חצי גמר גביע המדינה: מכבי נגד חולון - שני, 21:00, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר גביע המדינה: מכבי נגד חולון - שני, 21:00, ערוץ 1

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2012, 21:15

asafb96 כתב:כל ה2 עמודים אני שומע "סמית סמית"... היה לו אחלה משחק, אבל הוא ככה בכל משחק ליגה, וכל משחק אדריאטית. בליגות האלה הוא נראה כוכב על. אני עוד מחכה שהוא יביא את זה ליורוליג, כי שם הוא נראה כמו פח
סך הכל, כמו שציפיתי. מכבי מפרקת אותם, כולם טובים, הקהל של חולון זבל, אבל השדרים העוד יותר זבל מעודדים אותם. השופטים כרגיל על הפנים.. עוד משחק ליגה, רק שהפעם הוא נקרא "גביע" (ובינינו, גם ה"ליגה" היא גביע)
בלו התחפש לגיריפין עם הדאנק הזה. מאיפה זה בא?? גם לאנגפורד נתן 360 יפה...
הכי חשוב, לשלוח עוד היום את סופו לניתוח. יקח זמן כמה שיקח. עדיף מאשר יחמיר את הפציעה ויגמור את העונה, וחלילה גם את הקריירה, כי הוא לא ממש שחקן רגיל, ובמצבו הגופני, לחזור מפציעה לכושר זה עבודת פרך

זה בדיוק מה שמתסכל אצל סמית'.
הוא יכול להופיע אפילו במעמדים יחסית חשובים כמו היום,
אבל... כמו שאמרת ביורוליג הוא אף פעם לא נראה מאיים התקפית, וגם אם מדובר במשחק נגד ז'לגיריס לאו דווקא אריות אירופה.
הוא יכול לקלוע שלשת מומנטום פה ושם, אבל המשחק שלו פשוט חד גוני מדי. גישה עיסקית כזו, לבוא, לתת משחק ממוצע וללכת הביתה.
לא שחקן שיכול להפתיע אותך. גם אם הוא יקלע 30 במשחק הוא לא יפתיע. הכל צפוי מדי ולא לכיוון החיובי.
חולון עשו הרבה שטויות במשחק. הרגיש שכונתי מדי לחצי גמר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי NY boy » 13 פברואר 2012, 21:16

למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2012, 21:19

NY boy כתב:למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.

גם אם על הנייר ראשון פחות טובה מחולון אני לעולם לא אזלזל בקבוצה שניצחנו על הבאזר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2012, 21:19

חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, משחק די טוב מול יריבה די מאכזבת.
אחרי תקופה ארוכה מאוד, קיבלנו משחק פשוט מצויין של דוין סמית' (שלדעתי, באופן די ודאי לא יהיה כאן בעונה הבאה) שסופסוף הראה את מה שציפינו לראות משחקן מוביל בעמדה מס' 3 (למרות מחצית ראשונה נוראית שלו).
אוחיון שוב ממשיך את הכושר הטוב שלו ונראה שמכבי הרוויחה העונה שחקן שישאר כאן לעוד כמה שנים.
מילים טובות מגיעות גם לאליהו, בלו ולגנפורד (שפתח די חלש) וגם לפניני שנכנס לאט לאט לכושר.

מול ראשון ביום חמישי יהיה כנראה יותר קשה. נקווה לטוב.

בקשר לראשל"צ, התרשמתי מהכישרון שיש אינדבידואלית לכל אחד מהזרים שלהם.
לא תמיד זה מתחבר להם קבוצתית אבל... ראיתם את הדאנק של יוטר? זה שחקן 2 מטר עם ניתור נפלא יחסית לשמנוניות שלו.
אני בספק אם הם יכולים לעשות משהו מול מכבי בערב ממוצע של שני הקבוצות אבל לגמר חוקים משלו.
לא בטוח שיש להם את המנטליות להתעלות דווקא בגמר, אחרי שכמעט הפסידו משחק בטוח מול הבקעה.
אגב, קיטשן לא נראה הפרקינס הבא, אבל שחקן לא רע בכלל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי NY boy » 13 פברואר 2012, 21:21

Holiday_Armadillo כתב:
NY boy כתב:למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.

