A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:טוב אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שהסטדנרט של רוב האוהדים צנח דרמטית
שמע, כולנו היינו מעדיפים את הייז דייוויס.
אבל כמה שחקנים מוכחים באירופה בעמדה 3 היית יכול להנחית פה ?
בין הייז דייויס לבריסט יש כמה וכמה טירים של שחקנים. מילא לא לשאוף לטוב ביותר, אבל להיות מרוצה מהבינוני?
יש מספיק שחקנים טובים שאפשר להביא. מי שמשקיעה מספיק מוכיחה כל קיץ כמה שחקנים יש בשוק.
מצחיק שאתה כבר קובע בנחרצות שהוא בינוני, כשכנראה לא שמעת על השם הזה עד לפני כמה שבועות.
אתה יכול להגיד שהיית מעדיף שיחתימו שחקן יורוליג מוכח בעמדה 3 אבל אתה לא יכול כבר לקבוע שבריסט בינוני, באותה מידה הוא יכול להתפתח להיות בונזי קולסון ובאותה מידה גם לקלויארו, צריך לחכות ולראות.
מעבר לזה גל צודק, שחקנים בעמדה 3 במכבי ממש לא צריכים להיות כוכבים, בשיטה של קטש השחקנים בעמדה 3 הם לא השחקנים המובילים בקבוצה ולא שחקנים יוצרים, אלא שחקנים שבעיקר עומדים בפינות לקלוע שלשות, פורוורדים עם יכולת הגנתית טובה וסייז טוב ושחקנים שחיים מתנועה ללא כדור וכו'. זאת אגב הסיבה שליוואי לא נשאר בקבוצה כי הוא פשוט לא סגנון השחקן שמתאים לקטש.
אני חושב שעשו עבודה דיי טובה ובעיקר מאוד מעניינת עם עמדה 3, שחקנים מאירופה כמעט ולא הסכימו לבוא לישראל גם עם כסף גדול (ראה ערך הפועל ת"א) והיו צריכים לקחת כמה וכמה הימורים מהNBA ברגע שהחליטו שמתעקשים על העובדה שבונים סגל של שחקנים שיבואו לשחק בישראל. אני לא יודע להגיד אם בריסט יתברר כהצלחה עם הפוטנציאל שלו מעניין מאוד, מה שבטוח זה שהסגנון שלו מתאים בול לסגנון השחקנים שקטש אוהב מעמדה 3 ולכן הוא הגיע, אגב זה היה שם של עודד.
והשבח שלי הוא בעיקר לצוות המקצועי שקיבל את ההחלטות, ההנהלה לא קשורה פה לאירוע והם סיפור אחר שכולנו יודעים את הבעיות שם.