המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:קאנטו גברה אתמול בנטון 79-67.
פרקינס שיחק 24 דקות, קלע 4 נקודות (0/1 ל2 0/2 ל3 4/8 מהקו), הוריד 2 ריבאונדים וחילק 5 אסיסטים.
מיודעינו גל מקל, שיחק 6 דקות, קלע 0 נקודות, לקח 0 ריבאונדים וחילק אסיסט אחד.
yzafrir כתב:החזרה של פרקינס מהפציעה מאוד מזכירה את החזרה של לאנגפורד , לא פוגע מבחינת קליעה אבל עושה את שאר הדברים נכון....זה שהוא משחק 24 דקות למרות אחוזים כאלו אומר דווקא שהוא משחק טוב וכנראה שהתרומה שלו לקבוצה חשובה...
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:החזרה של פרקינס מהפציעה מאוד מזכירה את החזרה של לאנגפורד , לא פוגע מבחינת קליעה אבל עושה את שאר הדברים נכון....זה שהוא משחק 24 דקות למרות אחוזים כאלו אומר דווקא שהוא משחק טוב וכנראה שהתרומה שלו לקבוצה חשובה...
לא יודע כמה זה נכון, בטח כאשר לא ראינו את המשחק.
במשחק האחרון אגב, הוא שוב סיים במקום האחרון בקבוצתו במדד ה+/- עם -3, מה שאומר שממש לא בטוח שהתרומה שלו לקבוצה היתה כה חשובה.
אני חושב שהוא משחק הרבה כי לקאנטו פשוט אין מישהו יותר טוב. פרקינס כשיר ואמור להיות לפחות רמה אחת מעל רוב השחקנים של קאנטו, שהיא בעלת סגל די בינוני.
Euro_Basket כתב:גל מקל במשחק הכי טוב שלו מזה הרבה זמן.
11 נק' ו-5 אס' בניצחון על קזאלה מונפראטו (קבוצה ברמה של מכבי חיפה פחות או יותר)
NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.
פחות מחודש אחרי שחזר לשחק היכולת של פרקינס היא לא פחות ממדהימה.
Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.
על המשחק הזה אני יכולה להחמיא..פשוט נהדר..כאילו לא נפצע ולא שיחק 8 חודשים
מה שכן,רואים שניהול המשחק לוקה אצלו בחסר וזה תמיד יהיה ככה כי הוא לא מנהל משחק מחונן והוא צריך להפחית את מספר האיבודים..במשחק הקודם 5 ועכשיו 6..אבל אולי חלק לא היו באשמתו..
מה שבטוח,רואים שזה שפרקינס לקח לעצמו את כל הזמן שבעולם עושה את שלו..הוא לא מיהר לחזור לפני שהוא היה ב-110% מבחינה גופנית ורואים..נראה אם יהיו לו סנטימנטים למכבי במידה והם ירצו אותו..
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.
מה שכן,רואים שניהול המשחק לוקה אצלו בחסר וזה תמיד יהיה ככה כי הוא לא מנהל משחק מחונן והוא צריך להפחית את מספר האיבודים..במשחק הקודם 5 ועכשיו 6..אבל אולי חלק לא היו באשמתו..
מה שבטוח,רואים שזה שפרקינס לקח לעצמו את כל הזמן שבעולם עושה את שלו..הוא לא מיהר לחזור לפני שהוא היה ב-110% מבחינה גופנית ורואים..נראה אם יהיו לו סנטימנטים למכבי במידה והם ירצו אותו..
איך בדיוק את רואה את זה ? בגלל מספר האיבודים ?? אולי זה בגלל שהוא עוד לא מכיר את החברים החדשים שלו ?? במשחק הקודם הוא חילק 6 אס' והפעם רק 3 אז מה אפשר ללמוד על זה ? כלום !!!
אני יכול להגיב רק על משחקים שלו שראיתי וראיתי שניים כאלו ביורוליג והוא נראה פשוט מצויין לשחקן שחזר מפציע באמצע עונה לקבוצה שהוא לא מכיר .
אם ימשיך ככה יהיה קשה להביא אותו כי הוא יהיה מאוד מבוקש...
felix_r כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.
איך בדיוק את רואה את זה ? בגלל מספר האיבודים ?? אולי זה בגלל שהוא עוד לא מכיר את החברים החדשים שלו ?? במשחק הקודם הוא חילק 6 אס' והפעם רק 3 אז מה אפשר ללמוד על זה ? כלום !!!
אני יכול להגיב רק על משחקים שלו שראיתי וראיתי שניים כאלו ביורוליג והוא נראה פשוט מצויין לשחקן שחזר מפציע באמצע עונה לקבוצה שהוא לא מכיר .
די, נו. היו לו 15 איבודים בסידרה הזכורה לרעה מול פרטיזן.
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־20 אורחים