פרקינס יחתום בקאנטו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרקינס יחתום בקאנטו?

הודעהעל ידי yzafrir » 08 פברואר 2012, 05:32

אם להתייחס ל ויכוח שהיה פה על פרקינס ופארגו , אז מה שהכי מצחיק זה שגם בסטטיסטיקה מהעונה הקודמת רואים שהתרומה של פרקינס עד הפציעה שלו היתה גדולה משל פארגו .
אם לא הפריצה של פארגו בסוף העונה אני בספק אם היה זוכה בכלל לשחק ב NBA היום ובטח לא היה מקבל את החוזה שקיבל במכבי לפני שברח .
פרקינס : סיבוב ראשון , 8.7 נק , 5 ריב' 3.2 אס' , 2.3 חט' ומדד 11.8 בטופ 16 , 12 נק' 6.3 ריב' , 4.8 אס' 1.2 חט' מדד 17 בסדרה נגד קאחאה ללא המשחק שניפצע אחרי 8 דקות : 10 נק , 7 ריב' , 3.5 אס' מדד 16.....עונתי ללא המשחק שניפצע בו : 10.2 נק 6 ריב' 3.8 אס' מדד 14.9
פארגו : בסיבוב הראשון , 10.4 נק (באחוזים יותר גרועים משל פרקינס מכל הטווחים !!!! ) , 2.9 ריב , 3.4 אס' ומדד 7.5 . בטופ 16 : 14.5 נק' , 4.2 ריב 4.5 אס מדד 15.8 , בהצלבה כאשר שיחק עם פרקינס 10 נק' 6 ריב' 4 אס' מדד 13 . עונתי עם כל המשחקים שלו ביורוליג : 13 נק' 3.5 ריב' 4.3 אס' מדד 13.5 .....

לפי הסטט' של שני החברה האלו פרקינס היה דומיננטי יותר לאורך כל העונה עד הפציעה ופארגו ידע להתעלות בעיקר לאחר הפציעה של פרקינס וגם בטופ 16 יחד עם פרקינס .
אני גם לא מסכים עם התאוריה שמכבי ללא פרקינס נראה יותר טוב . לדעתי זה היה יותר בסגנון של תנו תכדור לפארגו והוא כבר יעשה את המהלך , בדיוק כמו בטופ 16 עם אנדרסון .
מכבי יחד עם פרקינס ניצחה 9 משחקים רצוף בשלב הראשון ובטופ 16 הפסידה לברצלונה בבית רק אחרי הארכה ולא בכזאת קלות כמו שמנסים לצייר את זה . ואסור לשכוח את הניצחון הגדול באמת בשלב ההצלבה שזה הניצחון חוץ שלפרקינס היה חלק גדול בו .

אני לא אומר שהייתי לוקח את פרקינס לפני פארגו אבל אלו בכלל לא שחקנים שצריכים לבוא אחד במקום השני אלה יחד . התרומה של שניהם מבחינתי היא זהה כשפרקינס מוסיף קצת יותר לב למשחק .
אבל , כל הסכומים האלו שמדברים אליהם של מליון דולר בכלל לא רלוונטים כי אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציע . גם אם ישחק טוב הוא תמיד יהיה בכנה של פציעה חוזרת .
לפני הפציעה פרקינס היה שווה למכבי מליון ( ופארגו אפילו טיפה יותר כי בכל זאת לכשרון יש גם מחיר...) אבל עכשיו לא יותר מ-700-800 וגם זה אם הוא בכושר ממש טוב .
פיני הביא את פרקינס כרכז מחליף אבל מהר מאוד הפך אותו לרכז המוביל של הקבוצה באותה עונה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 08 פברואר 2012, 07:10

עזבו, קודם כל נעלה אחר כך נדבר עם קאזאן כמו שהמצב נראה עכשיו , וזה לא מצב מעודד אנחנו צריכים לנסות להצליח מחר!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 08 פברואר 2012, 11:46

צפריר, עזוב את זה שלפארגו לקח זמן להסתגל, ומהטופ 16, גם הסטטיסטיקה שלו טובה יותר משל פרקינס, זה גם שאר שאתה לא מדבר עליהם
עם כל הכבוד, פרקינס מקבל הרבה נקודות מדד בזכות ריבאונד. לא שזה לא חשוב, זה חשוב ונחמד שיש לך רכז שעוזר בריבאונד, אבל אני עם כל הכבוד, מעדיף רכז של 6 אסיסטים ו2 ריבאונד, על פני רכז של 3 אסיסטים ו6 ריבאונד (סתם דוגמא..)
עוד דבר, פרקינס שחקן שאת רוב הנקודות והאסיסטים שלו משיג במתפרצות, ומאוד מאוד מתקשה בהתקפה עומדת. אז מול ז'אלגיריס ופרוקום הוא מתפוצץ, אבל שתבוא מול קבוצות חזקות וקשות יותר, כמו שהיו השנה, יכול מאוד ליהיות שהוא יתקשה.
בסופו של דבר, פארגו עולה על פרקינס בכל פרמטר חוץ מהגנה וריבאונד, כך שאי אפשר לומר שפרקינס טוב ממנו או תרם יותר ממנו, כי עובדה שראינו שאפשר גם להסתדר בלעדיו, וגם בלעדיו פירקנו את קאחה פעמיים, ואת ריאל בפיינל 4, כל משחק באיזור ה20 הפרש.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 08 פברואר 2012, 11:56

דווקא לפי הסטט' פרקינס היה עם מדד טוב יותר מפרקינס בכל שלב . אני גם מעדיף רכז שנותן יותר אס' אבל תשים לב שגם פארגו לא נותן 6 אס' למשחק ויותר קרוב לממוצעים של פרקינס מהבחינה הזאת .
המשחק העומד של פארגו הוא לא הרבה יותר טוב מאשר של פרקינס ואת רוב הנקוטדות שלו הוא עושה ממהלכים לבד ולא מהלכים קבוצתיים .
בכלל שחקנים כמו פארגו יותר קל למצוא ( ראה ערך לאנגפורד ) אבל שחקנים שמביאים מספרים מגוונים ולחימה כמו של פרקינס הרבה יותר קשה למצוא...
ואגב , אם תעבור על כל המשחקים שלו תראה שהוא היה טוב לא רק נגד הקטנות .
זה שהוא עושה את רוב הנקודות שלו במתפרצות זה נכון חלקי אבל זה לא כלכך משנה לי איך הוא עושה אותם העיקר שהוא עושה אותם . כמו שלא משנה לי שסופו עושה את כל הנק' שלו בחפירות אבל תרחיק אותו שתי מטר מהסל והוא לא פוגע בכלום ובכל זאת את הסטט' שלו הוא מנפק .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 פברואר 2012, 12:25

yzafrir כתב:דווקא לפי הסטט' פרקינס היה עם מדד טוב יותר מפרקינס בכל שלב . אני גם מעדיף רכז שנותן יותר אס' אבל תשים לב שגם פארגו לא נותן 6 אס' למשחק ויותר קרוב לממוצעים של פרקינס מהבחינה הזאת .
המשחק העומד של פארגו הוא לא הרבה יותר טוב מאשר של פרקינס ואת רוב הנקוטדות שלו הוא עושה ממהלכים לבד ולא מהלכים קבוצתיים .
בכלל שחקנים כמו פארגו יותר קל למצוא ( ראה ערך לאנגפורד ) אבל שחקנים שמביאים מספרים מגוונים ולחימה כמו של פרקינס הרבה יותר קשה למצוא...
ואגב , אם תעבור על כל המשחקים שלו תראה שהוא היה טוב לא רק נגד הקטנות .
זה שהוא עושה את רוב הנקודות שלו במתפרצות זה נכון חלקי אבל זה לא כלכך משנה לי איך הוא עושה אותם העיקר שהוא עושה אותם . כמו שלא משנה לי שסופו עושה את כל הנק' שלו בחפירות אבל תרחיק אותו שתי מטר מהסל והוא לא פוגע בכלום ובכל זאת את הסטט' שלו הוא מנפק .

פארגו היה טוב יותר בטופ 16 (חוץ מהמשחק האחרון מול רומא, אבל הוא היה חסר לפרוטוקול, ואין מה להתייחס אליו), וגם בהצלבה היה יוצא מהכלל
דיברת על האחוזים של פארגו, אז בשלב הראשון כמו שאמרת היה לו אחוזים יותר נמוכים, אבל כולה אחוז אחד פחות ל3, ו3 אחוזים פחות ל2. בסוף העונה, האחוזים של פארגו היו יותר טובים משל פרקינס
בקשר לאסיסטים, פארגו לא שחקן של 6 אסיסטים, אבל הוא מוסר יותר אסיסטים, ולמרות שהוא לא איזה דיאמנטידיס או פאפאלוקאס, הוא מנהל התקפה עומדת הרבה יותר טוב מפרקינס, שפשוט לא מצליח לעשות כלום
על הצד ההתקפי אין מה לדבר, פארגו היה הקלעי המוביל של מכבי, ועולה על פרקינס בכל תחום בהתקפה
שחקנים כמו פארגו ממש ממש לא קל למצוא. אם זה היה קל למצוא אותם, תאמין לי שלכל קבוצה באירופה היה אחד כזה. אוקי אז יש את לאנגפורד, ויש את מקאלב, ו....?
זה שהוא עושה את הנקודות במתפרצת בעיקר זה מאוד משנה. כי מול ז'אלגיריס לדוגמא, שיש לו 7 חטיפות, בטח שהוא יקלע הרבה. אבל אם הוא היה פוגש השנה את הקבוצות שקיבלנו בשלב הראשון, וקבוצות הטופ 16, הוא היה מאוד מתקשה, כי כמות כזאת של חטיפות הוא לא ישיג, ואין במשחק כזה הרבה מתפרצות. הוא קולע מעט מאוד ומוסר מעט מאוד אסיסטים בהתקפות עומדות, זה די ברור...
בכל מקרה נראה לי קצת מיותר הדיון הזה. לדעתי, פארגו היה יותר משמעותי וחשוב עונה שעברה, אתה חושב שפרקינס היה חשוב יותר, לא נראה לי שמישהו ישנה את דעתו. שיהיה לו בהצלחה בקאנטו, ונקווה שישקם את הקריירה, ואולי בעתיד עוד נראה אותו חוזר למכבי
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 08 פברואר 2012, 22:53

אני חושב שהדיון הזה די מיותר.
פרקינס אינו רלונטי למכבי העונה וכנראה, שגם לא לעונה הבאה.
כל מה שנשאר זה לאחל לו רפואה שלמה ולקוות שישוב אל כושרו מן העונה שעברה, למרות שאני מתקשה מאוד לראות את זה קורה.

בנוגע להשואה בין פארגו לפרקינס, גם היא די מיותרת.
מאותן סיבות שציינתי קודם, היא אינה רלונטית וגם בגלל שבאופן די ברור, פארגו שחקן טוב בהרבה מפרקניס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 09 פברואר 2012, 05:19

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שהדיון הזה די מיותר.
פרקינס אינו רלונטי למכבי העונה וכנראה, שגם לא לעונה הבאה.
כל מה שנשאר זה לאחל לו רפואה שלמה ולקוות שישוב אל כושרו מן העונה שעברה, למרות שאני מתקשה מאוד לראות את זה קורה.

בנוגע להשואה בין פארגו לפרקינס, גם היא די מיותרת.
מאותן סיבות שציינתי קודם, היא אינה רלונטית וגם בגלל שבאופן די ברור, פארגו שחקן טוב בהרבה מפרקניס.

פרקינס לא רלונטי לעונה הזאת אבל אם הוא מראה שהוא חזר לכושר מלא ואין השפעה של הפציעה אז הוא כן יכול להיות רלונטי לעונה הבאה .
באשר למי שחקן יותר טוב זה תלוי איך מסכלים על זה . פארגו גם יותר טוב מאיידסון אבל עדיין לדעתי איידסון שחקן יותר חשוב לקבוצה וקשה יותר למצוא שחקנים כאלו וזה נכון גם לגבי פרקינס .
סקוררים יותר קל למצוא מאשר שחקנים קבוצתיים ומגוונים .
אם מדובר בכשרון אז נכון פארגו יותר מוכשר מפרקינס אבל זה לא נותן לו עדיפות אם הייתי צריך לבחור אחד משניהם לקבוצה . התרומה לקבוצה אצל פרקינס גדולה יותר .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 14 פברואר 2012, 01:43

ועדיין,
למרות כל ההערכה לפרקינס, ולמרות התחושה שהוא כבר סוג של מכביסט,
די איכזבה אותי ההתנהלות האדישה שלו כלפי מכבי.
"מכבי עזרה לתהליך השיקום שלי ואני מאוד מודה לה על כך, אבל לא כל תלוי בי" וכל מיני משפטי ערפל כאלה.
ציפיתי ממנו להלחם קצת יותר על להשאר במכבי. בשביל האוהדים, בשביל בלאט, גם את הכסף הטוב שיקבל בקאנטו בסופו של דבר היה מקבל במכבי.
נראה לי שגם בלאט בעצמו היה די מאוכזב ממנו בכל העניין הזה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2012, 05:48

~Box & 1~ כתב:ועדיין,
"מכבי עזרה לתהליך השיקום שלי ואני מאוד מודה לה על כך, אבל לא כל תלוי בי" וכל מיני משפטי ערפל כאלה.
ציפיתי ממנו להלחם קצת יותר על להשאר במכבי. בשביל האוהדים, בשביל בלאט, גם את הכסף הטוב שיקבל בקאנטו בסופו של דבר היה מקבל במכבי.

