וקלאטאס משחקן משלים בתחילת השנה שעברה, הפך לאחד הגארדים הטובים באירופה.
עזוב הבנה עיוורת וכל השטויות, בתכלס, פוטסיס היה שחקן משלים (שחקן משלים טוב) סך הכל, וסמית' תרום את אותה תרומה פחות או יותר
ההזדקנות של באטיסט בכלל לא משפיעה עליו. אם תראה כמה משחקים שבהם הוא שיחק הרבה, תראה את אותה מפלצת
אני עדיין חושב שבארסה בהצלבה עדיפה עליהם. ז'ליקו זה האיש האחרון שאני רוצה לראות מולנו. נחכה ונראה..

טוב, לא נסכים כאן. אבל נסכים על זה - יהיה מעניין ולא פחות מזה כיף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 16:24

itay92 כתב:אני כבר רץ קדימה,בדקתי וגיליתי שאם נסיים שניים בחצי הגמר נפגוש את צסקא(אם תסיים ראשונה בבית שלה).
עריכה:פרסמו את לוח המשחקים
לוח המשחקים לטופ 16
מחזור 1, 19.1.12: ז'לגיריס קובנה - מכבי ת"א
מחזור 2, 26.1.12: מכבי ת"א - ברצלונה
מחזור 3, 2.2.12: קאנטו - מכבי ת"א
מחזור 4, 9.2.12: מכבי ת"א - קאנטו
מחזור 5, 23.2.12: מכבי ת"א - ז'לגיריס
מחזור 6, 1.3.12: ברצלונה - מכבי ת"א

לוח משחקים קשה. מכבי מקבלת את אחד המשחקים הכי מאתגרים של הטופ 16, כבר במשחק הראשון.
בעצם סוג של משחק שהוא הצהרת כוונות. אבל מעבר לזה, משחק שיכול לפגוע בביטחון לקראת משחק הבית הקשה מאוד מול בארסה, ומשחק חוץ מול קאנטו.

אבל סה"כ מכבי קבוצה טובה שמתחברת בזמן הנכון ונראית טוב. אפשר להיות אופטימיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 דצמבר 2011, 17:11

קודי כתב:
Euro_Basket כתב:קאנטו קבוצה ביתית חזקה מאוד. אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים מולם באיטליה.
רק השבוע קרעו את מילאנו ב-25 הפרש.

הכל נכון, ועדיין מדובר בקבוצה חסרת נסיון כמו אלה שבדרך כלל יורדות משמעותית ברמתן בטופ 16 (כמו שפיני פעם אמר: "בטופ 16 קשה יותר לקלוע כי הידיים רועדות"), היא הפסידה בבית במשחק האחרון נגד פנר והובסה שבוע קודם לכן ביוון וגם בליגה האיטלקית היא רק במקום החמישי עם מאזן 7-5. הסגל של קאנטו לא מבריק במיוחד והם מאוד מזכירים לי את לובליאנה של העונה שעברה, שהיו נהדרים בסיבוב הראשון ואפילו סיימו במקום השני את הבית המוקדם והתרסקו בטופ 16.

לא הייתי מחשיב את שני ההפסדים האחרונים, מכיוון שכבר הבטיחו את העלייה מהבית שלהם (לאחר הניצחון הכפול על בילבאו), בעוד אולימפיאקוס ופנר היו בסכנת הדחה.
הכל יכול לקרות. יכול להיות שהם יתרסקו כמו לובליאנה, אבל לא אתפלא גם אם ברצלונה יפסידו שם.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2011, 17:18

rc4991 כתב:אצלי הצלבה זה חובה והפיינל פור זה בונוס
אני אתאכזב אם מכבי לא תגיע לפיינל פור אבל אקבל את זה בהבנה

אצלי הזכיה היא המטרה, ואם בגמר מפרקים איזו קבוצה 40 הפרש, זה בונוס :dance4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 17:32

פנא' קבוצה גדולה אבל לא יותר מברצלונה,צאסקא וריאל
הם כן נחלשו מהעונה שעברה(אבל לא בהרבה) כי פוטסיס עזב וכך גם ניקולאס(ואף אחד לא מילא את החור שהשאיר),מאריץ' כבר שנה שניה לא מספק את הסחורה(ולא ממש באשמתו)ושאראס כבר לא פוגע לשלוש(2/13)15%!!
אגב מרפרוף קל על שחקני הקבוצה ראיתי שכחצי מהם קולעים באחוזים נוראיים מהקו(והם לא זרקו משם פעמיים ולא מדובר רק בשחקני פנים)

הם קבוצה טובה כי יש להם כמה שחקנים טובים מאוד,מאמן מצויין וקהל אדיר והרבה פעמים משתפרים בשלבים המכריעים אבל הם עדיין לא יותר טובים מברצלונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 17:33

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אצלי הצלבה זה חובה והפיינל פור זה בונוס
אני אתאכזב אם מכבי לא תגיע לפיינל פור אבל אקבל את זה בהבנה

אצלי הזכיה היא המטרה, ואם בגמר מפרקים איזו קבוצה 40 הפרש, זה בונוס :dance4

אתה מזכיר נשכחות,לפעמים כשבא לי לראות משחק מושלם אני רואה את המשחק הזה
איפה את סקיפר?......
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 דצמבר 2011, 17:49

הגרלה סבירה לדעתי. עדיף מבארסה בשלב הבא...
זכיתי בהשתתפות בצ'אט וידאו עם בלאט, שארפ ובלו, אבל לא הייתי בבית :( באסה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 דצמבר 2011, 17:52

אחלה בית. מכבי תמיד תלויה במכבי. היידה, לפרק ליטאים, איטלקים וקטלונים בדרך לשלב הבא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 28 דצמבר 2011, 18:25

מה אתם מדברים עכשיו על פאו (לא פנא !!! ) ??? תנו קודם לעבור את הבית הזה....
דווקא לא רע לקבל את ברצלונה כשנאברו פצוע ואיידסון כהרגלו נמצא בכושר קליע לא טוב לקראת הטופ 16....בכלל אני חושב שהם קצת קבוצה שבעה מבחינת הסגל ולא עברו מספיק רענון במיוחד בשחקני הפנים....
דווקא אני חושב שהמוקש האמיתי בבית הזה הוא שתי משחקי החוץ נגד ז'אלגיריס וקאנטו מכיוון שאני די בטוח שברצלונה לא יפלו בהם ולכן אם נגיע למשחק האחרון בברצלונה כשאנחנו תלויים בהפרש אז אפשר לעשות את זה , אבל לא יהיה קל מול הליטאים ומול קאנטו בחוץ.....
חוץ מיזה יהיה נחמד לפגוש את צ'אקי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 דצמבר 2011, 18:50

rc4991 כתב:
where is the love? כתב:זה טוב לנו שהמשחק הראשון נגד זלגיריס בחוץ?

אני חושב שכן,אבל בטוח שטוב שמסיימים בחוץ בברצלונה

ממש לא. עדיף לקבל את הקבוצות החלשות בסוף, כשכבר יש להן פחות על מה לשחק.
הכי טוב היה לנו לקבל את בארסה בבית משחק ראשון.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 דצמבר 2011, 18:52

LIAV10 כתב:למה אתם פסימיים?
אני דווקא מאמין שאפשר לקחת את המקום הראשון, זה יהיה קשה, נכון, אבל לא בלתי אפשרי..
מקום ראשון - 30%
מקום שני - 65%
מקום שלישי - 5%
מקום רביעי - 0%

אני אומר שאלו בערך הסיכויים..

איך בדיוק בודקים את הנתונים שלך? הנייר סובל הכל...
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 18:54

Allan Turing כתב:
אני דווקא מאמין שאפשר לקחת את המקום הראשון, זה יהיה קשה, נכון, אבל לא בלתי אפשרי..
מקום ראשון - 30%
מקום שני - 65%
מקום שלישי - 5%
מקום רביעי - 0%

הבאתי כאן לא מזמן נוסחא על שאלה דומה. אני יכול להביא עוד אחת כזאת.
סה"כ החישובים של ליאב מאוד מאוד מנומקים ומתמטיים. הוא גם ידוע כחובב גדול של מתמטיקה ולכן לא הייתי מזלזל בחישובים האלה... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2011, 18:58

Allan Turing כתב:
rc4991 כתב:
where is the love? כתב:זה טוב לנו שהמשחק הראשון נגד זלגיריס בחוץ?

אני חושב שכן,אבל בטוח שטוב שמסיימים בחוץ בברצלונה

ממש לא. עדיף לקבל את הקבוצות החלשות בסוף, כשכבר יש להן פחות על מה לשחק.
הכי טוב היה לנו לקבל את בארסה בבית משחק ראשון.

במצב כזה גם למכבי לא יהיה על מה לשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 20:40

jol9 כתב:
Allan Turing כתב:
מקום ראשון - 30%
מקום שני - 65%
מקום שלישי - 5%
מקום רביעי - 0%

הבאתי כאן לא מזמן נוסחא על שאלה דומה. אני יכול להביא עוד אחת כזאת.
סה"כ החישובים של ליאב מאוד מאוד מנומקים ומתמטיים. הוא גם ידוע כחובב גדול של מתמטיקה ולכן לא הייתי מזלזל בחישובים האלה... :tongue3

לא..עזוב.. :grin
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 28 דצמבר 2011, 20:48

תמונה
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2011, 21:05

:clap2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עפר » 29 דצמבר 2011, 05:54

למעשה הסיבוב הראשון- שני משחקי חוץ וברסה בבית יקבע היכן מכבי.
3 נצחונות בסיבוב להערכתי יבטיחו מקום ראשון.
עפר

הודעהעל ידי itay92 » 29 דצמבר 2011, 08:08

עפר כתב:למעשה הסיבוב הראשון- שני משחקי חוץ וברסה בבית יקבע היכן מכבי.
3 נצחונות בסיבוב להערכתי יבטיחו מקום ראשון.

למה??
אם נפסיד במשחק האחרון ביותר ממה שנצחנו את ברצלונה?
itay92

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2011, 08:55

על תבנו על זה שגם מכבי וגם בארסה תנצח כל אחת 4 משחקים מול ז'לגיריס וקאנטו.

יהיו מעידות. אני מקווה שלא מכבי היא זאת שתמעד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים