פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

09 פברואר 2012, 19:53

asafb96 כתב:ליאור לא חד? הוא פנטסטי
חבל שלא שיחק ב2 המשחקים הקודמים.
בכל מקרה, ניהול המשחק של בלאט היום טוב, אבל באזילה ושרמנידי פשוט ביום פסיכי
משחק מתסכל בטירוף

ליאור קיבל שני כדורים טובים מאוחיון והנדריקס בתחילת המשחק וקלע שתי זריקות טובות ופנויות..אחרי זה הוא התחיל להיות אגואיסט והחטיא שתי זריקות..זה נקרא חד? כשהוא חזר הוא היה יותר טוב ועדיין לא התלהבתי..

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:לא מסכים איתכם

עם מי ועל מה? :bigsmile3

לא מסכים שהנדריקס יותר טוב מסופו. לדעתי זהו בלאט שהרס את סופו בדיוק כמו שהוא הורס את אליהו.

זה משהו אחר.

למה לקח לו 10 דק' להבין שאליהו חד היום??

כי ליאור לא היה חד היום..הוא הלך ראש בקיר פעמיים ועשה זריקות בלתי אפשריות(אפילו בשבילו)..זה שהוא התחיל לקלוע עכשיו זה לא אומר שהוא היה חד בהתחלה..מה שהוא כן קלע בהתחלה זה היה כשהוא היה פנוי לגמרי..אחרי זה כשהוא לא היה פנוי הוא היה כל דבר חוץ מ''חד''..

ליאור היה חד היום מהפתיחה. זה לא שהוא פתאום מצא את עצמו פנוי מתחת לסל בפוקס. זה המשחק שלו, לנוע לשטחים חופשיים ולעשות סלים קלים.

בכל מקרה אני מקווה שהוא לא יראה יותר מ2-3 דק' ספסל בחצי השני למרות שבלו טוב היום.

אני יודע שיבואו עכשיו דיבורים על כמה מכבי משחקת לא טוב אבל מכבי לטעמי משחקת בהחלט טוב רק שבצד השני כל כדור אבוד הופך לשלשה בשניה האחרונה , אם מכבי תשכיל להמשיך עם תוכנית המשחק שלה ולא להיכנע ללחץ היא תנצח וגם תשיג את ההפרש.

09 פברואר 2012, 19:54

יהיה קשה היום יהיה קשה....באזילה פשוט חתיכת בן **** לא מחטיא כלום,בכלל קאנטו תפסו יום מטורף מהשלוש
מצטער להגיד אבל סופו היום לא תורם בכלום עם הנדריקס נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:ליאור לא חד? הוא פנטסטי
חבל שלא שיחק ב2 המשחקים הקודמים.
בכל מקרה, ניהול המשחק של בלאט היום טוב, אבל באזילה ושרמנידי פשוט ביום פסיכי
משחק מתסכל בטירוף

ליאור קיבל שני כדורים טובים מאוחיון והנדריקס בתחילת המשחק וקלע שתי זריקות טובות ופנויות..אחרי זה הוא התחיל להיות אגואיסט והחטיא שתי זריקות..זה נקרא חד? כשהוא חזר הוא היה יותר טוב ועדיין לא התלהבתי..

צודקת. עדיף את סמית'

מכבי לא נראית כמו קבוצה שהולכת לנצח היום מעל 8 הפרש. למעשה היא בקושי נראית כמו קבוצה שהולכת לנצח בכלל.

09 פברואר 2012, 19:55

יוסי22 כתב:אני יודע שיבואו עכשיו דיבורים על כמה מכבי משחקת לא טוב אבל מכבי לטעמי משחקת בהחלט טוב רק שבצד השני כל כדור אבוד הופך לשלשה בשניה האחרונה , אם מכבי תשכיל להמשיך עם תוכנית המשחק שלה ולא להיכנע ללחץ היא תנצח וגם תשיג את ההפרש.

מכבי משחקת לא רע בהתקפה, אבל הגנת החילופים פשוט לא עובדת מול אף קבוצה מאומנת, בדיוק כמו שהיא לא עובדת היום

09 פברואר 2012, 19:55

לכל הרוחות, פשוט לא הולך :duh
חבל שדיוויד ויתר על ההרכב 3 גארדים, היה נחמד דווקא...
פאפאס שיחק מעולה בדקות שלו למרות טעות או שתיים, אני מאוד מקווה שנצא עם ניצחון...

09 פברואר 2012, 19:56

ni4ni כתב:מכבי לא נראית כמו קבוצה שהולכת לנצח היום מעל 8 הפרש. למעשה היא בקושי נראית כמו קבוצה שהולכת לנצח בכלל.

מכבי לא נראית כמו קבוצה שיודעת מה היא עושה.

דיוויד בלו הריבאונדר הכי גרוע בין כל הפורווארדים באירופה.

09 פברואר 2012, 19:56

לא עובדת כי חטפנו 3 שלשות בשניה האחרונה מכדורים אבודים? לא כל פעם שמשהו לא הולך מישהו אשם לפעמים זה חוסר מזל לתפוס קבוצה שכל כדור אבוד נכנס לה.

09 פברואר 2012, 19:57

אוהה.... לא נראה טוב. שתי בעיות: רבאונד התקפה, וסגירה על הקשת.
אתם אומרים "קאנטו תפסה יום"... מישהו רוצה להסביר לי איך זה שמול מכבי כל קבוצה תופסת יום מהשלוש?

"רק תנו לנו להתכונן.."

יוסי22 כתב:אני יודע שיבואו עכשיו דיבורים על כמה מכבי משחקת לא טוב אבל מכבי לטעמי משחקת בהחלט טוב רק שבצד השני כל כדור אבוד הופך לשלשה בשניה האחרונה , אם מכבי תשכיל להמשיך עם תוכנית המשחק שלה ולא להיכנע ללחץ היא תנצח וגם תשיג את ההפרש.

מסכים איתך. לא יודע לגבי ההפרש, אבל קאנטו נהנת מהמון מזל היום.
מה שכן, הלחץ בחצי השני יכול להשפיע על מכבי. מקווה שלא.

בכל אופן, 13 נק' מהזדמנות שניה, פלוס עוד כמה זריקות מטורפות, זה משהו שיכול להפסק ואז נהיה במצב טוב יותר

ליאור היה חד היום מהפתיחה. זה לא שהוא פתאום מצא את עצמו פנוי מתחת לסל בפוקס. זה המשחק שלו, לנוע לשטחים חופשיים ולעשות סלים קלים.

בכל מקרה אני מקווה שהוא לא יראה יותר מ2-3 דק' ספסל בחצי השני למרות שבלו טוב היום.

אבל זאת בדיוק הנקודה..
המשחק של ליאור אליהו פנטסטי כשהוא נע סביב הכדור ומוצא את עצמו פנוי..יש לו כישרון שאי אפשר ללמד כשזה מגיע לתנועה ללא כדור, אבל ברגע שהוא מתחיל לכדרר ולחפור הוא פשוט מעיק..מה לעשות שהוא עשה את זה היום כמה פעמים ועלה למכבי בנקודות?

09 פברואר 2012, 19:58

מכיוון שפניני לא תורם הרבה כרגע על המגרש, אני מציעה שהוא ישגע לבאזילה את השכל עד שהזבל לא יוכל להתאפק ויתנפל עליו במכות.
אני פשוט לא רואה דרך אחרת להיפטר מהנבלה הזו!!

09 פברואר 2012, 19:58

עם כל הכבוד ליום "המטורף" שהם תפסו,הגנת השלשות של מכבי לא טובה, וזה ממש לא רק היום.

09 פברואר 2012, 19:59

משחק ממש מתסכל,כל פעם שמכבי בורחת קאנטו חוזרת ואפילו עולה ליתרון
באזילה הזה שחקן שלא נגמר,בלעדיו ובלעדי השליטה שלהם בריבאונד ההתקפה נוכל לנצח ביותר משמונה
אני רק מקווה שזה יקרה

מרגיז אותי הבאזילה הזה, כמו ריח רע, אי-אפשר להיפתר ממנו.

Allan Turing כתב:אוהה.... לא נראה טוב. שתי בעיות: רבאונד התקפה, וסגירה על הקשת.
אתם אומרים "קאנטו תפסה יום"... מישהו רוצה להסביר לי איך זה שמול מכבי כל קבוצה תופסת יום מהשלוש?

אף אחד לא צריך להסביר ... אתה ראית את המשחק וראית איך 3 כדורים אבודים הופכים לשלשה , זה פוקס וממש לא קשור להגנה או האין ההגנה של מכבי

09 פברואר 2012, 20:00

חנו'ש כתב:מכיוון שפניני לא תורם הרבה כרגע על המגרש, אני מציעה שהוא ישגע לבאזילה את השכל עד שהזבל לא יוכל להתאפק ויתנפל עליו במכות.
אני פשוט לא רואה דרך אחרת להיפטר מהנבלה הזו!!

מכבי שמרה עליו טוב מאוד ברבע הראשון. אני חושב שבאיזשהו שלב זה ייפסק.
פרסם תגובה