אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 08:22

er79 כתב:פארגו גם לא קלעי יציב כל כך, על אף שבחלק השני של העונה הוא השתפר. אגב, גם פארגו על פניו לא בכושר משחק, אבל אני חותם שכולם פה יקחו אותו לפני מאלט, ואני מדבר על הפן המקצועי, ולא על הבוז שהוא ראוי לו על מה שהוא עשה. אגב, הבטיחו כבר שבוע שעבר שתהיה פסיקת בורר, מוזר מאוד, השבוע מתחילים את מחנות האנ.בי.איי ואין שום פסיקה לגביו. הוא לא רשאי להתאמן באף קבוצה כל עוד הוא תחת חוזה.

אין ספק שגם עם פארגו יש בעיה קשה של כושר משחק וזה בוודאי משהו שבלאט לוקח בחשבון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 08:35

פארגו מתאמן מאוד חזק (אולי אפילו יותר משחקני מכבי עכשיו כי אין להם כמעט אימונים...) וגם משחק בקבוצת אימונים...ברור שזה לא אותו דבר אבל סך הכל פארגו מכיר טוב מאוד את שיטת המשחק של מכבי ואת השחקנים כך שאני מאמין שיקח לו זמן מאוד קצר להיכנס לעניינים...
לגבי הבוררות , אם מכבי תסגור איתו על חזרה היא יכולה למשוך את בקשת הבוררות שלה , אם הסוכנים של פארגו לא מבינים שהבוררות סך הכל הולכת לפגוע בו אז הם באמת אטומים לחלוטין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itai7 » 06 דצמבר 2011, 08:36

נראה לי הוא די בכושר :D

itai7

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 10:20

אגב, מאלט הוא ממש לא שחקן זול. על פי דיווחים בבלגיה הוא נחשב לשחקן שמרוויח הכי הרבה בליגה הבלגית עם שכר של חצי מיליון דולר לעונה ובעונה שעברה אף נבחר ל-MVP של הליגה (בדומה לידידנו פרקינס).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 דצמבר 2011, 10:34

בזמנו, גם הולדן לפני ששיחק בצסק"א שיחק בליגה בלגית . זה ליגה שדי שוואה לעקוב אחריה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 13:01

השחקן היחיד שיכול להביא אותנו לפיינל פור היורוליג זה פארגו אני מקווה שבלאט מדבר עם פארגו ולוחץ עליו לחזור
אני מאמין שמאלט יהיה מקרה די בראון
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 13:19

JasonWilliams12 כתב:השחקן היחיד שיכול להביא אותנו לפיינל פור היורוליג זה פארגו אני מקווה שבלאט מדבר עם פארגו ולוחץ עליו לחזור

מאלט הוא לא די בראון מהטעם הפשוט שהוא עשה בקריירה שלו, כולל העונה, דברים הרבה יותר משמעותיים מדי בראון. אני לא בטוח שפארגו, שממש לא רוצה לשחק כאן ושלא נמצא עכשיו בכושר משחק, יכול לעזור לנו במשהו. אגב, יכול להיות שמאלט עוד יהיה חלום מתוק ביחס למי שיגיע לכאן, מאחר שספורט 5 טוען עכשיו שהתקציב לשחקן חדש הוא בגובה השכר של פרמאר, שזה משהו דומה לשכר של מאלט רק בלי סכום הביי אאוט שצריך לשלם לשרלרואה. כך שאפילו שחקן כמוהו יהיה קשה מאוד להביא לכאן לאור המגבלה הזו.
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 13:27

קודי כתב:
JasonWilliams12 כתב:השחקן היחיד שיכול להביא אותנו לפיינל פור היורוליג זה פארגו אני מקווה שבלאט מדבר עם פארגו ולוחץ עליו לחזור

מאלט הוא לא די בראון מהטעם הפשוט שהוא עשה בקריירה שלו, כולל העונה, דברים הרבה יותר משמעותיים מדי בראון. אני לא בטוח שפארגו, שממש לא רוצה לשחק כאן ושלא נמצא עכשיו בכושר משחק, יכול לעזור לנו במשהו. אגב, יכול להיות שמאלט עוד יהיה חלום מתוק ביחס למי שיגיע לכאן, מאחר שספורט 5 טוען עכשיו שהתקציב לשחקן חדש הוא בגובה השכר של פרמאר, שזה משהו דומה לשכר של מאלט רק בלי סכום הביי אאוט שצריך לשלם לשרלרואה. כך שאפילו שחקן כמוהו יהיה קשה מאוד להביא לכאן לאור המגבלה הזו.

כן אבל מתפנה לך כסף מפאפס או שאייר אם ירצו לשחרר
פארגו לא יבוא לפה במיליון הוא לא שיחק שליש מהעונה
מאלט אכן טוב מכלום (שזה אוחיון) אבל הוא עדיין לא יעשה חצי מפארגו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 13:41

JasonWilliams12 כתב:
קודי כתב:

כן אבל מתפנה לך כסף מפאפס או שאייר אם ירצו לשחרר
פארגו לא יבוא לפה במיליון הוא לא שיחק שליש מהעונה
מאלט אכן טוב מכלום (שזה אוחיון) אבל הוא עדיין לא יעשה חצי מפארגו

א. אני לא יודע מה מתפנה וממי, אני יודע מה כתוב בספורט 5 שם נאמר שבלאט הבין אתמול שהתקציב לרכז שיגיע יהיה שכרו של פרמאר.
ב. פארגו לא בכושר משחק (לא שיחק כדורסל מחודש מאי - 7 חודשים!) ויקח לו לפחות חודש עד חודש וחצי כדי לחזור לכושר סביר, כך שאני לא בטוח שהוא יספיק לתרום הרבה בטופ 16. מעבר לכך, הבן אדם ממש (אבל ממש) לא מעוניין לשחק כאן אז עודף מוטיבציה בטח לא יהיה לו.
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 13:50