אני חושב שבמקרה הזה , מכבי לא רצתה להחתים אותו ולא שהוא לא רצה לחתום במכבי . אני בטוח שאם מכבי הייתה מציעה לו את אותו חוזה שחתם שם הוא היה בוחר במכבי .
מה שכן מבחינה מקצועית אני חושב שהם מתאימים לו בול , קבוצה שמאוד מזכירה את מכבי של שנה שעברה עם המון מלחמה וקבוצתיות אבל פחות כשרון , הוא יכול להיות החולייה שחסרה להם .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 14 פברואר 2012, 06:50

~Box & 1~ כתב:ועדיין,

הוא לא מכביסט ולא נעליים
אם הוא היה מכביסט, הוא היה מסכים לחוזה שהציעו לו באמצע העונה. הוא חיכה ולקיץ כדי ללכת לכסף הגדול. עכשיו זה בעיה שלו.
כולה היה פה שנתיים, ולא היה אמור להמשיך מעבר. כבר קוראים לו מכביסט? מצפים שילחם להישאר?
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2012, 07:22

כנראה שהביטוי מכביסט נמכר פה יותר מידי בזול .
כשהיה כשיר מכבי הציעה לו חוזה שיחסית ליכולת שהציג באותה תקופה ולחוזה שיכל לקבל לאחר עונה כזאת היה סכום יחסית מצחיק (אם אני לא טועה 600K ) . דובר אז שיש לו הצעות לעונה שאחרי (כלומר הזאת) במעל מליון דולר וכמו שאיידסון נהג בזמנו
אני חושב שפרקינס היה פועל באותה דרך , אם לא אז הוא היה פראייר , הפציעה טרפה לו את כל הקלפים . אבל אני מניח שאם הפער היה מצטמצם לכדי 200-300K אז הוא היה מעדיף להישאר אבל לא כשמדובר בפי 2 כמעט וזה לא מובן מאילו לגבי כל שחקן כי יש הרבה שיעזבו בשביל כמה גרושים יותר...
המצב עכשיו שונה כי מכבי כנראה ויתרה עליו ולא הציעה לו שום חוזה בגלל שהיא לא יכולה לרשום אותו לעונה הזאת יותר , אבל ברור לי שאם מכבי הייתה רוצה אותו העונה גם בפחות ממה שמקבל בקאנטו הוא היה במכבי...
אבל זה בהחלט לא הופך אותו למכביסט .
אין היום זר במכבי שאפשר להגדיר אותו כמכביסט , אפילו לא הנדריקס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 פברואר 2012, 09:37

הסיבה שפרקינס אינו במכבי אינה נובעת מכך שהוא אינו מכביסט, אלא פשוט בגלל שהוא לא היה בתוכניות של מכבי וזאת כנראה גם הסיבה מדוע הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה.

בנוגע לעניין המכביזם, באמת שלא נשארו עוד מכביסטים, חוץ מגיא פניני כנראה.
האם פרקינס הוא דוגמא למכביסט? בפירוש לא, אבל זה לא אומר הרבה וממש לא הסיבה מדוע מכבי צריכה או לא צריכה להחתים אותו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 14 פברואר 2012, 10:27

הוא הספיק לשחק כבר בליגה לשהם ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 פברואר 2012, 10:58

אם יש שחקן שמגלה כרגע לויאליות למכבי זה רק סופו שמראה רצון להישאר פה למרות שיש לו (או לפחות תהיה לו אם יעבור את הפציעה הזו במצב סביר) אפשרות לקבל חוזה מפלצתי בקבוצות אחרות .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 פברואר 2012, 17:19

יש קצת בלבול לגבי פרקינס העונה.
השלב היחידי העונה שיכול להיות שמכבי הביעה עניין בחזרה שלו היה בתקופה אחרי שפארמר חזר לנ.ב.א, אבל אז פרקינס עדיין לא היה כשיר לחלוטין (נראה לי שהוא בדיוק עבר עוד איזה ניתוח קטן).
מכבי לא ממש יכלה לחכות לו אז היא הלכה על מאלט וכשפרקינס כבר יכל לחזור לשחק זה כבר היה מאוחר מידי עבור מכבי שכבר לא היה לה מקום ולכן לא היתה אפילו מחשבה על כך מ-2 הצדדים.

הכל נראה כאילו נעשה בצורה מכובדת, ואף אחד לא פגע שלא לדבר על "בגד" באף אחד.

פרקינס הוא לא מכביסט, אבל הוא שחקן שאני די בטוחה שמכבי מאוד מכבדת ומעריכה, ואני גם די בטוחה שהתחושה היא הדדית, מה לעשות שהשנה התזמון פשוט לא היה מתאים ולא בטוח שמקצועית, חזרה של פרקינס למכבי היה הדבר הנכון.
אבל אני מאמינה ששום דלת לא נסגרה שנוגע אליו והעתיד יהיה תלוי בעיקר ביכולת שלו ובהתאמה מקצועית.
אם יחזור לכושר טוב ואולי יחזור למכבי, אז מעולה, ואם לו יהיה עתיד משותף בין השניים מכל סיבה שהיא, אז שיהיה לו רק בהצלחה בהמשך דרכו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2012, 17:30

הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
כמובן שזאת זכותו המלאה, אבל זה היה צריך להוכיח לאוהדים שהוא בטח לא מכביסט, ואפילו סנטימנטים לקבוצה שהוא עשה בה את הפריצה ושהציעה לו חוזה למרות הפציעה שכנראה גמרה לו את הקריירה, אין לו כל כך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 פברואר 2012, 17:55

MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
כמובן שזאת זכותו המלאה, אבל זה היה צריך להוכיח לאוהדים שהוא בטח לא מכביסט, ואפילו סנטימנטים לקבוצה שהוא עשה בה את הפריצה ושהציעה לו חוזה למרות הפציעה שכנראה גמרה לו את הקריירה, אין לו כל כך.

מה בדיוק אתה רוצה ממנו?
נראה לי שהסכמנו שהוא לא מכביסט, כי זה כינוי שרק מעטים וגדולים באמת זוכים לו, ואני לא מוכרת את הכינוי הזה בזול לכל שחקן שיש לו קצת אופי של פייטר.
שנה שעברה הוא לא רצה להתחייב באמצע העונה למכבי כי רצה לראות אילו הצעות יהיו לו בקיץ, ואז כמובן באה הפציעה שאף אחד לא ציפה, אז מה בדיוק הוא עשה לא בסדר??
אפשר לחשוב שהוא מינימום הפר חוזה...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2012, 17:59

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..

מה בדיוק אתה רוצה ממנו?
נראה לי שהסכמנו שהוא לא מכביסט, כי זה כינוי שרק מעטים וגדולים באמת זוכים לו, ואני לא מוכרת את הכינוי הזה בזול לכל שחקן שיש לו קצת אופי של פייטר.
שנה שעברה הוא לא רצה להתחייב באמצע העונה למכבי כי רצה לראות אילו הצעות יהיו לו בקיץ, ואז כמובן באה הפציעה שאף אחד לא ציפה, אז מה בדיוק הוא עשה לא בסדר??

אני לא רוצה ממנו כלום, וגם כתבתי בהודעה הראשונה שזאת זכותו המלאה. הבעיה שלי, היא עם האוהדים שכבר עשו ממנו דרק ג'וניור, ולא חסרים כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 פברואר 2012, 18:09

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

מה בדיוק אתה רוצה ממנו?

אני לא רוצה ממנו כלום, וגם כתבתי בהודעה הראשונה שזאת זכותו המלאה. הבעיה שלי, היא עם האוהדים שכבר עשו ממנו דרק ג'וניור, ולא חסרים כאלה.

כמו מי??

אפרופו דריק ג'וניור, קצת אוף טופיק אבל שמעתי שהוא משחק בנבחרת בית הספר שלו, למה לא חושבים על לצרף את הילד לקבוצת הנוער של מכבי?? או שהוא לא מספיק טוב? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2012, 18:13

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

מה בדיוק אתה רוצה ממנו?

כמו מי??

אפרופו דריק ג'וניור, קצת אוף טופיק אבל שמעתי שהוא משחק בנבחרת בית הספר שלו, למה לא חושבים על לצרף את הילד לקבוצת הנוער של מכבי?? או שהוא לא מספיק טוב? :unsure

מי האוהדים שעשו אותו דרק ג'וניור? חחח אני מניח שחשבת שאמרתי שלא חסרים שחקנים כמו דרק.. ממש לא..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים