אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2011, 11:56

Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהב את ישראל, את מכבי והדרך בה שיחקנו בעונה שעברה אבל אי אפשר להשוות את זה למגורים במדינה שלך

זה רק מראה שהוא כן יחפש לחזור ליוון בשנה הבאה..
כמו שאמרתי,ברגע שהחוזה שלו ייגמר הוא לא יהיה פה..נצטרך להתכונן ליום שאחרי סופו מבחינתי כבר מאמצע העונה,ואם יש אפשרות להחתים ולהשאיל את שרמאדיני אז בכלל צריך ללכת על זה

אפשרי, אבל צריך לשלם במקרה כזה ביי-אאוט
מכבי צריכה לנסות להאריך לו את החוזה. אם הוא רוצה לחזור ליוון, יש עוד אופציות בשוק
העונה הזאת זו העונה האחרונה בחוזה של מאריץ' ושרמנידי בפנא, אם הוא יחתום שם, אחד מהם לא ימשיך, ואפשר לנסות להביא אחד. אני אישית מאוד אוהב את מאריץ'
אבל עדיין, זה מוקדם מאוד לדבר. בוא נסיים להחתים שחקנים לעונה הזאת לפני שחושבים על העונה שאחריה..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2011, 12:05

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהב את ישראל, את מכבי והדרך בה שיחקנו בעונה שעברה אבל אי אפשר להשוות את זה למגורים במדינה שלך

זה רק מראה שהוא כן יחפש לחזור ליוון בשנה הבאה..
כמו שאמרתי,ברגע שהחוזה שלו ייגמר הוא לא יהיה פה..נצטרך להתכונן ליום שאחרי סופו מבחינתי כבר מאמצע העונה,ואם יש אפשרות להחתים ולהשאיל את שרמאדיני אז בכלל צריך ללכת על זה

אפשרי, אבל צריך לשלם במקרה כזה ביי-אאוט
מכבי צריכה לנסות להאריך לו את החוזה. אם הוא רוצה לחזור ליוון, יש עוד אופציות בשוק
העונה הזאת זו העונה האחרונה בחוזה של מאריץ' ושרמנידי בפנא, אם הוא יחתום שם, אחד מהם לא ימשיך, ואפשר לנסות להביא אחד. אני אישית מאוד אוהב את מאריץ'
אבל עדיין, זה מוקדם מאוד לדבר. בוא נסיים להחתים שחקנים לעונה הזאת לפני שחושבים על העונה שאחריה..

ביי-אאוט? אף קבוצה לא תצטרך לשלם עליו ביי-אאוט כי פשוט לא יהיה לו חוזה..
ותאמין לי שהוא לא יעשה למכבי טובה ויאריך את החוזה רק בשביל שנקבל כסף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 22 יוני 2011, 12:07

טיקי חוזר כתב:מזה טובים יותר , טובים יותר מבינה מה ? מכבי ככל הנראה מחפשת שחקן בעל מאפיינים מסויימים וסמית מתאים לבלאט ופילוסופיה שלו .
יכול להיות שבלאט יש תוכנית מסויימת ולא משחק NBA שהוא מחתים שחקנים פר עמדה בתקציב נתון .....

מה זה טובים ?
אני חושב שמכבי צריך להחתים שחקן בעמדה 2 או 3 שהוא כוכב באירופה או לפחות ברמה של אידסון.
עכשיו מכיוון שהביאו כבר את יותם לעמדה 2 אני חושב שצריך להשקיע את רוב הכסף ולהביא כוכב לעמדה 3 , הציעו לאידסון 1.4 לשנתיים אני בטוח שאפשר למצוא שחקן כזה באירופה בסכומים האלו אפילו לשם לו 900-800 לעונה אחת.
ראינו שבפיינל פור היה חסר גארד מחליף יעזור לפארגו בניהול המשחק אז מכבי עשתה צעד חכם והביאה את הלפרין ושייר(דרך אגב לפי דעתי שניהם מספיקים ולא צריך להביא עוד קומו גארד זר) עוד גארד בגמר שיעזור לפארגו בדקות מנוחה ולהוריד ממנו את הלחץ ואולי הגביע שלנו, מכבי יכולה לסמן על זה וי.
לגבי עמדה 3 בעקבות זה שאידסון הלך אני מצפה לפחות שחקן בקלייבר שלו ולא איזה מחייה או סמית כאלו שלא עשו כלום באירופה (אידסון כן עשה הרבה לפני שהגיע למכבי זה עובדה)
שנה הבאה הקבוצות היריבות יתמקדו בעיקר בסופו שאם אתה מנטרל אותו למכבי נשאר בעיקר פארגו לכן צריך שחקן שיכול לייצר לעצמו ולאחרים , טוב בהגנה ועוד פעם בעיקר נקודות ויקח אחריות.

זאת דעתי בכל אופן שחקן זר כוכב לעמדה 3 ולסגור את הסגל בשחקני נוער.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2011, 12:08

הג'נרל מנג'ר של בנטון אמר שהם הולכים להתלונן על מכבי בפיב''א כי הם דיברו\סיכמו עם סמית' כשהוא היה תחת חוזה,ושהדרך היחידה שסמית' ישתחרר מהחוזה זה אם מכבי תפעיל את סעיף השחרור שלו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 22 יוני 2011, 12:14

Holiday_Armadillo כתב:הג'נרל מנג'ר של בנטון אמר שהם הולכים להתלונן על מכבי בפיב''א כי הם דיברו\סיכמו עם סמית' כשהוא היה תחת חוזה,ושהדרך היחידה שסמית' ישתחרר מהחוזה זה אם מכבי תפעיל את סעיף השחרור שלו

כדאי שמכבי ירדו מסמית. חבל להכנס עכשיו לתסבוכות משפטיות עם פיב"א בגלל שחקן גביע קוראץ' שאף אחד לא שמע עליו. בנטון כ"כ רוצים אותו? שיקחו אותו.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2011, 12:15

אבי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הג'נרל מנג'ר של בנטון אמר שהם הולכים להתלונן על מכבי בפיב''א כי הם דיברו\סיכמו עם סמית' כשהוא היה תחת חוזה,ושהדרך היחידה שסמית' ישתחרר מהחוזה זה אם מכבי תפעיל את סעיף השחרור שלו

כדאי שמכבי ירדו מסמית. חבל להכנס עכשיו לתסבוכות משפטיות עם פיב"א בגלל שחקן גביע קוראץ' שאף אחד לא שמע עליו. בנטון כ"כ רוצים אותו? שיקחו אותו.

זהו..כשקראתי את זה שאלתי את עצמי,''באמת שווה להיכנס לצרות כאלה על שחקן כמו סמית'?''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2011, 12:18

ביי-אאוט? אף קבוצה לא תצטרך לשלם עליו ביי-אאוט כי פשוט לא יהיה לו חוזה..
ותאמין לי שהוא לא יעשה למכבי טובה ויאריך את החוזה רק בשביל שנקבל כסף

התכוונתי לשרמנדי צריך ביי-אאוט, הוא כרגע תחת חוזה. לסופו צריך לנסות להאריך את החוזה כדי שישאר, לא כדי שנקבל כסף :?
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 22 יוני 2011, 12:25

טיקי חוזר כתב:עכשיו שאילה לי ... מה הבדל כל כך משמעותי בין מחיה של צסק"א ובין סמית ? ברצינות , סטיסטיקה כמעט זהה , באמת ?זה שעל אחת סמתם עיין ושני פיספסתם ? אלי השני פחות אטלטי אבל מבין משחק טוב יותר ?

מה ההבדל? שהממוצעים של מחייה היו בקבוצת יורוליג, נגד קבוצות כמו ריטאס, ברצלונה, פנרבחצ'ה וסיינה, וסמית' ניפק את אותה סטטיסטיקה ביורוקאפ הלא רלוונטי.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יוני 2011, 12:38

ככל שהזמן עובר השמועות על מעבר של אנדרסן לסיינה מתגברות(בלי שאף קבוצה נוספת מוזכרת אליו שזה מוזר)
אני יודע שחלקכם עלול להתעצבן אבל אולי כדי למכבי לנסות ולהחתים אותו,אחרי הכל אנו יכולים להתמודד נגד סיינה ובמיוחד לאור החיסכון בינתיים
נוכל להשאיל אותו השנה או אפילו להשאיר אותו ע"ח מצ'באן או הנדריקס(קשה לי להאמין שמישהו יתנגד לזה)
כך יהיה לנו סנטר מצויין בטופ של אירופה במחיר נמוך יחסית אליו לשנים הבאות
ובבקשה אל תגידו שהוא זקן או מעבר לשיא כי הוא לא
אני חושב שממש כדאי לקפוץ על המציאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 22 יוני 2011, 12:40

ואני חושב שזה הרעיון הכי מופרך והזוי ששמעתי בתקופה האחרונה.
אורי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2011, 12:41

באמת בימדה מס' 4 אין לנו שחקנים בכלל .....................
טיקי חוזר

הודעהעל ידי itai7 » 22 יוני 2011, 12:43

ני עם אורי

ואני בספק אם הוא יגיע לשם, הוא ישאר בNBA

ואין לך מספיק שחקנים בעמדה 4? :?
itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2011, 12:45

rc4991 כתב:ככל שהזמן עובר השמועות על מעבר של אנדרסן לסיינה מתגברות(בלי שאף קבוצה נוספת מוזכרת אליו שזה מוזר)
אני יודע שחלקכם עלול להתעצבן אבל אולי כדי למכבי לנסות ולהחתים אותו,אחרי הכל אנו יכולים להתמודד נגד סיינה ובמיוחד לאור החיסכון בינתיים
נוכל להשאיל אותו השנה או אפילו להשאיר אותו ע"ח מצ'באן או הנדריקס(קשה לי להאמין שמישהו יתנגד לזה)
כך יהיה לנו סנטר מצויין בטופ של אירופה במחיר נמוך יחסית אליו לשנים הבאות
ובבקשה אל תגידו שהוא זקן או מעבר לשיא כי הוא לא
אני חושב שממש כדאי לקפוץ על המציאה

אתה רציני ??
מה זה סכום נמוך יחסית ??
סיינה הולכם לשלם עליו סכוםששווה לארבעה שחקני סגל בכיר שלנו , אנחנו לא יכולים להתמודד איתם על החתמה כזאת....
וגם אם כן נראה לך הגיוני ששחקן כזה אתה מחתים ומשאיל אותו ?? זה שחקן שיכול לבוא במקום סופו אבל לא יהיה גם זה וגם זה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יוני 2011, 12:46

הוא סנטר שמסוגל לשחק ארבע(אני ממש לא מתכוון לקחת אותו כארבע)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2011, 12:46

אורי כתב:
טיקי חוזר כתב:עכשיו שאילה לי ... מה הבדל כל כך משמעותי בין מחיה של צסק"א ובין סמית ? ברצינות , סטיסטיקה כמעט זהה , באמת ?זה שעל אחת סמתם עיין ושני פיספסתם ? אלי השני פחות אטלטי אבל מבין משחק טוב יותר ?

מה ההבדל? שהממוצעים של מחייה היו בקבוצת יורוליג, נגד קבוצות כמו ריטאס, ברצלונה, פנרבחצ'ה וסיינה, וסמית' ניפק את אותה סטטיסטיקה ביורוקאפ הלא רלוונטי.

+1
בכל מקרה ההשוואה למחאיה כבר לא רלוונטית כי הוא סגר בצסק"א ונראה איך יתפקד שם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2011, 12:53

אם מה שקובע אצלכם זה ממוצאים יש לי שחקן לעמדה 3 :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=45023
טיקי חוזר

הודעהעל ידי itai7 » 22 יוני 2011, 13:03

לא חסר גאנרים עם ראש פח באירופה
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2011, 13:05

itai7 כתב:לא חסר גאנרים עם ראש פח באירופה

לפחות את זה אי אפשר להגיד על סמית'..יש לו אופי נהדר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2011, 13:05

itai7 כתב:לא חסר גאנרים עם ראש פח באירופה

אבל ממוצעים שלהם יפים :duh
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2011, 13:07

טיקי חוזר כתב:אם מה שקובע אצלכם זה ממוצאים יש לי שחקן לעמדה 3 :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=45023

תשמע , שניהם שחקנים שקיבלו מספיק חשיפה באירופה ושניהם מוכרים... ראינו את סמית' וראינו את מאחיה ויכול להיות שמבחינת התאמה לשיטה של בלאט שניהם מתאימים רק שמאחיה יותר מוכשר וכבר הציג את זה בקבוצת יורוליג שאגב הייתה קרובה להעפלה לטופ 16, בעוד סמית' נכשל בקבוצה שהייתה אמורה להיות הצלחה. הוא מגרין היו החתמות מאוד נוצצות באירופה אותה שנה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־18 אורחים