מקסימום לא יעזור בטופ16 אבל יעזור מעבר לזה כמו הצלבה אם נגיע או פיינל פור של הליגה שאנחנו לא נהייה הכי פייבוריטים כמו שנה שעברה
לגבי מוטיבציה שחקן שרוצה NBA חייב להראות את זה על הפרקט אני לא חושב שפארגו ממש לא רוצה לבוא לפה הוא מעדיף ובצדק NBA אם הוא יראה שאין סיכוי לNBA הוא יעדיף לחזור למקום כמו מכבי שהוא נהנה ולא סבל פה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי אבי » 06 דצמבר 2011, 17:20

קודי כתב:

הפסד אחד או שניים ביורוליג והארנק פתאום יפתח...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי where is the love? » 06 דצמבר 2011, 20:37

יש לי שאלה, החוזה עם פארגו נגמר והסיפור עבר, מכבי בעצם לא שלמה את השכר לפארגו סימן שמתפנה כסף, אז מה עם הכסף הזה?
או שאולי הם כבר בזבזו אותו?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 דצמבר 2011, 20:42

where is the love? כתב:יש לי שאלה, החוזה עם פארגו נגמר והסיפור עבר, מכבי בעצם לא שלמה את השכר לפארגו סימן שמתפנה כסף, אז מה עם הכסף הזה?

מכבי לא שילמה אגורה על פארגו העונה והכסף נוצל לדברים אחרים.
פארגו ישלם 270 אלף דולר למכבי, כנראה בתשולמים שיפרסו לאורך תקופה מסויימת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 20:43

where is the love? כתב:יש לי שאלה, החוזה עם פארגו נגמר והסיפור עבר, מכבי בעצם לא שלמה את השכר לפארגו סימן שמתפנה כסף, אז מה עם הכסף הזה?

הם ביזבזו אותו כבר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 דצמבר 2011, 20:50

במקרה של כנס עד שפראגו לא משלם את כל הסכום אין שיחרור לאף קבוצה כולל NBA . לא מדובר כאן על עסקה מול מעדונים אלא על כנס .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי ankram » 07 דצמבר 2011, 08:13

JasonWilliams12 כתב:מקסימום לא יעזור בטופ16 אבל יעזור מעבר לזה כמו הצלבה אם נגיע או פיינל פור של הליגה שאנחנו לא נהייה הכי פייבוריטים כמו שנה שעברה
לגבי מוטיבציה שחקן שרוצה NBA חייב להראות את זה על הפרקט אני לא חושב שפארגו ממש לא רוצה לבוא לפה הוא מעדיף ובצדק NBA אם הוא יראה שאין סיכוי לNBA הוא יעדיף לחזור למקום כמו מכבי שהוא נהנה ולא סבל פה

תגיד לי , מה צריך כדי שתכניס לגולגולת שלך שפארגו לא יהיה פה?
אוןלי תעמוד איזו רבע שעה ותמלמל לעצמך , "הוא לא יהיה במכבי" ,"הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי". יכול להיות שבשלב מסויים זה ייקלט.

מה , שאתה מבלה עם בחורה והיא אומרת לך לא בא לי , אתה עדיין משכנע את עצמך שבא לה? ואם היא מוציאה נגדך צו הרחקה , עדיין אתה מייחל שהיא תבוא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 דצמבר 2011, 08:23

מה שמעניין שפדרמן כבר לא פוסל חד משמעית את פארגו בראיון לישראל היום. הוא אומר שהוא לא יודע איזה סיטואציות יווצרו בעתיד , אבל לא ראוי להתקשר איתו שוב.
אני מפרש את זה שאם מכבי תהיה בבעייה מקצועית אדירה אפשר יהיה להתגמש על המוסר קצת.

בלאט בינתיים טוען שאין שום דחיפות לחיזוק ולא צריך למהר כי המצב בינתיים טוב. את זה אני אתן לקודי להמשיך. :bigsmile2
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 07 דצמבר 2011, 08:31

זה הרי ידוע שאצל מכבי זה לרוב משחקי כבוד . אם פארגו יתנצל אז הם יקחו אותו בשתי ידיים..זה בדיוק כמו המושג יתפוטר...לא נעים להגיד שהמאמן פוטר אז אומרים שהוא התפטר מעצמו וששני הצדדים הגיעו להחלטה הזאת (קטש...) .
פדרמן ומיזרחי לא רוצים לצאת כאילו הם מסכנים שהתחננו אליו שיחזור אלא שהסכימו להחזיר אותו רק בגלל שהוא " השפיל " את עצמו והביקש לחזור . זו הדרך שלהם למתג את הקבוצה כמשהו ששחקנים מתים להיות חלק ממנה וכך ליצור זהות בין הקהל לשחקן...זה דבר מאוד חיובי אם זה לא נעשה בצורה קטנונית מידי ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 07 דצמבר 2011, 08:32

די, נו, מה לא ברור שפארגו לא יהיה פה?
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 דצמבר 2011, 08:38

er79 כתב:די, נו, מה לא ברור שפארגו לא יהיה פה?

ברור שהשמש תזרח מחר ( אני מקווה שלא ניחסתי אותה ).
אני לא הייתי שם כסף על חזרה שלו, זה נכון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־34 אורחים