גם אם על הנייר ראשון פחות טובה מחולון אני לעולם לא אזלזל בקבוצה שניצחנו על הבאזר..

על פי התסריט אתה אתה גם לא היית מזלזל אם היינו משחקים נגד נתניה... זה לא אומר הרבה.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 פברואר 2012, 21:21

Holiday_Armadillo כתב:שוב,אין לי שום דבר נגד אנרגיות והגנה חזקה, יש לי בעיה עם זה כשזה יכול לבוא על חשבון השחקנים של היריבה..
לעולם יזכרו לפניני את העבירה על אליהו אבל זה היה כבר לפני כמה שנים טובות ולמרות שפניני פרובוקטור הוא לא שחקן שמסכן את בריאות השחקנים..
טפירו דרך לפני שנה על סופו וגרם לו לפציעה בברך..פעם ראשונה? לא, הוא אותו שחקן שדרך על בורשטיין וגרם לו לפציעה רצינית שכמעט גמרה לו את הקריירה..כל פעם שהוא לא רוצה ששחקן ייצא מהר להתקפה הוא דורך להם על הרגל בשביל שלא יזוזו..
שון דניאל שחקן מלוכלך? לחלוטין כן..כל משחק הוא עושה עבירה מכוערת..כמו גם ארז כץ..
תפריד אנרגיות לגיטימיות בהגנה מלכלוך..

כרמל, ייאמר לזכותו של טפירו שהוא לא דרך לטל על הרגל ולא היה זה שגרם לו לפציעה, היא נגרמה מדריכה לא טובה על הרגל.

בכלל אני לא חושבת שטפירו שחקן מלוכלך, דווקא בהגנה הוא די בלרינה, אבל אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הישראלים של חולון.
אנרגיות ולחימה זה אפשר להגיד על אוחיון, הישראלים של חולון בעיקר כיסחו ללא תגובה של השופטים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2012, 21:22

NY boy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

על פי התסריט אתה אתה גם לא היית מזלזל אם היינו משחקים נגד נתניה... זה לא אומר הרבה.

*את :happy
וכן גם לא הייתי מזלזלת בנתניה..לא הייתי מזלזלת באף יריבה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2012, 21:24

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שוב,אין לי שום דבר נגד אנרגיות והגנה חזקה, יש לי בעיה עם זה כשזה יכול לבוא על חשבון השחקנים של היריבה..
לעולם יזכרו לפניני את העבירה על אליהו אבל זה היה כבר לפני כמה שנים טובות ולמרות שפניני פרובוקטור הוא לא שחקן שמסכן את בריאות השחקנים..
טפירו דרך לפני שנה על סופו וגרם לו לפציעה בברך..פעם ראשונה? לא, הוא אותו שחקן שדרך על בורשטיין וגרם לו לפציעה רצינית שכמעט גמרה לו את הקריירה..כל פעם שהוא לא רוצה ששחקן ייצא מהר להתקפה הוא דורך להם על הרגל בשביל שלא יזוזו..
שון דניאל שחקן מלוכלך? לחלוטין כן..כל משחק הוא עושה עבירה מכוערת..כמו גם ארז כץ..

כרמל, ייאמר לזכותו של טפירו שהוא לא דרך לטל על הרגל ולא היה זה שגרם לו לפציעה, היא נגרמה מדריכה לא טובה על הרגל.

בכלל אני לא חושבת שטפירו שחקן מלוכלך, דווקא בהגנה הוא די בלרינה, אבל אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הישראלים של חולון.
אנרגיות ולחימה זה אפשר להגיד על אוחיון, הישראלים של חולון בעיקר כיסחו ללא תגובה של השופטים.

אני זוכרת בודאות את העניין של טפירו ובורשטיין כי אני גם זוכרת שמישהו במכבי מאד כעס על טפירו בגלל שהוא ממשיך לעשות את זה אחרי מה שקרה עם טל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2012, 21:25

חנו'ש כתב:

ההשתטחות של רוט לקראת סוף המחצית היתה אחד הרגעים היחידים בשנים האחרונות שהתלהבתי באמת משחקן ישראלי שלא משחק במכבי.
כל כך אוהב אנרגטיות בשחקן, זה מאוד חסר לי במכבי השנה (כמובן, צריך שזה יהיה בנוסף ליכולת). הנדרקיס אומנם באופיו כזה אבל יש לו את הרגעים שהוא נראה מבולבל כזה וקצת מהוסס.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 13 פברואר 2012, 21:30

באמת שלוח התוצאות נראה כמעט כמו זה של הזכיה הראשונה של מכבי בגביע אירופה ב 77. ערוץ 1, בבקשה תמנו גרפיקאי חדש
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קובי » 13 פברואר 2012, 21:57

כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:

1) שלישיית ישראלים מלוכלכת במיוחד מובילה את חולון: רוט - הרוש - דניאל. פיחס.

2) הופרדו בלידתם: ג'ון שאייר ודן שמיר.

3) אל תתבלבלו - סמית' שחקן טוב לליגה.

4) גמר גביע זה MUST, אבל סופו לא צריך לשחק ביום חמישי. להועיל הרבה גם כך הוא לא יוכל וחבל שיינזק להמשך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2012, 22:23

קובי כתב:כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:

4) גמר גביע זה MUST, אבל סופו לא צריך לשחק ביום חמישי. להועיל הרבה גם כך הוא לא יוכל וחבל שיינזק להמשך.

מסכים איתך. האמת שרוט עוד יחסית בסדר, אבל הרוש ובמיוחד הילד המוגבל, זה כבר באמת דוחה.
לפחות לאבא היה כשרון. לגולם הזה אין כלום.

סמית' ואוחיון הם המצטיינים שלי, וגם ליאור. סמית', למרות מחצית מזעזעת, היה האחראי העיקרי לבריחה של מכבי ברבע השלישי, אוחיון הוא פשוט רכז מצויין ברמה של הליגה, ויש בו גם משהו
מעבר לכך, שהופך אותו לשחקן באמת באמת טוב, וליאור הוא ליאור. לפעמים נראה שלא נעים לו לקלוע ולזרוק. היה יכול לסיים עם 30 היום, אבל דווקא אני מאוד שמח שהוא מסר
הרבה וחיפש את החברים.

בגמר לא יהיה קל, ומכבי חייבת לבוא צנועה ונחושה. מקווה שנניף תואר ראשון כבר ביום חמישי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 13 פברואר 2012, 22:25

אליהו מאוד צפוי היום. שתי תנועות שהוא עושה שדי חוזרות על עצמן. פעם הוא היה לוקח כדור מקו השלוש ועושה כמה הטעיות בדרך וגם מחפש יותר למסור.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 13 פברואר 2012, 22:42

jol9 כתב:

מסכים איתך. האמת שרוט עוד יחסית בסדר, אבל הרוש ובמיוחד הילד המוגבל, זה כבר באמת דוחה.
לפחות לאבא היה כשרון. לגולם הזה אין כלום.

סמית' ואוחיון הם המצטיינים שלי, וגם ליאור. סמית', למרות מחצית מזעזעת, היה האחראי העיקרי לבריחה של מכבי ברבע השלישי, אוחיון הוא פשוט רכז מצויין ברמה של הליגה, ויש בו גם משהו
מעבר לכך, שהופך אותו לשחקן באמת באמת טוב, וליאור הוא ליאור. לפעמים נראה שלא נעים לו לקלוע ולזרוק. היה יכול לסיים עם 30 היום, אבל דווקא אני מאוד שמח שהוא מסר
הרבה וחיפש את החברים.

בגמר לא יהיה קל, ומכבי חייבת לבוא צנועה ונחושה. מקווה שנניף תואר ראשון כבר ביום חמישי.

בנוגע למלוכלכים, לגמרי נכון וסידרתי אותם בכוונה בסדר הזה. לרוט גם יש מה למכור מבחינת כדורסל. לשניים האחרים, בדגש על שון, אין הרבה חוץ מפרובוקציות ואלימות על המגרש.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 14 פברואר 2012, 07:33

היה כיף אתמול בהיכל. אווירה נהדרת, מתח (לפחות עד שהמשחק התחיל) והרגשה של משחק גדול. האוהדים של חולון באמת נפלאים, רק חבל שחלק מהם חייבים תמיד לקלקל עם מכות ושירי נאצה. אהבתי שהם עודדו את הקבוצה שלהם גם בדקות האחרונות, כשהיה ברור שהם הפסידו.
מורן רוט הירבה לאבד אתמול אבל נתן מלחמה אדירה ומגיע לו כבוד על כך. חוץ ממנו, דאנסטון נתן מלחמה ואילו לואיס אמנם קלע הרבה נקודות אבל די חירב את המשחק החולוני. מצד שני, נמאס כבר משחקנים כמו שון דניאל. הבחור הוא פשוט פצצת זמן מתקתקת ובכל רע הוא פוטנציאל לפציעה (של שחקן היריב כמובן) או מכות. עד שהוא לא יגמור עונה למישהו לא יתחילו להתייחס לתופעה הזו ברצינות.
מבחינת מכבי, היה משחק טוב עם הגנה טובה מאוד, שמצד אחד הצליחה לגרום לחולונים לזריקות קשות מבחוץ ומצד שני סגרה את הצבע לחדירות. בהתקפה, בלאט שם את ליאור במרכז הרחבה (יותר נוח לו להסתובב שם כשסופו בחוץ) ומשם הוא קלע, מסר ובעצם פירק את ההגנה של חולון. תוסיפו לזה יום קליעה מוצלח מבחוץ, כמה ימי מנוחה בסופ"ש ותקבלו נצחון קל מול הקבוצה השניה בטיבה בארץ. מכבי שלטה לאורך כל המשחק, רק שביטון (שביטל חטיפה של אליהו שהיתה הופכת לסל קל בצד השני ב-8 הפרש ולאחר מכן נתן טכנית לספסל) והפציעה של סופו (לא בגלל היכולת שלו אלא בגלל שהשחקנים נכנסו להלם אחרי הפציעה ולא תיפקדו עד המחצית) השאירו את חולון במשחק עד ההפסקה. לאחר מכן באו לידי ביטוי פערי הרמות והעייפות של החולונים (למרות שהם נחו בהגנה) ואיפשרו למכבי לשייט בקלילות לנצחון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 14 פברואר 2012, 07:36

שכחתי נקודה נוספת :

5) נותרו כאן עדיין מעריצי סהר בפורום ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 14 פברואר 2012, 08:50

אגב, אפשר לקנות כרטיסים לגמר לא רק במשרדי "לאן" אלא גם במשרדי מכבי, שם יש מקומות הרבה יותר טובים (קניתי הבוקר).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 14 פברואר 2012, 09:05

וואו, אני פשוט לא יכול לשמוע את הצמד הדוחה הזה סהר את הורסקי. השידורים של שלח ורסקין בליגה כבר נשמעים יותר מאוזנים. דוחה ביותר.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2012, 09:06

שחף כתב:אליהו מאוד צפוי היום. שתי תנועות שהוא עושה שדי חוזרות על עצמן. פעם הוא היה לוקח כדור מקו השלוש ועושה כמה הטעיות בדרך וגם מחפש יותר למסור.

כ"כ צפוי שהוא שם 20 נקודות בלי להתאמץ בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 פברואר 2012, 09:10

נו, הקו הקדמי של חולון מול הלורבקים והואסקזים של היורוליג. נראה לי שכבר דשנו בזה שליאור מעולה מול קבוצות שהוא מסתכל על הסנטר שלהן מלמעלה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־17 אורחים