פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2025

06 אוגוסט 2025, 00:59

Gevaudan כתב:הבעיה שלי עם ההחתמה של אורוש היא עקרונית ופחות טכנית. אם הוא מגיע, זה אומר שהוא מגיע כמחליף של בריסט, משמעות הדבר היא שבריסט הוא ה-3 הפותח של מכבי לעונה הקרובה. כאן הבעיה.

מדובר בשחקן בלי קליעה, בלי ניסיון באירופה, שנראה כאילו ניזון בעיקר מאנרגיות ומההיכל (מה שלא יהיה לו השנה). בשביל קצת האסל ואתלטיות יכולנו גם לשמור על קליבלנד, אבל הוא שוחרר לפני שנתיים דווקא בגלל שזה לא הספיק אז ולא יספיק היום. אתה רוצה להגיד לי ששמחה מהצמד הזה היא לא הנמכת סטנדרטים איומה מהצד שלך?

נניח שרצו לשמור כסף לעמדות הגארד ולכן בחרו בשתי אופציות יחסית זולות שם.
מביאים לך שחקן מהג'יליג שהטיקט שלו הוא בכלל לא ניהול משחק. הוא אוהב לכדרר שני שליש מההתקפה ולהרים זריקות מהאלבו או מהקאץ' אנד שוט. האסיסטים שלו נראים מאוד אגביים ולא חלק אינטגרלי מהכדורסל שלו. הוא לא ממש שומר, הוא לא ממש חודר, הוא לא ממש אבל הרבה מכלום. אבל גם, נניח, שכל הכוכבים מסתדרים ומתחבר לו פה - למה אתה מהמר מלכתחילה על העמדה (אולי) הכי חשובה שלך? כבר שמת עליו מיליון, למה לא להשקיע קצת יותר ולהביא מניה יותר בטוחה, שהסיכוי שלה להתרסק נמוך יותר?

על זה כולם מתרעמים, ובצדק. תחתימו סימני שאלה ונגרים בכל עמדה מלבד עמדות הגארד. היא הכי חשובה בכדורסל של הקטש.

בעונת 2019-20 קיבלת את אייסי, בראיינט, ודורסי. שניים מהם לא דרכו באירופה והשלישי לא שיחק באירופה
ראית בעצמך איזה הצלחה קיבלנו באותה עונה (ואגב אייסי ובריסט קצת מזכירים לי אחד את השני). אני לא אומר שזה יהיה אותו מקרה השנה, אבל אני אומר שגם היו הצלחות כמו שאפשר להגיד שהיו אכזבות.

אני באמת חושב שבריסט יכול להיות שחקן פותח טוב לעמדה 3, שממה שאני יודע ומכיר זאת העמדה הכי פחות קריטית בשיטת המשחק של קטש אז אני יכול לחיות עם ההחתמה הזאת ולא עם איזה כוכב יורוליג שיגיע, אני חושב שיחסית העמדה הזאת מכוסה טוב, טריפונוביץ מביא לך קליעה אבסולוטית ויכולת D&3 קלאסית, ובריסט מביא לך הגנה טופ, קשיחות, אנרגיות והאסל שזה בדיוק מה שקטש צריך מהשחקנים שלו בתפקיד הזה לדעתי, מעבר לזה הוא לא איזה נגר משלוש, יכול לדפוק את השלשות מהפינות וגם עשה את זה לא רע בNBA

בנוגע לדאוטין אני באמת לא יודע איך הוא יהיה והוא באמת תעלומה גם בשבילי. אני משתדל שלא להיות נחרץ עד שלא נראה אותו על הפרקט (כנל גם לגבי בריסט אגב, רק מבחן התוצאה יגלה לנו), אבל כמו שכתבתי לך ממה שאני יודע זה שם של דייויד בוא נקווה שהם פגעו טוב

06 אוגוסט 2025, 01:02

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:בריסט נלקח כדוגמא. הוא אכן לא בהכרח בינוני. הוא פשוט הימור ללא תקרה גבוהה במיוחד בגלל הקליעה החשודה. וזה העניין, הביאו לפה הרבה הימורים, שחקנים לא מוכחים ושחקנים בינוניים. ההשלמה שלכם עם זה, ואפילו הפרגון על ההחתמות, פשוט מראה לי כל פעם מחדש כמה הסטנדרטים של האוהדים ירד וכמה להנהלה באמת אין שום צורך להשקיע. באמת שהמועדון הזה ימשיך ככה בצלילה לאבדון.

זה לא נכון אח. אתה פשוט יותר פסימי מאנשים אחרים וזה בסדר גמור. אבל זה גם בסדר גמור שיש אנשים יותר אופטימים שבו זמנית גם מודעים לבעיות הכלליות של המועדון.
זה כרגע הסגל ועם זה נעבוד שנה קדימה, האם אני חושב שבנו את הסגל בצורה מושלמת? רחוק *מאוד* מזה. אבל האם אני חושב שבהתחשב בעובדה שהלכו על אסטרטגיה של להביא שחקנים שישחקו אך ורק בישראל, הצליחו להביא שחקנים מעניינים עם פוטנציאל להצליח? כן

זה לא אומר שהנמכתי סטנדרטים או שאני לא מצפה לדברים אחרים. לא אמרתי שאני מרוצה או מפרגן על ההתנהלות הכוללת של עונת המלפפונים הקיץ, אבל יש מהלכים ספציפיים שאני חושב שהם מצוינים (כמו ההחתמה של ווקר + סנטוס למשל) ואני מפרגן לצוות המקצועי עליהם. הלוואי וכולם יצליחו פה.

טוב בסדר. אני ועוד כמה פה כבר שנים "פסימיים" ואיכשהו בתשעים אחוז מהדברים שלנו אנחנו צודקים בסוף. הייתי מצפה שכבר יגיע השלב של המודעות, אבל לצערי זה ממשיך לא לקרות. וכן, זה הכי הנמכת סטנדרטים שיש.

ברצינות עכשיו, אתה לא שם לב שאתה תמיד תוקפני, מתנשא ויהיר בהתנסחות ובסגנון שלך? על איזה מודעות אתה מדבר? אני באמת מנסה להבין מה אתה רוצה, למה אתה חושב שיש לך יותר מודעות ממני? אתה מנותק לגמרי ולא יודע על מה אתה מדבר אם זה מה שאתה חושב, כי תהייה בטוח שאני רואה ושומע דברים שקורים הרבה יותר טוב מאיך שאתה מכיר מבחוץ, ואותי זה אפילו עוד יותר מטריף לפעמים.

מתי אמרת שאתה לא צודק? אני מסכים עם רוב הדברים והביקורת שלך על ההתנהלות ובדגש על ההנהלה, פשוט לא מסכים עם הגישה לך לגבי הסתכלות על הדברים.
זה הסגל הנוכחי וזה מה שנעבוד איתו בשנה הקרובה, הביקורת על ההתנהלות מוצדקת וצריכה להיאמר, אבל אני גם אוהב להסתכל על מה שיש ומנסה לראות איך אפשר להוציא את הטוב ביותר ממה שיש ביד, אתה פחות כזה וזאת זכותך, אבל זה לא אומר שלאנשים אחרים יש חוסר מודעות אם הם קצת שונים ממך בגישה ובתפיסה.

1. בוודאי שאני כותב בטון יהיר. כמה אפשר לכתוב את אותן "תוכחות", שמוכחות שנה אחרי שנה, ועדיין אנשים לא מפנימים את המצב?
2. סבבה, תמשיך לשפוט את העבודה של הצוות המקצועי במקום לבקר את ההנהלה שאלה הכלים שהיא מעניקה לו (כשגם בתקציב הנוכחי יכלו לבנות יותר חכם, אבל נגיד). השלמה של המצב הזה היא הכי הנמכת סטנדרטים שאפשר להיות. אז כן, זה שאתה אפילו לא שם לב לזה שנה אחרי שנה זה היעדר מודעות.

תשמע אחי אני באמת מכבד אותך, אבל אתה קצת חוצפן. אני כותב לך דברים ואתה אשכרה בוחר לענות רק על מה שאתה רוצה ולא מתייחס למה שאני כותב.
אני כותב פה הודעה אחרי הודעה שאני מבקר את ההנהלה בדיוק כמו שאתה מבקר ושאני הכי מודע לבעיות (ובנוסף גם כתבתי בדיוק מה שאתה אומר שלדעתי היה אפשר לבנות ולהתנהל הרבה יותר טוב בעונת מלפפונים הזאת גם עם התקציב הזה), ואתה פשוט בוחר להתעלם מזה בשביל לנסות להצדיק את הטענה השקרית שלך לגבי התפיסה שלי. אפשר גם לשפוט את העבודה של הצוות המקצועי וגם לבקר את ההנהלה זה ממש לא סותר, וזה מה שכתבתי בהודעות האחרונות והחלטת להתעלם מזה לגמרי רק בשביל לנסות להגיד שאני עוד איזה אחד שלא מודע לבעיות של ההנהלה.

אני ממש לא אוהב את זה שאתה מעוות את הדברים שלי בשביל לנסות לצייר תמונה שקרית, ולכן נסיים פה.

06 אוגוסט 2025, 13:34

Jack55 כתב:
Gevaudan כתב:הבעיה שלי עם ההחתמה של אורוש היא עקרונית ופחות טכנית. אם הוא מגיע, זה אומר שהוא מגיע כמחליף של בריסט, משמעות הדבר היא שבריסט הוא ה-3 הפותח של מכבי לעונה הקרובה. כאן הבעיה.

מדובר בשחקן בלי קליעה, בלי ניסיון באירופה, שנראה כאילו ניזון בעיקר מאנרגיות ומההיכל (מה שלא יהיה לו השנה). בשביל קצת האסל ואתלטיות יכולנו גם לשמור על קליבלנד, אבל הוא שוחרר לפני שנתיים דווקא בגלל שזה לא הספיק אז ולא יספיק היום. אתה רוצה להגיד לי ששמחה מהצמד הזה היא לא הנמכת סטנדרטים איומה מהצד שלך?

נניח שרצו לשמור כסף לעמדות הגארד ולכן בחרו בשתי אופציות יחסית זולות שם.
מביאים לך שחקן מהג'יליג שהטיקט שלו הוא בכלל לא ניהול משחק. הוא אוהב לכדרר שני שליש מההתקפה ולהרים זריקות מהאלבו או מהקאץ' אנד שוט. האסיסטים שלו נראים מאוד אגביים ולא חלק אינטגרלי מהכדורסל שלו. הוא לא ממש שומר, הוא לא ממש חודר, הוא לא ממש אבל הרבה מכלום. אבל גם, נניח, שכל הכוכבים מסתדרים ומתחבר לו פה - למה אתה מהמר מלכתחילה על העמדה (אולי) הכי חשובה שלך? כבר שמת עליו מיליון, למה לא להשקיע קצת יותר ולהביא מניה יותר בטוחה, שהסיכוי שלה להתרסק נמוך יותר?

על זה כולם מתרעמים, ובצדק. תחתימו סימני שאלה ונגרים בכל עמדה מלבד עמדות הגארד. היא הכי חשובה בכדורסל של הקטש.

בעונת 2019-20 קיבלת את אייסי, בראיינט, ודורסי. שניים מהם לא דרכו באירופה והשלישי לא שיחק באירופה
ראית בעצמך איזה הצלחה קיבלנו באותה עונה (ואגב אייסי ובריסט קצת מזכירים לי אחד את השני). אני לא אומר שזה יהיה אותו מקרה השנה, אבל אני אומר שגם היו הצלחות כמו שאפשר להגיד שהיו אכזבות.

אני באמת חושב שבריסט יכול להיות שחקן פותח טוב לעמדה 3, שממה שאני יודע ומכיר זאת העמדה הכי פחות קריטית בשיטת המשחק של קטש אז אני יכול לחיות עם ההחתמה הזאת ולא עם איזה כוכב יורוליג שיגיע, אני חושב שיחסית העמדה הזאת מכוסה טוב, טריפונוביץ מביא לך קליעה אבסולוטית ויכולת D&3 קלאסית, ובריסט מביא לך הגנה טופ, קשיחות, אנרגיות והאסל שזה בדיוק מה שקטש צריך מהשחקנים שלו בתפקיד הזה לדעתי, מעבר לזה הוא לא איזה נגר משלוש, יכול לדפוק את השלשות מהפינות וגם עשה את זה לא רע בNBA

בנוגע לדאוטין אני באמת לא יודע איך הוא יהיה והוא באמת תעלומה גם בשבילי. אני משתדל שלא להיות נחרץ עד שלא נראה אותו על הפרקט (כנל גם לגבי בריסט אגב, רק מבחן התוצאה יגלה לנו), אבל כמו שכתבתי לך ממה שאני יודע זה שם של דייויד בוא נקווה שהם פגעו טוב
לא חושב שאפשר להשוות. ברייאנט היה אחרי עונה באילת, הגיע על תקן שחקן משלים. ולצידם היה את סקוטי והאנטר שני עוגנים חזקים עם ניסיון אדיר באירופה. כנל נייט וולטרס

אין לי בעיה עם 1-2 שחקנים שמגיעים מהנ.ב.א לצורך העניין 1 לרוטציה ואחד יותר לחמישייה בצוותא עם שמות מנוסים.

פה זה מתכון לכישלון עם שלושה שחקנים שמעולם לא דרכו באירופה - דאונטין, בריסט וכנראה הסנטר הבכיר. שלושתם אמורים לתת את הטון ולהוביל, לצידם לוני ווקר שבאמת עם כל ההערכה 4 חודשים בזלגריס זה הניסיון שלו. זו קבוצה שתובל על ידי מעט מאוד ניסיון אירופאי ועם אפס סבלנות להתאקלמות. שטיירק בלאק התאקלם ועשה 3 עבירות ב10 דקות היה לך את אותלו האנטר שעלה במקומו. עד שדורסי נכנס לעניינים- נייט וולטרס, סקוטי ובריאנט דאגו לקבוצה.

אין לנו את זה השנה והשחקנים האלה צריכים לעשות התאקלמות שיא מבלי שדיברתי על היכולת שלהם.

קשה לי להיות אופטימי בסיטואציה כזו

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

06 אוגוסט 2025, 13:51

בגלל השיטה של קטש ובגלל חוסר היכולת שלו לאמן ולהבין גבוהים זה כמעט ולא משנה איזה סנטר יגיע בין כל השמות שנזרקו .

מאמין שאחרי כמה משחקי אימון אנשים " התרשמו " מבריסט ויבינו שאין לו מה לעשות במכבי בסיטואציה שנוצרה .אחרי שיעיפו את בריסט אולי יפול ממחנות הסופיים של נ.ב.א למכבי גארד גבוה 2\3 שיהיה העוזר הנאמן של לוני ווקר הגדול
ואז יכולה להיות עונה מעניינת , בהחלט מעניינת
פרסם תגובה