המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:דווקא לפי הסטט' פרקינס היה עם מדד טוב יותר מפרקינס בכל שלב . אני גם מעדיף רכז שנותן יותר אס' אבל תשים לב שגם פארגו לא נותן 6 אס' למשחק ויותר קרוב לממוצעים של פרקינס מהבחינה הזאת .
המשחק העומד של פארגו הוא לא הרבה יותר טוב מאשר של פרקינס ואת רוב הנקוטדות שלו הוא עושה ממהלכים לבד ולא מהלכים קבוצתיים .
בכלל שחקנים כמו פארגו יותר קל למצוא ( ראה ערך לאנגפורד ) אבל שחקנים שמביאים מספרים מגוונים ולחימה כמו של פרקינס הרבה יותר קשה למצוא...
ואגב , אם תעבור על כל המשחקים שלו תראה שהוא היה טוב לא רק נגד הקטנות .
זה שהוא עושה את רוב הנקודות שלו במתפרצות זה נכון חלקי אבל זה לא כלכך משנה לי איך הוא עושה אותם העיקר שהוא עושה אותם . כמו שלא משנה לי שסופו עושה את כל הנק' שלו בחפירות אבל תרחיק אותו שתי מטר מהסל והוא לא פוגע בכלום ובכל זאת את הסטט' שלו הוא מנפק .
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שהדיון הזה די מיותר.
פרקינס אינו רלונטי למכבי העונה וכנראה, שגם לא לעונה הבאה.
כל מה שנשאר זה לאחל לו רפואה שלמה ולקוות שישוב אל כושרו מן העונה שעברה, למרות שאני מתקשה מאוד לראות את זה קורה.
בנוגע להשואה בין פארגו לפרקינס, גם היא די מיותרת.
מאותן סיבות שציינתי קודם, היא אינה רלונטית וגם בגלל שבאופן די ברור, פארגו שחקן טוב בהרבה מפרקניס.
~Box & 1~ כתב:ועדיין,
למרות כל ההערכה לפרקינס, ולמרות התחושה שהוא כבר סוג של מכביסט,
די איכזבה אותי ההתנהלות האדישה שלו כלפי מכבי.
"מכבי עזרה לתהליך השיקום שלי ואני מאוד מודה לה על כך, אבל לא כל תלוי בי" וכל מיני משפטי ערפל כאלה.
ציפיתי ממנו להלחם קצת יותר על להשאר במכבי. בשביל האוהדים, בשביל בלאט, גם את הכסף הטוב שיקבל בקאנטו בסופו של דבר היה מקבל במכבי.
נראה לי שגם בלאט בעצמו היה די מאוכזב ממנו בכל העניין הזה.
~Box & 1~ כתב:ועדיין,
למרות כל ההערכה לפרקינס, ולמרות התחושה שהוא כבר סוג של מכביסט,
די איכזבה אותי ההתנהלות האדישה שלו כלפי מכבי.
"מכבי עזרה לתהליך השיקום שלי ואני מאוד מודה לה על כך, אבל לא כל תלוי בי" וכל מיני משפטי ערפל כאלה.
ציפיתי ממנו להלחם קצת יותר על להשאר במכבי. בשביל האוהדים, בשביל בלאט, גם את הכסף הטוב שיקבל בקאנטו בסופו של דבר היה מקבל במכבי.
נראה לי שגם בלאט בעצמו היה די מאוכזב ממנו בכל העניין הזה.
MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
כמובן שזאת זכותו המלאה, אבל זה היה צריך להוכיח לאוהדים שהוא בטח לא מכביסט, ואפילו סנטימנטים לקבוצה שהוא עשה בה את הפריצה ושהציעה לו חוזה למרות הפציעה שכנראה גמרה לו את הקריירה, אין לו כל כך.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
כמובן שזאת זכותו המלאה, אבל זה היה צריך להוכיח לאוהדים שהוא בטח לא מכביסט, ואפילו סנטימנטים לקבוצה שהוא עשה בה את הפריצה ושהציעה לו חוזה למרות הפציעה שכנראה גמרה לו את הקריירה, אין לו כל כך.
מה בדיוק אתה רוצה ממנו?
נראה לי שהסכמנו שהוא לא מכביסט, כי זה כינוי שרק מעטים וגדולים באמת זוכים לו, ואני לא מוכרת את הכינוי הזה בזול לכל שחקן שיש לו קצת אופי של פייטר.
שנה שעברה הוא לא רצה להתחייב באמצע העונה למכבי כי רצה לראות אילו הצעות יהיו לו בקיץ, ואז כמובן באה הפציעה שאף אחד לא ציפה, אז מה בדיוק הוא עשה לא בסדר??
אפשר לחשוב שהוא מינימום הפר חוזה...
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
מה בדיוק אתה רוצה ממנו?
נראה לי שהסכמנו שהוא לא מכביסט, כי זה כינוי שרק מעטים וגדולים באמת זוכים לו, ואני לא מוכרת את הכינוי הזה בזול לכל שחקן שיש לו קצת אופי של פייטר.
שנה שעברה הוא לא רצה להתחייב באמצע העונה למכבי כי רצה לראות אילו הצעות יהיו לו בקיץ, ואז כמובן באה הפציעה שאף אחד לא ציפה, אז מה בדיוק הוא עשה לא בסדר??
אני לא רוצה ממנו כלום, וגם כתבתי בהודעה הראשונה שזאת זכותו המלאה. הבעיה שלי, היא עם האוהדים שכבר עשו ממנו דרק ג'וניור, ולא חסרים כאלה.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא לא מה שקרה העונה. שנה שעברה, יותר מפעם אחת הוצע לפרקינס חוזה, אפילו מכובד, והוא סירב. למה? הוא חשב שהוא יוכל להשיג חוזה גדול יותר בקבוצה אחרת..
מה בדיוק אתה רוצה ממנו?
אני לא רוצה ממנו כלום, וגם כתבתי בהודעה הראשונה שזאת זכותו המלאה. הבעיה שלי, היא עם האוהדים שכבר עשו ממנו דרק ג'וניור, ולא חסרים כאלה.
כמו מי??
אפרופו דריק ג'וניור, קצת אוף טופיק אבל שמעתי שהוא משחק בנבחרת בית הספר שלו, למה לא חושבים על לצרף את הילד לקבוצת הנוער של מכבי?? או שהוא לא מספיק טוב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים