המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:טי ג׳יי ליף אמר עכשיו שבעתיד הוא ירצה לשחק בנבחרת
אני לא רואה את זה קורה כל עוד המאמן הוא בית הלחמי כי אצלו תומר גינת יפתח ב4 ואין לטי ג׳יי ליף מה לחפש כרגע בנבחרת
felix_r כתב:Avi1508 כתב:טי ג׳יי ליף אמר עכשיו שבעתיד הוא ירצה לשחק בנבחרת
אני לא רואה את זה קורה כל עוד המאמן הוא בית הלחמי כי אצלו תומר גינת יפתח ב4 ואין לטי ג׳יי ליף מה לחפש כרגע בנבחרת
בית הלחמי לא יישאר אחרי שיכשל ביורובאסקט
A.Parker כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:טי ג׳יי ליף אמר עכשיו שבעתיד הוא ירצה לשחק בנבחרת
כל כך נכון וידוע מראש. מרתיח אותי ששוב בחרו מאמן בינוני ולא מוכח לאימון הנבחרת.
מתי יבנו שלא מדובר בעונה שניתן להמר או לבצע שינויים, אלא שזה טורניר של כמה משחקים מכריעים וזהו.
JarJarBinx כתב:Shay_uzan כתב:אגב מסתבר משרד הפנים מאשר איזרוח אחד ל4 שנים. ככה שלא שנים הבאות אנחנו תקועים עם קרינגטון
אלא אם זה שחקן יהודי אני מניח. לא נראה לי שמשרד הפנים יכול לעקוף את חוק השבות.
Shay_uzan כתב:הזוי מבחינתי ששבוע לפני היורובאסקט אין משחקי הכנה.
אגב גם אם נעוף בבתים הלחמי ישאר פה לדעתי עוד כמה שנים.
האיגוד הזה מנוהל רע וכל מאמן ישראלי בכיר כבר עבר פה והיחידי שהצליח עף בלי סיבה מקצועית.
הלחמי נראה גם היחידי שלא מסוכסך לא עם האיגוד ולא עם השחקנים ואין לו היסטוריה רק של כישלונות ברזומה. הלחמי פה להישאר
my man כתב:Shay_uzan כתב:הזוי מבחינתי ששבוע לפני היורובאסקט אין משחקי הכנה.
האיגוד הזה מנוהל רע וכל מאמן ישראלי בכיר כבר עבר פה והיחידי שהצליח עף בלי סיבה מקצועית.
הלחמי נראה גם היחידי שלא מסוכסך לא עם האיגוד ולא עם השחקנים ואין לו היסטוריה רק של כישלונות ברזומה. הלחמי פה להישאר
אנחנו מוקפים ברקב גם במועדון הספציפי שלנו וגם בכל מה שקשור בכדורסל הישראלי..
Avi1508 כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:הזוי מבחינתי ששבוע לפני היורובאסקט אין משחקי הכנה.
אנחנו מוקפים ברקב גם במועדון הספציפי שלנו וגם בכל מה שקשור בכדורסל הישראלי..
דווקא הבעיות באיגוד הרבה יותר גדולות כי כל המשימה היחידה שלהם זה להביא מאמן טוב שמתאים לנבחרת והם נכשלים בזה כבר שנים ארוכות לעומת מכבי שהדבר היחיד היציב אצלה בשנים האחרונות זה עמדת המאמן עם יאניס ספרופולוס ואחרי זה עם קטש
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־32 אורחים