פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

05 דצמבר 2011, 12:26

yzafrir כתב:פאפלוקאס היה החתמה לא נכונה של מכבי . הוא הוחתם אחרי שלהנהלה היה ידוע שפארגו מבריז והוחתם כממלא מקום . איפה הוא ואיפה פארגו ??
אני אמרתי בזמנו שאם נגיע למצב שפארמר יעזוב ונישאר עם פאפאס ואוחיון כרכזים אז ההחתמה של פאפאס יכולה להתברר כאחת ההחתמות ההזויות של מכבי וכרגע זה באמת הולך לכיוון הזה ...אסף , אני עוד זוכר שבתרד המשחק הראשון נגד מילאנו אחרי שפאפאס היה טוב (למרות שהפסדנו..) ,הבאת ציטוטים שלי על מה שאמרתי על פאפאס בקיץ (לגבי הכובע של דפני ליף..) אז אמרתי לך שאתה נמהר מידי אחרי משחק אחד והנה אתה מקבל את התשובה . פאפאס אכזבה בנתיים וזאת עובדה . כל התרוצים שהוא לא מקבל מספיק דקות הם שטויות כי בלאט רואה אותו באימונים ויודע באיזה כושר הוא נמצא וכנראה שהוא בכושר לא טוב .
לגבי בורשטיין , לדעתי הוא הפתעה מאוד נעימה העונה ויחסית למה שציפיתי ממנו ( שזה כלום בערך) הוא עושה עבודה לא רעה בנתיים ביחס לדקות שהוא מקבל .
גם אוחיון מפתיע לטובה במהירות שהוא התאקלם ובביטחון שלו . מה שהוא לא יודע לעשות הוא לא יודע אבל יש דברים שהוא עושה שלא חשבתי שיצליח לעשות ברמת יורוליג והוא עושה מצויין וזה הגנה ריבאונדים וניהול משחק . הבעיה איתו (שידענו אותה) זה שהוא לא בנוי להיות רכז ראשון ביורוליג והוא פשוט נקלע לסיטואציה הזאת בעל כורחו . ולכן כרכז ראשון אפשר לומר שהוא מאכזב אבל ברור שזה לא הדרך הנכונה לשפוט אותו .
לגבי שייר , בדומה לאוחיון הוא נשפט בצורה לא נכונה , במקרה שלו הוא באמת לא מקבל דקות (בטח ביחס לפאפאס...) וכשהוא מקבל דקות פשוט לא משתמשים בו בצורה נכונה . שייר הוא רכז !! הוא צריך להביל את הקבוצה ולנהל משחק . הוא לא יבוא לידי ביטוי אם ישחק כקלעי ויחכה בפינה כשהחברה לא סופרים אותו (ואגב זה בדיוק התרגיל ומה שבלאט מבקש .) . הדבר היחיד שאפשר לומר שמאכזב אותי בו זה שהוא יותר מידי ממושמע ואין לו את החוצפה של אוחיון לנסות ליזום גם אם זה בניגוד לתרגיל שתוכנן מראש. אם ימשיך כך הוא פשוט לא יגיע לכלום .
בניגוד אליו יש את לאנגפורד שבזכות החוצפה שלו הוא יצליח להכניס את עצמו לכושר ולעניינים רק בגלל שהגיע לכאן במצב זוועה ( ועכשיו אני מבין שהמאמן הקודם שלו צדק ושהוא היה בכושר מחורבן...) זה לוקח יותר זמן...
שון ג'יימס גם לא מאכזב אותי כי באדריאטית ובליגה הוא נותן דות טובות וזה מה שאני מצפה מסנטר שלישי , במיוחד שהנדריקס נראה נפלא בנתיים ....
סופו זה סופו , כשהוא מקבל את הכדורים במקום זה באנקר ומעלה לו את הביטחון והמוטיבציה גם בהגנה...
סמית' מבחנתי הוא לא אכזבה כי אני לא ציפית ממנו להרבה . אני אמרתי עליו שהוא שחקן סולידי וזה בדיוק מה שהוא , לא כובה אבל גם לא נפילה כלכך גדולה . בלאט כנראה לא חיפש לקבל את הניצוץ מעמדה 3 אלא פשוט לקבל שם סוג של שקט תעשייתי , ואם כן ציפה לקבל בעמדה 3 קצת ניצוץ אז את זה אמור לספק פניני שפשוט מאכזב כרגע אבל זה ק בגלל הכושר שהוא נמצא בו...

בחייאת רבאק. גם לחביב- איזה אכזבה לעזאזל אתם מדברים? שבלאט נתן לו דקות-היה מצוין, וכל הקבוצה נראת מצוין, ולא רק מול מילאנו. גם אם היה פה פארגו המהולל, ובלאט היה מייבש אותו, נראה לכם שהוא היה נראה טוב?
אפשר להגיד על בלאט הרבה דברים, אבל הספסול של פאפאס לא נראה מקצועי. כל הקיץ מאשימים פה את ההנהלה על עיוור, אבל שזה מגיע לבלאט, הוא קדוש הרי, אז הוא לא יכול לטעות, ואסור לבקר אותו. נו באמת... וסלחו לי שאני לא קונה את כל עניין האימונים הזה. בלאט מייבש את פאפאס, שהיה נפלא בתחילת העונה, הבן אדם מתייבש על הספסל עם פרצוף 9 באב (ובצדק), ועולה לשחק פעם ב-, ונראה פשוט בלי חשק (שוב, בצדק).
פאפאס הוא לא אכזבה עד עכשיו, לא יעזור. כשבלאט יתחיל לתת לו דקות, והוא יראה לא טוב, אז אני גם אסכים שהוא אכזבה. אבל מפה ועד להגיד שהוא אחת ההחתמות ההזויות של מכבי?! על סמך מה? על סמך ה7 דקות כל משחק שהוא מקבל? איפה הוא ואיפה וויז', קאמיגנס, וכו'...
יש בהודעה שלך גם צביעות (סלח לי..). מצד אחד, אתה אומר שפאפאס אכזבה והחתמה הזויה, ואתה לא קונה את זה שהוא לא מקבל מספיק דקות (וזה עובדה, אי אפשר להתווכח על זה). מצד שני, אתה אומר של שופטים את שאייר נכון, כי הוא לא מקבל דקות... נו באמת..

05 דצמבר 2011, 12:28

צפריר, באמת היו לך ציפיות שפאפלוקאס יהפוך עכשיו לקילר התקפי ? גם בדוקת הספורות שהוא משחק, הוא קולע יותר מאוחיון בממוצע ובאחוזים לשתיים הרבה יותר טובים.
האחוזים של אוחיון לשתיים ביורוליג הם פשוט מביכים. משהוא כמו 20 אחוז. לא היה דבר כזה בתולדות מכבי לדעתי.

אבל זה לא רק שהוא קולע טוב מאוחיון ביורוליג, הוא בטח שחקן חכם ומנוסה ממנו. זה נכון שהוא רחוק משיא וקשה כבר להתפעל מהמשחק האיטי שלו ומהירידה בכושר ההגנתי ואוילו ביכולת המסירה, אבל היא עדיין ברמה או שתיים מעל אוחיון.

אם מכבי לא רוצה אותו שתשחרר אותו ולא תעליב אותו, כך לא מתנהגים לשחקן ואדם כמו פאפלוקאס. אני מקווה שם אוחיון כרכז בודד מכבי תגיע לפיינלפור ותשתיק את כולם.

05 דצמבר 2011, 12:31

יוני , השיפור בהתקפה של מכבי היא בעשרות מונים קטנה יותר מהירידה ביכולת של ההגנה . שלא כמו במקרה של ליאור אליהו שאצלו ההגנה גרועה אבל ההתקפה מפצה על זה .
פאפאס לא מסתדר בהגנה , במיוחד לא בשמירת הלחץ . אולי הטעות היא של בלאט שהוא לא מתאים את סגנון המשחק לשחקנים שיש לו ? או מצד שני הוא לא מתאים את השחקנים לשיטת המשחק שלו ?
אני חושב שהאופציה השנייה היא הנכונה ושפשוט פאפאס הוא לא הבחירה המתאימה לסגנון של בלאט ( שזאת גם הסיבה שסרב לשאראס..) ולכן אוחיון משחק יותר כרגע .
ואגב גם בהתקפה הוא לא עילוי כרגע , הוא לא מייצר נקודות בעצמו וגם בליצור לאחרים הוא לא בא מספיק לידי ביטוי . יכול להיות שאם שחקנים כמו פניני , סמית , ובלו היו פוגעים באחוזים גבוהים יותר אז טור האס' שלו היה גדל אבל כך גם של יוגב שמוסר לא רע בכלל ומוציא כדורים טובים לקלעים מהחדירות שלו...
דבר אחד אני חייב להסכים איתכם , עכשיו כשפארמר אינונו , פאפאס צריך לשחק יותר . זה לא משנה אם יותר או פחות מאוחיון (מי שיהיה יותר טוב ברגע נתון ישחק...) אבל בטוח שהם צריכים להחזיק את עמדה 1 כרגע ולא לאנגפורד .

05 דצמבר 2011, 12:35

yarinsaky כתב:צפריר, באמת היו לך ציפיות שפאפלוקאס יהפוך עכשיו לקילר התקפי ? גם בדוקת הספורות שהוא משחק, הוא קולע יותר מאוחיון בממוצע ובאחוזים לשתיים הרבה יותר טובים.
האחוזים של אוחיון לשתיים ביורוליג הם פשוט מביכים. משהוא כמו 20 אחוז. לא היה דבר כזה בתולדות מכבי לדעתי.

אבל זה לא רק שהוא קולע טוב מאוחיון ביורוליג, הוא בטח שחקן חכם ומנוסה ממנו. זה נכון שהוא רחוק משיא וקשה כבר להתפעל מהמשחק האיטי שלו ומהירידה בכושר ההגנתי ואוילו ביכולת המסירה, אבל היא עדיין ברמה או שתיים מעל אוחיון.

אם מכבי לא רוצה אותו שתשחרר אותו ולא תעליב אותו, כך לא מתנהגים לשחקן ואדם כמו פאפלוקאס. אני מקווה שם אוחיון כרכז בודד מכבי תגיע לפיינלפור ותשתיק את כולם.

חלק מהתשובות אולי אפילו נקבל היום.

לדעתי האישית, גם עם שחקנים מצויינים סביבו, לאוחיון יהיה מאוד קשה לסחוב את מכבי, גם בליגה כרכז יחיד.

05 דצמבר 2011, 12:37

jol9 כתב:
felix_r כתב:עד עכשיו אני לא מבין על מה אתם מתווכחים פה באשכול?
הרי השאלה היא מי יחליף את החקלאי הירדני?

:dance4

תחווה את דעתך על פאפאס ועל אוחיון.
באמת מעניין אותי לדעת מה אתה חושב בנושא.

וזה לא "חקלאי ירדני" אלא "פלאח ירדני"... :laugh2

פלאח? כן, אם אומרים את המילה "פארמאר" במבטא ערבי :D

ולגבי הדיון עצמו... מה אני אגיד לך? פעם גם אני היתי מתווכח ארוכות, כותב פוסטים של חצי עמוד, מתעצבן... אבל אחר כך הבנתי, שאין בזה שום צורך ותועלת :cool

05 דצמבר 2011, 12:37

צריך רגע לנסות להירגע ולהבין מה שקורה....

נניח שבלאט מספסל את פאפאס בגלל בעיות שאינן מקצועיות, אז אין טעם שהוא ישאר פה, זה לא מוסיף לו וזה לא מוסיף לקבוצה, להיפך זה רק הורס.
נניח שבאלט אוהב מאוד את פאפאס אבל פאפאס לפי דעתו לא משחק טוב מבחינה מקצועית, אז שוב אין סיבה שישאר פה כי זה לא מוסיף לקבוצה.
אגב אותו סיפור לגבי גון שאייר, אני מבין שאי אפשר בשניה להוציא שחקן, אבל אני חושב שהגיע הזמן שבלאט יסביר את מה שקורה כי זה לא נראה טוב.

אני מאוד מבין ומכבד את בלאט והוא המאמן המועדף עלי ביותר, ודווקא בגלל זה אני מצפה ממנו לתשובה כנה לגבי פאפאס.

כך או כך המצב הזה מבלבל, כולנו ידענו שזה מה שיקרה, אדריאטית, פארמר עוזב, 3 ליגות , והמון בלאגן.

יכול להיות שנוצר מצב מוזר....

דבר אחד בטוח כל הפסד שיהיה עכשיו, כולל למדריד יטריף את התקשורת עלינו, למזלנו הם עכשיו קופצים על הכדורגל....

05 דצמבר 2011, 12:38

yzafrir כתב:יוני , השיפור בהתקפה של מכבי היא בעשרות מונים קטנה יותר מהירידה ביכולת של ההגנה . שלא כמו במקרה של ליאור אליהו שאצלו ההגנה גרועה אבל ההתקפה מפצה על זה .
פאפאס לא מסתדר בהגנה , במיוחד לא בשמירת הלחץ . אולי הטעות היא של בלאט שהוא לא מתאים את סגנון המשחק לשחקנים שיש לו ? או מצד שני הוא לא מתאים את השחקנים לשיטת המשחק שלו ?
אני חושב שהאופציה השנייה היא הנכונה ושפשוט פאפאס הוא לא הבחירה המתאימה לסגנון של בלאט ( שזאת גם הסיבה שסרב לשאראס..) ולכן אוחיון משחק יותר כרגע .
ואגב גם בהתקפה הוא לא עילוי כרגע , הוא לא מייצר נקודות בעצמו וגם בליצור לאחרים הוא לא בא מספיק לידי ביטוי . יכול להיות שאם שחקנים כמו פניני , סמית , ובלו היו פוגעים באחוזים גבוהים יותר אז טור האס' שלו היה גדל אבל כך גם של יוגב שמוסר לא רע בכלל ומוציא כדורים טובים לקלעים מהחדירות שלו...
דבר אחד אני חייב להסכים איתכם , עכשיו כשפארמר אינונו , פאפאס צריך לשחק יותר . זה לא משנה אם יותר או פחות מאוחיון (מי שיהיה יותר טוב ברגע נתון ישחק...) אבל בטוח שהם צריכים להחזיק את עמדה 1 כרגע ולא לאנגפורד .

אני רוצה לנפץ פה איזה סטיגמה שנוצרה-להגיד שפאפאס לא שומר זה שטות. שלח וסהר אמרו את זה, וזה חלחל לפורום בצורה שלא ברורה לי.
פאפאס שחקן הגנה לא רע בכלל. בשיאו היה שחקן הגנה מצוין, היום הוא ממש לא חור. הוא לא שחקן ששומר רכזים כמו מקאלב או פארגו, אבל מול שחקנים בעמדות 2-3 הוא שומר בכלל לא רע.
לחץ? תזכיר לי איזה שחקן שמכבי כן יעיל עד עכשיו בלחץ? עוד לא זכור לי פעם אחת שאוחיון-פארמר הצליחו להוליד איבוד כדור בזכות הלחץ. היחיד שזכור לי שחטף כדור מהלחץ, זה סופו במשחק האחרון ( :laugh3 )
לגבי ההקתפה, פאפאס הרבה יותר טוב מאוחיון בהתקפה. גם מייצר לעצמו יותר (אם כי לא הרבה, והוא בעיקר שחקן שיוצר לאחרים. על יצירת מצבים ב1 על 1 צריך ליהיות אמון לאנגפורד), וקולע באחוזים הרבה יותר טובים

05 דצמבר 2011, 12:42

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:יוני , השיפור בהתקפה של מכבי היא בעשרות מונים קטנה יותר מהירידה ביכולת של ההגנה . שלא כמו במקרה של ליאור אליהו שאצלו ההגנה גרועה אבל ההתקפה מפצה על זה .

אני רוצה לנפץ פה איזה סטיגמה שנוצרה-להגיד שפאפאס לא שומר זה שטות. שלח וסהר אמרו את זה, וזה חלחל לפורום בצורה שלא ברורה לי.
פאפאס שחקן הגנה לא רע בכלל. בשיאו היה שחקן הגנה מצוין, היום הוא ממש לא חור. הוא לא שחקן ששומר רכזים כמו מקאלב או פארגו, אבל מול שחקנים בעמדות 2-3 הוא שומר בכלל לא רע.
לחץ? תזכיר לי איזה שחקן שמכבי כן יעיל עד עכשיו בלחץ? עוד לא זכור לי פעם אחת שאוחיון-פארמר הצליחו להוליד איבוד כדור בזכות הלחץ. היחיד שזכור לי שחטף כדור מהלחץ, זה סופו במשחק האחרון ( :laugh3 )
לגבי ההקתפה, פאפאס הרבה יותר טוב מאוחיון בהתקפה. גם מייצר לעצמו יותר (אם כי לא הרבה, והוא בעיקר שחקן שיוצר לאחרים. על יצירת מצבים ב1 על 1 צריך ליהיות אמון לאנגפורד), וקולע באחוזים הרבה יותר טובים

+1

05 דצמבר 2011, 12:43

ירין , אני ממש לא ציפיתי שפאפאס יהפוך לקילר התקפי ולכן ביקרתי את ההחתמה שלו מההתחלה . אני חושב שמה שמנחה אותכם זה כגע הרגש ולא ההגיון . גם אני מאוד מעריך את מה שהוא עשה בקרירה ואת הלב שלו אבל הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע להוביל את מכבי . אני לא אומר שאוחיון כן אבל זו נבלה וזו טרפה....ואגב אני מסכים שלא צריך להעליב אותו ועדיף לשחרר אותו (גם לי יש קצת רגש...)

אסף , אתה נשמע כמו גרינוואלד בהאשמות שלך נגד בלאט . האם לא יכול להיות שפאפאס בשוט בכושר לא טוב ? מישהו מבטיח לך שכשהוא יקבל דקות הוא יהיה טוב ? אחרי המשחק הראשון כבר הכנת לי את הכובע והיום אתה כבר מתחיל לחפש אשמים למה הוא לא טוב כרגע ....
לגבי עניין הצביעות , אתה משווה את ההזדמנוןת שפאפאס קיבל לשייר ? הם גם הגיעו ברמה אחרת של ציפיות . האחד כוכביורליג מנוסה והשני צעיר אם פוטנציאל ללא ניסיון מקצועני . ממי תצפה ליותר ? לגבי שייר סך הכל אמרתי שכשהוא משחק הוא לא משחק בעמדה המתאימה לו שזו הערה מקצועית לחלוטין אבל אני לא טוען שיש פה משהו מעבר למשה מקצועי בינו לבין בלאט כמו שאתם טוענים על דיויד (שכלכך הגנת עליו בקיץ...) ופאפאס

05 דצמבר 2011, 12:45

felix_r כתב:
jol9 כתב:

ולגבי הדיון עצמו... מה אני אגיד לך? פעם גם אני היתי מתווכח ארוכות, כותב פוסטים של חצי עמוד, מתעצבן... אבל אחר כך הבנתי, שאין בזה שום צורך ותועלת :cool

בלי תירוצים, פשוט הפכך לזקן עצלן.

05 דצמבר 2011, 12:51

yzafrir כתב:ירין , אני ממש לא ציפיתי שפאפאס יהפוך לקילר התקפי ולכן ביקרתי את ההחתמה שלו מההתחלה . אני חושב שמה שמנחה אותכם זה כגע הרגש ולא ההגיון . גם אני מאוד מעריך את מה שהוא עשה בקרירה ואת הלב שלו אבל הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע להוביל את מכבי . אני לא אומר שאוחיון כן אבל זו נבלה וזו טרפה....ואגב אני מסכים שלא צריך להעליב אותו ועדיף לשחרר אותו (גם לי יש קצת רגש...)

אסף , אתה נשמע כמו גרינוואלד בהאשמות שלך נגד בלאט . האם לא יכול להיות שפאפאס בשוט בכושר לא טוב ? מישהו מבטיח לך שכשהוא יקבל דקות הוא יהיה טוב ? אחרי המשחק הראשון כבר הכנת לי את הכובע והיום אתה כבר מתחיל לחפש אשמים למה הוא לא טוב כרגע ....
לגבי עניין הצביעות , אתה משווה את ההזדמנוןת שפאפאס קיבל לשייר ? הם גם הגיעו ברמה אחרת של ציפיות . האחד כוכביורליג מנוסה והשני צעיר אם פוטנציאל ללא ניסיון מקצועני . ממי תצפה ליותר ? לגבי שייר סך הכל אמרתי שכשהוא משחק הוא לא משחק בעמדה המתאימה לו שזו הערה מקצועית לחלוטין אבל אני לא טוען שיש פה משהו מעבר למשה מקצועי בינו לבין בלאט כמו שאתם טוענים על דיויד (שכלכך הגנת עליו בקיץ...) ופאפאס

דבר ראשון, אני תמיד חזרתי ואמרתי פה שאני חולה על בלאט. אחד המאמנים האהובים עלי. אבל לא יכול ליהיות, עם כל הכבוד, שעל ההנהלה (פדרמן בקיצור) מעיפים האשמות בלי הכרה, בלי שיהיה לאף אחד פה מושג וחצי מושג על מה שקורה, אבל בצל בלאט תמיד מנסים לחפש תירוצים כדי שיצא נקי. בלאט מאמן ענק, אבל לא חסין מטעויות. ראינו את זה בעבר, ואנחנו רואים את זה היום, וכמו שיש מקום לביקורת נגד ההנהלה, יש מקום לביקורת נגד בלאט
פאפאס לא בכושר טוב? איך בדיוק? הרי מתחילת השנה, כל זמן שהוא היה על המגרש (ולא רק מול מילאנו, גם מול פרטיזן אחר כך, וגם בדקות המועטות שקיבל בליגה ובאדריאטית), הוא היה מצוין, ושפארמר לא שיחק, הקבוצה תמיד נראת הכי טוב שהוא היה על המגרש.
הוא לא בכושר טוב? על סמך מה? על סמך 2 אימונים בשבוע, או על סמך משחקים נפלאים שלו? ואוחיון כן בוכשר טוב? ולאנגפורד עד השבוע שעבר, כן היה בכושר טוב? ופניני, וסמית', ואליהו, ובלו בתקופה האחרונה, הם כן בכושר טוב?
לגבי פאפאס-שאייר, זה אפילו יותר חמור לטעמי. פאפאס קיבל דקות בהתחלה, ונראה טוב. לשאייר אין לי טענות, כי הוא לא קיבל הזדמנות, ואני מסכים איתך. אבל פאפאס, שכן נראה טוב, פתאום הופך ליהיות נער מגבות יחד עם שאייר, בלי שום הצדקה מקצועית.
אני מצפה לפאפאס כמובן ליותר, אבל אני לא מצפה מפאפאס לכלום ביחס לדקות שהוא מקבל, וביחס לדקות שהוא קיבל בהתחלה, הוא ענה על הציפיות, לפחות שלי. מי שציפה שיבוא רכז של 12 נקודות ו6 אסיסטים חיי בחלום. פאפאס מביא את שלו, ונראה טוב עד עכשיו, שהיה על המגרש. בלאט בוחר לתת לאוחיון, שנראה כמו פח בהתקפה (סלחו לי על השפה..) קרדיט מטורף. למה? במה אוחיון תורם עד עכשיו יותר מפאפאס? כלום ושום דבר.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 05 דצמבר 2011, 12:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 דצמבר 2011, 12:52

לא יודע. לא מדדתי את היכולת ההתקפית מול היכולת ההגנתית. מבחינתי האחת קשורה לשניה ושתיהן יכולות להימדד רק בפן הקבוצתי.
הרי יכול להיות מצב שתעלה 5 ליאור אליהוים על המגרש, והיריבה תתפוס יום גרוע ולא תקלע טוב. האם תגיד אז שליאור הפך להיות נדב?

אני ראיתי לא פעם, שההתקפה עם פאפאס הרבה יותר אינטלגנטית ומסודרת, אין אופנים ללאנגפורד, הגבוהים מקבלים כדורים בתנועה, הקלעים מקבלים
מבטים חופשיים לסל, ומכבי שוטפת יותר את המגרש. מנגד ראיתי שגם בהרכבים הגנתיים מצויינים לכאורה עם סמית' ואוחיון, חטפנו בראש מכל הכיוונים.

אבל לא משנה, בסופו של דבר אנחנו מסכימים. פאפאס חייב לשחק יותר.

05 דצמבר 2011, 12:53

felix_r כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שהדיון כאן הוא לגמרי לא כמו אלה שאתה מתכוון אליהם. סה"כ אלה בדיוק הדיונים שמבדילים את צהבת מפורומים אחרים וטוב שיהיו כאלה כמה שיותר.

אבל בשורה התחתונה אנחנו מוסיפים אותך לתומכים, ז זה בסדר... :tongue3

05 דצמבר 2011, 12:59

אסף - בתור אחד שידוע כמבקר לא קטן של ההנהלה, אני חושב בדיוק כמוך בנוגע לפאפאס ובלאט ותאמין לי שאני מאוהדיו היותר גדולים של בלאט בפורום הזה (לטעמי טוב יעשו במכבי אם יחתימו את בלאט לשנים רבות). אני, בדיוק כמוך, פשוט לא מבין את ההתעללות הזו של בלאט בפאפאס. אני חושב שמכבי משחקת בד"כ מצויין עם פאפאס ושהוא מנהל משחק ב-2-3 דרגות טוב יותר מאוחיון, גם היום ממרומי גילו. גם בהגנה אני לא חושב שיש פער כל כך גדול ביניהם, אלא לכל היותר יתרון קטן לאוחיון במהירות אבל לא מעבר לזה. פאפאס עדיין חוטף טוב יותר וגם יודע לנצל את הגובה שלו כמו שצריך בהגנה. אני לא מצליח להבין איך אוחיון זוכה לקרדיט בלתי נגמר גם אחרי טעויות או אחוזי קליעה שהיו מביישים את הבן שלי, בעוד פאפאס חוטף צעקות אחרי כל טעות קטנה וחוטף סדרות חינוך מכאן ועד הודעה חדשה. אני גם בהחלט אבין אם ההנהלה תחליט לאפשר לפאפאס לעבור קבוצה גם בניגוד לדעתו של בלאט (שבטח ירצה עוד גיבוי על הספסל) וגם אם יאמרו שמדובר בהתערבות מקצועית. יש גבול להשפלה שאפשר לעשות לשחקן כל כך מעוטר, שהסכים להרוויח פחות כסף במכבי רק בשביל ללבוש צהוב.

05 דצמבר 2011, 13:00

שורה תחתונה , אם פאפאס באמת הוחתם כמחליף של פארגו ואוחיון כרגע הוא המחליף של פרקינס אז המצב שלנו באמת חמור . גם אם אנחנו אנשים מאוד אופטימיים שמצפים המון מהשחקנים שלנו , אף אחד פה לא ציפה שאוחיון יהיה ברמה של פרקינס ושפאפאס יהיה ברמה של פארגו .
כלומר כל הדיבורים על פיינל פור נשמעים הזויים כרגע...
ואסף כמו שאמרתי לך בתרד של המשחק הראשון נגד מילאנו שמהרת לחלק לו כתרים , גם עכשיו אני אומר שחכו בסבלנות לגבי אוחיון ופאפאס לטוב או לרע (לדעתי לרע...) ואל תתחילו לחפש אשמים כי אם בלאט כן יתן לו דקות והוא יסריח את הפרקט פשוט יגמרו התרוצים...

05 דצמבר 2011, 13:01

קודי כתב:אסף - בתור אחד שידוע כמבקר לא קטן של ההנהלה, אני חושב בדיוק כמוך בנוגע לפאפאס ובלאט ותאמין לי שאני מאוהדיו היותר גדולים של בלאט בפורום הזה (לטעמי טוב יעשו במכבי אם יחתימו את בלאט לשנים רבות). אני, בדיוק כמוך, פשוט לא מבין את ההתעללות הזו של בלאט בפאפאס. אני חושב שמכבי משחקת בד"כ מצויין עם פאפאס ושהוא מנהל משחק ב-2-3 דרגות טוב יותר מאוחיון, גם היום ממרומי גילו. גם בהגנה אני לא חושב שיש פער כל כך גדול ביניהם, אלא לכל היותר יתרון קטן לאוחיון במהירות אבל לא מעבר לזה. פאפאס עדיין חוטף טוב יותר וגם יודע לנצל את הגובה שלו כמו שצריך בהגנה. אני לא מצליח להבין איך אוחיון זוכה לקרדיט בלתי נגמר גם אחרי טעויות או אחוזי קליעה שהיו מביישים את הבן שלי, בעוד פאפאס חוטף צעקות אחרי כל טעות קטנה וחוטף סדרות חינוך מכאן ועד הודעה חדשה. אני גם בהחלט אבין אם ההנהלה תחליט לאפשר לפאפאס לעבור קבוצה גם בניגוד לדעתו של בלאט (שבטח ירצה עוד גיבוי על הספסל) וגם אם יאמרו שמדובר בהתערבות מקצועית. יש גבול להשפלה שאפשר לעשות לשחקן כל כך מעוטר, שהסכים להרוויח פחות כסף במכבי רק בשביל ללבוש צהוב.

מסכים ב100% :)

05 דצמבר 2011, 13:04

yzafrir כתב:שורה תחתונה , אם פאפאס באמת הוחתם כמחליף של פארגו ואוחיון כרגע הוא המחליף של פרקינס אז המצב שלנו באמת חמור . גם אם אנחנו אנשים מאוד אופטימיים שמצפים המון מהשחקנים שלנו , אף אחד פה לא ציפה שאוחיון יהיה ברמה של פרקינס ושפאפאס יהיה ברמה של פארגו .
ואסף כמו שאמרתי לך בתרד של המשחק הראשון נגד מילאנו שמהרת לחלק לו כתרים , גם עכשיו אני אומר שחכו בסבלנות לגבי אוחיון ופאפאס לטוב או לרע (לדעתי לרע...) ואל תתחילו לחפש אשמים כי אם בלאט כן יתן לו דקות והוא יסריח את הפרקט פשוט יגמרו התרוצים...

עם החלק הראשון אני בהחלט מסכים, הם לא אמורים להיות תחליפים לשני אלו שעזבו ומכבי בהחלט פישלה כאן בגדול.

על פיינלפור פחות מדברים כבר לדעתי. זה הרבה פחות ריאלי ממה שנראה בקיץ, זה בטוח.

05 דצמבר 2011, 13:08

yzafrir כתב:שורה תחתונה , אם פאפאס באמת הוחתם כמחליף של פארגו ואוחיון כרגע הוא המחליף של פרקינס אז המצב שלנו באמת חמור . גם אם אנחנו אנשים מאוד אופטימיים שמצפים המון מהשחקנים שלנו , אף אחד פה לא ציפה שאוחיון יהיה ברמה של פרקינס ושפאפאס יהיה ברמה של פארגו .

נכון, אבל מצד שני, יש למכבי שחקן נפלא כמו לאנגפורד, ויגיע עוד גארד, כך שמוקדם לסגור את העונה
לגבי החלק השני, אמרתי ואני אומר שוב, אם פאפאס יקבל דקות, ולא חד פעמי, אלא לאורך תקופה, ויהיה חלש, אני אסכים שהוא אכזבה. כל עוד זה לא קורה הוא פשוט לא אכזבה
אם תביא את קובי ותיתן לו 10 דקות כל משחק, מן הסתם הוא לא יתן לך את ה20-30 נקודות כל משחק. גם זה אכזבה? ברור שלא. צריך לחכות ולראות, בתקווה שנראה את פאפאס יותר על המגרש, ונראה את פאפאס כמו שנראה בתחילת העונה

05 דצמבר 2011, 13:46

לא יודע אם זה יוביל לעסקה או לא, אבל מכבי בדיבורים עם הקבוצה האיטלקית של ג'ייקוב פולן כדי לנסות לשלם בייאאוט סביר ולהביא את השחקן. אם זה יצלח, אולי יהיה כאן בקרוב. אני לא בטוח שהוא המועמד היחיד שכרגע מדברים איתו ועם הקבוצה שלו, כי מכבי מנסים להחריש כרגע לפחות עוד מועמד אחד.

05 דצמבר 2011, 14:25

פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.

אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.
נושא נעול